Πλακα μας κανεις ?????
Ειναι πολυ απλο....
Τα μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός .....εχουν τρελη περαση γιατι πολυ απλα συνηθως αυτες οι θεσεις πιανονται απο ομορφοπαιδα κ καλοπαιδα...
Αντιθετα...ειναι σχετικα σπανιο κ δυσκολο να πετυχει καποιος εναν ωραιο εμφανησιακα αντρα να ειναι κ μορφωμενος κ καλλιεργημενος κλπ...
Μια κοπελα οπως κ ενας αντρας κοιταει ΠΑΝΤΑ την εξωτερικη εμφανιση...ασχετα αν τελικα αποφασιζει κ κρινει οχι μονο με αυτη...
Το θελεις/πιστευεις ή οχι....το μονο σιγουρο ειναι οτι τα πιασαρικα στις γκομενες επαγγελματα εχουν καταληφθει απο ωραια τυπακια...με στυλ...με αποψη...κλπ...ισως οχι με γνωσεις κ κουλτουρα...αλλα ειναι σιγουρα αυθεντικα...κ οχι σνομπ....κ οχι μαλακες με πτυχιο...ειναι ανευ....
Τεσπα..ελπιζω να σου εδωσα την εξηγηση...
Αν εχεις σπουδασει...που φανταζομαι θα ισχυει...θα μπορεις να θυμηθεις την εξωτερικη εμφανιση των συμφοιτητων σου..ακομη κ τη δικη σου....με τα παιδια που δν φοιτουσαν σε καποια σχολη αλλα δουλευαν....το ιδιο ισχυει κ τωρα...εσυ πιθανον εισαι ενας χαρτογιακας....ενω ο πολιστας ειναι τουμπαναρας κλπ...κ ειναι ανετος μεσα στο τζινακι κ το τ-σερτ του...ενω εσυ παλευεις να νιωσεις ανετα μεσα στο κοστουμι σου...
Δεν ξέρω αν οι πτυχιουχοι είναι μπάζα ενώ ο- βαράω 200 επαναλήψεις στο πεκ ντεκ - πορτιέρης ή ο - είμαι πολύ trendy & funky φατσούλα - μπάρμαν είναι αυθεντικοί...
Ξέρω όμως ότι το μυστικό είναι στην αυτοπεποίθηση και στον αέρα που απονέει ο καθένας...
Ναι, σε μια νυχτερινή έξοδο η κάθε γκόμενα θα παρατηρήσει το μπάρμαν, τον dj, τον πορτιέρη διότι δείχνουν ισχυροί στο χώρο...
Δεν είναι καθόλου περίεργο ούτε και μου κάνει εντύπωση...
Είναι authority figures και όπως είχε πει ο κακάσχημος πλην γαμίκουλας Κίσινγκερ, το ισχυρότερο αφροδισιακό είναι η εξουσία...
Αντίστοιχα, μια αντιεξουσιάστρια θα ψαρώσει με έναν τύπο σαν το Δημητράκη, μια βαλκανογιάπισσα από τον CEO της εταιρείας που δουλελυει και πάει λέγοντας...
Φυσικά, έξω από το κλαμπ/ μαγαζί, οι πορτιέρηδες, οι ...πολίστες, όσο άνετα και να νιώθουν στο τ- σερτ τους και οι μπάρμεν συνήθως καίγονται σαν τους βρυκόλακες που τους χτυπάει το φώς...Διότι σταματάει το πούλημα μούρης και ανοίγουν το στόμα τους, ενίοτε μοιραίο λάθος, χωρίς βέβαια να αποκελίεται να είναι αξιόλογα άτομα...
Το ίδιο ισχύει αν ο καπετάν γαμάω μιας επιχείρησης πάει να κάνει το μάγκα σε ένα σκυλάδικο αγνοώντας τους κανόνες της νύχτας...
Για να καταλήξω κάπου, κάθε άνδρας που παίζει "εντός έδρας" και αποπνέει ισχύ αυξάνει τις πιθανότητες να πιάσει γκόμενα..
Απλά οι της νύχτας απευθύνονται σε μεγάλα target group (όλες θα περάσουν από νυχτερινό μαγαζί, και η κομμώτρια και η εξεκιουτίβα), είναι σημεία αναφοράς (κάτι σαν τις δικές μας στριπτιτζούδες, όπως πχ όλοι μας ξέρουμε την Επιστήμη ή τη Μαρίνα έτσι και οι γκόμενες ξέρουν το χαριτωμένο μπάρμαν του τάδε κλαμπ και όπως εμείς θεωρούμε παράσημο να έχουμε πηδήξει μια στριπτιτζού ή μια μπαργούμαν το ίδιο θεωρούν και αυτές να έχουν πάρφει ένα πορτιέρη) και προβάλλονται περισσότερο...
Έτσι το εξηγώ...