Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες απογοητεύονται τα μάλα όταν ακούν ότι αυτός που έχουν απέναντί τους δεν είναι κάποιος με εξουσία ή στάτους (όπου ταξινομούν και τους μπαρμεν και τους πορτιέρηδες) και χωρίς το social proof που αυτές θεωρούν ανώτερο. Το γιατί βαριέμαι να το γράψω απόψε.

Η ουσία πάντως είναι ότι αξιόλογοι άντρες αναγκάζονται να αναζητούν άλλες διεξόδους προκειμένου να απολαύσουν και αυτοί το γυναικείο κορμί επειδή δεν ανταποκρίνονται στο πρότυπο που επιζητούν μετά μανίας οι γυναίκες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Skidoo: 

Δηλαδη αμφιβαλλεις οτι μπορει να γινεται το συγκεκριμενο πειραμα σε (προφανως) διανοητικα αναπηρες γυναικες? γιατι μονο εκει μπορω να το αποδωσω αυτο το συμπερασμα.....γνωριζω μονο μια γυναικα στο φιλικο μου περιβαλλον η οποια θα εντυπωσιαζοταν απο κατι τετοιο και δεν θα την ελεγα ιδιαιτερα εξυπνη ή ποιοτικη.....ουτε καν ομορφη απλα συμπαθητικη.....δεν αμφισβητω τα αποτελεσματα των "πειραματων" που κανετε κατα καιρους αμφισβητω ομως την απολυτοτητα των αποτελεσματων και εκει ειναι η διαφορα.....δεν αρνηθηκα ποτε οτι υπαρχουν αυτου του ειδους οι γυναικες και ειμαι η πρωτη που θα τις κατακρινει....αρνουμαι να δεχθω ομως οτι ειναι ετσι ολες οι γυναικες ποσο μαλλον να "αποδειξω" στον οποιονδηποτε ιντερνετικο χρηστη οτι εγω δεν ειμαι ετσι επειδη αυτος ετυχε να πεσει μονο σε τετοιες γυναικες οι οποιες εχουν βγαλει το ασχημο ονομα αρα εγω πρεπει να δικαιολογουμαι για παρτη τους....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι γυναίκες απογοητεύονται τα μάλα όταν ακούν ότι αυτός που έχουν απέναντί τους δεν είναι κάποιος με εξουσία ή στάτους (όπου ταξινομούν και τους μπαρμεν και τους πορτιέρηδες) και χωρίς το social proof που αυτές θεωρούν ανώτερο. Το γιατί βαριέμαι να το γράψω απόψε.

Η ουσία πάντως είναι ότι αξιόλογοι άντρες αναγκάζονται να αναζητούν άλλες διεξόδους προκειμένου να απολαύσουν και αυτοί το γυναικείο κορμί επειδή δεν ανταποκρίνονται στο πρότυπο που επιζητούν μετά μανίας οι γυναίκες.

δεν διαφωνω στο πρωτο μερος.....ο καθενας κατι αποζητα δεν ειναι ετσι? ο αντρας μια ωραια εμφανιση και η γυναικα την εξουσια.....διαφωνω ομως στο οτι αυτα τα επαγγελματα εχουν οποιαδηποτε εξουσια τουλαχιστον πανω μου!!!! ελεος δηλαδη ρε τοντοκ.....χωρις να κατακρινω το επαγγελμα των πορτιερηδων ή των θυρωρων ή των υδαρυλικων ε δε θεωρω οτι εχουν καποια εξουσια ή καποιο social status-proof....το τι θεωρει αξιολογο κανεις ειναι σχετικο ομως....υπαρχουν γκομενες που εχουν αυτοσκοπο το να ειναι πρωτη μουρη στο μπουρναζι και πρωτο τραπεζι πιστα στον βερτη αρα λογικο ειναι να εντυπωσιαστουν απο εναν τετοιο τυπο, υπαρχουν γυναικες-καριερα που θελουν να εξελιχθουν στη δουλεια τους αρα θαυμαζουν (και οχι μονο...) το αφεντικο ή τον προισταμενο τους, υπαρχουν οι γυναικες που αναζητουν απλα εναν αντρα να τους τα πληρωνει και να τις περιφερει απο δω και απο κει σαν γυφτικο σκεπαρνι καμαρωνοντας υπαρχουν και αλλες ομως που εκτιμουν αλλα πραγματα τα οποια εκδηλωνουν εξουσια και δεν ειναι απαραιτητα οι γνωριμιες, τα λεφτα ή το αμαξι πως να το κανουμε.....προσωπικα θεωρω απιστευτη εξουσια το να μπορει ενας αντρας να κανει κουμαντο το μυαλο μου και να με προκαλλει...οπως θεωρω εξουσια το να εχει τρομερες γνωσεις κυριως για πραγματα τα οποια δε γνωριζω και συνεπως να τον θαυμαζω.....οπως θεωρω εξουσια το να εχει καυστικο και σαρκαστικο χιουμορ το οποιο η πλειοψηφια δεν αντιλαμβανεται....παρολαυτα εχεις απολυτο δικιο οτι η γυναικα αποζητα τον αντρα με την εξουσια και τη δυναμη οπως γινεται παντου στη φυση.....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Mounitsa δε κατηγόρησε κανείς εσένα ούτε το θέμα είναι προσωπικό. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να λέμε το αυτονόητο : ωραία δεν είναι κάθε γυναίκα έτσι. Ντάξει κάτι μας είπες τώρα. Όταν δίνουμε " γενικότητα" και "καθολικότητα" σε αυτά που λέμε εννοούμε ότι οι συγκεκριμένες είναι η συντριπτική πλειοψηφία όχι μόνο αθροιστικά. Αλλά δίνουν και τον γενικό τόνο. Δίνουν τη γενική "ατμόσφαιρα", δημιουργούν την αίσθηση. Πως ας πούμε χωρίζουμε της εποχές σε φεουδαρχία, καπιταλισμό κλπ? Δε μιλάμε για αμιγείς τύπους στην πραγματικότητα αλλά σε προσμίξεις που σε κάθε ιδιαίτερο ιστορικό τύπο κυριαρχεί ένας λογικός ιδεότυπος. Έτσι και εδώ. Κυριαρχεί αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Αυτές είναι οι "νορμάλ" συμπεριφορές και επιπλέον έχουν και την αβάντα του συστήματος των "μέσων ενημέρωσης". Οπότε πιο εύκολα επηρεάζουν πλειοψηφίες.
Αμφιβάλλεις έστω και στο ελάχιστο? Πήγενε σε κάποιο λύκειο
Πήγενε στην συνοικιακή καφετέρια της γειτονιάς σου. Βγές έξω στο δρόμο εν τέλει, σε κάνα παρκάκι , καμιά πλατειούλα. Δες κυρίως τις μικρές ηλικίες σε τι τύπους κολλάνε.

Κάποιοα πράγματα είναι κανόνας και υπάρχουν εξαιρέσεις. Ομοιογένεια δεν υπάρχει πουθενά και ποτέ. Υπάρχει όμως πάντα μια κυρίαρχη τάση και αυτό εμείς καταδεικνύουμε. Όσο για σένα είναι προς τιμή σου που απορίπτεις αυτές τις συμπεριφορές. Εδώ όμως δε κάνουμε δικαστήριο σε σένα αλλά καταδεινκύουμε μια γενική και κυρίαρχη τάση στις σύγρχονες κοινωνίες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βρε συ skidoo δεν ειμαι η τρελλη του χωριου που βγηκε μια μερα με το σταυρο στο χερι και αρχισε να ουρλιαζει μεταννοειτεεεεεε οι γυναικες δεν ειναι ετσιιιιιι.....προφανως προκληθηκα.....οι λογοι για τους οποιους προκληθηκα βρισκονται στις πιο πισω σελιδες.......οταν καποιος μου μιλαει εντελως προσωπικα και αναφερεται αποκλειστικα σε μενα προφανως πρεπει να πω την αποψη μου.......
πιθανον αυτα που περιγραφονται να αποτελουν την πλειοψηφια....οχι πιθανον...ειμαι σχεδον σιγουρη γιατι δε μπορει να ειστε ολοι ενα ματσο τρελοι που μπηκατε μια μερα και αρχισατε να κραζετε τις γυναικες....απλα εμενα δε με καλυπτει αυτο ειδικα οταν μου καταλογιζεται το οτι ή δεν ειμαι διαφορετικη απο ολες τις υπολοιπες γυναικες,ή αν ειμαι διαφορετικη θα πρεπει να το αποδειξω ειδαλλως θα πρεπει να βρω τροπο να γλυτωσω το ονομα μου απο τον ασχημο δρομο που εχουν μπει σημερα οι γυναικες.....
δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που γραφεις.......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μιας και το νήμα περί hot dog αποδομήθηκε εις την ν, να προσθέσω ότι ο Σέλεκ εκτός από ψηλέας είναι και δεδηλωμένος δημοσίως ομό. Τώρα έγινε στην πορεία? (αν και νομίζω ότι διαβάζοντας και τις 18 σελίδες του έτσι, θα γινόταν άμεσα και ας μην ήταν) Γεννήθηκε και το έκρυβε? Ας το αναλύσουμε παρακάτω... ο εραστής της λαίδη Τσάτερλυ.

hot! Not!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κανε κανα ευχελαιο ρε νινα.....κανεναν αγιασμο.....

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν πιστεύω αγαπητή νίτσα ότι ο όποιος θεός υπάρχει αναμιγνύεται με τα ανθρώπινα..
αναλαμβάνω μόνη μου την ευθύνη για μένα.
μόνο ο τυχαίος παράγοντας παίζει ρόλο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι μωρε κουβεντα να γινεται....ο οποιος θεος υπαρχει σιγα μην ασχολειται με τους εκαστοτε γκομενους του καθενος....

Επισκέπτης
Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας που εγώ κατάλαβα ότι εννοείτε πρέπει να είναι :
Έξυπνος όχι εξυπνάκιας
Όμορφος και με στυλ
Οικονομικά εύρωστος
Με κορμοστασιά και προσόντα (διάρκεια ποιότητα ποσότητα ετοιμότητα κτλ)
Να έχει χιούμορ όχι βλακώδες
Να είναι άντρας και όχι μπέμπης
Να μπορεί να επικοινωνήσει με το πνευματικό επίπεδο της χοτ γκόμενας (όποιο και αν είναι αυτό)
Να ξέρει να φέρεται
Να έχει υπομονή
Να της προσφέρει ότι έχει ανάγκη
Να μην είναι προβλέψιμος
Να μην είναι διαθέσιμος για όλο τον γυναικείο πληθυσμό και λιγούρης
Να είναι τρυφερός και ρομαντικός όταν πρέπει
Να μην της ζητάει να κάνει δουλειές του σπιτιού (δεν προλαβαίνει έχει να μαυρίσει και να γυμναστεί)
Να ασχοληθεί με τα προβλήματά της σαν να ήταν δικά του, με πολύωρες συζητήσεις αγκαλιά
Να παρατάει τις δουλείες του για να πάει να την μεταφέρει από την 5ωρη βόλτα στην αγορά με φίλες της
Να μην βγαίνει με φίλους του και δεν της δίνει σημασία
Να έχει μηχανή και αυτοκίνητο πιστωτική και γενναιοδωρία
Να της κάνει δώρα και εκπλήξεις εκδρομές
Να έχει επαγγελματικό status – και ανάλογο ντύσιμο.

Τι περιμένετε να δώσει η καυτή γκόμενα όμως σε αυτόν; Ιδού η απορία….

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη εσυ εχεις καταλαβει ποια ειναι η χοτ γκομενα τελικα? γιατι εγω ακομα δεν εχω καταλαβει...ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του και εχω διαβασει 100 διαφορετικες αποψεις για το τι ειναι χοτ.....

Επισκέπτης
Ναι κατάλαβα απολύτως και περιγράφω τι θέλει απο τον εραστή της. Με τις υγείες τους..

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Δηλαδη εσυ εχεις καταλαβει ποια ειναι η χοτ γκομενα τελικα?

αυτό νίτσα το καλύψαμε νομίζω. Hot είμαι ΕΓΩ!
ο γκόμενος λοιπόν, (καλό είναι να) έχει:
Δουλειά, που να του καλύπτει τουλάχιστον το ένα τρίτο της μέρας του
Φίλους, που να τους συμπαθεί και να τους βλέπει συχνά
Οικογένεια, και να δίνει σημασία στη γνώμη τους
όλα τα παραπάνω για να τον κρατούν απασχολημένο αρκετά για να μην είναι συνέχεια διαθέσημος.
ΠΡΟΣΟΧΗ! όχι να το "παίζει" δύσκολος.. όντως να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει εκτός απ' το να σε πρήζει..

τώρα ένα παραπάνω point σε σφιχτά παιδιά με μπόι άνω του 1.95 βασικές γνώσεις κοινωνικοποίησης και τέζα φιμέ τζάμια (κυλάει η αυστραλία στις φλέβες μου)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας που εγώ κατάλαβα ότι εννοείτε πρέπει να είναι :
Έξυπνος όχι εξυπνάκιας
Όμορφος και με στυλ
Οικονομικά εύρωστος
Με κορμοστασιά και προσόντα (διάρκεια ποιότητα ποσότητα ετοιμότητα κτλ)
Να έχει χιούμορ όχι βλακώδες
Να είναι άντρας και όχι μπέμπης
Να μπορεί να επικοινωνήσει με το πνευματικό επίπεδο της χοτ γκόμενας (όποιο και αν είναι αυτό)
Να ξέρει να φέρεται
Να έχει υπομονή
Να της προσφέρει ότι έχει ανάγκη
Να μην είναι προβλέψιμος
Να μην είναι διαθέσιμος για όλο τον γυναικείο πληθυσμό και λιγούρης
Να είναι τρυφερός και ρομαντικός όταν πρέπει
Να μην της ζητάει να κάνει δουλειές του σπιτιού (δεν προλαβαίνει έχει να μαυρίσει και να γυμναστεί)
Να ασχοληθεί με τα προβλήματά της σαν να ήταν δικά του, με πολύωρες συζητήσεις αγκαλιά
Να παρατάει τις δουλείες του για να πάει να την μεταφέρει από την 5ωρη βόλτα στην αγορά με φίλες της
Να μην βγαίνει με φίλους του και δεν της δίνει σημασία
Να έχει μηχανή και αυτοκίνητο πιστωτική και γενναιοδωρία
Να της κάνει δώρα και εκπλήξεις εκδρομές
Να έχει επαγγελματικό status – και ανάλογο ντύσιμο.

Τι περιμένετε να δώσει η καυτή γκόμενα όμως σε αυτόν; Ιδού η απορία….

Να μην το πω γιατί όταν μιλάω σε κυρίες είμαι πάντα ευγενής

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει η 'καυτή' γκόμενα να έχει προδιαγραφές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο εραστής της να έχει προδιαγραφές.
Το νήμα ξεκίνησε για να καταγράψουμε τη μεθοδολογία που αντιμετωπίζει το θέμα.
Ακόμη και μέσω εμπειριών. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Ας μείνουμε λοιπόν στο θέμα.

Στις κοπέλες: Δεν είναι όλα φιλοσοφία: βλέπω ενα 'καυτό' μωρό και θέλω να το καρφώσω. Τι μπορώ να κάνω; That's the case. Γιατί μου τα μπερδεύετε...? :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στις κοπέλες: Δεν είναι όλα φιλοσοφία: βλέπω ενα 'καυτό' μωρό και θέλω να το καρφώσω. Τι μπορώ να κάνω; That's the case. Γιατί μου τα μπερδεύετε...? :)

Α μπράβο. Το τι μπορώ να κάνω, με συγχωρείτε, απαξιώ να δώσω την άποψή μου γιατί το θεωρώ τουλάχιστον αφελές και ανήλικο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
....ο γκόμενος λοιπόν, (καλό είναι να) έχει:
Δουλειά, που να του καλύπτει τουλάχιστον το ένα τρίτο της μέρας του
Φίλους, που να τους συμπαθεί και να τους βλέπει συχνά
Οικογένεια, και να δίνει σημασία στη γνώμη τους
όλα τα παραπάνω για να τον κρατούν απασχολημένο αρκετά για να μην είναι συνέχεια διαθέσημος.
ΠΡΟΣΟΧΗ! όχι να το "παίζει" δύσκολος.. όντως να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει εκτός απ' το να σε πρήζει..

τώρα ένα παραπάνω point σε σφιχτά παιδιά με μπόι άνω του 1.95 βασικές γνώσεις κοινωνικοποίησης και τέζα φιμέ τζάμια (κυλάει η αυστραλία στις φλέβες μου)

τον (ΑΒ) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ πανω στο λευκο αλογο τον εχεις ακουστα εκει στα πέρατα της hicky αυστραλιας ?????  :uglystupid: :uglystupid:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και του πουλιου το γαλα.....στην κυριολεξια :P μην ξεχναμε και τις πρωτεινες μας :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ξέρει τι θέλει η κοπέλα. Αυτά μέχρι να βρει κάποιον οδηγηταίο :2funny: στον Οίκο. :grouphug: :grouphug: :grouphug:.
Μέτα πάλι τα ίδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom