Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
μπλιαχ μπλιαχ :P
ενταξει μ αρεσει το υψος μου δεν λεω λολ δεν εχω κ παραπονο αλλα ξερεις ποσο τραγικο ειναι να σου παιζει τον μαγκα ο μικρος σου αδερφος κ να μην τολμας να του αστραψεις μια σφαλιαρα? :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μπλιαχ μπλιαχ :P
ενταξει μ αρεσει το υψος μου δεν λεω λολ δεν εχω κ παραπονο αλλα ξερεις ποσο τραγικο ειναι να σου παιζει τον μαγκα ο μικρος σου αδερφος κ να μην τολμας να του αστραψεις μια σφαλιαρα? :2funny:

Ιιιιιιιιχχ!!! Άτακτες και ατίθασες ορέξεις!! Ακούς εκεί να θες να αστράψεις σφαλιάρα! Μπρος γρήγορα πιες το γαλατάκι σου!!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δυστυχως εγω το τρωω το ξυλο συνηθως :2funny:
σε μαθαινει ο αδερφος....ειναι προνοητικο το παιδι...σου λεει,αμα τυχει κ παρει η αδερφη μου κανεναν που να δερνει...να ειναι ετοιμη για οικογενειακο ξυλικι...οποτε σε προετοιμαζει βρε κουτουτσικο.....:P :P :P

Επισκέπτης
σκιντου δεν εχεις αδικο σ αυτο... ολες του οι φιλεναδες ηταν ταπες :2funny:
ο μεγαλος ειναι 2 μετρα αλλα ειναι 21 χρονων... ε μικρος ειναι σχετικα :P
ο μικρος ειναι 185 κ ειναι οντως μικρο παιδι

Οι φίλες του δηλαδή τι ύψος είχαν;
Αν είναι και εμφανίσιμος σίγουρα θα έχει μεγάλη ζήτηση στον γυναικείο πληθυσμό.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
γυρω στο 160 :P
ναι ειναι ωραιο παιδι διατι να το κρυψωμεν αλλωστε :P
σε μαθαινει ο αδερφος....ειναι προνοητικο το παιδι...σου λεει,αμα τυχει κ παρει η αδερφη μου κανεναν που να δερνει...να ειναι ετοιμη για οικογενειακο ξυλικι...οποτε σε προετοιμαζει βρε κουτουτσικο.....:P :P :P
.. ο γλυκος μου... :P :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω νομιζω οτι για μια γυναικα ειναι οκ μεχρι 1.75-1.77
πιο πανω απο κει ειναι πολυ ευκολο το να ειναι αχαρη και ατσουμπαλη χωρις να αποκλειονται φυσικα και οι γυναικαρες του 1,80 που ειναι μια χαρα θηλυκες....αλλα το μποι εκει γυρω ειναι μια χαρα.....το προβλημα ειναι οτι ειναι οκ να εισαι τοσο ψηλη σε χωρες οχι οπως η ελλαδα :P

Επισκέπτης
Λάκη, δεν έχεις δει στα χιονοδρομικά, τις "κυρίες" πως κοιτάζουν τους δασκάλους του σκι, αλλά και αλλού πως εντυπωσιάζονται από τους διάφορους περίεργους;

Βασικά δεν έχω πλησιάσει ποτέ δασκάλους του σκί και μαθήματα σκί. Όποτε έχω βρεθεί σε βουνά που άλλου κοπανιούνταν με σκι, εγώ ήμουν μακρυά από το άθλημα. Ήμουν σε εσωτερικό χώρο, μπάρ  συνήθως και τα έπινα οπότε ομολογώ ότι έχω πλήρη άγνοια της λαγνοίας του εμπνέουν οι δάσκαλοι του σκί. Το ίδιο και ... άλλων αθλημάτων. Δεν ασχολούμαι με κανένα άθλημα που να ασχολούνται και γκόμενες. Γενικά το μόνο άθλημα που είχα ασχοληθεί στη ζωή μου είναι το μποξ κι αυτό λόγω του πατέρα μου που είχε ασχοληθεί αρκετά.

Γενικά πάντως αυτά που λες είναι όλα ορθά. Κι ο πιο αποτυχημένος μπασκετμπολίστας, ποδοσφαιριστής (για πολίστες δεν μιλάμε καν) θεωρείται σούπερ γκόμενος από υπερβολικά μεγάλο αριθμό γυναικών. Ίσως δεν φταίνε αυτές, έτσι γαλουχούνται, τέτοιο κουτόχορτο τους πουλάνε από  μικρές.

Προσωπικά πάντως θεωρώ αυτή την πλειοψηφία των γυναίκων σαβούρα, πλέμπα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ, τις θεωρούσα κοπριές. Τις σιχαινόμουν. Και θεωρούσα τραγικά αποτυχημένους αυτούς που άρχιζαν κάποιο άθλημα (πόλο κτλ) μόνο και μόνο για να ρίξουν γκόμενες, κάτι σύνηθες σε σχολικές ηλικίες. Δεν νομίζω ότι βγήκε και σε κανέναν σε καλό τελικά. Όλοι αποτυχημένοι έγιναν με εξίσου αποτυχημένες κατακτήσεις, ασχέτως αριθμού.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Να βαλουμε τα επιτυχημενα φακαμπλ επαγγελματα σε μια λιστα το λοιπον? πορτιεριδες, μπαρμαν, μπραβοι, αθλητες, δασκαλοι σκι.....

εγω παντως αν ο παρακελ μου συστηνοταν ως δασκαλος καταδυσεων που ειπε πιο πριν θα του πιανα την κουβεντα γιατι εχω σκοπο να ξεκινησω συντομα :P

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Βασικά δεν έχω πλησιάσει ποτέ δασκάλους του σκί και μαθήματα σκί. Όποτε έχω βρεθεί σε βουνά που άλλου κοπανιούνταν με σκι, εγώ ήμουν μακρυά από το άθλημα. Ήμουν σε εσωτερικό χώρο, μπάρ  συνήθως και τα έπινα οπότε ομολογώ ότι έχω πλήρη άγνοια της λαγνοίας του εμπνέουν οι δάσκαλοι του σκί. Το ίδιο και ... άλλων αθλημάτων. Δεν ασχολούμαι με κανένα άθλημα που να ασχολούνται και γκόμενες. Γενικά το μόνο άθλημα που είχα ασχοληθεί στη ζωή μου είναι το μποξ κι αυτό λόγω του πατέρα μου που είχε ασχοληθεί αρκετά.

Γενικά πάντως αυτά που λες είναι όλα ορθά. Κι ο πιο αποτυχημένος μπασκετμπολίστας, ποδοσφαιριστής (για πολίστες δεν μιλάμε καν) θεωρείται σούπερ γκόμενος από υπερβολικά μεγάλο αριθμό γυναικών. Ίσως δεν φταίνε αυτές, έτσι γαλουχούνται, τέτοιο κουτόχορτο τους πουλάνε από  μικρές.

Προσωπικά πάντως θεωρώ αυτή την πλειοψηφία των γυναίκων σαβούρα, πλέμπα. Δεν με ενδιέφερε ποτέ, τις θεωρούσα κοπριές. Τις σιχαινόμουν. Και θεωρούσα τραγικά αποτυχημένους αυτούς που άρχιζαν κάποιο άθλημα (πόλο κτλ) μόνο και μόνο για να ρίξουν γκόμενες, κάτι σύνηθες σε σχολικές ηλικίες. Δεν νομίζω ότι βγήκε και σε κανέναν σε καλό τελικά. Όλοι αποτυχημένοι έγιναν με εξίσου αποτυχημένες κατακτήσεις, ασχέτως αριθμού.

Ότι έχεις πει για γκόμενες τα βρίσκω 90% σωστά. Στη πολιτική λίγο το χάνεις αλλά nobody's perfect :grin:

Επισκέπτης
εγω παντως αν ο παρακελ μου συστηνοταν ως δασκαλος καταδυσεων που ειπε πιο πριν θα του πιανα την κουβεντα γιατι εχω σκοπο να ξεκινησω συντομα :P
να ξεκινησεις...τρομερη εμπειρια...ακομη κ 5 βουτιες να κανεις κ μετα να το παρατησεις...εχεις κερδισει...απιστευτο ''σπορ''....

Επισκέπτης
απο κει και περα το σχολιο για τις 30αρες μπαζοδασκαλες ηταν η αφορμη....το πορισμα ποιο ηταν με το οποιο σπευσανε να συμφωνησουν ολοι?? οι γυναικες γουσταρουν πορτοπαραθυρα νταλικιεριδες και υδραυλικους ενω οποιος εχει μια μορφωση, ενα εξυπνο χιουμορ, εναν καλο χαρακτηρα και ειναι ευγενικος δεν εχει περαση.....

Φαίνεται τρελό ...
Φαίνεται παράλογο ...
Φαίνεται ηλίθιο ...
Δείχνει έλλειψη λογικής ...
Δείχνει έλλειψη καλού γούστου ...
Δείχνει έλλειψη επιπέδου ...

Αλλά είναι αλήθεια. Δεν υπάρχει εξήγηση , αλλά ισχύει.

Ο οποιοσδήποτε μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός έχει τρελή πέραση και όχι μόνο σε γυναίκες του συναφιού του, αλλά και σε άλλες πλούσιες, μορφωμένες, από τζάκι κτλ κτλ κτλ.

Μπορεί να μην υπάρχει εξήγηση και να μην έχει καν σημασία η εξήγηση αλλά απλώς συμβαίνει. Είναι ένα γεγονός.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα μου λες....εγω ειμαι γεννημενη για να ειμαι μεσα στο νερο.....οσο δεν αντεχω τα βουνα τοσο τρελλαινομαι να ειμαι μεσα στη θαλασσα.....ονειρο ζωης οι καταδυσεις λεμε :P απλα πρεπει να μαζεψω και κανα φραγκο οπως καταλαβαινεις....και εννοειται οτι δεν προκειται να το παρατησω αμα ξεκινησω....εχω σκοπο να παρω ολα τα αστερια μεχρι επαγγελματικο :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φαίνεται τρελό ...
Φαίνεται παράλογο ...
Φαίνεται ηλίθιο ...

Ο οποιοσδήποτε μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός έχει τρελή πέραση και όχι μόνο σε γυναίκες του συναφιού του, αλλά και σε άλλες πλούσιες, μορφωμένες, από τζάκι κτλ κτλ κτλ.

Μπορεί να μην υπάρχει εξήγηση και να μην έχει καν σημασία η εξήγηση αλλά απλώς συμβαίνει. Είναι ένα γεγονός.

ναι μωρε λακη δεν διαφωνω.....και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ποσο μπαζο πρεπει να ειναι η γυναικα εγκεφαλικα και ποσα κυτταρα να εχει καψει για να ανηκει σε αυτην την κατηγορια....απλα τα εχουμε πει και τα εχουμε ξαναπει....ας μη γενικευουμε....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε μια συζήτηση που είχα τύχει με κοπέλες άνω των 25 και ετέθει το συγκεκριμένο θέμα (σπουδαγμένες, Louis Vuitton κλπ) απεδέχθησαν ότι ο μπάρμαν κάτι... έχει. Σταμάτησα να ακούω γιατί το θεώρησα :jerking: , αλλά υφίσταται

Επισκέπτης
Φαίνεται τρελό ...
Φαίνεται παράλογο ...
Φαίνεται ηλίθιο ...

Πλακα μας κανεις ?????

Ειναι πολυ απλο....

Τα μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός .....εχουν τρελη περαση γιατι πολυ απλα συνηθως αυτες οι θεσεις πιανονται απο ομορφοπαιδα κ καλοπαιδα...

Αντιθετα...ειναι σχετικα σπανιο κ δυσκολο να πετυχει καποιος εναν ωραιο εμφανησιακα αντρα να ειναι κ μορφωμενος κ καλλιεργημενος κλπ...

Μια κοπελα οπως κ ενας αντρας κοιταει ΠΑΝΤΑ την εξωτερικη εμφανιση...ασχετα αν τελικα αποφασιζει κ κρινει οχι μονο με αυτη...

Το θελεις/πιστευεις ή οχι....το μονο σιγουρο ειναι οτι τα πιασαρικα στις γκομενες επαγγελματα εχουν καταληφθει απο ωραια τυπακια...με στυλ...με αποψη...κλπ...ισως οχι με γνωσεις κ κουλτουρα...αλλα ειναι σιγουρα αυθεντικα...κ οχι σνομπ....κ οχι μαλακες με πτυχιο...ειναι ανευ....

Τεσπα..ελπιζω να σου εδωσα την εξηγηση...

Αν εχεις σπουδασει...που φανταζομαι θα ισχυει...θα μπορεις να θυμηθεις την εξωτερικη εμφανιση των συμφοιτητων σου..ακομη κ τη δικη σου....με τα παιδια που δν φοιτουσαν σε καποια σχολη αλλα δουλευαν....το ιδιο ισχυει κ τωρα...εσυ πιθανον εισαι ενας χαρτογιακας....ενω ο πολιστας ειναι τουμπαναρας κλπ...κ ειναι ανετος μεσα στο τζινακι κ το τ-σερτ του...ενω εσυ παλευεις να νιωσεις ανετα μεσα στο κοστουμι σου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτες εχουν κατι.....καμμενες φλατζες :P χαχαχαχαχα

εμενα παντως μου αρεσουν οι ενστολοι δεν το κρυβω....μου βγαζουν κατι....αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το επαγγελμα τοσο οσο με την ιδια τη στολη....δηλαδη και δικηγορος να ειναι ο αλλος αμα μου ρθει δασοκομαντος καμια μερα θα μου γυρισει το ματι :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όπως έγραψα, νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από εμφάνιση, που φυσικά μετράει

Stories

Νέο!

Stories