Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μετά το πέρας του παιχνιδιού δεν με θέλανε επειδή ήμουνα κορίτσι, και τα κορίτσια επειδή ήμουν στα 13 ήδη 1.76..
και κατέληγα μόνη μου.

Ε αφού είσαι τηλεγραφόξυλο, τι θες τώρα?

Σου έχω και χειρότερο. Και ψηλός & χοντρός! Λεβιάθαν, πόρκυ, γαργαντούας και η ζωή συνεχιζόταν.

Εν τέλει βέβαια, ακριβώς επειδή όλοι πίσω από την οθόνη είμαστε, καλό θα είναι μετά από μια ναπάλμ να παραδεχτούμε ότι πολλά από τα κουσούριά μας που προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως διαφορετικότητα από την μάζα(και κατά συνέπεια να την κράζουμε) αποτελούν πληγές των παιδικών μας χρόνων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε κοιτα πελοπα....δεν ειναι κακο το να ενσωματωνεις κατι το οποιο παλιοτερα πχ θεωρουνταν κουσουρι σε κατι το οποιο εσυ πλεον θα το θεωρεις πλεονεκτημα....σε γλυτωνει και απο το να γινεις κομπλεξικος τοσο με τον εαυτο σου οσο και με τους αλλους

θα ηταν καλυτερο δηλαδη να ειναι κομπλεξικια και να κραζει ολες τις κοντες γυναικες επειδη εκεινη νιωθει αχαρη?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αφήνει πληγές όμως... Και όταν είσαι μικρός και περιθώριο(μιας και τα παιδιά είναι τα πιο κακά πλάσματα του κόσμου), πονάει, συσσωρεύεται και μεγαλώνοντας, βγαίνει και βγαίνει άσχημα. (όχι τόσο απέναντι στους άλλους, στον πληγωμένο περισσότερο).

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας που εγώ κατάλαβα ότι εννοείτε πρέπει να είναι :

Απο αυτα που ειπες συμφωνω με:
Όμορφος και με στυλ
Με κορμοστασιά και προσόντα (διάρκεια ποιότητα ποσότητα ετοιμότητα κτλ)
Να είναι άντρας και όχι μπέμπης
Να ξέρει να φέρεται
Να της προσφέρει ότι έχει ανάγκη
Να μην είναι προβλέψιμος
Να μην είναι διαθέσιμος για όλο τον γυναικείο πληθυσμό και λιγούρης
Να της κάνει δώρα και εκπλήξεις εκδρομές

Τα αλλα δεν τα θεωρω απαραιτητα!

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
οπότε να υποθέσω ότι αν εγώ ήμουν η ψηλή του σχολείου εσύ ήσουν ο χοντρός του σχολείου?
περαστικά μας...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει η 'καυτή' γκόμενα να έχει προδιαγραφές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει ο εραστής της να έχει προδιαγραφές.
Το νήμα ξεκίνησε για να καταγράψουμε τη μεθοδολογία που αντιμετωπίζει το θέμα.
Ακόμη και μέσω εμπειριών. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Ας μείνουμε λοιπόν στο θέμα.

Στις κοπέλες: Δεν είναι όλα φιλοσοφία: βλέπω ενα 'καυτό' μωρό και θέλω να το καρφώσω. Τι μπορώ να κάνω; That's the case. Γιατί μου τα μπερδεύετε...? :)

Πολυ σωστα το εθεσες!!!
Εχει βγαλει τριχες το πληκτρολογιο προσπαθωντας καθε 3 και λιγο να απαντησω στα ιδια παραπανω ερωτηματα!
Σωστα συνοψισες το ΘΕΜΑ.
Απλα οσοι δεν εχουν να πουν κατι επι της ουσιας, παπαρολογουν, εντασουν ολα τα συμπερασματα σε γενικευσεις κα προσπαθουν να πεισουν οτι δεν ειναι ελεφαντες!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφήνει πληγές όμως... Και όταν είσαι μικρός και περιθώριο(μιας και τα παιδιά είναι τα πιο κακά πλάσματα του κόσμου), πονάει, συσσωρεύεται και μεγαλώνοντας, βγαίνει και βγαίνει άσχημα. (όχι τόσο απέναντι στους άλλους, στον πληγωμένο περισσότερο).

Ετσι ειναι.......οταν ομως καταφερνει ή εστω προσπαθει να το ξεπερασει αυτο και να μην το αφησει να του δημιουργησει κομπλεξ τοτε ειναι ενθαρρυντικο τουλαχιστον........

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
οπότε να υποθέσω ότι αν εγώ ήμουν η ψηλή του σχολείου εσύ ήσουν ο χοντρός του σχολείου?
περαστικά μας...

Καλό παιδί παραταύτα... ζίρο θελκτικότητα από την άλλη, 1ο κουσούρι>άρα κανείς δεν με ήθελε, γιατί να μην τρώω>2ο κουσούρι>λαιμαργία> άρα τύψεις>3ο κουσούρι> αυτογελοιοποίηση-μηδεν εκτίμηση>κάτω το κεφάλι> (...ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον)> αποτέλεσμα? > θαμώνας του bourdela.com(παράπλευρη συνέπεια των ανωτέρω που οδήγησαν σε νυχτερινές διαδρομές σε δρόμους με 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση).

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
26 σελίδες μετά

Με εξαίρεση 2-3 γνώμες, γίνεται ανακύκλωση παλαιών στερεοτύπων

Βαρετές και προβλέψιμες απόψεις

Δείτε λίγο λαβ σόρυ με Σάκη υδραυλικό - σας πάει

Λυπάμαι πολύ για τον εξωστρακισμό του McLein. Νομίζω οτι προκλήθηκε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Για να ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ξεκαθαρος βαζω 3 παραμετρους
1) Μιλαμε για Καυτη (hot babe) κοπελα. Δηλαδη εχει ανακαλυχει τη σεξουαλικοτητα της. Οι αλλες (μυξοπαρθενες) δεν με αφορουν. Αναφερομαι κυριως σε κοπελες πουασχολουνται με το σωμα και τη σεξουαλικοτητα τους
2) Μιλαμε για Εραστη δηλαδη τον Τυπο του αντρα που απο την αρχη ειναι επιθυμητος στην κοπελα και δεν παει με παρακαλια(mercy fuck) η απειρη υπομονη κ κυνηγι (οχι οτι δεν εχουμε κανει κ κατι τετοιο)
3) Ψαχνουμε τα χαρακτηριστικα αυτου του αντρα!!!
Πολυ σωστα το εθεσες!!!
Εχει βγαλει τριχες το πληκτρολογιο προσπαθωντας καθε 3 και λιγο να απαντησω στα ιδια παραπανω ερωτηματα!
Σωστα συνοψισες το ΘΕΜΑ.
Απλα οσοι δεν εχουν να πουν κατι επι της ουσιας, παπαρολογουν, εντασουν ολα τα συμπερασματα σε γενικευσεις κα προσπαθουν να πεισουν οτι δεν ειναι ελεφαντες!!!

Συγγνωμη....πως το συνοψισε σωστα και πως γινεται να συμφωνεις οταν ο who λεει οτι δεν υπαρχει λογος να δινονται προδιαγραφες και να το φιλοσοφουμε το θεμα ενω εσυ που ξεκινησες το θρεντ αναζητας τις παραμετρους και τα χαρακηριστικα του σωστου εραστη που εχει μια καυτη γκομενα....

Συνεχιζεις να πιστευεις οτι το θεμα περιστρεφεται φυρω απο εσενα!!!

Δε θελω να συζητησω αλλο το θεμα με τον φλες αλλα επειδη φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις για μια τελευταια φορα θα επισημανω οτι η συγκεκριμενη συζητηση με το συγκεκριμενο ατομο ναι περιστρεφοταν γυρω απο μενα αφου μου ειπε ευθεως και προσωπικα οτι ειμαι ιδια και οτι οι γυναικες βγαλανε το κακο το ονομα και εγω πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας κτλ κτλ κτλ επομενως και τα σχολια μου ως προς το θεμα ηταν προσωπικα οπως θα ηταν και λογικο....δεν υπαρχει λογος να το ανακυκλωνουμε αυτο ομως ετσι?

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Εσυ εισαι μπαρμν ή πορτιερης μηπως? μην το κουραζουμε....καταλαβαινεις.... :P

Υποθετω ρητορικο ερωτημα!
Εχω γραψει παραπανω Υδραυλικος!!!
Αλλα το θεμα δεν ειναι γυρω απο εμενα, αλλα απο καυτες υπαρξεις!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υποθετω ρητορικο ερωτημα!
Εχω γραψει παραπανω Υδραυλικος!!!
Αλλα το θεμα δεν ειναι γυρω απο εμενα, αλλα απο καυτες υπαρξεις!

Προς το παρον το θεμα εχει στραφει στα σχολικα κομπλεξ παντως :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κι εσένα άμα έρθει ένας μεθυσμένος στο δρόμο και σε βρίσει θα είναι επειδή προκλήθηκε.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Πολυ σωστα το εθεσες!!!
Σωστα συνοψισες το ΘΕΜΑ.

Επί του θέματος: Πιστεύω πως πρώτα παίρνεις απόφαση να γίνεις εραστής. Μετά, με συνείδηση του ποιά-σου-τον-ξεσηκωνει, αλλά δεν τη θες για σχεση αλλά για σχίση :), αρχίζεις να παίρνεις ρίσκα, και ότι αρπάξεις. Η εμπείρια αρνητικη ή θετικη διαμορφωνει την τακτική για να 'ρίξεις' καυτή γκόμενα. Επισης καλό είναι να εχεις ξεκαθαρίσει αν θες να ερωτευθεις ή όχι.

Αυτά για το παρόν thread. Καλή συνέχεια στους chatters.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Συγγνωμη....πως το συνοψισε σωστα και πως γινεται να συμφωνεις οταν ο who λεει οτι δεν υπαρχει λογος να δινονται προδιαγραφες και να το φιλοσοφουμε το θεμα ενω εσυ που ξεκινησες το θρεντ αναζητας τις παραμετρους και τα χαρακηριστικα του σωστου εραστη που εχει μια καυτη γκομενα....

Με αυτα συμφωνησα:
"Το νήμα ξεκίνησε για να καταγράψουμε τη μεθοδολογία που αντιμετωπίζει το θέμα.Ακόμη και μέσω εμπειριών. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Ας μείνουμε λοιπόν στο θέμα."

"Στις κοπέλες: Δεν είναι όλα φιλοσοφία: βλέπω ενα 'καυτό' μωρό και θέλω να το καρφώσω. Τι μπορώ να κάνω; That's the case. Γιατί μου τα μπερδεύετε...?"

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κι εσένα άμα έρθει ένας μεθυσμένος στο δρόμο και σε βρίσει θα είναι επειδή προκλήθηκε.

Προφανώς αναφέρεσαι στο δικό μου σχόλιο

Θα το εκτιμούσα αν χρησιμοποιούσες παράθεση

Εσυ προκάλεσες πρώτος με υποτιμητικό σχόλιο. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο forum

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με αυτα συμφωνησα:
"Το νήμα ξεκίνησε για να καταγράψουμε τη μεθοδολογία που αντιμετωπίζει το θέμα.Ακόμη και μέσω εμπειριών. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Ας μείνουμε λοιπόν στο θέμα."

"Στις κοπέλες: Δεν είναι όλα φιλοσοφία: βλέπω ενα 'καυτό' μωρό και θέλω να το καρφώσω. Τι μπορώ να κάνω; That's the case. Γιατί μου τα μπερδεύετε...?"

Α....δεν το ξεκαθαρισες και προς στιγμην μπερδευτηκα

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Σου έχω και χειρότερο. Και ψηλός & χοντρός! Λεβιάθαν, πόρκυ, γαργαντούας και η ζωή συνεχιζόταν.

Εν τέλει βέβαια, ακριβώς επειδή όλοι πίσω από την οθόνη είμαστε, καλό θα είναι μετά από μια ναπάλμ να παραδεχτούμε ότι πολλά από τα κουσούριά μας που προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως διαφορετικότητα από την μάζα(και κατά συνέπεια να την κράζουμε) αποτελούν πληγές των παιδικών μας χρόνων.
Οι πληγές των παιδικών μας χρόνων είναι το καλύτερο λίπασμα για τα πιο όμορφα άνθη πέλοπα σε κάποιες περιπτώσεις.

Απέναντι στους όλους όχι μόνο δε βγαίνει άσχημα αλλά η απαγοήτευση και η επαναλαμβανόμενη αποτυχία, προσδίδουν μια σκοτεινή ομορφιά με τον χρόνο, έναν έρποντα σεξουαλισμό.

Με τι προσδοκίες μεγαλώνεις και που καταλήγεις. Εγώ ήθελα να μην ασχολούμαι με τα πεζά. Νόμισα ότι θα ήμουν διαφορετικός και όμως το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η καλαισθησία(και δη στις γυναίκες- η καλαισθησία τσόντα), το χρήμα και τα καταναλωτικά αγαθά. Λείπει κάτι από την εξίσωση? Me unhappy.
Δεν έχω καταλάβει ακόμα πως συμβαίνει, αλλά από την παιδική ηλικία και μετά, σε μερικούς ανθρώπους αρχίζει μια διεργασία κατά την οποία η αναζήτηση του ποιητικού και ποιοτικού  στο άλλο φύλλο, μετατρέπεται σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και ανάγκης προβολής του είναι μας, στο λευκό και κενό λόγω έλλειψης, φαίνεσθαι, όμορφων γυναικών. Και τότε συμβαίνει αυτό που περιέγραφε στους τροπικούς του ο Μίλλερ (αφού είναι και ο Max Cady online)"I sit down beside her and she talks- a flood of talk. Wild consumptive notes of hysteria, perversion, leprocy. I hear not a word because she is beautiful and I love her and now I am happy and willing to die"

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εσυ προκάλεσες πρώτος με υποτιμητικό σχόλιο. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στο forum

Υποτιμητικό σχόλιο και πρόκληση είναι αν πω "όσοι γουστάρουν τον Κλιντ είναι φλώρια και λούγκρες και έχουν πούστικο τρόπο που κορόιδεψαν τον τύπο και δεν του είπαν ότι δε τους είχαν μείνει σφαίρες".

Αυτό είναι απλώς παραστατικό παράδειγμα καθότι είμαι θαυμαστής του Κλιντ.

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
γιατί πρέπει σε κάθε θέμα να πλακώνεστε τ'αναμετάξυ σας...???
δε βαριέστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom