Γιατί δεν καταλαβαίνετε την τάση των γυναικών προς τους μπάρμαν κτλ. Είναι απλό. Ωραίο κορμί, πλάτες, στήθος, ύψος κτλ... Αρρενωπό σώμα και ρώμη κύριοι και κυρίες που έλκουν το αρχέγονο τμήμα του γυναικείου εγκεφάλου (που βιολογικά ψάχνει το καλό γονίδιο για να γονιμοποιηθεί) και στέλνουν άμεσα την εντολή έκκρισης των ενδορφίνων στα κύτταρα της. Απλούστατα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα αρσενικά μόλις δουν λαγόνες καμπυλόγραμμες κτλ..
Όπως και τα ζωάκια, επιλέγουμε για την συνουσία μας αυτόν/ην με την αλάνθαστη αίσθηση της μυρωδιάς..Η οποία επιλέγει με την σειρά της το αντίθετο φύλλο που έχει τα αντίθετα γονίδια από εμάς.(διότι αυτά γονιμοποιούνται ορθά, ενώ τα ίδια γονιμοποιούνται με προβλήματα..)
Επίσης 1) η κοινωνική μόρφωση είναι αντιστρόφως ανάλογη της γνώσης. (στην κοινωνική μόρφωση εμπεριέχεται και το πως θα ρίξετε μια γκόμενα /ο)
2) Η μόρφωση δεν έχει σχέση με τα πτυχία. Η μόρφωση απαιτεί πνευματική σύγκριση, αύξηση της κρίσης, νοητική ανεξαρτησία, υπομονή και βάσανο. Χρειάζεται σωματική ελευθερία και εμπρησμό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους χρειάζεται τριβή με την ζωή και δίψα για χρήση και εκμετάλλευση της γνώσης για βουτιά στην πηγή της ..
3) Το σεξ και η κάβλα δεν εκπολιτίζεται για αυτό και τα πτυχία δεν παίζουν ρόλο σε αυτό, ενώ το μπρουτάλ για τις γυναίκες και το πουτανέ για τους άντρες παίζει. Παίζουν όμως ρόλο τα πτυχία αν συνοδεύονται από κάποια μόρφωση στην συντροφικότητα και στην επικοινωνία. Αν όχι στο κοινωνικό στάτους κάποιων ίσως, μπορεί και πουθενά.
4) Δεν σκεφτήκατε μια παράμετρο ακόμα, η εμμονή στον μπάρμαν που παρουσιάζεται να προτιμούν οι γυναίκες (και είμαι σίγουρη ότι είναι πολλές), συμβαίνει αυθόρμητα όπως όταν κάποιος άντρας βλέπει ένα ξέκωλο. Δεν σκεφτήκατε όμως ότι ευνοεί και το περιβάλλον του μπαρ. Ποτό, νύχτα, διασκέδαση, χαλαρότητα. Κτλ. Η γυναίκα έχει ανάγκη την εγκεφαλική προεργασία (ζέσταμα εγκεφαλικό) ώστε να ερωτοτροπήσει, ο άντρας με την εικόνα και μόνο μπορεί να ζεσταθεί.. Το μπάρ με ένα ωραίο ψηλό μπρατσαρά ευνοεί που «παίζει», ευνοεί πως θα γίνει..
Τέλος ο καθένας από εσάς μιλάει για διαφορετικά πράγματα τελείως. Με αυτά που σημειολογικά αντιμετωπίζει και έτσι καταλήγει ορίζει εννοιολογικά μια λέξη, την οποία ο άλλος ορίζει διαφορετικά. Εμένα με ενθουσιάζει προσωπικά αυτό γιατί είμαι οπαδός της Βαβέλ...( χε χε ) Κάποιοι από εσάς όμως οδηγούνται σε συμπεράσματα που ίσως φέρνουν μάταιες συγκρούσεις και ά - λογες απόψεις.
ΥΓ. Προς τις γυναίκες του φόρουμ… Κορίτσια αν σας προσεγγίσει κάποιος μάγκας που σας βρει το κουμπάκι, και «δήθεν» να είναι αμόρφωτος και με πτυχία ή χωρίς ή ψευτοκουλτουριάρης (αλλά η εμφάνισή του όπως την θέλετε) την "βάψατε".. και εσείς και εγώ.. για αυτό ας κρατάμε και μικρό καλάθι … χαχαχαχαχ