Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αυτες εχουν κατι.....καμμενες φλατζες :P χαχαχαχαχα

εμενα παντως μου αρεσουν οι ενστολοι δεν το κρυβω....μου βγαζουν κατι....αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το επαγγελμα τοσο οσο με την ιδια τη στολη....δηλαδη και δικηγορος να ειναι ο αλλος αμα μου ρθει δασοκομαντος καμια μερα θα μου γυρισει το ματι :2funny:

φανταζεσαι να σου ερθει δικηγορος...ντυμενος με τις παλαιες ''στολες'' τους....εκεινες με τα περιεργα καπελα...τα γουνακια...το ψευτικο μαλλι μπουκλα κλπ...:P :P :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε οχι και δε βγαζουν σνομπισμο βρε μακ οι μπαρμαν και οι εκαστοτε φουσκωτοι με τη σφιγμενη απο δυσκοιλιοτητα μουρη του ηρθαμε-στην-παραλια-να-χαλαρωσουμε-γκρμφφφ-αγκκκ-γκρρρ-ουγκκκκ....που νομιζουν οτι κατεχουν τη θεση τουλαχιστον της γλυκατζη αρβελερ....και πουλανε μουρη και υφος....βγαζουν και παραβγαζουν απλα κατα την αποψη μου βγαζουν τζαμπα σνομπισμο και υφος....και ισως αυτο τρελλαινει καποιες γυναικες για καποιον ακατανοητο λογο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φανταζεσαι να σου ερθει δικηγορος...ντυμενος με τις παλαιες ''στολες'' τους....εκεινες με τα περιεργα καπελα...τα γουνακια...το ψευτικο μαλλι μπουκλα κλπ...:P :P :P :P

και γω θα ειμαι η κακομοιρη τροτεζα που την πηγαν αδικα στο δικαστηριο??? αχ κυριε εισαγγελεα μου....ειμαι ενα θυμα....πιστεψτε με....αμαρτησα για την αρρωστη μανουλα μου...χαχαχαχαχαχαχα
πιο μεγαλη εφεση εχω στα ναυτακια παντως οσο να πεις παρα στη δικαστικη μπουκλα :P

Επισκέπτης
Σε μια συζήτηση που είχα τύχει με κοπέλες άνω των 25 και ετέθει το συγκεκριμένο θέμα (σπουδαγμένες, Louis Vuitton κλπ) απεδέχθησαν ότι ο μπάρμαν κάτι... έχει. Σταμάτησα να ακούω γιατί το θεώρησα :jerking: , αλλά υφίσταται

Μια απόδειξη του πόσο μεγάλη έλξη ασκεί το πόστο ενός μπαρμαν/πορτιέρη κτλ φαίνεται από ένα απλό παράδειγμα. Έχω φίλο πρώην μπάρμαν και νυν έμπορο!
Όταν ήταν μπάρμαν πηδούσε 2-3 διαφορετικές γκόμενες κάθε εβδομάδα, πάσαρε άλλες τόσες σε φίλους του και έκλανε 10πλάσιες. Είχε να πηδάει και 30 την εβδομάδα, αλλά δεν προλάβαινε και δεν ήταν και συχνά ... νηφάλιος!

Αφότου το παράτησε το πόστο, σε 5 χρόνια, έχει βγάλει 3 κι αυτές δύσκολα.Ο ίδιος άνθρωπος . Άρα έχει σημασία μεγάλη το πόστο.

Έχω κι άλλο παράδειγμα. Συμφοιτητής μου στην Ιατρική, κακάσχημος και χωρίς επιδόσεις σε καμάκι και δημόσιες σχέσεις και κακός γενικά στο ψηστήρι/μπλα-μπλα με γκόμενες πλήρωνε έναν μπάρμαν για να τον αντικαθιστά 1-2 φορές το μήνα σε συνοικιακό κωλομάγαζο γ' εθνικής καθημερινές (όχι Σ/Κ). Του έδινε 40.000δρχ για κάθε βράδυ καθημερινής που τον αντικαθιστούσε  το 1999. Όταν του είπα ότι έκανε μεγάλη μαλακία διαφώνησε και μου το απέδειξε με επιχειρήματα ακλόνητα οπότε παραδέχτηκα ότι είχε απόλυτο δίκιο. Με τα 40 χιλιάρικα μου είπε θα γαμούσε τότε δύο φθηνές βίζιτες των 20 ή μία καλή των 30 και θα πήγαινε και 2 φορές σε ρδέλο. Ενώ με μια βραδιά στο μαγαζί με 40 χιλιάρικα τσιμπούσε 6-7 τηλεφωνάκια από μπαναλογκόμενες μέχρι καλά μικρά ξεκωλιαράκια από τα οποία με τα 3-4 τουλάχιστον θα έπαιζαν αρκετά γαμήσια και εύκολα για τις επόμενες εβδομάδες.

Φοβερή ανάλυση και επιχειρηματολογία δεν λέω ...

Επισκέπτης
Ε οχι και δε βγαζουν σνομπισμο βρε μακ οι μπαρμαν και οι εκαστοτε φουσκωτοι με τη σφιγμενη απο δυσκοιλιοτητα μουρη του ηρθαμε-στην-παραλια-να-χαλαρωσουμε-γκρμφφφ-αγκκκ-γκρρρ-ουγκκκκ....που νομιζουν οτι κατεχουν τη θεση τουλαχιστον της γλυκατζη αρβελερ....και πουλανε μουρη και υφος....βγαζουν και παραβγαζουν απλα κατα την αποψη μου βγαζουν τζαμπα σνομπισμο και υφος....και ισως αυτο τρελλαινει καποιες γυναικες για καποιον ακατανοητο λογο...
συμφωνω απολυτα....αλλα δν θα πουλησει μαλακια με πτυχιο...αυτο ειναι πολυ σημαντικο....

ασε που δν ειναι κοτες να την πεσουν σε μια γκομενα...συνηθως ειναι τοσο αφελη,αθωα κ σταρχιδιστες αυτα τα παιδια που δν τους νοιαζει να χασουν...οποτε συνηθως κερδιζουν....

ενω ο φλωρος ο σπουδαγμενος...ο μεσα στα βιβλια...ο μαλακας με πτυχιο εν ολιγης...θα στην πεσει με πουστικο τροπο...με δηθεν στυλ που δν κατεχει κ του ειπαν καποιοι φιλοι που καποτε εριξαν γκομενες...ή που διαβασε σε περιοδικο που λεει πως δν ξερει τι θεματα περιεχει κατα τα αλλα...κλπ κλπ....

τελικα ο αυθεντικος μετραει....μορφωμενος ή οχι....ωραιος ή οχι...κλπ κλπ....

η ισοπεδωση κ ο εκμηδενισμος οδηγουσαν παντα σε λαθος συμπερασματα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πληρωνε τον μπαρμαν??? χαχαχαχαχαχα εξαισιο και πανεξυπνο!!!!!!

Επισκέπτης
και γω θα ειμαι η κακομοιρη τροτεζα που την πηγαν αδικα στο δικαστηριο??? αχ κυριε εισαγγελεα μου....ειμαι ενα θυμα....πιστεψτε με....αμαρτησα για την αρρωστη μανουλα μου...χαχαχαχαχαχαχα
πιο μεγαλη εφεση εχω στα ναυτακια παντως οσο να πεις παρα στη δικαστικη μπουκλα :P
υπαρχει κ το ναυτικο δικαιο...αλλα δικαζουν τους κακομοιρους εφοπλιστες κλπ κλπ...:P :P :P....

Επισκέπτης
συμφωνω απολυτα....αλλα δν θα πουλησει μαλακια με πτυχιο...αυτο ειναι πολυ σημαντικο....

ασε που δν ειναι κοτες να την πεσουν σε μια γκομενα...συνηθως ειναι τοσο αφελη,αθωα κ σταρχιδιστες αυτα τα παιδια που δν τους νοιαζει να χασουν...οποτε συνηθως κερδιζουν....

ενω ο φλωρος ο σπουδαγμενος...ο μεσα στα βιβλια...ο μαλακας με πτυχιο εν ολιγης...θα στην πεσει με πουστικο τροπο...με δηθεν στυλ που δν κατεχει κ του ειπαν καποιοι φιλοι που καποτε εριξαν γκομενες...ή που διαβασε σε περιοδικο που λεει πως δν ξερει τι θεματα περιεχει κατα τα αλλα...κλπ κλπ....

Εσύ ισοπεδώνεις, εκμηδενίζεις και γενικεύεις. Ακόμη κι ο σπασίκλας φλώρος όταν κάτσει στο μπαρ τρώει κόσμο. Ενώ ο σταρχίδης άνετος ομορφόπαιδο όταν βγει από αυτό παίρνει τον πούλο. Διάβασε τα παραδείγματα που ανέφερα παραπάνω. Ο μαλάκας της σχολής σε συνοικιακό χαμαιτυπείο ως μπαρμαν έτρωγε κόσμο. Κι ο μάγκας όταν άφησε το μπαρ, πήρε από τα 3 το μακρύτερο ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

συμφωνω μαζι σου....απλα αυτοι που περιγραφεις ειναι οι δηθεν οι οποιοι υπαρχουν σε ολες τις κατηγοριες ανθρωπων....οι δηθεν κουλτουριαρηδες που θα πεταξουν μια αρλουμπα για να ψαρωσουν μια γκομενα και οι δηθεν γαμικοι που θα βρουν ενα καλο τραπεζι σε ενα βουρλο για να την εντυπωσιασουν....ουτε ολοι οι πορτιερηδες ειναι τελειωμενοι ουτε ολοι οι μορφωμενοι φλωροι....εγω παντως συμπαθω ιδιαιτερα τους εξυπνους και οχι τους εξυπνακιδες....τους κατεχοντες τη γνωση χωρις να στην τριβουν στη μουρη αλλα θα σε κανουν να τους θαυμασεις και θα σε προκαλλεσουν διανοητικα...

αυτο που ειναι ακατανοητο ειναι το για ποιο λογο μια γυναικα εξ αρχης θα κατσει να ασχοληθει με καποιον μονο και μονο επειδη ειναι μπαρμαν ή πορτιερης πχ χωρις καν να της εχει απευθυνει εστω και μια κουβεντα....εχει καποιο κυρος το οποιο εγω δεν καταλαβαινω? καποιο στατους? ειναι κατι?

Επισκέπτης
αυτο που ειναι ακατανοητο ειναι το για ποιο λογο μια γυναικα εξ αρχης θα κατσει να ασχοληθει με καποιον μονο και μονο επειδη ειναι μπαρμαν ή πορτιερης πχ χωρις καν να της εχει απευθυνει εστω και μια κουβεντα....εχει καποιο κυρος το οποιο εγω δεν καταλαβαινω? καποιο στατους? ειναι κατι?
1.ειναι τα περιοδικα οπου παρασυρουν τις κοπελες που τα διαβαζουν κ παρασυρονται...
2.ειναι η μοδα...
3.ειναι οι φιλες...
4.ειναι ο μυθος...
5.ειναι τα παραμυθια που ξερει να λεει ενα ατομο του χωρου...
6.ειναι η σιγουρια...της ανασφαλειας...(βλεπει η χαζογκομενα οτι δηθεν ο μπαρμαν τη γουσταρει,πεφτει χαλαρα γιατι λεει:αναμεσα σε 100 γκομενες διαλεξε εμενα...οποτε...αυτοικανοποιειται...δν θελει τπτ αλλο...)
7.ειναι η δηθεν βαρβατιλα που πηγαζει απ'τα μπρατσα...
8.ειναι το κυρος...το οποιο...αλλα οι γκομενες που ασχολουνται σοβαρα με τετοιους τυπους κ το βλεπουν κατορθωμα δν ξερουν απο κυρος ετσι κ αλλιως...

κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι....απλα απο αυτα που διαβαζω προφανως ειναι πολλες αυτες οι κοπελες (εκτος αν πατε ολοι και πεφτετε σε ακατοικητες γκομενες τι να πω :P ) οποτε μαλλον κατι δεν παει καλα ε? χαχαχαχαχα
μα ειναι δυνατον να υπαρχει κοσμος που καθεται και πιστευτει τα mens health FHM και κοσμοπολιταν?? και που τα ασπαζεται???αντε καλα να το διαβασεις...αλλα να το ακολουθεις κι ολας??που οδευουμε τελος παντων???

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πλακα μας κανεις ?????

Ειναι πολυ απλο....

Τα μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός .....εχουν τρελη περαση γιατι πολυ απλα συνηθως αυτες οι θεσεις πιανονται απο ομορφοπαιδα κ καλοπαιδα...

Αντιθετα...ειναι σχετικα σπανιο κ δυσκολο να πετυχει καποιος εναν ωραιο εμφανησιακα αντρα να ειναι κ μορφωμενος κ καλλιεργημενος κλπ...

Μια κοπελα οπως κ ενας αντρας κοιταει ΠΑΝΤΑ την εξωτερικη εμφανιση...ασχετα αν τελικα αποφασιζει κ κρινει οχι μονο με αυτη...

Το θελεις/πιστευεις ή οχι....το μονο σιγουρο ειναι οτι τα πιασαρικα στις γκομενες επαγγελματα εχουν καταληφθει απο ωραια τυπακια...με στυλ...με αποψη...κλπ...ισως οχι με γνωσεις κ κουλτουρα...αλλα ειναι σιγουρα αυθεντικα...κ οχι σνομπ....κ οχι μαλακες με πτυχιο...ειναι ανευ....

Τεσπα..ελπιζω να σου εδωσα την εξηγηση...

Αν εχεις σπουδασει...που φανταζομαι θα ισχυει...θα μπορεις να θυμηθεις την εξωτερικη εμφανιση των συμφοιτητων σου..ακομη κ τη δικη σου....με τα παιδια που δν φοιτουσαν σε καποια σχολη αλλα δουλευαν....το ιδιο ισχυει κ τωρα...εσυ πιθανον εισαι ενας χαρτογιακας....ενω ο πολιστας ειναι τουμπαναρας κλπ...κ ειναι ανετος μεσα στο τζινακι κ το τ-σερτ του...ενω εσυ παλευεις να νιωσεις ανετα μεσα στο κοστουμι σου...

Δεν ξέρω αν οι πτυχιουχοι είναι μπάζα ενώ ο- βαράω 200 επαναλήψεις στο πεκ ντεκ - πορτιέρης ή ο - είμαι πολύ trendy & funky φατσούλα - μπάρμαν είναι αυθεντικοί...

Ξέρω όμως ότι το μυστικό είναι στην αυτοπεποίθηση και στον αέρα που απονέει ο καθένας...
Ναι, σε μια νυχτερινή έξοδο η κάθε γκόμενα θα παρατηρήσει το μπάρμαν, τον dj, τον πορτιέρη διότι δείχνουν ισχυροί στο χώρο...
Δεν είναι καθόλου περίεργο ούτε και μου κάνει εντύπωση...
Είναι authority figures και όπως είχε πει ο κακάσχημος πλην γαμίκουλας Κίσινγκερ, το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι η εξουσία...
Αντίστοιχα, μια αντιεξουσιάστρια θα ψαρώσει με έναν τύπο σαν το Δημητράκη, μια βαλκανογιάπισσα από τον CEO της εταιρείας που δουλελυει και πάει λέγοντας...

Φυσικά, έξω από το κλαμπ/ μαγαζί, οι πορτιέρηδες, οι ...πολίστες, όσο άνετα και να νιώθουν στο τ- σερτ τους και οι μπάρμεν συνήθως καίγονται σαν τους βρυκόλακες που τους χτυπάει το φώς...Διότι σταματάει το πούλημα μούρης και ανοίγουν το στόμα τους, ενίοτε μοιραίο λάθος, χωρίς βέβαια να αποκελίεται να είναι αξιόλογα άτομα...

Το ίδιο ισχύει αν ο καπετάν γαμάω μιας επιχείρησης πάει να κάνει το μάγκα σε ένα σκυλάδικο αγνοώντας τους κανόνες της νύχτας...

Για να καταλήξω κάπου, κάθε άνδρας που παίζει "εντός έδρας" και αποπνέει ισχύ αυξάνει τις πιθανότητες να πιάσει γκόμενα..
Απλά οι της νύχτας απευθύνονται σε μεγάλα target group (όλες θα περάσουν από νυχτερινό μαγαζί, και η κομμώτρια και η εξεκιουτίβα), είναι σημεία αναφοράς (κάτι σαν τις δικές μας στριπτιτζούδες, όπως πχ όλοι μας ξέρουμε την Επιστήμη ή τη Μαρίνα έτσι και οι γκόμενες ξέρουν το χαριτωμένο μπάρμαν του τάδε κλαμπ και όπως εμείς θεωρούμε παράσημο να έχουμε πηδήξει μια στριπτιτζού ή μια μπαργούμαν το ίδιο θεωρούν και αυτές να έχουν πάρφει ένα πορτιέρη) και προβάλλονται περισσότερο...

Έτσι το εξηγώ...

Επισκέπτης

Ακατανόητο αλλά αληθές 100%.
Και μην πλανάσαι ότι ισχύει μόνο για χαμηλού επιπέδου, μικρές, μπαναλογκόμενες κτλ. Θα είσαι εκτός πραγματικότητος. Ψάξε το λίγο και μόνη σου και θα εκπλαγείς.Θα δεις ότι γυναίκες όλων των κατηγοριών γουστάρουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτούς τους άνδρες.

Επισκέπτης
Ναι....απλα απο αυτα που διαβαζω προφανως ειναι πολλες αυτες οι κοπελες (εκτος αν πατε ολοι και πεφτετε σε ακατοικητες γκομενες τι να πω :P ) οποτε μαλλον κατι δεν παει καλα ε? χαχαχαχαχα
μα ειναι δυνατον να υπαρχει κοσμος που καθεται και πιστευτει τα mens health FHM και κοσμοπολιταν?? και που τα ασπαζεται???αντε καλα να το διαβασεις...αλλα να το ακολουθεις κι ολας??που οδευουμε τελος παντων???

μην ακουω/διαβαζω απο σενα αυτα που λενε ολοι εδω μεσα...εισαι αρκετα εξυπνη για να πιστευεις αυτη τη μαλακια...που καποιοι κομπλεξικοι πιστευουν κ διατυμπανιζουν...
Εξαλλου,ποσοι ειναι τελικα οι μπραβοι,οι πολιστες,οι μπασκετμπολιστες,οι τουμπανιαρηδες κλπ κλπ σ'αυτη τη χωρα...ολες οι κοπελες/γυναικες ειναι πολυ περισσοτερες...ολες τις τραβηξαν πανω τους αυτοι οι τυποι....αλλα ειναι ευκολο να ριχνεις την αποτυχια..τη μιζερια...το χαλι κ την κατασταση σου επανω στους αλλους...στην κοινωνια...στις ελληνιδες...κλπ κλπ...ή μηπως εχω αδικο?

Σιγουρα...οι περισσοτεροι ανδρες προτιμουν γκομενες χαμηλης εστω μεση νοητικης οικανοτητας...ειναι πλεον στερεοτυπο οτι οσο πιο χαζη η γκομενα..τοσο πιο ευκολα..αμ δε....τεσπα..ειναι μεγαλη κουβεντα...αλλα ναι...πιστευω ακραδαντα πλεον οτι οι αντρες ειναι οι μαλακες που χαλανε τις γυναικες...ειτε ειναι μουνοδουλοι ειτε γραψαρχιδες ειτε οποιαδηποτε κατηγορια περαν του μεσου,φυσιολογικου κλπ μπερδευει τα πραγματα κ τις σχεσεις χωρις λογο...

Φυσικα κ υπαρχουν ατομα που παρασυρονται απο περιοδικα...απο ιντερνετ..απο φιλους...απο...απο...απο....
Π.χ...ολοι αυτοι που πανε στα γυμναστηρια...ξαφνικα απεκτησαν παιδεια κ αθλητικη αμυλα κ πιστευουν το αρχαιο ρητο ? αρχιδια σου λεω εγω με σιγουρια...σχεδον ολοι τους ειναι μαλακες μιζεροι που πανε με τη μοδα....πανε επειδη παει ο φιλος...επειδη το ειπε η κατινα στην τιβι...επειδη πουλανε τα μπρατσα...επειδη...επειδη...οχι επειδη γουσταρουν ν'αθληθουν...(υπαρχουν κ αυτοι...μη παρεξηγηθει κανεις...)...

Τελικα παμε απ'το κακο στο χειροτερο....κ ουσιαστικα στη μοναξια κ την προσωπικη μας ασφαλεια πισω απ'τους εαυτους μας....καθαρα εγωιστικα πλασματα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ακατανόητο αλλά αληθές 100%.
Και μην πλανάσαι ότι ισχύει μόνο για χαμηλού επιπέδου, μικρές, μπαναλογκόμενες κτλ. Θα είσαι εκτός πραγματικότητος. Ψάξε το λίγο και μόνη σου και θα εκπλαγείς.Θα δεις ότι γυναίκες όλων των κατηγοριών γουστάρουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτούς τους άνδρες.

Θα το ψαξω....δεν ειχα μπει ποτε σε αυτο το τριπακι αλλα με βαζεις σε σκεψεις τωρα....ισως επειδη ειμαι γυναικα δε δινω σημασια σε τετοιες συμπεριφορες απο γυναικες....δεν ξερω...ισως τις βλεπω και απλα δε μου κανουν εντυπωση γιατι δε με αφορουν αμεσα....προφανως εναν αντρα που τον αφορα πιο αμεσα το ζητημα το παρατηρει πολυ περισσοτερο οπως μια γυναικα θα προσεξει πιο ευκολα οτι υπαρχει πληθωρα καγκουρων και γλοιωδων τυπων...
παντως ομολογω οτι ο ενας μπαρμαν στο Mao ειναι πολυ ωραιος και κυριως ψηλος αντρας αν και δεν ειναι καθολου στο στυλ μου....αλλα νομιζω θα τον εβρισκα εμφανισημο και αν δεν ηταν μπαρμαν :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μην ακουω/διαβαζω απο σενα αυτα που λενε ολοι εδω μεσα...εισαι αρκετα εξυπνη για να πιστευεις αυτη τη μαλακια...που καποιοι κομπλεξικοι πιστευουν κ διατυμπανιζουν...
Εξαλλου,ποσοι ειναι τελικα οι μπραβοι,οι πολιστες,οι μπασκετμπολιστες,οι τουμπανιαρηδες κλπ κλπ σ'αυτη τη χωρα...ολες οι κοπελες/γυναικες ειναι πολυ περισσοτερες...ολες τις τραβηξαν πανω τους αυτοι οι τυποι....αλλα ειναι ευκολο να ριχνεις την αποτυχια..τη μιζερια...το χαλι κ την κατασταση σου επανω στους αλλους...στην κοινωνια...στις ελληνιδες...κλπ κλπ...ή μηπως εχω αδικο?

Σιγουρα...οι περισσοτεροι ανδρες προτιμουν γκομενες χαμηλης εστω μεση νοητικης οικανοτητας...ειναι πλεον στερεοτυπο οτι οσο πιο χαζη η γκομενα..τοσο πιο ευκολα..αμ δε....τεσπα..ειναι μεγαλη κουβεντα...αλλα ναι...πιστευω ακραδαντα πλεον οτι οι αντρες ειναι οι μαλακες που χαλανε τις γυναικες...ειτε ειναι μουνοδουλοι ειτε γραψαρχιδες ειτε οποιαδηποτε κατηγορια περαν του μεσου,φυσιολογικου κλπ μπερδευει τα πραγματα κ τις σχεσεις χωρις λογο...

Φυσικα κ υπαρχουν ατομα που παρασυρονται απο περιοδικα...απο ιντερνετ..απο φιλους...απο...απο...απο....
Π.χ...ολοι αυτοι που πανε στα γυμναστηρια...ξαφνικα απεκτησαν παιδεια κ αθλητικη αμυλα κ πιστευουν το αρχαιο ρητο ? αρχιδια σου λεω εγω με σιγουρια...σχεδον ολοι τους ειναι μαλακες μιζεροι που πανε με τη μοδα....πανε επειδη παει ο φιλος...επειδη το ειπε η κατινα στην τιβι...επειδη πουλανε τα μπρατσα...επειδη...επειδη...οχι επειδη γουσταρουν ν'αθληθουν...(υπαρχουν κ αυτοι...μη παρεξηγηθει κανεις...)...

Τελικα παμε απ'το κακο στο χειροτερο....κ ουσιαστικα στη μοναξια κ την προσωπικη μας ασφαλεια πισω απ'τους εαυτους μας....καθαρα εγωιστικα πλασματα....

εγω επιμενω....ολα τα ξεκινησε ο κωστοπουλος που τον εχω και πολυ αχτι και πρεπει να τον καψουμε στο συνταγμα προς παραδειγματισμο.....ε ρε μπουρκα που μας λειπει.... :2funny:

χωρις πλακα παντως....δεν διαφωνω με αυτα που λες....ουτε με αυτα που λεω εγω ομως....πως γινεται και συμφωνω με ολα???? χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Ξέρω όμως ότι το μυστικό είναι στην αυτοπεποίθηση και στον αέρα που απονέει ο καθένας...

το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι η εξουσία...

Για να καταλήξω κάπου, κάθε άνδρας που παίζει "εντός έδρας" και αποπνέει ισχύ αυξάνει τις πιθανότητες να πιάσει γκόμενα..

Απλά οι της νύχτας απευθύνονται σε μεγάλα target group (όλες θα περάσουν από νυχτερινό μαγαζί, και η κομμώτρια και η εξεκιουτίβα), είναι σημεία αναφοράς (κάτι σαν τις δικές μας στριπτιτζούδες, όπως πχ όλοι μας ξέρουμε την Επιστήμη ή τη Μαρίνα έτσι και οι γκόμενες ξέρουν το χαριτωμένο μπάρμαν του τάδε κλαμπ και όπως εμείς θεωρούμε παράσημο να έχουμε πηδήξει μια στριπτιτζού ή μια μπαργούμαν το ίδιο θεωρούν και αυτές να έχουν πάρφει ένα πορτιέρη) και προβάλλονται περισσότερο...

Έτσι το εξηγώ...

μια χαρα τα λες...κ συμφωνω μαζι σου...(απ'τις πολλες φορες που συμφωνω)!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω συμφωνω με τον στρ8 :) και με τον μακλειν...και με τον λακη....παει...χαλασα...

Επισκέπτης
Θα το ψαξω....δεν ειχα μπει ποτε σε αυτο το τριπακι αλλα με βαζεις σε σκεψεις τωρα....ισως επειδη ειμαι γυναικα δε δινω σημασια σε τετοιες συμπεριφορες απο γυναικες....δεν ξερω...ισως τις βλεπω και απλα δε μου κανουν εντυπωση γιατι δε με αφορουν αμεσα....προφανως εναν αντρα που τον αφορα πιο αμεσα το ζητημα το παρατηρει πολυ περισσοτερο οπως μια γυναικα θα προσεξει πιο ευκολα οτι υπαρχει πληθωρα καγκουρων και γλοιωδων τυπων...
παντως ομολογω οτι ο ενας μπαρμαν στο Mao ειναι πολυ ωραιος και κυριως ψηλος αντρας αν και δεν ειναι καθολου στο στυλ μου....αλλα νομιζω θα τον εβρισκα εμφανισημο και αν δεν ηταν μπαρμαν :P
σε ποιο απ'τα 2 Μαο ? Νομιζω οτι στη παραλιακης ο ψηλος ειναι εμφανησιμος...οχι οτι ο κοντος εχει τπτ..απλα τους γραφει στα @@ του ολους...:P :P :P

Επισκέπτης
και που να δειτε τον εναν απο τους ιδιοκτητες του μαο...χαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom