Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
μπα το σιχαινομαι το γαλα γι αυτο εμεινα τοση![]()
Που να πινες κιόλας! :o Έστω και τώρα πάντως στο συνιστώ είναι πλούσιο σε πρωτείνες
μπα το σιχαινομαι το γαλα γι αυτο εμεινα τοση![]()
μπλιαχ μπλιαχ
ενταξει μ αρεσει το υψος μου δεν λεω λολ δεν εχω κ παραπονο αλλα ξερεις ποσο τραγικο ειναι να σου παιζει τον μαγκα ο μικρος σου αδερφος κ να μην τολμας να του αστραψεις μια σφαλιαρα?![]()
σε μαθαινει ο αδερφος....ειναι προνοητικο το παιδι...σου λεει,αμα τυχει κ παρει η αδερφη μου κανεναν που να δερνει...να ειναι ετοιμη για οικογενειακο ξυλικι...οποτε σε προετοιμαζει βρε κουτουτσικο.....![]()
![]()
![]()
![]()
δυστυχως εγω το τρωω το ξυλο συνηθως![]()
σκιντου δεν εχεις αδικο σ αυτο... ολες του οι φιλεναδες ηταν ταπες
ο μεγαλος ειναι 2 μετρα αλλα ειναι 21 χρονων... ε μικρος ειναι σχετικα
ο μικρος ειναι 185 κ ειναι οντως μικρο παιδι
.. ο γλυκος μου...σε μαθαινει ο αδερφος....ειναι προνοητικο το παιδι...σου λεει,αμα τυχει κ παρει η αδερφη μου κανεναν που να δερνει...να ειναι ετοιμη για οικογενειακο ξυλικι...οποτε σε προετοιμαζει βρε κουτουτσικο.....![]()
![]()
![]()
Ιιιιιιιιχχ!!! Άτακτες και ατίθασες ορέξεις!! Ακούς εκεί να θες να αστράψεις σφαλιάρα! Μπρος γρήγορα πιες το γαλατάκι σου!!
Λάκη, δεν έχεις δει στα χιονοδρομικά, τις "κυρίες" πως κοιτάζουν τους δασκάλους του σκι, αλλά και αλλού πως εντυπωσιάζονται από τους διάφορους περίεργους;
Βασικά δεν έχω πλησιάσει ποτέ δασκάλους του σκί και μαθήματα σκί. Όποτε έχω βρεθεί σε βουνά που άλλου κοπανιούνταν με σκι, εγώ ήμουν μακρυά από το άθλημα. Ήμουν σε εσωτερικό χώρο, μπάρ συνήθως και τα έπινα οπότε ομολογώ ότι έχω πλήρη άγνοια της λαγνοίας του εμπνέουν οι δάσκαλοι του σκί. Το ίδιο και ... άλλων αθλημάτων. Δεν ασχολούμαι με κανένα άθλημα που να ασχολούνται και γκόμενες. Γενικά το μόνο άθλημα που είχα ασχοληθεί στη ζωή μου είναι το μποξ κι αυτό λόγω του πατέρα μου που είχε ασχοληθεί αρκετά.
Γενικά πάντως αυτά που λες είναι όλα ορθά. Κι ο πιο αποτυχημένος μπασκετμπολίστας, ποδοσφαιριστής (για πολίστες δεν μιλάμε καν) θεωρείται σούπερ γκόμενος από υπερβολικά μεγάλο αριθμό γυναικών. Ίσως δεν φταίνε αυτές, έτσι γαλουχούνται, τέτοιο κουτόχορτο τους πουλάνε από μικρές.
Προσωπικά πάντως θεωρώ αυτή την πλειοψηφία των γυναίκων σαβούρα, πλέμπα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ, τις θεωρούσα κοπριές. Τις σιχαινόμουν. Και θεωρούσα τραγικά αποτυχημένους αυτούς που άρχιζαν κάποιο άθλημα (πόλο κτλ) μόνο και μόνο για να ρίξουν γκόμενες, κάτι σύνηθες σε σχολικές ηλικίες. Δεν νομίζω ότι βγήκε και σε κανέναν σε καλό τελικά. Όλοι αποτυχημένοι έγιναν με εξίσου αποτυχημένες κατακτήσεις, ασχέτως αριθμού.
να ξεκινησεις...τρομερη εμπειρια...ακομη κ 5 βουτιες να κανεις κ μετα να το παρατησεις...εχεις κερδισει...απιστευτο ''σπορ''....εγω παντως αν ο παρακελ μου συστηνοταν ως δασκαλος καταδυσεων που ειπε πιο πριν θα του πιανα την κουβεντα γιατι εχω σκοπο να ξεκινησω συντομα![]()
απο κει και περα το σχολιο για τις 30αρες μπαζοδασκαλες ηταν η αφορμη....το πορισμα ποιο ηταν με το οποιο σπευσανε να συμφωνησουν ολοι?? οι γυναικες γουσταρουν πορτοπαραθυρα νταλικιεριδες και υδραυλικους ενω οποιος εχει μια μορφωση, ενα εξυπνο χιουμορ, εναν καλο χαρακτηρα και ειναι ευγενικος δεν εχει περαση.....
Φαίνεται τρελό ...
Φαίνεται παράλογο ...
Φαίνεται ηλίθιο ...
Δείχνει έλλειψη λογικής ...
Δείχνει έλλειψη καλού γούστου ...
Δείχνει έλλειψη επιπέδου ...
Αλλά είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει εξήγηση , αλλά ισχύει.
Ο οποιοσδήποτε μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός έχει τρελή πέραση και όχι μόνο σε γυναίκες του συναφιού του, αλλά και σε άλλες πλούσιες, μορφωμένες, από τζάκι κτλ κτλ κτλ.
Μπορεί να μην υπάρχει εξήγηση και να μην έχει καν σημασία η εξήγηση αλλά απλώς συμβαίνει. Είναι ένα γεγονός.
Φαίνεται τρελό ...
Φαίνεται παράλογο ...
Φαίνεται ηλίθιο ...
Δείχνει έλλειψη λογικής ...
Δείχνει έλλειψη καλού γούστου ...
Δείχνει έλλειψη επιπέδου ...
Αλλά είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει εξήγηση , αλλά ισχύει.
Ο οποιοσδήποτε μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός έχει τρελή πέραση και όχι μόνο σε γυναίκες του συναφιού του, αλλά και σε άλλες πλούσιες, μορφωμένες, από τζάκι κτλ κτλ κτλ.
Μπορεί να μην υπάρχει εξήγηση και να μην έχει καν σημασία η εξήγηση αλλά απλώς συμβαίνει. Είναι ένα γεγονός.