Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
"I sit down beside her and she talks- a flood of talk. Wild consumptive notes of hysteria, perversion, leprocy. I hear not a word because she is beautiful and I love her and now I am happy and willing to day"

Κάπως έτσι, ακριβώς έτσι. Και ακόμα πιο πέρα. Πλέον μου φαίνονται χαριτωμένα, μέρος της ζωής.

Επισκέπτης
Γιατί δεν καταλαβαίνετε την τάση των γυναικών προς τους μπάρμαν κτλ. Είναι  απλό. Ωραίο κορμί, πλάτες, στήθος, ύψος κτλ... Αρρενωπό σώμα και ρώμη κύριοι και κυρίες που έλκουν το αρχέγονο τμήμα του γυναικείου εγκεφάλου (που βιολογικά ψάχνει το καλό γονίδιο για να γονιμοποιηθεί) και στέλνουν άμεσα την εντολή έκκρισης των ενδορφίνων στα κύτταρα της. Απλούστατα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα αρσενικά μόλις δουν λαγόνες καμπυλόγραμμες κτλ..
Όπως και τα ζωάκια, επιλέγουμε για την συνουσία μας αυτόν/ην με την αλάνθαστη αίσθηση της μυρωδιάς..Η οποία επιλέγει με την σειρά της το αντίθετο φύλλο που έχει τα αντίθετα γονίδια από εμάς.(διότι αυτά γονιμοποιούνται ορθά, ενώ τα ίδια γονιμοποιούνται με προβλήματα..)
Επίσης  1) η κοινωνική μόρφωση είναι αντιστρόφως ανάλογη της γνώσης. (στην κοινωνική μόρφωση εμπεριέχεται και το πως θα ρίξετε μια γκόμενα /ο)
2) Η μόρφωση δεν έχει σχέση με τα πτυχία. Η μόρφωση απαιτεί πνευματική σύγκριση, αύξηση της κρίσης, νοητική ανεξαρτησία, υπομονή και βάσανο. Χρειάζεται σωματική ελευθερία και εμπρησμό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους χρειάζεται τριβή με την ζωή και δίψα για χρήση και εκμετάλλευση της γνώσης για βουτιά στην πηγή της ..
3) Το σεξ και η κάβλα  δεν εκπολιτίζεται για αυτό και τα πτυχία δεν παίζουν ρόλο σε αυτό, ενώ το μπρουτάλ για τις γυναίκες και το πουτανέ για τους άντρες παίζει.  Παίζουν όμως ρόλο τα πτυχία αν συνοδεύονται από κάποια μόρφωση στην συντροφικότητα και στην επικοινωνία. Αν όχι στο κοινωνικό στάτους κάποιων ίσως, μπορεί και πουθενά.
4)  Δεν σκεφτήκατε μια παράμετρο ακόμα, η εμμονή στον μπάρμαν που παρουσιάζεται να προτιμούν οι γυναίκες (και είμαι σίγουρη ότι είναι πολλές), συμβαίνει αυθόρμητα όπως όταν κάποιος άντρας βλέπει ένα ξέκωλο. Δεν σκεφτήκατε όμως ότι ευνοεί και το περιβάλλον του μπαρ. Ποτό, νύχτα, διασκέδαση, χαλαρότητα. Κτλ.  Η γυναίκα έχει ανάγκη την εγκεφαλική προεργασία (ζέσταμα εγκεφαλικό) ώστε να ερωτοτροπήσει, ο άντρας με την εικόνα και μόνο μπορεί να ζεσταθεί.. Το μπάρ με ένα ωραίο ψηλό μπρατσαρά ευνοεί που «παίζει», ευνοεί πως θα γίνει..
Τέλος ο καθένας από εσάς μιλάει για διαφορετικά πράγματα τελείως. Με αυτά που σημειολογικά αντιμετωπίζει και έτσι καταλήγει ορίζει εννοιολογικά μια λέξη, την οποία ο άλλος ορίζει διαφορετικά. Εμένα με ενθουσιάζει προσωπικά αυτό γιατί είμαι οπαδός της Βαβέλ...(       χε χε        )   Κάποιοι από εσάς όμως οδηγούνται σε συμπεράσματα που ίσως φέρνουν μάταιες συγκρούσεις και ά - λογες απόψεις.

ΥΓ.  Προς τις γυναίκες του φόρουμ… Κορίτσια αν σας προσεγγίσει κάποιος μάγκας που σας βρει το κουμπάκι, και «δήθεν» να είναι αμόρφωτος και με πτυχία ή χωρίς  ή ψευτοκουλτουριάρης (αλλά η εμφάνισή του όπως την  θέλετε) την "βάψατε".. και εσείς και εγώ.. για αυτό ας κρατάμε και μικρό καλάθι … χαχαχαχαχ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γιατί δεν καταλαβαίνετε την τάση των γυναικών προς τους μπάρμαν κτλ. Είναι  απλό. Ωραίο κορμί, πλάτες, στήθος, ύψος κτλ... Αρρενωπό σώμα και ρώμη κύριοι και κυρίες που έλκουν το αρχέγονο τμήμα του γυναικείου εγκεφάλου (που βιολογικά ψάχνει το καλό γονίδιο για να γονιμοποιηθεί) και στέλνουν άμεσα την εντολή έκκρισης των ενδορφίνων στα κύτταρα της. Απλούστατα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα αρσενικά μόλις δουν λαγόνες καμπυλόγραμμες κτλ..
Όπως και τα ζωάκια, επιλέγουμε για την συνουσία μας αυτόν/ην με την αλάνθαστη αίσθηση της μυρωδιάς..Η οποία επιλέγει με την σειρά της το αντίθετο φύλλο που έχει τα αντίθετα γονίδια από εμάς.(διότι αυτά γονιμοποιούνται ορθά, ενώ τα ίδια γονιμοποιούνται με προβλήματα..)
Επίσης  1) η κοινωνική μόρφωση είναι αντιστρόφως ανάλογη της γνώσης. (στην κοινωνική μόρφωση εμπεριέχεται και το πως θα ρίξετε μια γκόμενα /ο)
2) Η μόρφωση δεν έχει σχέση με τα πτυχία. Η μόρφωση απαιτεί πνευματική σύγκριση, αύξηση της κρίσης, νοητική ανεξαρτησία, υπομονή και βάσανο. Χρειάζεται σωματική ελευθερία και εμπρησμό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους χρειάζεται τριβή με την ζωή και δίψα για χρήση και εκμετάλλευση της γνώσης για βουτιά στην πηγή της ..
3) Το σεξ και η κάβλα  δεν εκπολιτίζεται για αυτό και τα πτυχία δεν παίζουν ρόλο σε αυτό, ενώ το μπρουτάλ για τις γυναίκες και το πουτανέ για τους άντρες παίζει.  Παίζουν όμως ρόλο τα πτυχία αν συνοδεύονται από κάποια μόρφωση στην συντροφικότητα και στην επικοινωνία. Αν όχι στο κοινωνικό στάτους κάποιων ίσως, μπορεί και πουθενά.
4)  Δεν σκεφτήκατε μια παράμετρο ακόμα, η εμμονή στον μπάρμαν που παρουσιάζεται να προτιμούν οι γυναίκες (και είμαι σίγουρη ότι είναι πολλές), συμβαίνει αυθόρμητα όπως όταν κάποιος άντρας βλέπει ένα ξέκωλο. Δεν σκεφτήκατε όμως ότι ευνοεί και το περιβάλλον του μπαρ. Ποτό, νύχτα, διασκέδαση, χαλαρότητα. Κτλ.  Η γυναίκα έχει ανάγκη την εγκεφαλική προεργασία (ζέσταμα εγκεφαλικό) ώστε να ερωτοτροπήσει, ο άντρας με την εικόνα και μόνο μπορεί να ζεσταθεί.. Το μπάρ με ένα ωραίο ψηλό μπρατσαρά ευνοεί που «παίζει», ευνοεί πως θα γίνει..
Τέλος ο καθένας από εσάς μιλάει για διαφορετικά πράγματα τελείως. Με αυτά που σημειολογικά αντιμετωπίζει και έτσι καταλήγει ορίζει εννοιολογικά μια λέξη, την οποία ο άλλος ορίζει διαφορετικά. Εμένα με ενθουσιάζει προσωπικά αυτό γιατί είμαι οπαδός της Βαβέλ...(       χε χε        )   Κάποιοι από εσάς όμως οδηγούνται σε συμπεράσματα που ίσως φέρνουν μάταιες συγκρούσεις και ά - λογες απόψεις.

ΥΓ.  Προς τις γυναίκες του φόρουμ… Κορίτσια αν σας προσεγγίσει κάποιος μάγκας που σας βρει το κουμπάκι, και «δήθεν» να είναι αμόρφωτος και με πτυχία ή χωρίς  ή ψευτοκουλτουριάρης (αλλά η εμφάνισή του όπως την  θέλετε) την "βάψατε".. και εσείς και εγώ.. για αυτό ας κρατάμε και μικρό καλάθι … χαχαχαχαχ
Μαχαιρια για πολλους αυτο που λες εριναλ , αλλα περα ως περα αληθινο! Επιτελους , καποια που λεει αληθειες!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Υποτιμητικό σχόλιο είναι αν πω "όσοι γουστάρουν τον Κλιντ είναι φλώρια και λούγκρες και έχουν πούστικο τρόπο που κορόιδεψαν τον τύπο και δεν του είπαν ότι δε τους είχαν μείνει σφαίρες".

Αυτό δεν είναι υποτιμητικό - είναι προσβλητικό.

Καταλαβαίνω ότι έχεις πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.....
μια αλλη σκεψη που εχω βεβαια ειναι οτι συγχεουμε το τι θα ενδιεφερε μια γυναικα απλα για να κανει σεξ και τι θα την ενδιεφερε για κατι παραπανω (οχι γαμο σωνει και ντε) αλλα να κανει μια συζητηση, να παει για εναν καφε, να βρει ενα γκομενο τελος παντων....αμα μιλαμε για την πρωτη περιπτωση στα τσακιδια και τα πτυχια και ολα....θα κοιταξει ολα αυτα που ειπε η εριν και ειναι λογικο οπως θα εκανε και ο αντρας...αν μιλαμε για το δευτερο αλλαζει το θεμα....

εριν  δε μου εχει τυχει οποτε σιγουρα κραταω μικρο καλαθι.....αυτο που εχω διαπιστωσει ομως ειναι ακομα και σε πλαισιο απλου φλερτ και τιποτα παραπανω αν ο αλλος δε μπορει να μου πηδηξει τον εγκεφαλο πρωτα δεν μπορω να ειμαι κατι αλλο περαν απο ευγενικη και χαμογελαστη :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μαχαιρια για πολλους αυτο που λες εριναλ , αλλα περα ως περα αληθινο! Επιτελους , καποια που λεει αληθειες!

Δεν είναι καθόλου αλήθειες, γιατί το ότι η μόρφωση δεν ταυτίζεται με τα πτυχία δε σημαίνει ότι ο κάθε κάγκουρας γίνεται διανοούμενος λόγω "κοινωνικής μόρφωσης". Επίσης η τάση των γυναικών δεν είναι μόνο προς τις ωραίες παρουσίες των μπαρμαν, αλλά και προς πολλούς γυφταλέους ή κοιλαράδες ή άξεστους. Και οι άντρες δε γουστάρουν όλοι ξέκωλα αλλά και αδύνατες και γεμάτες (και χοντρές κάποιοι) και εκλεπτυσμένες και ψηλές και κοντές και γενικώς σχεδόν όλες. Αντίθετα η προσοχή των γυναικών είναι αυστηρά εστιασμένη.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κανένα πτυχίο δε σε καθιστά μορφωμένο. Σε καθιστά απλά πτυχιούχο. Εσένα και κάποιους άλλους εκατοντάδες χιλιάδες.

Αυτό που είναι ο καθένας, είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού εμπειριών, προσωπικότητας, τρόπου σκέψης, φιλοδοξιών, προσωπικών αξιών και πλήθους άλλων πραγμάτων. Το πτυχίο αποτελεί απλά μια παράμετρο και τίποτα περισσότερο.

Προσωπικά είμαι απόφοιτος δημοτικού

Επισκέπτης
Δεν είναι καθόλου αλήθειες, γιατί το ότι η μόρφωση δεν ταυτίζεται με τα πτυχία δε σημαίνει ότι ο κάθε κάγκουρας γίνεται διανοούμενος λόγω "κοινωνικής μόρφωσης". Επίσης η τάση των γυναικών δεν είναι μόνο προς τις ωραίες παρουσίες των μπαρμαν, αλλά και προς πολλούς γυφταλέους ή κοιλαράδες ή άξεστους. Και οι άντρες δε γουστάρουν όλοι ξέκωλα αλλά και αδύνατες και γεμάτες (και χοντρές κάποιοι) και εκλεπτυσμένες και ψηλές και κοντές και γενικώς σχεδόν όλες. Αντίθετα η προσοχή των γυναικών είναι αυστηρά εστιασμένη.
Ο κάγκουρας δεν έχει κοινωνική μόρφωση γι αυτο είναι κάγκουρας διότι δεν ξέρει να φερθεί.
Οι γυναίκες εστιάζουν ή δεν εστιάζουν τελικά; Αποφάσισε μην σε πιάνει πανικός..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κανένα πτυχίο δε σε καθιστά μορφωμένο. Σε καθιστά απλά πτυχιούχο. Εσένα και κάποιους άλλους εκατοντάδες χιλιάδες.

Αυτό που είναι ο καθένας, είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού εμπειριών, προσωπικότητας, τρόπου σκέψης, φιλοδοξιών, προσωπικών αξιών και πλήθους άλλων πραγμάτων. Το πτυχίο αποτελεί απλά μια παράμετρο και τίποτα περισσότερο.

Προσωπικά είμαι απόφοιτος δημοτικού

Απόλυτο δίκιο έχεις. Το να είναι πτυχιούχος είναι απλά διαδικαστικό αποτέλεσμα. Διάβασες κάποια πράγματα (επειδή σου τα επέβαλαν και όχι επειδή το ήθελες πραγματικά) και μετά τα επανέλαβες σε κάποιες εξετάσεις. Και επειδή το έκανες αυτό κάποιες φορές πέρασες στο πανεπιστήμιο και πήρες το πτυχίο. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες ικανότητες για κάτι τέτοιο ούτε συνιστά κάποια τρομερή επιτυχία

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες εστιάζουν σε άντρες που νομίζουν ότι θα τις κάνουν να περάσουν καλά και ευχάριστα. Οι άντρες με υπευθυνότητα, συνέπεια, μόρφωση και καλλιέργεια (που δεν είναι ταυτόσημα με τα πτυχία) δε φαντάζουν το ίδιο διασκεδαστικοί και συναρπαστικοί.

Μέσα σε ένα αμφιθέατρο πανεπιστημίου (μιά και πιάσαμε τα πτυχία) ποιόν θα κοιτάξουν οι γυναίκες, αυτόν που κάθεται και διαβάζει και προσπαθεί να μάθει περισσότερα και έχει προσήλωση στο στόχο του, ή αυτόν που τη βγάζει στις καφετέριες και στους χορούς και τις εκδρομές και είναι ελαφρόμυαλος και επιπόλαιος; Και οι δύο το ίδιο πτυχίο θα πάρουν έτσι κι αλλιώς.

Ανάμεσα σε δύο μουσικούς ποιόν θα διαλέξουν οι γυναίκες, εκείνον που κάθεται και εξασκείται στο πιάνο ώρες ατέλειωτες ή εκείνον που παίζει στις γνωστές πίστες; Και οι δύο το ίδιο ωδείο μπορεί να έχουν βγάλει.

Ανάμεσα σε δύο αθλητές ποιόν θα διαλέξουν, αυτόν που ασκείται καθημερινά προσέχοντας τη διατροφή του και αποφεύγοντας τις καταχρήσεις, ή αυτόν που ασχολείται με κάποιο δημοφιλές άθλημα που του αποφέρει λεφτά και το βράδυ κάνει νυχτερινή ζωή;

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Να βαλουμε τα επιτυχημενα φακαμπλ επαγγελματα σε μια λιστα το λοιπον? πορτιεριδες, μπαρμαν, μπραβοι, αθλητες, δασκαλοι σκι.....

εγω παντως αν ο παρακελ μου συστηνοταν ως δασκαλος καταδυσεων που ειπε πιο πριν θα του πιανα την κουβεντα γιατι εχω σκοπο να ξεκινησω συντομα :P

Σωστη η λιστα.
Εισαι η τριτη απο το ΠΣΚ που μου εχει πιασει κουβεντα και ενδιαφερεται για καταδυσεις!
Τυχαιο ειναι?

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ο οποιοσδήποτε μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός έχει τρελή πέραση και
όχι μόνο σε γυναίκες του συναφιού του, αλλά και σε άλλες πλούσιες, μορφωμένες, από τζάκι κτλ κτλ κτλ.

Ειδικα η 2 προταση με τρελαινει!!! Και οντως συμβαινει

Επισκέπτης
Οι γυναίκες εστιάζουν σε άντρες που νομίζουν ότι θα τις κάνουν να περάσουν καλά και ευχάριστα. Οι άντρες με υπευθυνότητα, συνέπεια, μόρφωση και καλλιέργεια (που δεν είναι ταυτόσημα με τα πτυχία) δε φαντάζουν το ίδιο διασκεδαστικοί και συναρπαστικοί.

Μέσα σε ένα αμφιθέατρο πανεπιστημίου (μιά και πιάσαμε τα πτυχία) ποιόν θα κοιτάξουν οι γυναίκες, αυτόν που κάθεται και διαβάζει και προσπαθεί να μάθει περισσότερα και έχει προσήλωση στο στόχο του, ή αυτόν που τη βγάζει στις καφετέριες και στους χορούς και τις εκδρομές και είναι ελαφρόμυαλος και επιπόλαιος; Και οι δύο το ίδιο πτυχίο θα πάρουν έτσι κι αλλιώς.

Ανάμεσα σε δύο μουσικούς ποιόν θα διαλέξουν οι γυναίκες, εκείνον που κάθεται και εξασκείται στο πιάνο ώρες ατέλειωτες ή εκείνον που παίζει στις γνωστές πίστες; Και οι δύο το ίδιο ωδείο μπορεί να έχουν βγάλει.

Ανάμεσα σε δύο αθλητές ποιόν θα διαλέξουν, αυτόν που ασκείται καθημερινά προσέχοντας τη διατροφή του και αποφεύγοντας τις καταχρήσεις, ή αυτόν που ασχολείται με κάποιο δημοφιλές άθλημα που του αποφέρει λεφτά και το βράδυ κάνει νυχτερινή ζωή;

Η τάση του ανθρώπου για την ευκολία.. ναι. Δηλαδή τι μου λες τώρα ότι οι άντρες πράττουν αλλοιώς;;!!! μην τρελαθούμε ...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Σε μια συζήτηση που είχα τύχει με κοπέλες άνω των 25 και ετέθει το συγκεκριμένο θέμα (σπουδαγμένες, Louis Vuitton κλπ) απεδέχθησαν ότι ο μπάρμαν κάτι... έχει. Σταμάτησα να ακούω γιατί το θεώρησα :jerking: , αλλά υφίσταται

LEO σε αυτες τις συζητησεις να τεντωνεις τα αυτια και να εισαι σε εγρηγορση. Σιγουρα θα κερδισεις!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Τα μπάρμαν/πορτιέρης/πολίστας/γυμναστής ψευτο-φουσκωτός .....εχουν τρελη περαση γιατι πολυ απλα συνηθως αυτες οι θεσεις πιανονται απο ομορφοπαιδα κ καλοπαιδα...

Αντιθετα...ειναι σχετικα σπανιο κ δυσκολο να πετυχει καποιος εναν ωραιο εμφανησιακα αντρα να ειναι κ μορφωμενος κ καλλιεργημενος κλπ...

McLein η εξηγηση σου ειναι πολυ ρηχη!!!
Υπαρχουν χαλιες της πρωτης κατηγοριας, που κυκλοφορουν πολυ καυτα μωρα και ωραιοι τυποι της 2 πουδεν την παλευουν
Αν ηταν τοσο απλο...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
εμενα παντως μου αρεσουν οι ενστολοι δεν το κρυβω....μου βγαζουν κατι....αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το επαγγελμα τοσο οσο με την ιδια τη στολη....δηλαδη και δικηγορος να ειναι ο αλλος αμα μου ρθει δασοκομαντος καμια μερα θα μου γυρισει το ματι :2funny:

Και οι δικηγοροι ειναι Ενστολοι
Κουστουμακι, γραβατα, χαρτοφυλακας
Αυτο δεν ειναι στολη???
Απλα δεν ειναι Χοτ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Εγώ δεν συμφωνώ με κανέναν σας. Διάβασα όλο το νήμα ξανά και μόνο του μακ το σχόλιο μου κάμει. ΌΛΟΙ μα ΟΛΟΙ άντρες/γυναίκες/τρίτο φύλλο κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση, πρώτο κλικ.
λογικο δεν ειναι? αναλογως με τα γουστα του καθενος στην εμφανιση πρωτα αυτο κοιταει.. τι αλλο να κοιταξει οταν δεν γνωριζει τον αλλο? με τη διαφορα οτι τουλαχιστον στις γυναικες (κ οχι στις λοβοτομημενες) αυτο σταματαει στο 1ο λεπτο που θ ανοιξει το στομα του κ θα πεταξει πατατα.

Γιατί ακόμα κι εκεί είχα το εξής πρόβλημα, τα αγόρια στο σχολείο με κάνανε παρέα μόνο όταν παίζαμε μπάσκετ. Μετά το πέρας του παιχνιδιού δεν με θέλανε επειδή ήμουνα κορίτσι, και τα κορίτσια επειδή ήμουν στα 13 ήδη 1.76..
τραγικο... οχι για σενα... για τον απιστευτο κομπλεξισμο που βγαζουν τα παιδια.. κ αυτος μαλλον προερχεται απ το περιβαλλον τους... κοροιδευαν τα χονδρουλικα παιδακια, τα "φυτα" κλπ

κ εγω μεχρι τα 12 -13 ειχα παρει ολο το υψος μου (μετα σταματησα λολ) αλλα ποτε δεν μου φερθηκε κανεις ετσι κ γενικα  ποτε δεν παρατηρησα να κοροιδευουν καποιον λογω υψους... η κολλητη μου ηταν 180 κ δεν βιωσε τετοιο κομπλεξισμο
τωρα παντως...  η νεα γενιια ειναι γενικα πιο ψηλη αρα δεν νομιζω να παιζουν πολλα τετοια πραγματα

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Μια απόδειξη του πόσο μεγάλη έλξη ασκεί το πόστο ενός μπαρμαν/πορτιέρη κτλ φαίνεται από ένα απλό παράδειγμα. Έχω φίλο πρώην μπάρμαν και νυν έμπορο!
Όταν ήταν μπάρμαν πηδούσε 2-3 διαφορετικές γκόμενες κάθε εβδομάδα, πάσαρε άλλες τόσες σε φίλους του και έκλανε 10πλάσιες. Είχε να πηδάει και 30 την εβδομάδα, αλλά δεν προλάβαινε και δεν ήταν και συχνά ... νηφάλιος!

Αφότου το παράτησε το πόστο, σε 5 χρόνια, έχει βγάλει 3 κι αυτές δύσκολα.Ο ίδιος άνθρωπος . Άρα έχει σημασία μεγάλη το πόστο.

Έχω κι άλλο παράδειγμα. Συμφοιτητής μου στην Ιατρική, κακάσχημος και χωρίς επιδόσεις σε καμάκι και δημόσιες σχέσεις και κακός γενικά στο ψηστήρι/μπλα-μπλα με γκόμενες πλήρωνε έναν μπάρμαν για να τον αντικαθιστά 1-2 φορές το μήνα σε συνοικιακό κωλομάγαζο γ' εθνικής καθημερινές (όχι Σ/Κ). Του έδινε 40.000δρχ για κάθε βράδυ καθημερινής που τον αντικαθιστούσε  το 1999. Όταν του είπα ότι έκανε μεγάλη μαλακία διαφώνησε και μου το απέδειξε με επιχειρήματα ακλόνητα οπότε παραδέχτηκα ότι είχε απόλυτο δίκιο. Με τα 40 χιλιάρικα μου είπε θα γαμούσε τότε δύο φθηνές βίζιτες των 20 ή μία καλή των 30 και θα πήγαινε και 2 φορές σε ρδέλο. Ενώ με μια βραδιά στο μαγαζί με 40 χιλιάρικα τσιμπούσε 6-7 τηλεφωνάκια από μπαναλογκόμενες μέχρι καλά μικρά ξεκωλιαράκια από τα οποία με τα 3-4 τουλάχιστον θα έπαιζαν αρκετά γαμήσια και εύκολα για τις επόμενες εβδομάδες.

Φοβερή ανάλυση και επιχειρηματολογία δεν λέω ...

Εισαι απο μηχανης ΘΕΟΣ!!!
Εσωσες το ΘΕΜΑ και απεδειξες οτι ουτε εχω εμμονες που εθεσα το θεμα, ουτε 10αδες αντρες που ποσταρουμε εχουμε διανοητικα προβληματα (γιατρε μου οι αλλοι ειναι τρελοι, οχι εγω!)

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ασε που δν ειναι κοτες να την πεσουν σε μια γκομενα...συνηθως ειναι τοσο αφελη,αθωα κ σταρχιδιστες αυτα τα παιδια που δν τους νοιαζει να χασουν...οποτε συνηθως κερδιζουν....

ενω ο φλωρος ο σπουδαγμενος...ο μεσα στα βιβλια...ο μαλακας με πτυχιο εν ολιγης...θα στην πεσει με πουστικο τροπο...με δηθεν στυλ που δν κατεχει κ του ειπαν καποιοι φιλοι που καποτε εριξαν γκομενες...ή που διαβασε σε περιοδικο που λεει πως δν ξερει τι θεματα περιεχει κατα τα αλλα...κλπ κλπ....

McLein πολυ σωστο. Εδωσες ενα κομματι του παζλ, που λεγεται Εραστης της Καυτης γκομενας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom