Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φυσικα και αναφερομαστε και σε γυναικες απο στριπ κτλ. Δεν ειναι ΧΟΤ αυτες???
:headbang: :headbang: :headbang: :helpplea:
Δεν ειναι γυναικες, που τις διεπουν οι κανονες που διεπουν τις αλλες
Κατεβηκαν απο το Φεγγαρι(μου το εχει πει στριπτιτζου και αυτο) και διακτινιστηκαν στα στριπ?

Είναι hot, αλλά όχι μόνο hot! Έχουν ένα άλλο γνώρισμα που τις χαρακτηρίζει, το οποίο είναι σημαντικό για την προσωπικότητα/συμπεριφορά τους.

Είναι Μπαρόβιες.

Ειδικό υποσύνολο γυναικών που πολύ συχνά (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα όταν μιλάμε για ανθρώπους) έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Στην κατηγορία μπαρόβιες ανήκει οποιαδήποτε γυναίκα έχει 10 πτυχία, 20 μεταπτυχιακά, 5 phd και 3 post-doc αλλά έχει δουλέψει έστω και μία μέρα ως σερβιτότα σε πρωινό καφέ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη και βάση των φτωχών μου εμπειριών και μακροχρόνιων παρατηρήσεων σε αυτή τη ζωή ...

Επισκέπτης
Καταλήγω να πιστέψω ότι χοτ είναι οι εύκολες. Βαρεμάρα και όλα έτοιμα. χεχε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο τραγουδιστης και το κοριτσι του μπαρ.....λακη προσωπικα παντως προτιμω εναν αντρα ανω του 1.95 παρα εναν κατω του 1.75....ειναι το μονο χαρακτηριστικο στο οποιο ειμαι απολυτη....

ερωτηση....εσυ ως ρατσιστης και υπερμαχος της αρειας φυλης φερνεις καθολου σε αρειο ή μπα?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
και θα με κανει να γυρισω να την κοιταξω και να πω τι γυναικα ειναι αυτη...(εκτος αν νομιζετε οτι οι γυναικες δεν θαυμαζουν αλλες γυναικες)
μου εχει τυχει πολλες φορες να δω κοπελες με αθλητικη εμφανιση, αβαφες που πηγαινουν απλα στο περιπτερο και να εχουν τοση θηλυκοτητα και φινετσα πανω τους που στην κυριολεξια της χαζευα....

Μετά τον gayboy έχουμε και gaygirl...

Όσο για την εμμονή που έχουν οι φασόλες με τα ύψη, προσοχή στο αυχενικό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πάντως για να παρέμβω και λίγο στο θέμα ύψος και μέγεθος τα αντίθετα έλκονται. Οι πολύ ψηλοί άντρες έλκονται από κοντές γυναίκες. Δηλαδή ένας άντρας 1 95 δε θα προτιμήσει κάποια 1 85 αλλά κάποια 1 65 . Ακόμη και οι ψηλές σχετικά γυναίκες - όσο και να μη το παραδέχονται οι ίδιες, είτε για λόγους κοινωνικούς  ( τι θα πει ο κόσμος) στην πραγματικότητα έλκονται από κοντούς άνδες. Αυτά όσον αφορά το ύψος, βεβαίως παίζει ρόλο και η ομορφιά.

Επισκέπτης
Ο τραγουδιστης και το κοριτσι του μπαρ.....λακη προσωπικα παντως προτιμω εναν αντρα ανω του 1.95 παρα εναν κατω του 1.75....ειναι το μονο χαρακτηριστικο στο οποιο ειμαι απολυτη....

ερωτηση....εσυ ως ρατσιστης και υπερμαχος της αρειας φυλης φερνεις καθολου σε αρειο ή μπα?

Γενικά πάντως οι άνδρες που αναφέρονται ως "πρότυπα" και "ωραίοι" δεν είναι πάνω από 1,80 άντε 1,82. Οι γυναίκες βέβαια τονίζουν ότι είναι "ψηλοί". Π.χ. λένε ότι ο Ρουβάς είναι ψηλός, ο Μπραντ Πιτ είναι ψηλός κτλ κτλ ...Ενώ ο πρώτος είναι ... 1,77 και ο δεύτερος 1,80. Ψηλοί είναι σε σχέση με τη μέση Ελληνίδα που θέλει πολλούς πόντους ξυλοπόδαρο για να φτάσει το άπιαστο 1,60.

Τα περί αρείας φυλής, εξαρτάται πως τα εννοείς.Ξέρεις υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση από διάφορους αποχαυνωμένους . Προσωπικά πάντως είμαι ... λευκός, χωρίς αμφιβολία!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
αφού διάβαζα για μισή ώρα άσχετα με το θέμα posts, καταλήγω στη σελίδα 14 με μόνο άξιο απάντησης του φίλτατου τσολιά (χρόνια πολλά εκ των προτέρων!)
Η χοτ γκόμενα του σχολείου αγαπητέ θέλει τον γκόμενο που ξεχωρίζει. Για να το κάνεις αυτό, σε συμβουλεύω όπως παρακάτω:
- ξεκίνα καυγά με τον καραγκιόζη βαρύμαγκα που τα βάζει με τους φύτουκλες. το δίκαιο του αγώνος σου συγκινεί και την πιο παγοκολώνα.
- βγες με κάποια μεγαλύτερη. βρες μια. στην ανάγκη παρακάλεσε την 27άρα ξαδέρφη σου να περάσει (με αμάξι + λούκ γραμματέως) να σε πάρει με διαχίσεις.
- μη φωνάζεις, μίλα σιγά σταθερά και ήπια.
- χαμογέλα περισσότερο και έχε σταθερό βλέμμα (στα μάτια, όχι παρακάτω)
- κάνε παιχνίδι. μόνο όσοι παίζουν έχουν πιθανότητες να κερδίσουν

φιλιά!

Επισκέπτης
Γενικά πάντως οι άνδρες που αναφέρονται ως "πρότυπα" και "ωραίοι" δεν είναι πάνω από 1,80 άντε 1,82. Οι γυναίκες βέβαια τονίζουν ότι είναι "ψηλοί". Π.χ. λένε ότι ο Ρουβάς είναι ψηλός, ο Μπραντ Πιτ είναι ψηλός κτλ κτλ ...Ενώ ο πρώτος είναι ... 1,77 και ο δεύτερος 1,80. Ψηλοί είναι σε σχέση με τη μέση Ελληνίδα που θέλει πολλούς πόντους ξυλοπόδαρο για να φτάσει το άπιαστο 1,60.

Ε καλά μην βάζεις και στοίχημα.. Στην μακεδονία οι γυναίκες έχουν συνηθίσει στους ψηλούς και το 1.80 τους φαίνεται κοντό.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φαίνεται έχουν συνηθίσει από τις πολλές πίτες να κρατάνε το κεφάλι σε συγκεκριμένη γωνία.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Την πρώτη γιατί είναι κλασσική καραμελαχροινή από αυτές που δεν σπανίζουν σε κανένα χωριό της Ελλάδος, Iταλίας κτλ κτλ.

Μηπως πρεπει να κανω τουρνε στν επαρχια, να παρω σβαρνα τα χωρια και να καθιερωσω το βουκολικο "εμεις οι βλαχοι οπως λαχει"

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Στην κατηγορία μπαρόβιες ανήκει οποιαδήποτε γυναίκα έχει 10 πτυχία, 20 μεταπτυχιακά, 5 phd και 3 post-doc αλλά έχει δουλέψει έστω και μία μέρα ως σερβιτότα σε πρωινό καφέ.

ΛΑκη τι Θεικο ηταν αυτο??? Τι μαργαριταρι?
Τοτε μαλλον η πλειοψηφια των γυναικων που ειχα μαζι τους απο κατι εως σχεση ηταν μπαροβιες.
Τι εχουμε με αυτες?
Εγω παλι ειμαι νορμαλ πιστευεις η εχω καποιο προβλημα?

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Όσο για την εμμονή που έχουν οι φασόλες με τα ύψη, προσοχή στο αυχενικό.

Και το πιο αστειο ειναι κατι κοντοπουτανα Ελληνιδες 1,45-1,60 να κυκλοφορουν με τζην και ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ. Ζηλευοντας τη 2μετρη Σουηδεζα!
Ε ρε γελια!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι hot, αλλά όχι μόνο hot! Έχουν ένα άλλο γνώρισμα που τις χαρακτηρίζει, το οποίο είναι σημαντικό για την προσωπικότητα/συμπεριφορά τους.

Είναι Μπαρόβιες.

Ειδικό υποσύνολο γυναικών που πολύ συχνά (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα όταν μιλάμε για ανθρώπους) έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Κατά την ταπεινή μου άποψη και βάση των φτωχών μου εμπειριών και μακροχρόνιων παρατηρήσεων σε αυτή τη ζωή ...

lakis 100%, αλλά μην είσαι τόσο αυστηρός με τη Monika. Πιστεύω ότι θα την...
εκτιμούσες άμα τη γνώριζες

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Θα διαφωνήσω κάθετα οριζόντια και διαγώνια με την ρήση « ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει». Και όχι μόνο θα διαφωνήσω αλλά θα ομολογήσω ότι μου μοιάζει μοιρολατρική και μυρίζει κλισέ βλακεία. Μπορεί βέβαια να είναι και το άλλοθι των απελπισμένων, ποιος ξέρει. Η ζωή δεν είναι στατική αλλά εντροπιάζει, για αυτό τέτοιου είδους ρήσεις είναι απαξιωτικές της ανθρώπινης επιλογής.

Σωστη !!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
  Λέει ο παράκελσος, ότι είναι χοτ όσες πάνε στα γυμναστήρια – προσέχουν το κορμί τους και το μαυρίζουν. Αυτό είναι χότ;
Εγώ περίμενα να ακούσω κάτι πιο σύνθετο και σοβαρό. Να περιέχει και μια εσάνς μοιραίου και καταστροφικού, μια συναρπαστική πλευρά στο σεξ, μια ένταση στα συναισθήματα όποια και να είναι αυτά, ένα ρούχο εξωτικό, μια μορφή που αναδύει έστω προστυχιά,  κάτι…. Κάτι άλλο..
Κουτάκια που περικλείουν ένα δύο χαρακτηριστικά σωματότυπου και προσωπικότητας και καθαρίσαμε.
έλει τα πάντα επειδή πιστεύει τα αξίζει αλλά δεν μπορεί να τα αντέξει ούτε να ξέρει ακριβώς ποια είναι τα πάντα.
Τα παθήματά του τα βιώνει με πόνο και ο πόνος του μαθαίνει ότι φταίνε οι άλλοι, γιατί δεν αντέχει το βάρος της αναίρεσης του εαυτού του. Ή ότι φταίει ο ίδιος και γίνεται έρμαιο της ανασφάλειας και της «πικρής» του μοίρας.
Οι χότ γκόμενες  μαυρίζουν για να αρέσουν και ζουν επειδή αρέσουν – οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής τους διαλύει την μαυρισμένη τους ύπαρξη.
Οι διανοούμενες φροντίζουν τον εγκεφαλικό μυ σαν κόρη οφθαλμού και ξεχνούν τα γυμναστήρια και οικτίρουν την ζωή τους αδιαφορώντας για ένα κομμάτι του εαυτού τους.
Οι κουλτουριάρες τοποθετούν τον εαυτό τους στην στάθμη της ισοπέδωσης και αναλύουν τα ψυχοσωματικά τους με την βία που αποκτά ο άνθρωπος από την στέρηση του επιφανειακού.

Στην πρωτη ερωτηση, η απαντηση ειναι ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΤ!!!
Καλη μου η Φαραντουρη, Η ΜΑριζα Κωχ, η Φανη-Παλη...ο,τι ρουχο εξωτικο και να φορεσουν, τι προστυχια θα βγαλει?
Η θεολογος που νομιζεις οτι του χρονου παιρνει συνταξη και ειναι μονο 40αρα τι προστυχια να βγαλει?
Οι κωλαρες που εχουν χτισει οι γκομενες στις Νομαρχιες μετα απο μακροχρονιο σαβουριασμα ποικιλιων και αποχη απο γυμναστηρια, σπορ, μαπνια, τι προστυχια να βγαλει???
Αυτα ατ 1-2 χαρακτηριστικα ειναι απαραιτητα, αλλα οχι τα μοναδικα(πιστευω)
Στα υπολοιπα θα συμφωνησω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Δεν μου αρέσει καμία από τις δύο. Συγκεκριμένα τις απεχθάνομαι και τις δύο. Την πρώτη γιατί είναι κλασσική καραμελαχροινή από αυτές που δεν σπανίζουν σε κανένα χωριό της Ελλάδος, Iταλίας κτλ κτλ.
Τη δεύτερη γιατί με χαλά η φάτσα της , μου φέρνει λίγο στο σχιστομάτικο και όντας ρατσιστής χαρακτηριστικά που αποκλίνουν έστω κι ελάχιστα από τα τυπικά της ... αρείας φυλής με χαλάνε τα μάλα !!!

Δεν είχα ποτέ μου πάντως καμία τάση προς την πουστιά.

καλα εισαι ο αλλος μου ειπε οτι η τζολι του φερνει σε τραβεστι στη φατσα χαχαχαχα
το γκευ δεν το εννοει κανεις φανταζομαι σ αυτο το θεμα.. γουστα ειναι αυτα :)

το 180 εμενα μου φαινεται νορμαλ, κ μαζι με 1-2 αλλα εμφανισιακα χαρακτηριστικα ειναι σημαντικο για μενα να εχει ο αλλος ενα σεβαστο υψος για να μ αρεσει απ την αρχη.. ο πρωην μου ηταν 195 κ αυτος που μ αρεσει τωρα ειναι 193 :2funny:
Θα ενέδιδες αν ο χαρακτήρας του ήταν έτσι όπως τον έχουμε γνωρίσει απο την τηλεοπτική σειρά;

βασικα εγω τον γνωρισα στη σειρα μαγισσες που εκανε τον δαιμονα.. κ θα ενεδιδα χαχαχα
ντρεπομαι αλλα ειναι ο μοναδικος ανδρας παγκοσμιως με τον οποιο θα ενεδιδα στο δευτερολεπτο... στους φανταστικους τεσσερεις εκανε τον δοκτωρ ντουμ κ μ αρεσε
στο νιπτακ ειναι λιγο εκφυλος αλλα ειναι θεος :2funny:
ειναι η δικια μου μπελουτσι  χαχαχαχα

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εγώ από το 1.82 και με λατρεία στα τακούνια... πού θα τους βρω αυτούς???

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ποια χότ γκόμενα ψάχνεις εσύ παράκελσους; Δεν την αναγνωρίζεις και ρωτάς τους άλλους;  Η ψάχνεις τον κοινό τόπο; Δεν ξέρεις πώς να την αντιμετωπίζεις και τι θέλει για να την πλησιάσεις; Κι αν δεν έχεις τα προσόντα για την χοτ γκόμενα το σκέφτηκες; Και τι ζητάς από αυτήν εσύ; Ιδού η ρόδος..
Στο κυνήγι για χοτ ….  που κατάντησε κυνήγι μαγισσών,
Α και αγόρια μην τρελαίνεστε – οι εκατοντάδες που βλέπετε να συγκεντρώνουν την τελειότητα ως φίλοι, δεν μοιάζουν το ίδιο στις σχέσεις τους με γυναίκες. Μύθος η τελειότητα. Μου γίνατε όλοι εραστές στα λόγια.

Εχω γραψει 1,000 φορες για πια Χοτ γκομενα μιλαω
Φυσικα και την αναγνωριζω απο μιλια, την μυριζομαι
Ναι ψαχνω τον κοινο τοπο. Πιστευεις δεν υπαρχει???
Τωρα αν μπορω να την πλησιασω, μπορω!
Αν εχω τα προσοντα (ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ZHTOYMENO) νομιζω δεν θα το κρινω εγω, ουτε αυτη, αλλα το αποτελεσμα!
Το τι ζηταω ειναι το πιο ΑΠΛΟ. Αυτο που ζηταω απο ολες. Σε πρωτη φαση ΣΕΞ και αν το αξιζει και τα παμε καλα και υπαρχει διαθεση, παμε για αλλα...
Καμμια σχεση με μαγισσες οι Χοτ!
Δεν με νοιαζει να κανω φιλη τη Χοτ γκομενα(δεν ειμαι τοσο υποκριτης
)
Αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom