Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Του έδινε 40.000δρχ για κάθε βράδυ καθημερινής που τον αντικαθιστούσε  το 1999. Όταν του είπα ότι έκανε μεγάλη μαλακία διαφώνησε και μου το απέδειξε με επιχειρήματα ακλόνητα οπότε παραδέχτηκα ότι είχε απόλυτο δίκιο. Με τα 40 χιλιάρικα μου είπε θα γαμούσε τότε δύο φθηνές βίζιτες των 20 ή μία καλή των 30 και θα πήγαινε και 2 φορές σε ρδέλο. Ενώ με μια βραδιά στο μαγαζί με 40 χιλιάρικα τσιμπούσε 6-7 τηλεφωνάκια από μπαναλογκόμενες μέχρι καλά μικρά ξεκωλιαράκια από τα οποία με τα 3-4 τουλάχιστον θα έπαιζαν αρκετά γαμήσια και εύκολα για τις επόμενες εβδομάδες.
Mα τι λετε κυριε Μπεϊζανη!  :cheesy: :cheesy:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μα γιατί να πληρούμε όλον αυτόν τον κατεβατό κατάλογο σύντροφοι, όταν τέτοια κοριτσάκια το μόνο που ζητάνε είναι:

"dream to share my life with a real man who will be only one for me. I imagine him as a decent, honest, reliable, strong and tender. I want him to be my best friend, my beloved and loving. He must be an interesting, self-possessive person having good humor."

ορίστε, χιούμορ, ευαισθησία και ειλικρίνεια! Ούτε λ7, ούτε μυες.

Ούτε να σπας το κεφάλί σου πως και τί... Έτοιμη συνταγή πίλσμπουρυ. Τι ζητάνε? Έναν καλό σύντροφο... :tooth:

Απλά πράγματα, ξάστερα. Στο πνεύμα της κόκκινης επανάστασης και της γονιδιακής καλαισθησίας. Μορφωμένες, δουλευταρούδες, ηθικές πάνω από όλα, από σπίτι.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
υ.γ. ρε αγορια....ποιος σας εχει βαλει λογια οτι τα καπρι ειναι ωραια παντελονια και πρεπει να τα φορατε??? (το λεω στους πιο πιτσιρικαδες...) καταρχας ειναι αδερφιστικα.....κατα δευτερον αμα εισαι 1.75 και τα φορας σε κανουν και πιο κοντο και πιο γκει ταυτοχρονα...

ΠΕΣ τα χροσοστωμη!!!
Τα καπρι και η σαγιοναρα!
Ποσο περισσοτερο μπορει καποιος να αυτο-ακυρωθει?
Ποση βαρβατιλα βγαζει το καπρι κ η σαγιοναρα?
Εγω δηθεν"κατα λαθος" παταω πολλους τετοιους σαγιοναραδες!
Εκει να δειτε γελια!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
αλλα η σαγιοναρα ρε παιδια (οταν ειναι καλη....οχι phgasos...) με ενα λινο φαρδυ παντελονακι, ειναι τελειως καλοκαιρινο ενδυμα...και πολυ διαχρονικο εκτοσ απο μοδατο!! μην τα εκμηδενιζουμε ολα....

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
Ποση αντριλα και βαρβατιλα βγαζει η σαγιοναρα???
Μην ακυρωνεις τον εαυτο σου!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
δν σου εδωσα διαταγη ρε μαλακα....σου ειπα με παρα πολυ καλο τροπο οτι δν θελω ν'ασχολεισαι μαζι μου...κ ασε τον πατερα μου στη θεση του κ μην ασχολεισαι μη σου γαμησω τπτ κ καταλαβεις τελικα τι θελω να κανεις απεναντι μου κ τι οχι...αντε γαμησου καραγκιοζη καρακομπλεξικε κ εσυ κ ολοι οι μαλακες που την μπαινετε στον πατερα μου...εγω μιλαω ρε κοτες μαζι σας..γιατι δν απευθυνεστε σ'εμενα κ πιανετε τριτους στο στομα σας ?
Ο πατερας μου εχει τη μανα σου να τραγουδαει κ να σκυβει στο σκυλαδικο του....κ τωρα που ανελαβα εγω...θα την παιρνουμε 2αδα....αντε κ γαμησου πρωι πρωι....παλιομαλακα....

Υ/Γ--->αυτος που μ'εκανε warned....τωρα,αν θελει ας με μπαναρει...αλλα δν καταλαβα ενα πραγμα μονο...την εμεση κ πουστικη προσβολη του Todok δν την παρατηρησε ? ή μηπως θεωρει πως ειμαι τρελος κ του την επεσα ετσι ξαφνικα ????
Καλη τυχη σε ολα τα παιδια που συνεχιζουν να γραφουν στο site....
warnmute.gif
 σου[/URL] αφηνω και το ποστ μηπως και καταλαβεις αργοτερα τι εκανες..

McLein εισαι απαραδεκτος!
Εκτος απο ενα εγωισμο που βγαζεις στα θεματα του στριπ, που απορει απο τα λεφτα του μπαμπα(απο οτι διαβασα), εχεις φοβερες εμμονες και κολληματα και νομιζεις οτι η μομναδικη αξια ειναι το ΧΡΗΜΑ.
Ο ψευτο-τσαμπουκας σου δε μου Θυμιζει Τακη Τσουκαλα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!
Ποση αντριλα και βαρβατιλα βγαζει η σαγιοναρα???
Μην ακυρωνεις τον εαυτο σου!

Μην είσαι απόλυτος - εσυ πάς για αυτογκόλ

Υπάρχουν άντρες που μπορούν να υποστηρίξουν τη σαγιονάρα και δεν έχουν ανάγκη από υποδήματα "βαρβατίλας"

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
αυτο με τη βαρβατιλα δεν το κατανοω...
παρακελσους να μας το δικαιολογησεις τι εννοεις πλς...
αν ειναι ο βαρυμαγκας παντως (παντου κ παντοτε) να μας λειπει..

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Οι πληγές των παιδικών μας χρόνων είναι το καλύτερο λίπασμα για τα πιο όμορφα άνθη πέλοπα σε κάποιες περιπτώσεις.

Και τότε συμβαίνει αυτό που περιέγραφε στους τροπικούς του ο Μίλλερ (αφού είναι και ο Max Cady online)"I sit down beside her and she talks- a flood of talk. Wild consumptive notes of hysteria, perversion, leprocy. I hear not a word because she is beautiful and I love her and now I am happy and willing to die"

Οπου ποσταρει ο Πελοπας, τσουπ και ο Blue Vertigo
Ποια πιστευεις ομως οτι θα ηταν η αποψη Του Τσαρλς Μπουκοφσκι επι του θεματος???

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δεν είναι καθόλου αλήθειες, γιατί το ότι η μόρφωση δεν ταυτίζεται με τα πτυχία δε σημαίνει ότι ο κάθε κάγκουρας γίνεται διανοούμενος λόγω "κοινωνικής μόρφωσης". Επίσης η τάση των γυναικών δεν είναι μόνο προς τις ωραίες παρουσίες των μπαρμαν, αλλά και προς πολλούς γυφταλέους ή κοιλαράδες ή άξεστους. Και οι άντρες δε γουστάρουν όλοι ξέκωλα αλλά και αδύνατες και γεμάτες (και χοντρές κάποιοι) και εκλεπτυσμένες και ψηλές και κοντές και γενικώς σχεδόν όλες. Αντίθετα η προσοχή των γυναικών είναι αυστηρά εστιασμένη.

Απο την ολη τοποθετηση της Εριναλ εσυ αυτο καταλαβες???
Εχεις μηπως ενα αγχος να προβαλεις το εαυτο σου και τα πτυχια σου???
Επισης το Θεμα ειναι για καυτες γκομενες, οχι ο Εραστης-ρεζιλι του μπαζου, πατσαβουρας, double-plastic-bagger!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
αυτο με τη βαρβατιλα δεν το κατανοω...
παρακελσους να μας το δικαιολογησεις τι εννοεις πλς...
αν ειναι ο βαρυμαγκας παντως (παντου κ παντοτε) να μας λειπει..

Σου παραθετω περιγραφη και περιμενω σχολιο
Τυπος γυρω στο 1,80 γυμνασμενος, μαλλι δηθεν ατημελητο, δηθεν αξυρισια τυπου Μαρτακη, αλλα αποτριχωση στο υπολοιπο κορμι, κολλητο (τυπου σφιχτη αμανικο), με παραλλαγη και σαγιοναρα!
Σου βγαζει κατι αρσενικο αυτο?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ε οχι.. μου βγαζει χαλι..
αλλα ετσι οπως γραφεις για τη βαρβατιλα μου φαινεται το αλλο ακρο.. ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω τυπου ανδρας... ουτε αυτο ειναι οκ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ποια πιστευεις ομως οτι θα ηταν η αποψη Του Τσαρλς Μπουκοφσκι επι του θεματος???

Άρα 2 τινά συμβαίνουν... Είτε γαμιόμαστε, είτε γράφω, ξελογκάρω, ξαναλογκάρω, γράφω, ξελόγκάρω, ξαναγράφω.
Και σήμερα έχει και δροσιά ρε γμτ...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Όχι τσουπ, ζντουπ! Η άποψη του Μπουκόφσκι για ποιό θέμα;

Επισκέπτης
Εμένα ως αυθεντικό ρατσιστή που γουστάρει μόνο λευκές γυναίκες οι σαγιονάρες μου προκαλούν αηδία και στις γυναίκες, γιατί μου θυμίζουν ... ιαπωνέζες και άλλες σχιστομάτες ασιάτισσες που δεν τις γουστάρω καθόλου. Εννοείται ότι το να φορούσα ο ίδιος σαγιονάρες είναι ένα ενδεχόμενο τόσο πιθανό όσο και το να παντρευόμουν Ινδή ή να τον έπαιρνα από πίσω ...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
οι σαγιονάρες μου προκαλούν αηδία και στις γυναίκες, γιατί μου θυμίζουν ... ιαπωνέζες και άλλες σχιστομάτες ασιάτισσες που δεν τις γουστάρω καθόλου.

Λακη αυτη στο avatar σου τι φοραει?

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Για τις καυτες γκομενες!
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις! Τα κείμενα του , τα λένε όλα. Δεν μ' αρέσει να ερμηνεύω, οπότε στο θρεντ που άνοιξα παλιότερα και με παίρνει, παραθέτω διάφορα κατά καιρούς. Πάντως το "Αγοράκια μου, κρατήστε τις παρθένες σας, δώστε μου εμένα εκείνες τις παλιές καυλιάρες με τα ψηλά τακούνια και τους κώλους που ξέχασαν να γεράσουν" είναι all time classic.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Λάκη μην είσαι απόλυτος.

Ειδικά όταν βάζεις στο λόγο σου εξισώσεις του τύπου "το να φορούσα ο ίδιος σαγιονάρες είναι ένα ενδεχόμενο τόσο πιθανό όσο και το να παντρευόμουν Ινδή ή να τον έπαιρνα από πίσω"

ΕΛπίζω να μη σε πάρει πρέφα κανένας να φοράς σαγιονάρες

Εχει δίκιο ο Μαξ Κάντυ - η κοπέλα στο αβαταρ σου τι φοράει;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Απο την ολη τοποθετηση της Εριναλ εσυ αυτο καταλαβες???
Εχεις μηπως ενα αγχος να προβαλεις το εαυτο σου και τα πτυχια σου???
Επισης το Θεμα ειναι για καυτες γκομενες, οχι ο Εραστης-ρεζιλι του μπαζου, πατσαβουρας, double-plastic-bagger!

Ναι, θέλω να προβάλω το διδακτορικό μου και να σας κάνω παρουσίαση της διατριβής μου.

Το τι θεωρούν οι γυναίκες άντρακλα δεν έχει πολλές ερμηνείες, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με το αντίστροφο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom