Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ο κλουνευ ειναι ωραιος παρ ολον που ειναι καμια 50αρα μαλλον
κ ο σελεκ το ιδιο
ειναι κλασικες αξιες σαν τον σον κονερυ :P

ο τζεησον σταθαμ ποιος ειναι?

υγ: οχι κ κουτσα στραβα... τσκ τσκ τσκ :P

Επισκέπτης
Είσαι ό,τι δηλώσεις...Αν δηλώνεις μπάρμαν, πορτιέρης, γυμναστής, είσαι "παιδαράς"...Αν με την ίδια εμφάνιση δηλώσεις μαθηματικός, είσαι κακομοίρης και ανθρωπάκι...

Ένα φιλοσοφικό/ρητορικό ερώτημα ...

Σε ενδιαφέρει αυτή που εντυπωσιάζεται από τον πορτιέρη/μπάρμαν της μπουζουκλερί αν σε θεωρεί θεό , ανθρωπάκι , γίγαντα, νάνο , σκατά , μπαγλαμά , οτιδήποτε;

Τι αξία έχει η γνώμη της και το μουνί της τελικά;

Εκεί είναι χρήσιμες οι πουτάνες. Να μπορείς με ολίγα ψιλά να γαμάς διάφορα μουνιά για ποικιλία, χωρίς να χρειάζεσαι να δηλώνεις πορτιέρης, πολίστας, δάσκαλος του σκί ή τέννις, καθαριστής πισίνας , μπάρμαν κτλ !

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε νταξει λες κ θα μας κατσει κανας απ αυτους... αν κ ειναι γερος οποτε ας μην μας καθοταν δεν πειραζει :2funny:

Σε ενδιαφέρει αυτή που εντυπωσιάζεται από τον πορτιέρη/μπάρμαν της μπουζουκλερί αν σε θεωρεί θεό , ανθρωπάκι , γίγαντα, νάνο , σκατά , μπαγλαμά , οτιδήποτε;

Τι αξία έχει η γνώμη της...
συμφωνω....

τι εχω παθει μετα τον μακλειν συμφωνω κ με τον λακη (δις) :o... ελπιζω να μην καταληξω σε στριπτιζαδικα... σαν πελατισσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Τι αξία έχει η γνώμη της και το μουνί της τελικά;

Εκεί είναι χρήσιμες οι πουτάνες. Να μπορείς με ολίγα ψιλά να γαμάς διάφορα μουνιά για ποικιλία, χωρίς να χρειάζεσαι να δηλώνεις πορτιέρης, πολίστας, δάσκαλος του σκί ή τέννις, καθαριστής πισίνας , μπάρμαν κτλ !

Έλα όμως που εντυπωσιάζονται αυτές που υποτίθεται ότι θα ταιριάζαμε, λόγω ... επιπέδου  :2funny: (εδώ γελάνε χοντρά!!! )

Για την ακρίβεια, είπα αρχικά τις σπουδές μου και τη δουλειά μου, η οποία και ικανοποιητική είναι και το οικονομικό μου λύνει(εντάξει, δε λέω όχι σε περισσότερα  :) )
Καμία σημασία...
Στο καπάκι, αρχίζει η παραμύθα περί δουλειάς ως πορτιέρης παλιότερα σε διάφορα μαγαζιά, και οι ερωτήσεις ... βροχή...Έπρεπε να δείτε εκφράσεις και χαμόγελα, σα τον πεινασμένο  σκύλο που του δείχνουν το μπωλάκι με το φαγητό... :rockon: :rockon: :rockon:

Λάκη, δεν έχεις δει στα χιονοδρομικά, τις "κυρίες" πως κοιτάζουν τους δασκάλους του σκι, αλλά και αλλού πως εντυπωσιάζονται από τους διάφορους περίεργους;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπα? πρωτη φορα σε ειπα "ρε φλεσακο" και σου κακοφανηκε? αν πρωτη φορα το παρατηρησες τοτε με το μπαρδον και δεν θα επαναληφθει.......ξυδακι....ή μαλλον μπαλσαμικο να ταιριαζει και περισσοτερο με το ανεβασμενο επιπεδο :)

κατα ταλλα εφοσον κυκλοφορειτε ή συναναστρεφεστε γκομενες που εντυπωσιαζονται με ατακες τυπου "ειμαι μπαρμαν" ή "δουλευω πορτα" και που το "ειμαι μαθηματικος" ακουγεται παρακατιανο τι να πω.....δηλαδη εδω δεν κολλαει το ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει???

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπα? πρωτη φορα σε ειπα "ρε φλεσακο" και σου κακοφανηκε? αν πρωτη φορα το παρατηρησες τοτε με το μπαρδον και δεν θα επαναληφθει.......ξυδακι....ή μαλλον μπαλσαμικο να ταιριαζει και περισσοτερο με το ανεβασμενο επιπεδο :)

κατα ταλλα εφοσον κυκλοφορειτε ή συναναστρεφεστε γκομενες που εντυπωσιαζονται με ατακες τυπου "ειμαι μπαρμαν" ή "δουλευω πορτα" και που το "ειμαι μαθηματικος" ακουγεται παρακατιανο τι να πω.....δηλαδη εδω δεν κολλαει το ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει???

Το ξυδάκι, να το βάλεις στο δαχτυλάκι, εμένα έτσι κι αλλιώς στ' α@@@δια μου :rockon:
Από όλα τα γραφόμενα εσύ αυτό κατάλαβες; :idiot:

Και στην τελική τί θέλετε να μας αποδείξετε όλες εδώ μέσα, με ευφυολογήματα και ρητορείες, ότι έχετε επίπεδο; Αφού δεν έχετε, ούτε ενδιαφέρεστε για κάτι αντίστοιχο στους άντρες, τον εαυτό σας προσπαθείτε να κοροϊδέψετε;

Κορίτσια του forum, να σας πω ένα μυστικό που δεν είναι και τόσο μυστικό, εντελώς φιλικά;
Όσο και να προσπαθείτε να πείσετε περί του αντιθέτου, ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ  ΙΔΙΕΣ, εντός και εκτός forum, πείστε πρώτα τους εαυτούς σας... :think:
Κάθε προσπάθεια αναίρεσης του ισχυρισμού μου με αμπελοφιλοσοφίες και ρητορίες, απλά θα καταδείξει το άγχος σας να πείσετε, άρα θα ισχυροποιήσει τον ισχυρισμό μου :boobies:

Sorry girls, αλλά το πρόβλημα είναι όλο δικό σας...Εσείς βγάλατε άσχημο όνομα, εσείς θα τρέχετε να πείσετε...Εμείς, μα έτσι μα αλλιώς βρίσκουμε και γαμάμε, που είναι άλλωστε και το ζητούμενο :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φλες να σου πω? πως απο το "ειμαστε κολληταρια?φανταροι?μηπως σου εχω δειξει διαδυκτιακη σημασια" καταληγεις στο οτι πρεπει να αποδειξω εγω ή οποιαδηποτε αλλη γυναικα εδω μεσα οτι ειμαστε κατι διαφορετικο? ειλικρινα στα @@ που δεν εχω αν με θεωρεις κατι διαφορετικο ή οχι και ποσως απασχολει εστω και μια τριχα απο το αιδοιο μου το τι πιστευουν ή δεν πιστευουν καποιοι εδω μεσα.....ουτε να σε πιασω γκομενο ευελπιστω ουτε καν φιλο οποτε προς τι το ζορι? δεν θελω να αποδειξω τιποτα και το εχω χιλιοπει.....με θεωρεις διαφορετικη? μπραβο σου....με θεωρεις ιδια? και παλι μπραβο σου...με θεωρεις ανωμαλη? συγχαρητηρια....με θεωρεις εξωγηινη? με τις υγιες σου.....εγω γιατι δεν μπαινω καν στο τριπακι να καταταξω κανεναν σε κατηγοριες? εδω μεσα ολοι προσπαθουν να πεισουν (δεν ξερω και εγω ποιους...σιγουρα παντως οχι τις γυναικες του φορουμ μαλλον τους εαυτους τους) οτι εχουν ενα επιπεδο, μια μορφωση, χιουμορ, ευγενικο χαρακτηρα και οι πουτανες οι γυναικες δεν τους καθονται ή τους εκμεταλλευονται.....πρεπει να βγαλω καποιο συμπερασμα απο αυτο?

και επανερχομαι στο αρχικο ερωτημα.......πως κολλαει το "φανταρακια, κολληταρια κτλ κτλ" στο θεμα της διαφορετικοτητας? απλα δεν περιμενω απο ενα ατομο με το οποιο εχω μιλησει αρκετες φορες ειτε σε πμ ειτε στο κεντρικο σε καθαρα φιλικο επιπεδο και εχω αστειευτει και το εχω αποκαλεσει αρκετες φορες με υποκοριστικο να γυρισει να ζητησει και τα ρεστα επειδη το αποκαλεσα "φλεσακο"....σιγα μη φυγει κανας ποντος αν και απο μαγκιες κλανιες εχουμε χορτασει εδω μεσα...

και για να ληξει το θεμα συγγνωμη αν σε πειραξε το "ρε φλεσακο" θα παω να αυτομαστιγωθω και να πω το πατερ ημων δεκα φορες για να μπορεσω να κοιμηθω ηρεμη το βραδυ........

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εσύ για μαγκιά το εξέλαβες;
Τώρα που μου αποκάλυψες πως δεν έχεις βλέψεις (πως θα μπορούσες άλλωστε, εδώ στο site είμαστε όλοι τελειωμένοι μωρέ, κοτζάμ mounitsa, να ασχοληθεί μαζί μας;  :2funny:), περιορίζεις τις επιλογές μου σε μερικές χιλιάδες γυναίκες, και τί θα κάνω ο έρμος!!! :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι επιλογες σου ειναι προφανως περιορισμενες εξ αρχης οταν αναγκαζεσαι να πεις οτι δουλευεις πορτα για να γαμησεις ή εστω να κανεις εντυπωση οποτε εκ των πραγματων ανηκω στο γκρουπ των γυναικων που εχουν ηδη αυτοαποκλειστει :)

κατα ταλλα δε θεωρω κανεναν τελειωμενο και μην παραφραζεις τα λεγομενα μου αν δε σου κανει κοπο...εκτος αν ανηκει και αυτο στο κλιμα "απολυτοτητας και γενικολογιας" που συζηταγαμε πριν....

μαγκια????μακαρι να εβγαζε μαγκια το ποστ σου.....ετσι εκλαμβανεις εσυ τη μαγκια?μαγκια κλανια ειπα....υπαρχει διαφορα....μεγαλο αγορακι εισαι ψαξε και βρες την ναι? :)

και εξακολουθω να εχω την απορια για την επιθεση....σε πειραξε το ρε φλεσακο? γιατι οταν το συνοδευα παλιοτερα με χαριτωμενιες και συμφωνουσα με τα λεγομενα σου δε φαινοταν να σε απασχολει ουτε το σχολιαζες....σημερα που διαφωνησα και ισως στην ειπα σου εθιξε τον εγωισμο? και ειπες να σκισεις τη γατα μπροστα στα φιλαρακια σου? :2funny:

ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβας και πως καταληξαμε απο το βινυλιο και την μπουμ μπουμ να αναρωτιεσαι αν εχουμε κανει μαζι γερμανικο νουμερο....pms ισως?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το αν οι επιλογές του είναι περιορισμένες δεν προσβάλει τον ίδιο αλλά τις φασόλες που ξερογλείφονται για κάθε γύφτο και βρίσκουν ότι κάθε άντρας που δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο του συνοικιακού καφετζή τις ξενερώνει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μαλλον το αμοιρο το iq προσβαλλει......του ιδιου....των φασολων....δεν γνωριζω....αυτο που γνωριζω ειναι οτι δε θα επαιρνα ποτε σοβαρα εναν αντρα που μου συστηνεται ως πορτιερης ή PR ή οτιδηποτε αλλο εχει σχεση με τον συγκεκριμενο χωρο (χωρις αυτο να σημαινει οτι θα τον αφοριζα κι ολας) ποσο μαλλον αμα μαθαινα οτι το λεει επιτηδες για να κοψει αντιδρασεις (και να σχολιαζει μετεπειτα σα σχολιαροπαιδο ποσο καριολες ειναι οι γυναικες που εντυπωσιαζονται απο κατι τετοιο), να εντυπωσιασει ή να πηδηξει....

ποσο σοβαρα θα με επαιρνε ενας αντρας (ακομα και φιλος) αν συστηνομουν ως μοντελο, ηθοποιος, ανερχομενη τραγουδιστρια, μπαργουμαν κτλ κτλ κτλ? και ποσο σοβαρα θα με λογαριαζε αν μαθαινε μαλιστα οτι το κανω επιτηδες μπας και βρω κανα χορηγο να μου τα σκαει ή απλα για να κοψω αντιδρασεις και να δω αν θα εντυπωσιαστει ο χ,ψ αντρας....

η αληθεια τοντοκ παντως ειναι πως εισαι ο μονος ισως συμφορουμιτης που εκτιμω σε επιπεδο κοντρας μιας και ευτυχως (ή δυστυχως) εισαι ο μονος που εχει τα @@δια να λεει αυτο που πιστευει στα μουτρα χωρις να το παιζει "επιπεδο" ή ευγενης ή γλοιωδης μουνοδουλος ή αποστασιοποιημενος ή μετροσεξουαλ ή οτιδηποτε αλλο.....εισαι αυτο που εισαι και μαγκια σου....σκετο....χωρις κλανια ουτε ποντους απο καλσον :2funny:

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
εδω μεσα ολοι προσπαθουν να πεισουν (δεν ξερω και εγω ποιους...σιγουρα παντως οχι τις γυναικες του φορουμ μαλλον τους εαυτους τους) οτι εχουν ενα επιπεδο, μια μορφωση, χιουμορ, ευγενικο χαρακτηρα

και οι πουτανες οι γυναικες δεν τους καθονται ή τους εκμεταλλευονται.....

Εισαι εντελως εκτος θεματος τωρα!!!
Ποιος προσπσθει να πεισει η θελει να πεισει για τα παραπανω χαρακτηριστικα???
Δεν νομιζω αυτα να αποτελουν καποιες ΑΞΙΕΣ στο εν λογω θεμα!

Και φυσικα δεν διατυπωθηκε αποωη οτι οι Χοτ γυναικες ειναι πουτανες η μας εκμεταλευονται!!!
Μουνιτσα μαλλον συγχιστηκες και βγηκες εντελως εκτος!!!
Τωρα αυτο με τα pm ελπιζω να μην το διαβασει ο CountVronsky γιατι θα ριξει τους κεραυνους του και δεν θα εχει και αδικο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα αυτα που εγραψα δεν εχουν καμια σχεση με τις "χοτ" γκομενες και αναφερονται αποκλειστικα στα σχολια του φλες.....εκτος αν θεωρεις οτι οι 30χρονες δασκαλας μετριας εμφανισης στις οποιες συστηθηκε ως πορτα ή παραθυρο αποτελουν χοτ γκομενες τις οποιες επρεπε να ριξει.....εγω αναφερθηκα αποκλειστικα στο οτι μερικα ευγενικα μορφωμενα παλληκαρια με αισθηση του χιουμορ και αυξημενη νοημοσυνη δεν μπορουν να βρουν μια γυναικα της προκοπης να τους εκτιμησει για τα προσοντα τους ενω ολες οι γυναικες προτιμουν το στυλ μπετατζης-καφετζης-ταξιτζης-πορτα-παρθυρο-αλλουμινοκατασκευη...εκτος αν δεν εχεις αντιληφθει οτι σε ολα τα αντιστοιχα θρεντ αυτο ειναι το μονιμο παραπονο....γιατι οι γυναικες πανε με κακασχημους λεφταδες καγκουρες ή εντυπωσιαζονται απο πορτοπαραθυραδικα επαγγελματα....εννοειται οτι ειμαι εκτος θεματος μιας και εκτος θεματος ειναι ολη η τελευταια σελιδα.......

αυτο για τα πμ και τον κομη δεν το πιασα θες να μου το εξηγησεις?

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Οι επιλογες σου ειναι προφανως περιορισμενες εξ αρχης οταν αναγκαζεσαι να πεις οτι δουλευεις πορτα για να γαμησεις ή εστω να κανεις εντυπωση οποτε εκ των πραγματων ανηκω στο γκρουπ των γυναικων που εχουν ηδη αυτοαποκλειστει :)

κατα ταλλα δε θεωρω κανεναν τελειωμενο και μην παραφραζεις τα λεγομενα μου αν δε σου κανει κοπο...εκτος αν ανηκει και αυτο στο κλιμα "απολυτοτητας και γενικολογιας" που συζηταγαμε πριν....

και ειπες να σκισεις τη γατα μπροστα στα φιλαρακια σου?

Μουνιτσα να διαβασες καλα το post του Φλες γραφει οτι οι παραπανω κοπελες ειναι στην καλυτερη περιπτωση χαλια(να μην κοσμησω με σοβινιστικα επιθετα) και δεν νοπμιζω να ειχε βλεψεις
Απλα επαιξε με τις λκατουρα-κουλτουρα κοπελες και ειδε τι τις ελκυει!
Τωρα ο ενας κατηγορει τον αλλο για απολυτοτητα και γενικοτητα, αλλα Δυστυχως η Ευτυχως τις σχεσεις Ανδρων-Γυναικων τις διεπυν καποιοι κανονες. Οσοι το καταλαβουν καλως η αλλοι ας ψαχνουν για βελονες στα αχυρα!
Τωρα αυτο για τα φιλαρακια...δεν σε τιμα μαλλον!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μα αυτα που εγραψα δεν εχουν καμια σχεση με τις "χοτ" γκομενες και αναφερονται αποκλειστικα στα σχολια του φλες.....
εκτος αν θεωρεις οτι οι 30χρονες δασκαλας μετριας εμφανισης στις οποιες συστηθηκε ως πορτα ή παραθυρο αποτελουν χοτ γκομενες τις οποιες επρεπε να ριξει.....
αυτο για τα πμ και τον κομη δεν το πιασα θες να μου το εξηγησεις?
ΔΕΚΤΟ!
Εχεις δικιο οι παραπανω γκομενες θα ελεγα οτι ειναι αντι-χοτ!
Αυτο με τα pm ας το εξηγησει ο κομης καλυτερα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το τι τιμα και τι δεν τιμα καποιον αστο να το κρινω εγω καλυτερα μιας και με αφορα αμεσα δε νομιζεις? δε δεχομαι τετοιου ειδους σχολια απο ατομα με τα οποια θεωρω οτι εχω μια φυσιολογικη σχεση εντος οριων ιντερνετ και μαλιστα να μου δηλωνουν "αν μου εχουν δωσει ποτε διαδυκτιακη σημασια" και "μπας και ειμαστε και κολληταρια"....μπαστα ρε μεγαλε....εμενα προσωπικα αυτην την αισθηση μου δινει (του σκισηματος της γατας ενωπιων των φιλαρακιων) και με το μπαρδον....εχω κουραστει απο τα ατομακια που στο φορουμ το παιζουν βαρυμαγκες και νταηδες (και δεν μιλαω πλεον για τον φλες) ενω αλλου ειναι με το σεις και με το σας "και πιστεψε με δεν τα εννοω αυτα που λεω" "και οχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα εγω ειμαι αλλιως μην κοιτας τι λεω στο φορουμ" αν αντιλαμβανεσαι αυτο που εννοω....

απο κει και περα το σχολιο για τις 30αρες μπαζοδασκαλες ηταν η αφορμη....το πορισμα ποιο ηταν με το οποιο σπευσανε να συμφωνησουν ολοι?? οι γυναικες γουσταρουν πορτοπαραθυρα νταλικιεριδες και υδραυλικους ενω οποιος εχει μια μορφωση, ενα εξυπνο χιουμορ, εναν καλο χαρακτηρα και ειναι ευγενικος δεν εχει περαση.....το διαβασα παρα πολυ προσεκτικα το ποστ μην ανησυχεις....ε το δικο μου σχολιο σε ολο αυτο ειναι οτι θεωρω αρχικα ατοπο το συγκεκριμενο πορισμα και αφετερου πολυ φτηνο για τα γουστα μου το να προσποιηθω οτι ειμαι μπαργουμαν ή σταρλετ ακομα και για να κοψω αντιδρασεις ποσο μαλλον να οδηγηθω σε συμπερασματα τα οποια πιθανον να μην εχουν καμια βασιμη λογικη.....ο καθενας ειναι αυτο που ειναι και σε οποιον αρεσει δεν υπαρχει λογος να το παιζει κανεις κατι αλλο για κανεναν και για καμια....δεν αμφιβαλλω παρολαυτα οτι υπαρχουν αρκετες γυναικες οι οποιες κανουν κρα για τετοιου ειδους τυπους για να πουλανε μουρη οτι ξερουν τον ταδε σε καποιο μαγαζι ή για να βρισκουν πρωτο τραπεζι πιστα και να χαιρονται οπυ τις γλυκοκοιταει ο PR του μαγαζιου....αυτο δεν τις τιμα καθολου ουτε σημαινει ομως οτι αυτη ειναι η αληθεια και το απολυτο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΔΕΚΤΟ!
Εχεις δικιο οι παραπανω γκομενες θα ελεγα οτι ειναι αντι-χοτ!
Αυτο με τα pm ας το εξηγησει ο κομης καλυτερα!

Τοτε καλο θα ηταν αν περιμενες να μπει ο κομης και να το σχολιασει πρωτος αντι να το πεταξεις ετσι στο κενο χωρις εξηγησεις δε νομιζεις? :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μounitsa έχεις άδικο που λες ότι δεν είναι έτσι. Καταρχήν ο Flesh απλά έκανε ένα πείραμα. Ήθελε να δει τι θα εντυπωσίαζε κάποιες γυναίκες διαλεγμένες στην τύχη. Τυχαίο δείγμα πήρε, έκανε το πείραμά του.
Το συμπέρασμα που έβγαλε δεν απέχει και τόσο από το συμπέρασμα που τόοοσοι έχουν βγάλει. Όλοι συγκλίνουν στο συμπέρασμα το οποίο είναι ότι : τις γυναίκες τις τραβάνε οι υπολειπόμενοι διανοητικά. Οι σχεδόν ( χωρίς να έχουν περάσει τη γραμμή πάντως) καθυστερημένοι. Τρελαίνονται για αυτούς. Στο λέω ειλικρινά και με κάθε σοβαρότητα. Ειδικά σε μικρές ηλικίες όλες κολλάνε σε κάτι νοητικά υπανάπτυκτους , με δείγμα μυαλού αμοιβάδας ίσως. Δε μπορώ να καταλάβω κι εγώ το γιατί. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας όπου κάποιες κακόβουλες εξωκοσμικές οντότητες θέλουν να εκφυλύσουν το  ανθρώπινο είδος, επηρεάζοντας με κάποιο τρόπο την εγκεφαλική ( την ποιά?!!!) λειτουργία των ανθρώπων και δει των θυληκών να επιλέγουν τους πλέον ανεπαρκείς διανοητικά. Και πράγματι αυτοί που τόσο γοητεύουν τα απανταχού θυληκά ( στην Ελλάδα μόνο άραγε? Ίσως εδώ πιο έντονα) λίγο ακόμη και πληρούν τα κριτήρια να πάρουν επίδομα από την πρόνοια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom