Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

ειτε ειναι μουνοδουλοι ειτε γραψαρχιδες ειτε οποιαδηποτε κατηγορια περαν του μεσου,φυσιολογικου κλπ μπερδευει τα πραγματα κ τις σχεσεις χωρις λογο...

Έλα όμως που τον μεγάλο πούλο τον παίρνουν οι ... φυσιολογικοί άντρες!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ναι ναιιιιι τις ξεχασα τις σαγιοναρες!!!!!! χαχαχαχαχαχα
αισχοςςςςςςςςςςςςςςςςς
οι σαγιοναρες πανε ΜΟΝΟ στην παραλια........τελος........ουτε για καφε πανε.....ουτε για κλαμπινγκ........ουτε για μπουζουκια.........καλα ολος ο συνδυασμος καπρι-σαγιοναρα-κολλητο μπλουζακι ειναι για σφαλιαρες σου λεω.... :2funny:

Έλα όμως που ο συνδυασμός ασκεί τρελή γοητεία στις γυναίκες!!!

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
"Αγοράκια μου, κρατήστε τις παρθένες σας, δώστε μου εμένα εκείνες τις παλιές καυλιάρες με τα ψηλά τακούνια και τους κώλους που ξέχασαν να γεράσουν"

ΘΕΙΚΟ!
Διαβασα και το ποσταρισμα σου για την πιο ομορφη γυναικα που εχει γνωρισει!
Πηγα να βαλω τα κλαματα (σοβαρα). Αγρια ομορφια!!!
Μου θυμισε τις γυναικες που περιγραφει ο Καββαδιας( πιλοτος Ναγκελ) και λιγο απο Angelina Jolie!

Εχεις διαβασει Σουρουνη?
Τι γνωμη εχεις?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακριβώς εδώ εστιάζεται η επιλογή πολλών γυναικών. Θέλουν αυτούς που μετράνε "στα θέματα της διασκέδασης" αλλά να τις αποκαταστήσουν εκείνοι που έχουν πετύχει σε σταθερότητα, ακόμα κι αν τους απεχθάνονται.

Έχω δει πολλές φορές κοιλαράδες με παλιόφατσα και τρόπους αυστραλοπίθηκου και πτυχίο της πλάκας να ρίχνουν ακόμα και καλοαναθρεμένες και υποτίθεται καλλιεργημένες γυναίκες επειδή το έπαιζαν αλητεία, και αντίθετα γυμνασμένους και ευπαρουσιαστους και αξιόλογους άντρες να εισπράττουν περιφρόνηση από γυναίκες μέχρι να γίνουν στόχος ξέμπαρκων που ψάχνουν για αποκατάσταση.

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!!!

προς απάντηση στα σχόλια περί ύψους των προηγούμενων σελίδων..

αξιότιμοι κύριοι, κυρίες,
είμαι 1.82 και έχω συναντήσει όλο τον κομπλεξισμό του άντρα από τα γυμνασιακά χρόνια, όπου ο τεκνότερος τεκνός του σχολείου με βρόντηξε γιατί του έριχνα μισό κεφάλι..
στις κοινωνικές εξόδους, που όλοι κοιτάνε αλλά κανείς δεν τολμά να πλησιάσει..
στις γυναίκες με την αμίμητη ατάκα 'είσαι που είσαι ψηλή.. φοράς και τα τακούνια..'

βρε ουστ κομπλεξάρες του κερατά...
και σ' όποιον αρέσουμε

Agent_Nina, αφού του έριχνες μισό κεφάλι, τί στο διάολο τεκνό ήταν ο μαλάκας;Πώς καταφέρνει και σας πείθει ο κάθε απίθανος παπάρας ρε πούστη μου!!! :idiot:

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
μην ξεχνάς ήμασταν τότε παιδάκια 15 χρονών..
και το ότι του έριχνα εγώ δε σημαίνει ότι εκείνος δεν έριχνε σε όλους τους άλλους..

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δε σε βλέπω όμως να ανταπαντάς για τα κομπλεξάκια των σημερινών αντρών που κυκλοφοράνε και δεν τολμάνε να (με) πλησιάσουν λόγω ύψους.. δεν είμαι ΤΟΣΟ μπάζο..

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Διαβαζα το ποστ...και με πιασανε τα γελια που το σκευτικα...και ειδου!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1232.jpg
    1232.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ΘΕΙΚΟ!
Διαβασα και το ποσταρισμα σου για την πιο ομορφη γυναικα που εχει γνωρισει!
Πηγα να βαλω τα κλαματα (σοβαρα). Αγρια ομορφια!!!
Μου θυμισε τις γυναικες που περιγραφει ο Καββαδιας( πιλοτος Ναγκελ) και λιγο απο Angelina Jolie!

Εχεις διαβασει Σουρουνη?
Τι γνωμη εχεις?
Καββαδίας και Jolie? Δεκτό, αλλά μη μου τους βάζεις στην ίδια πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι τους συγχρονους Έλληνες συγγραφείς, αλλά από καθαρή και μόνο σύμπτωση έχω διαβάσει το Γκας ο γκάνγκστερ, χωρίς όμως την απαραίτητη συγκέντρωση λόγω συνθηκών και παρέας. Συγγραφείς που γράφουν για αντι-ήρωες, που δεν περιέφραξαν εαυτούς για μια ζωή πίσω από την ασφάλεια ενός γραφείου και που είναι και από τα ίδια χώματα, δε μπορώ παρά να τους συμπαθώ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δε θελω να συζητησω αλλο το θεμα με τον φλες αλλα επειδη φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις για μια τελευταια φορα θα επισημανω οτι η συγκεκριμενη συζητηση με το συγκεκριμενο ατομο ναι περιστρεφοταν γυρω απο μενα αφου μου ειπε ευθεως και προσωπικα οτι ειμαι ιδια και οτι οι γυναικες βγαλανε το κακο το ονομα και εγω πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας κτλ κτλ κτλ επομενως και τα σχολια μου ως προς το θεμα ηταν προσωπικα οπως θα ηταν και λογικο....δεν υπαρχει λογος να το ανακυκλωνουμε αυτο ομως ετσι?

Κι όμως, mounitsa, έχω άπειρες φορές ακούσει τα περί διαφορετικότητας από "κορίτσια από σπίτι", με λεφτά, με σπουδές, και πρίν αλλέκτωρ λαλήσει, με το μαλάκα επήγαν ....Και τα καλόπαιδα που τις  περιτριγύριζαν, με τρόπους, με ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, με μόρφωση, τον πούλο έλαβαν κι απ' τα σύννεφα έπεσαν...Δε μιλάω στο βρόντο, καλή μου, κάθε μέρα βλέπω τα άπειρα, απλά τα καταγράφω στο μυαλό μου και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα...Μακάρι εσύ να διαφέρεις, αλλά ΑΝ, λέω ΑΝ, κάποια νύχτα "δεις ταβάνι" από κανέναν τέτοιο τύπο, θυμήσου αυτά που διαβάζεις ΤΩΡΑ ΕΔΩ...Αλλά τί λέω ο  αφελής!!! Όταν θα δαγκώνεις το μαξιλάρι, αυτά που γράφουν κάποιοι περίεργοι του bourdela.com, θα σκέφτεσαι;

Για να προλάβω τυχούσα έκρηξη, ξανατονίζω το [size=15pt]ΑΝ[/size]!!!

δε σε βλέπω όμως να ανταπαντάς για τα κομπλεξάκια των σημερινών αντρών που κυκλοφοράνε και δεν τολμάνε να (με) πλησιάσουν λόγω ύψους.. δεν είμαι ΤΟΣΟ μπάζο..

Ναι μάλλον περί φόβου και κόμπλεξ πρόκειται...Αλλά, εδώ, δεν τολμάνε να χωθούν σε πιο "γήινες" γυναίκες, πόσο μάλλον σε κάτι πιο σπάνιο...
Και, ρε παιδιά, μα την αλήθεια, μιλάμε εδώ και σε παρέες για σούπερ γκόμενες κι έτσι κι αλλιώς,  κι ότι τις θέλουμε, και θα τις σκίζαμε αν τις είχαμε και άλλα πολλά...
Αναρωτιέται ο καθένας από μας, αν ΑΝΤΕΧΕΙ, από όλες  τις απόψεις, να έχει τέτοια γυναίκα δίπλα του;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Έχεις δίκιο σε αυτό. Αλλά προσπάθησε να καταλάβεις πως να νοιώθει ένας άντρας απέναντι σε μια ψηλή επιβλητική γυναίκα. Εγώ είπα ήδη πιο πάνω το παράδειγμα με μένα. Και ρε πούστη μου έχω μια τάση να τραβάω τις ψηλές :headbang: Όχι ότι είμαι κανένας κοντός, κι εγώ στο 1 80 είμαι αλλά ενώ είναι γνωστή η κατάσταση με τις γυναίκες που υπάρχει μια δυσκολία προσέγγισης, πολλές φορές όσες είχα κυριολεκτικά "στο πιάτο" για να χρησιμοποιήσω αυτή την εγωιστική έκφραση, αυτές με περνούσαν στο ύψος! :headbang:
Και εγώ προσπαθούσαν να τις αποφύγω, με τρόπο βέβαια... Σίγουρα θα με έχουν περάσει για κορυφαίο μαλάκα...  :think: αλλά από την άλλη τι να έκανα? :think:

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Καββαδίας και Jolie? Δεκτό, αλλά μη μου τους βάζεις στην ίδια πρόταση.
έχω διαβάσει το Γκας ο γκάνγκστερ, Συγγραφείς που γράφουν για αντι-ήρωες, που δεν περιέφραξαν εαυτούς για μια ζωή πίσω από την ασφάλεια ενός γραφείου και που είναι και από τα ίδια χώματα, δε μπορώ παρά να τους συμπαθώ.

Σωστα
Και εγω με αυτο το βιβλιο του ξεκινησα και τα διαβασα σχεδον ολα
Αν και φευγω απο το θεμα: για τον Ροιδη ποια η γνωμη σου?

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Σωστα
Και εγω με αυτο το βιβλιο του ξεκινησα και τα διαβασα σχεδον ολα
Αν και φευγω απο το θεμα: για τον Ροιδη ποια η γνωμη σου?
Θα σου απαντήσω με pm για δύο λόγους. 1.Η απάντηση μου θα σε απαγοήτευσει και 2. Δε θέλω να κάνω, αυτό που επί καθημερινής σχεδόν βάσης κάνουν οι περισσότερες γυναίκες του φόρουμ, μη αναλογιζόμενες τη θέση τους στο σάιτ αυτό.

P.S. Μην κάνετε τον κόπο να το σχολιάσετε γιατί δεν ξέρετε αν είστε μέρος αυτής της πλειοψηφίας και αν είστε, θα είναι σχεδόν αδύνατο να το αντιληφθείτε και να το παραδεχτείτε και στην τελική έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να απαντήσω.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Προσωπικά είμαι απόφοιτος δημοτικού

Σας έμαθαν, όμως, καλή ορθογραφία!!! :)

LEO σε αυτες τις συζητησεις να τεντωνεις τα αυτια και να εισαι σε εγρηγορση. Σιγουρα θα κερδισεις!!!

Αρκεί να πιστέψεις τα αντίθετα από όσα λένε!!! :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
"Θέλω έναν άντρα ευαίσθητο, ρομαντικό, τρυφερό, που να είναι υπεύθυνος και συνεπής και αληθινός και πάνω από όλα να είναι ο εαυτός του"

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
"Θέλω έναν άντρα ευαίσθητο, ρομαντικό, τρυφερό, που να είναι υπεύθυνος και συνεπής και αληθινός και πάνω από όλα να είναι ο εαυτός του"

Και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε κάθε μέρα!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και οι δικηγοροι ειναι Ενστολοι
Κουστουμακι, γραβατα, χαρτοφυλακας
Αυτο δεν ειναι στολη???
Απλα δεν ειναι Χοτ!

Δεν ειναι χοτ ο αντρας με κουστουμι και γραβατα? που με τον που τον βλεπεις σου ρχεται να του τα βγαλεις ολα επιτοπου? μα τι λες??? και τι ειναι χοτ? ο κοντος με το κολλητο μπλουζακι και το καπρι που τον κανει ακομα πιο κοντο??? θα τρελλαθουμε λεμε.... μην κοιτας που για εναν περιεργο λογο οι αντρες μισειτε τα κουστουμια και τις γραβατες... (και μενα αν μου πνιγαν το λαιμο μαλλον θα τις αντιπαθουσα...) :P
απλα εννοουσα τους ενστολους ενστολους....εκτος αν κανεις οτι δεν το καταλαβες.... :)

Σωστη η λιστα.
Εισαι η τριτη απο το ΠΣΚ που μου εχει πιασει κουβεντα και ενδιαφερεται για καταδυσεις!
Τυχαιο ειναι?

Ουτε τυχαιο ουτε ατυχο....χρονια τωρα θελω να κανω καταδυσεις αλλα μια που σπουδαζα μια που ελειπα εξω δεν ειχα ουτε το χρονο ουτε κυριως το χρημα για κατι τετοιο....τωρα το γιατι 2 αλλες γκομενες σου ειπαν οτι θελουν και αυτες καταδυσεις δεν το γνωριζω....α επισης δε σου εχω πιασει κουβεντα (μιας και ανεφερες οτι ειμαι η τριτη που το κανω μεσα στην εβδομαδα)....απλα ειπα οτι αν μου συστηνοσουν ως καθηγητης καταδυσεων ειναι λογικο οτι θα σου επιανα κουβεντα μιας και ενδιαφερομαι να το κανω (και οχι ως status επαγγελμα)
ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα :)

Μην είσαι απόλυτος - εσυ πάς για αυτογκόλ

Υπάρχουν άντρες που μπορούν να υποστηρίξουν τη σαγιονάρα και δεν έχουν ανάγκη από υποδήματα "βαρβατίλας"

οσο και αν αντιπαθω τους μετροσεξουαλ υπαρχουν αντρες που μπορουν ανετα να υποστηριξουν αρρενωπα μια σαγιοναρα χωρις να φερνουν σε αδερφες....
οπως υπαρχουν και αντρες που δεν μπορουν να υποστηριξουν κατι πιο "σερνικο" οπως ενα κουστουμι ή μια γραβατα και μοιαζουν γελοιοι....το θεμα ειναι ο αντρας ή η γυναικα να φοραει το ρουχο και οχι το αναποδο....

αυτο που ειναι κωμικο παντως ειναι ο συνδυασμος ολων....εμ σαγιοναρα εμ καπρι εμ κολλητο μπλουζακι εμ εφτα κιλα ζελε εμ ενα μετρο και ενα μιλκο εμ σαμπου εμ κοντισιονερ.... :2funny:

και οχι φλες....δεν ξερω τι κανει αυτος ο συνδυασμος στις αλλες γυναικες εμενα παντως μου μοιαζει με καγκουρα απο το μπουρναζι με μπλε φωτακι κατω απο το αμαξι και ηχοσυστημα που σπαει κοκκαλα :) :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κι όμως, mounitsa, έχω άπειρες φορές ακούσει τα περί διαφορετικότητας από "κορίτσια από σπίτι", με λεφτά, με σπουδές, και πρίν αλλέκτωρ λαλήσει, με το μαλάκα επήγαν ....Και τα καλόπαιδα που τις  περιτριγύριζαν, με τρόπους, με ΤΡΕΛΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, με μόρφωση, τον πούλο έλαβαν κι απ' τα σύννεφα έπεσαν...Δε μιλάω στο βρόντο, καλή μου, κάθε μέρα βλέπω τα άπειρα, απλά τα καταγράφω στο μυαλό μου και προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα...Μακάρι εσύ να διαφέρεις, αλλά ΑΝ, λέω ΑΝ, κάποια νύχτα "δεις ταβάνι" από κανέναν τέτοιο τύπο, θυμήσου αυτά που διαβάζεις ΤΩΡΑ ΕΔΩ...Αλλά τί λέω ο  αφελής!!! Όταν θα δαγκώνεις το μαξιλάρι, αυτά που γράφουν κάποιοι περίεργοι του bourdela.com, θα σκέφτεσαι;

Για να προλάβω τυχούσα έκρηξη, ξανατονίζω το [size=15pt]ΑΝ[/size]!!!

Δε μπορω να σου πω τωρα τι θα κανω σε 10 χρονια...μιλαω παντα με την οση εμπειρια εχω στη ζωη μου την τρεχουσα στιγμη και με βαση τα πραγματικα δεδομενα και οχι τα υποθετικα....μπορει σε 10 χρονια να ειμαι μια τρελη τεκνατζου που ψαχνει 19χρονα αγορακια να τα ξεζουμισει τι να σου πω...ελπιζω πως οχι....και οταν ημουν 14 πιστευα αλλα πραγματα τα οποια αλλαξαν....οποτε  δεν ξερω αν στο μελλον θα κοιταω ταβανια και θα δαγκωνω μαξιλαρια (σιγουρα παντως εαν βρισκομαι σε τετοια σταση δε θα σκεφτομαι το μπουρδελα.κομ....χαχαχαχα)

με το δικο μου μυαλουδακι αυτη τη στιγμη στα 26 μου χρονια αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι μεχρι στιγμης ποτε δεν εχω ασχοληθει με αντρα που πεταει βατραχια....Και οταν λεω βατραχια δεν εννοω το να μην ξερει να φερθει...δεν με ενοχλουν ουτε οι βρισιες ουτε τα ρεψιματα χωρις να τα αναζητω κι ολας φυσικα...με ενοχλη η ηλιθιοτητα, το δηθεν, οι εξυπνακιδες, οι πασης φυσεως "φακερζ" και οι πασης φυσεως επιδειξιες....ας μην παρεξηγουμε την εννοια ομορφος=σωνει και ντε βλημα....απλα οσο ομορφος ή μπαρμαν ειναι ο αλλος αμα πεταξει το βατραχι τερμα....και αυτο το καταλαβαινεις στο πρωτο πενταλεπτο....οπως εγραψα και πριν ο αντρας που με ιντριγκαρει ειναι αυτος που μου πηδαει το μυαλο....αυτο ομως δε σημαινει οτι αυτος που καταφερνει να πηδηξει το μυαλο μιας γυναικας δεν ειναι ο αντρας ο γκομενιαρης, ο εκφυλος, ο γοητευτικος ή ο καφρος αλλα παραλληλα εξυπνος, με χιουμορ,εκλεπτυσμενο γουστο κτλ κτλ κτλ.....υπαρχουν πολλοι τετοιοι αναμεσα μας και ξερουν μια χαρα να χειριζονται τη γλωσσα το χιουμορ και το μυαλο τους ακριβως για αυτον τον λογο...δε σημαινει οτι σωνει και ντε αυτοι που εχουν ολα τα θετικα χαρακτηριστικα δε μπορουν να διαθετουν και πληθωρα των αλλων "καφρικων" στοιχειων....ισα ισα οταν εχουν και τα δυο ειναι που γινονται επικινδυνοι.... :P

απλα οπως δε σε αποκαλω εγω καφρο ή καγκουρα ή λιγουρη (οπως και πολλους αλλους) επειδη ακριβως δε μου εχεις δωσει κανενα δικαιωμα ουτε θεωρω οτι σε ξερω τοσο ωστε να το συμπερανω (αλλωστε στο νετ ο,τι δηλωσεις εισαι) ετσι ακριβως δε μου αρεσει να με κατατασουν στο συνολο των "υπολοιπων".....αλλωστε ξερεις πολυ καλα οτι και οι καγκουρες ειναι παρα πολλοι οπως και οι "υπολοιπες"....

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Νομίζω ανοίγουμε θέματα ολόιδια!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παντως τωρα που το σκεφτομαι....και οι αντρες προτιμουν τις πιο "χαζες" και λιγοτερο "δυναμικες"....ισως τις θεωρουν πιο ακινδυνες? οποτε ολοι κατι πρεπει να προσποιουμαστε τελικα...οι αντρες τους ματσο τυπους με εξουσια και οι γυναικες τις χαζογκομενες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom