Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στην παραλιακη ναι....ο ψηλος ειναι εμφανισημος ....ισως επειδη ειναι ψηλος και εκεινο το βραδυ ο μεσος ορος κυμαινοταν γυρω στο 1.70 με καπρι παντελονι και κολλητο μπλουζακι να φαινονται τα μουσκουλα οποτε αμεσως εκανε μπαμ.....δεν ξερω....χαχαχαχαχαχα

υ.γ. ρε αγορια....ποιος σας εχει βαλει λογια οτι τα καπρι ειναι ωραια παντελονια και πρεπει να τα φορατε??? (το λεω στους πιο πιτσιρικαδες...) καταρχας ειναι αδερφιστικα.....κατα δευτερον αμα εισαι 1.75 και τα φορας σε κανουν και πιο κοντο και πιο γκει ταυτοχρονα...

υ.γ.2 χαλια το Μαοοοοοοοοο........αισχος η μουσικη μεχρι τις 3.....περσι ηταν πολυ καλυτερο.......

Επισκέπτης
και το χειροτερο ειναι να φορανε και σαγιοναρες!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ναι ναιιιιι τις ξεχασα τις σαγιοναρες!!!!!! χαχαχαχαχαχα
αισχοςςςςςςςςςςςςςςςςς
οι σαγιοναρες πανε ΜΟΝΟ στην παραλια........τελος........ουτε για καφε πανε.....ουτε για κλαμπινγκ........ουτε για μπουζουκια.........καλα ολος ο συνδυασμος καπρι-σαγιοναρα-κολλητο μπλουζακι ειναι για σφαλιαρες σου λεω.... :2funny:

Επισκέπτης
και το χειροτερο ειναι να φορανε και σαγιοναρες!!
+++++

και που να δειτε τον εναν απο τους ιδιοκτητες του μαο...χαχαχαχ
μονο ο μελαχρινος κατι λεει....:P :P :P (τωρα θα μας περασουν για γκεη...)!!!

υ.γ.2 χαλια το Μαοοοοοοοοο........αισχος η μουσικη μεχρι τις 3.....περσι ηταν πολυ καλυτερο.......
ναι,δν ειναι αρκετα καλο φετος...αλλα η μουσικη ειναι παλι η μοδατη....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ξερω αν ειναι η μοδατη παντως εμενα δε μου αρεσε ενω γενικα οσα χρονια παω εκανα παντα κεφι....μετα τις 3 που εβαλε τα ντισκο και αυτα πηρα τα πανω μου.....πολυ νταμπα ντουμπα ειχε πιο πριν και ακομα πιο πριν τοσο τσιλ αουτ μουσικη που κοντεψα να τον παρω στου καραβιου την πλωρη....

υ.γ. ολα τα λεφτα ο μπαρμαν-χορευτρια-φτερου και η μια χορευτρια με την κωλαραααααααααααααα που πρεπει να ειναι ισα με 1.80 μποι και απιστευτα σνομπ φατσα!!!! μεχρι φωτογραφιες την τραβαγαμε :2funny: (τωρα θα μας περασουν για λεσβιες...)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αυτο το τριπτυχο ανδρικου ντυσιματος ειναι οντως χαλια...

κ εγω συμφωνω με τους περισσοτερους εδω μεσα... πανε οι παλιες καλες εποχες.... αφομοιωθηκαμε νιτσαααααααααααα :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αυτο το τριπτυχο ανδρικου ντυσιματος ειναι οντως χαλια...

κ εγω συμφωνω με τους περισσοτερους εδω μεσα... πανε οι παλιες καλες εποχες.... αφομοιωθηκαμε νιτσαααααααααααα :2funny:

δεν ξερω ρε μπαιτ....θα αρχισω να κοιταω αναμεσα στα σκελια μπας και μου κρεμασε τιποτα.... :2funny:

λακη....σωστη η παρατηρηση και απορω πως μου ξεφυγε αυτο οπως και οι σαγιοναρες....απαραδεκτη ειμαι απαραδεκτη...αχ....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα....αλλα δν θα πουλησει μαλακια με πτυχιο...αυτο ειναι πολυ σημαντικο....

ασε που δν ειναι κοτες να την πεσουν σε μια γκομενα...συνηθως ειναι τοσο αφελη,αθωα κ σταρχιδιστες αυτα τα παιδια που δν τους νοιαζει να χασουν...οποτε συνηθως κερδιζουν....

ενω ο φλωρος ο σπουδαγμενος...ο μεσα στα βιβλια...ο μαλακας με πτυχιο εν ολιγης...θα στην πεσει με πουστικο τροπο...με δηθεν στυλ που δν κατεχει κ του ειπαν καποιοι φιλοι που καποτε εριξαν γκομενες...ή που διαβασε σε περιοδικο που λεει πως δν ξερει τι θεματα περιεχει κατα τα αλλα...κλπ κλπ....

τελικα ο αυθεντικος μετραει....μορφωμενος ή οχι....ωραιος ή οχι...κλπ κλπ....

η ισοπεδωση κ ο εκμηδενισμος οδηγουσαν παντα σε λαθος συμπερασματα....

Διακρίνω μία αντιπάθεια για όσους κατάφεραν να μορφωθούν. Κατανοητό βέβαια.

Επισκέπτης
Εσυ συνεχισε να παιζεις το πουλι σου μεγαλος ανθρωπος....κ ολα κατανοητα θα σου φαινονται....

Το καλο ειναι οτι σου ειπα να μην ασχολεισαι μαζι μου...αλλα εσυ εκει...εισαι τοσο στοκος παροτι μορφωμενος (οπως λες) που συνεχιζεις να πετας σποντες χωρις λογο....χωρις να μιλαω μαζι σου...κ τελικα σε ασχετες στιγμες πετας μια μαλακια κ με κανεις να γελαω με την παρτη σου...
Ρε τελικα μπας κ εισαι καμια γαλιαντρα ? γιατι εχω παρατηρησει οτι εχεις κ μια απεχθεια στις γυναικες...

Στην τελικη συνεχισε να παιζεις το πουλι σου....βεβαια θα εχεις ακουσει τι προκαλει αυτο....αλλα εσυ ακαθεκτος...

Τεσπα....μ'αρεσει που εβγαλες το συμπερασμα οτι αντιπαθω αυτους που καταφεραν να μορφωθουν...
Και τρομερο κατορθωμα ρε μεγαλε το οτι σπουδασαν..για την παρτη τους ελπιζω να το εκαναν οχι για τους δικους τους ή για καποιον αλλο λογο αλλα αυτο για σενα δν εχει σημασια,αρκει που σπουδασαν..κ εγω σπουδαζω...κ σε κανενα χρονο που τελειωνω...θα αρχισω ν'αντιπαθω κ τον εαυτο μου εκτος απ'τους σπουδαγμενους....

Ρε αντε κανε κανενα μπανιο να συνελθεις....κ επαναλαμβανω...μην ασχολεισαι μαζι μου...
Δν υπαρχει λογος να μου τη λες ουτε για μορφωση...ουτε για τα λεφτα...ουτε για τις αποψεις μου...κ γενικα για κανενα λογο....

Δν εισαι ουτε μια τριχα απ'τα μικρα μου @@....δες κ την υπογραφη μου κ αντε γεια σου....

Υ/Γ προς moderators κ alexxx παρακαλω μην σβησετε το μηνυμα-απαντηση προς τον κομπλεξικο...του ειχα πει σε pm να μην ασχολειται μαζι μου αλλα αυτος επιμενει....κ πεταγεται σαν την πουτσα του λαγου στη μεση του ωκεανου....
warnwarn.gif
 εχουμε[/URL] πει να σεβομαστε τους συνομιλητες μας..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν είσαι στο σκυλάδικο του πατέρα σου για να δίνεις διαταγές με pm. Και η τότε απάντησή μου εξακολουθεί να ισχύει.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ναι ναιιιιι τις ξεχασα τις σαγιοναρες!!!!!! χαχαχαχαχαχα
αισχοςςςςςςςςςςςςςςςςς
οι σαγιοναρες πανε ΜΟΝΟ στην παραλια........τελος........ουτε για καφε πανε.....ουτε για κλαμπινγκ........ουτε για μπουζουκια.........καλα ολος ο συνδυασμος καπρι-σαγιοναρα-κολλητο μπλουζακι ειναι για σφαλιαρες σου λεω.... :2funny:
ενταξει το αμανικο και το καπρι(που ειναι οντως για σφαλιαρες)....αλλα η σαγιοναρα ρε παιδια (οταν ειναι καλη....οχι phgasos...) με ενα λινο φαρδυ παντελονακι, ειναι τελειως καλοκαιρινο ενδυμα...και πολυ διαχρονικο εκτοσ απο μοδατο!! μην τα εκμηδενιζουμε ολα....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Τόντοκ...Ξεχνάς μερικά βασικά πράγματα:
Δεν δίνει το πτυχίο σου αξία σε εσένα αλλά εσύ στο πτυχίο σου..
Επομένως αν κάποιος είναι μαλάκας, θα είναι μαλάκας είτε με απολυτήριο δημοτικού είτε με phd από το ΜΙΤ....
Επίσης ξεχνάς ότι όταν η κάθε γκόμενα βγει έξω να διασκεδάσει θα κοιτάξει ποιος μπορεί να της προσφέρει περισσότερα σε αυτόν τον τομέα...Και το πτυχίο δεν σου εξασφαλίζει ούτε ότι χορεύεις καλύτερα, ούτε ότι έχεις καλύτερες ατάκες ούτε ότι δεν θα βρωμάνε οι μασχάλες σου..

Δες το αντίστροφα: Αν πήγαινες σε ένα στριπτιτζάδικο και σου την έπεφτε η Μαρία ή Άσχημη για πουτό- χουρό και σου έλεγε ότι έχει 12 πτυχία και 4 διδακτορικά, θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι μαζί της ή θα προτιμούσες τη Μαρίνα με την κωλάθρα και τους βύζους και ας έχει τελειώσει μόνο το γυμνάσιο του Βλαδιβοστόκ και αυτό επειδή τσιμπούκωσε τον καθηγητή;

Τα πτυχία επομένως καλό είναι να υπάρχουν..Έχω και εγώ κάμποσα (για να μη με κατηγορήσεις ως κομπλεξικό έναντι των μορφωμένων)....Αν δεν συνδυάζονται και με κάποια άλλα προσόντα όμως η χρησιμότητά τους είναι περιορισμένη- ενίοτε γυρνάνε και μπουμερανγκ..
Ειδικά στα θέματα της διασκέδασης και της νύχτας..Εκεί μετράνε άλλα πράγματα...

Και σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κανείς νόμος που να απαγορεύει να έχεις και πτυχία και γυμνασμένο σώμα και χιούμορ και να είσαι γλετζές...

Εκτός εάν έχεις την απαίτηση να σου κάτσει γκόμενα ή οι πορτιέρηδες να ρίξουν τα τείχη του μαγαζιού επειδή διαβάζοντας 12ωρα την ημέρα πήρες ένα πτυχίο της πλάκας αλλά παράλληλα η κοιλιά σου έχει φτάσει στα γόνατα, το πρόσωπό σου θυμίζει πίτσα και οι τρόποι σου αυστραλοπίθηκο...

Επισκέπτης
Δεν είσαι στο σκυλάδικο του πατέρα σου για να δίνεις διαταγές με pm. Και η τότε απάντησή μου εξακολουθεί να ισχύει.
δν σου εδωσα διαταγη ρε μαλακα....σου ειπα με παρα πολυ καλο τροπο οτι δν θελω ν'ασχολεισαι μαζι μου...κ ασε τον πατερα μου στη θεση του κ μην ασχολεισαι μη σου γαμησω τπτ κ καταλαβεις τελικα τι θελω να κανεις απεναντι μου κ τι οχι...αντε γαμησου καραγκιοζη καρακομπλεξικε κ εσυ κ ολοι οι μαλακες που την μπαινετε στον πατερα μου...εγω μιλαω ρε κοτες μαζι σας..γιατι δν απευθυνεστε σ'εμενα κ πιανετε τριτους στο στομα σας ?
Ο πατερας μου εχει τη μανα σου να τραγουδαει κ να σκυβει στο σκυλαδικο του....κ τωρα που ανελαβα εγω...θα την παιρνουμε 2αδα....αντε κ γαμησου πρωι πρωι....παλιομαλακα....

Υ/Γ--->αυτος που μ'εκανε warned....τωρα,αν θελει ας με μπαναρει...αλλα δν καταλαβα ενα πραγμα μονο...την εμεση κ πουστικη προσβολη του Todok δν την παρατηρησε ? ή μηπως θεωρει πως ειμαι τρελος κ του την επεσα ετσι ξαφνικα ????
Καλη τυχη σε ολα τα παιδια που συνεχιζουν να γραφουν στο site....
warnmute.gif
 σου[/URL] αφηνω και το ποστ μηπως και καταλαβεις αργοτερα τι εκανες..

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
δν σου εδωσα διαταγη ρε μαλακα....σου ειπα με παρα πολυ καλο τροπο οτι δν θελω ν'ασχολεισαι μαζι μου...κ ασε τον πατερα μου στη θεση του κ μην ασχολεισαι μη σου γαμησω τπτ κ καταλαβεις τελικα τι θελω να κανεις απεναντι μου κ τι οχι...αντε γαμησου καραγκιοζη καρακομπλεξικε κ εσυ κ ολοι οι μαλακες που την μπαινετε στον πατερα μου...εγω μιλαω ρε κοτες μαζι σας..γιατι δν απευθυνεστε σ'εμενα κ πιανετε τριτους στο στομα σας ?
Ο πατερας μου εχει τη μανα σου να τραγουδαει κ να σκυβει στο σκυλαδικο του....κ τωρα που ανελαβα εγω...θα την παιρνουμε 2αδα....αντε κ γαμησου πρωι πρωι....παλιομαλακα....

Υ/Γ--->αυτος που μ'εκανε warned....τωρα,αν θελει ας με μπαναρει...αλλα δν καταλαβα ενα πραγμα μονο...την εμεση κ πουστικη προσβολη του Todok δν την παρατηρησε ? ή μηπως θεωρει πως ειμαι τρελος κ του την επεσα ετσι ξαφνικα ????
Καλη τυχη σε ολα τα παιδια που συνεχιζουν να γραφουν στο site....
warnmute.gif
 σου[/URL] αφηνω και το ποστ μηπως και καταλαβεις αργοτερα τι εκανες..

ριχτα μεγαλε!!! εχουμε πηξει στις αλεπουδες...που δεν τα φτανουν και..τα κανουν κρεμασταρια! το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
[quote author=mclein link=action=profile;u=16551 date=1184309730]
απαντησε ρε αρχιδι...μιλα μωρη γαλιαντρα.....σε βριζω σε ολοκληρο το φορουμ κ κανεις την κοτα ακομη κ πισω απ'το κωλοπισι σου ?

κοιτα να μη βρω κ σε πετυχω καμια μερα....
[/quote]

Αυτή η επίδειξη "πνεύματος" δεν προσβάλει εμένα.

Οι άνθρωποι δεν διαχωρίζονται σε "κότες" και "πετεινούς" ανάλογα με το αν παραληρούν ή όχι.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Με βλέπω να διαγράφομαι από το σάιτ γιατί θα πάθω ζημιά από τα γέλια που ρίχνω με τις βρισιές στα διάφορα θέματα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Αυτή η επίδειξη "πνεύματος" δεν προσβάλει εμένα.

Οι άνθρωποι δεν διαχωρίζονται σε "κότες" και "πετεινούς" ανάλογα με το αν παραληρούν ή όχι.

παληκαρια, ας ληξει εδω το θεμα, ειμαστε ηδη off topic..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τόντοκ...Ξεχνάς μερικά βασικά πράγματα:
Δεν δίνει το πτυχίο σου αξία σε εσένα αλλά εσύ στο πτυχίο σου..
Επομένως αν κάποιος είναι μαλάκας, θα είναι μαλάκας είτε με απολυτήριο δημοτικού είτε με phd από το ΜΙΤ....

Είναι γεγονός ότι τα πτυχία έχουν χάσει πλέον το νόημά τους και πλέον όλοι καταλήγουν με ένα πτυχίο ή και πολλά, ασχέτως με το αν είναι μορφωμένοι. Όμως η τοποθέτηση που διάβασα εγώ ταύτιζε τα πτυχία με τη μόρφωση ("ο φλώρος, με τα πτυχία, ο χωμένος μέσα στα βιβλία").

Επίσης ξεχνάς ότι όταν η κάθε γκόμενα βγει έξω να διασκεδάσει θα κοιτάξει ποιος μπορεί να της προσφέρει περισσότερα σε αυτόν τον τομέα...Και το πτυχίο δεν σου εξασφαλίζει ούτε ότι χορεύεις καλύτερα, ούτε ότι έχεις καλύτερες ατάκες ούτε ότι δεν θα βρωμάνε οι μασχάλες σου..

Το πρότυπο που επιζητούν οι γυναίκες είναι ανησυχητικά το ίδιο. Ακόμα και το ντροπαλό κοριτσάκι έχει όνειρο να μπορέσει να χορέψει πάνω στα τραπέζια, καψουρώνοντας άντρες που θεωρούνται χοτ.

Δες το αντίστροφα: Αν πήγαινες σε ένα στριπτιτζάδικο και σου την έπεφτε η Μαρία ή Άσχημη για πουτό- χουρό και σου έλεγε ότι έχει 12 πτυχία και 4 διδακτορικά, θα σε ενδιέφερε να κάνεις κάτι μαζί της ή θα προτιμούσες τη Μαρίνα με την κωλάθρα και τους βύζους και ας έχει τελειώσει μόνο το γυμνάσιο του Βλαδιβοστόκ και αυτό επειδή τσιμπούκωσε τον καθηγητή;

Καμία από τις δύο.

Τα πτυχία επομένως καλό είναι να υπάρχουν..Έχω και εγώ κάμποσα (για να μη με κατηγορήσεις ως κομπλεξικό έναντι των μορφωμένων)....Αν δεν συνδυάζονται και με κάποια άλλα προσόντα όμως η χρησιμότητά τους είναι περιορισμένη- ενίοτε γυρνάνε και μπουμερανγκ..
Ειδικά στα θέματα της διασκέδασης και της νύχτας..Εκεί μετράνε άλλα πράγματα...

Ακριβώς εδώ εστιάζεται η επιλογή πολλών γυναικών. Θέλουν αυτούς που μετράνε "στα θέματα της διασκέδασης" αλλά να τις αποκαταστήσουν εκείνοι που έχουν πετύχει σε σταθερότητα, ακόμα κι αν τους απεχθάνονται.

Και σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει κανείς νόμος που να απαγορεύει να έχεις και πτυχία και γυμνασμένο σώμα και χιούμορ και να είσαι γλετζές...

Εκτός εάν έχεις την απαίτηση να σου κάτσει γκόμενα ή οι πορτιέρηδες να ρίξουν τα τείχη του μαγαζιού επειδή διαβάζοντας 12ωρα την ημέρα πήρες ένα πτυχίο της πλάκας αλλά παράλληλα η κοιλιά σου έχει φτάσει στα γόνατα, το πρόσωπό σου θυμίζει πίτσα και οι τρόποι σου αυστραλοπίθηκο...

Έχω δει πολλές φορές κοιλαράδες με παλιόφατσα και τρόπους αυστραλοπίθηκου και πτυχίο της πλάκας να ρίχνουν ακόμα και καλοαναθρεμένες και υποτίθεται καλλιεργημένες γυναίκες επειδή το έπαιζαν αλητεία, και αντίθετα γυμνασμένους και ευπαρουσιαστους και αξιόλογους άντρες να εισπράττουν περιφρόνηση από γυναίκες μέχρι να γίνουν στόχος ξέμπαρκων που ψάχνουν για αποκατάσταση.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Με βλέπω να διαγράφομαι από το σάιτ γιατί θα πάθω ζημιά από τα γέλια που ρίχνω με τις βρισιές στα διάφορα θέματα!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η πλάκα δεν είναι μόνον το τι flames ανταλλάσονται κατά καιρούς στα διάφορα forums του νετ, αλλά ότι γράφονται "απρόσωπα" πίσω από μια οθόνη και κρυμμένoι μ'ενα nick, από ανθρώπους που μπορεί στην ζωή εκεί έξω να γνωρίζονται μεταξύ τους !!!

Και σε τελική, όποιος πραγματικά έχει διαφορές με κάποιον για οποιοδήποτε λόγο και θέλει να τις λύσει... κανονίζει με pm να συναντηθούν κάπου και τα λένε από κοντά... χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους με άσκοπα posts...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom