Νέα

Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 623
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγώ ένα έχω να πω.....
Βγήκε ρε πούστη μου η Βάνα Μπάρμπα στον ALPHA στο tv-tiglon και είπε ότι όταν ήταν πιο νέα ήθελε όμορφους άντρες για να γαμιέται φυσικά. ΕΝΩ τώρα που είναι μεγαλύτερη νιώθει πως αυτοί οι όμορφοι δεν την καλύπτουν και θέλει έναν άντρα τρυφερό να είναι καλός άνθρωπος να θέλει να κάνει οικογένεια και τέτοιες παπαριές.... τώρα τα θέλει αυτά που κατάλαβε ότι έχει αρχίσει και γίνεται σαν τρακτέρ παλιά δεν την ενδιέφεραν (άσε που οι κούκλοι πλέον δεν την κοιτάνε καθόλου τώρα).
καταλάβατε όταν νομίζουν ότι είναι όμορφες γυρνάνε από βρακί σε βρακί . όταν όμως νιώθουν ότι η μπογιά αρχίζει να περνάει βάζουν τον κώλο κάτω και το παίζουν ηθηκές. ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ή καλύτερα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ. δεν πα΄ να τραβάμε τα βυζιά μας εμείς να μεγαλώσουν αυτές άμα είναι να σε κάνουν τάρανδο θα σε κάνουν με οποιονδήποτε. και από την άλλη ποτέ μην δίνεται σε γυναίκα ότι την αγαπάτε γτ σας πάτησε τον σβέρκο, αρκεί να έχετε όρεξη να τρέχετε....

μπορεί να είμαι ακραίος αλλά σε πούστη μου όλα τα στραβά δεν μπορεί να συμβαίνουν σε μένα μόνο
άρα ο εραστής της καυτής γκόμενας είναι αυτός που δν έχει βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη ποτέ όπως επίσης και να της αφήνει το δικαίωμα να πηδιέται.
είχα σκοπό να ξεκινήσω μια σχέση και να αφιερωθώ αρκετά σε αυτή ΑΛΛΑ συλλογιζόμενος τα παραπάνω | εγώ δεν σπάω κανένα ευαίσθητο οργανό μου για καμία | είναι σπάνιο να βρεις κάποια (και κάποιον για τις γυναίκες του site) με την οποία να υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα
από εδώ και μπρος= one might stand και ξερό ψωμί
πίσω καριόλες και σας έφαγα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παντως τωρα που το σκεφτομαι....και οι αντρες προτιμουν τις πιο "χαζες" και λιγοτερο "δυναμικες"....ισως τις θεωρουν πιο ακινδυνες? οποτε ολοι κατι πρεπει να προσποιουμαστε τελικα...οι αντρες τους ματσο τυπους με εξουσια και οι γυναικες τις χαζογκομενες.....

αυτές οι χαζές δεν ειναι και τόσο χαζές απλά επειδή τις κοιτάνε λίγοι άντρες αφιερόνονται περισσότερο στην σχέση που έχουν κάθε φορά παρά από μια θεογκόμενα που θα προσπαθήσει να πηδηχτεί με κάποιον που έχει καλύτερο βουβού ή περισσότερα λεφτά. να το ξέρεις ότι όσο προχωρας σε άτομα κοντά στο περιθώριο είναι ποιο πιθανό έως και σίγουρο ότι αυτά τα άτομα θα σου ανταποδώσουν αυτό που θα κάνεις για αυτά. εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κάποια που γυρνάει όλη μέρα και το παίζει ανεξάρτητη επειδή δεν είναι ανεξάρτητη. απλώς δεν της το έχει πει ακόμη κανένας, θα το διαπιστώσει όταν θα μεγαλώσει και θα δει ότι αυτοι που την καλούσαν και την κερνούσαν ποτά τώρα τρέχουν πίσω από ποιο όμορφες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δν σου εδωσα διαταγη ρε μαλακα....σου ειπα με παρα πολυ καλο τροπο οτι δν θελω ν'ασχολεισαι μαζι μου...κ ασε τον πατερα μου στη θεση του κ μην ασχολεισαι μη σου γαμησω τπτ κ καταλαβεις τελικα τι θελω να κανεις απεναντι μου κ τι οχι...αντε γαμησου καραγκιοζη καρακομπλεξικε κ εσυ κ ολοι οι μαλακες που την μπαινετε στον πατερα μου...εγω μιλαω ρε κοτες μαζι σας..γιατι δν απευθυνεστε σ'εμενα κ πιανετε τριτους στο στομα σας ?
Ο πατερας μου εχει τη μανα σου να τραγουδαει κ να σκυβει στο σκυλαδικο του....κ τωρα που ανελαβα εγω...θα την παιρνουμε 2αδα....αντε κ γαμησου πρωι πρωι....παλιομαλακα....

Υ/Γ--->αυτος που μ'εκανε warned....τωρα,αν θελει ας με μπαναρει...αλλα δν καταλαβα ενα πραγμα μονο...την εμεση κ πουστικη προσβολη του Todok δν την παρατηρησε ? ή μηπως θεωρει πως ειμαι τρελος κ του την επεσα ετσι ξαφνικα ????
Καλη τυχη σε ολα τα παιδια που συνεχιζουν να γραφουν στο site....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnmute.gif[/img[/URL]] [color=orange]σου αφηνω και το ποστ μηπως και καταλαβεις αργοτερα τι εκανες..[/color]
[/quote]

Ξεσκίστηκα στα γέλια :2funny:. Τουλάχιστον.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις! Τα κείμενα του , τα λένε όλα. Δεν μ' αρέσει να ερμηνεύω, οπότε στο θρεντ που άνοιξα παλιότερα και με παίρνει, παραθέτω διάφορα κατά καιρούς. Πάντως το "Αγοράκια μου, κρατήστε τις παρθένες σας, δώστε μου εμένα εκείνες τις παλιές καυλιάρες με τα ψηλά τακούνια και τους κώλους που ξέχασαν να γεράσουν" είναι all time classic.

Μεγάλε :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ ένα έχω να πω.....
Βγήκε ρε πούστη μου η Βάνα Μπάρμπα στον ALPHA στο tv-tiglon και είπε ότι όταν ήταν πιο νέα ήθελε όμορφους άντρες για να γαμιέται φυσικά. ΕΝΩ τώρα που είναι μεγαλύτερη νιώθει πως αυτοί οι όμορφοι δεν την καλύπτουν και θέλει έναν άντρα τρυφερό να είναι καλός άνθρωπος να θέλει να κάνει οικογένεια και τέτοιες παπαριές.... τώρα τα θέλει αυτά που κατάλαβε ότι έχει αρχίσει και γίνεται σαν τρακτέρ παλιά δεν την ενδιέφεραν (άσε που οι κούκλοι πλέον δεν την κοιτάνε καθόλου τώρα).
καταλάβατε όταν νομίζουν ότι είναι όμορφες γυρνάνε από βρακί σε βρακί . όταν όμως νιώθουν ότι η μπογιά αρχίζει να περνάει βάζουν τον κώλο κάτω και το παίζουν ηθηκές. ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ή καλύτερα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ. δεν πα΄ να τραβάμε τα βυζιά μας εμείς να μεγαλώσουν αυτές άμα είναι να σε κάνουν τάρανδο θα σε κάνουν με οποιονδήποτε. και από την άλλη ποτέ μην δίνεται σε γυναίκα ότι την αγαπάτε γτ σας πάτησε τον σβέρκο, αρκεί να έχετε όρεξη να τρέχετε....

Έτσι ακριβώς είναι με τις αντικειμενικά ωραίες γυναίκες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί δεν καταλαβαίνετε την τάση των γυναικών προς τους μπάρμαν κτλ. Είναι  απλό. Ωραίο κορμί, πλάτες, στήθος, ύψος κτλ... Αρρενωπό σώμα και ρώμη κύριοι και κυρίες που έλκουν το αρχέγονο τμήμα του γυναικείου εγκεφάλου (που βιολογικά ψάχνει το καλό γονίδιο για να γονιμοποιηθεί) και στέλνουν άμεσα την εντολή έκκρισης των ενδορφίνων στα κύτταρα της. Απλούστατα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα αρσενικά μόλις δουν λαγόνες καμπυλόγραμμες κτλ..
Όπως και τα ζωάκια, επιλέγουμε για την συνουσία μας αυτόν/ην με την αλάνθαστη αίσθηση της μυρωδιάς..Η οποία επιλέγει με την σειρά της το αντίθετο φύλλο που έχει τα αντίθετα γονίδια από εμάς.(διότι αυτά γονιμοποιούνται ορθά, ενώ τα ίδια γονιμοποιούνται με προβλήματα..)
Επίσης  1) η κοινωνική μόρφωση είναι αντιστρόφως ανάλογη της γνώσης. (στην κοινωνική μόρφωση εμπεριέχεται και το πως θα ρίξετε μια γκόμενα /ο)
2) Η μόρφωση δεν έχει σχέση με τα πτυχία. Η μόρφωση απαιτεί πνευματική σύγκριση, αύξηση της κρίσης, νοητική ανεξαρτησία, υπομονή και βάσανο. Χρειάζεται σωματική ελευθερία και εμπρησμό. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους χρειάζεται τριβή με την ζωή και δίψα για χρήση και εκμετάλλευση της γνώσης για βουτιά στην πηγή της ..
3) Το σεξ και η κάβλα  δεν εκπολιτίζεται για αυτό και τα πτυχία δεν παίζουν ρόλο σε αυτό, ενώ το μπρουτάλ για τις γυναίκες και το πουτανέ για τους άντρες παίζει.  Παίζουν όμως ρόλο τα πτυχία αν συνοδεύονται από κάποια μόρφωση στην συντροφικότητα και στην επικοινωνία. Αν όχι στο κοινωνικό στάτους κάποιων ίσως, μπορεί και πουθενά.
4)  Δεν σκεφτήκατε μια παράμετρο ακόμα, η εμμονή στον μπάρμαν που παρουσιάζεται να προτιμούν οι γυναίκες (και είμαι σίγουρη ότι είναι πολλές), συμβαίνει αυθόρμητα όπως όταν κάποιος άντρας βλέπει ένα ξέκωλο. Δεν σκεφτήκατε όμως ότι ευνοεί και το περιβάλλον του μπαρ. Ποτό, νύχτα, διασκέδαση, χαλαρότητα. Κτλ.  Η γυναίκα έχει ανάγκη την εγκεφαλική προεργασία (ζέσταμα εγκεφαλικό) ώστε να ερωτοτροπήσει, ο άντρας με την εικόνα και μόνο μπορεί να ζεσταθεί.. Το μπάρ με ένα ωραίο ψηλό μπρατσαρά ευνοεί που «παίζει», ευνοεί πως θα γίνει..
Τέλος ο καθένας από εσάς μιλάει για διαφορετικά πράγματα τελείως. Με αυτά που σημειολογικά αντιμετωπίζει και έτσι καταλήγει ορίζει εννοιολογικά μια λέξη, την οποία ο άλλος ορίζει διαφορετικά. Εμένα με ενθουσιάζει προσωπικά αυτό γιατί είμαι οπαδός της Βαβέλ...(       χε χε        )   Κάποιοι από εσάς όμως οδηγούνται σε συμπεράσματα που ίσως φέρνουν μάταιες συγκρούσεις και ά - λογες απόψεις.

ΥΓ.  Προς τις γυναίκες του φόρουμ… Κορίτσια αν σας προσεγγίσει κάποιος μάγκας που σας βρει το κουμπάκι, και «δήθεν» να είναι αμόρφωτος και με πτυχία ή χωρίς  ή ψευτοκουλτουριάρης (αλλά η εμφάνισή του όπως την  θέλετε) την "βάψατε".. και εσείς και εγώ.. για αυτό ας κρατάμε και μικρό καλάθι … χαχαχαχαχ

Πολύ σωστή άλλη μία φορά. Παραβαίνωντας to savoire vivre, πόσο χρονών είσαι;

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Τι έγινε βρε leonoro; Αντί να είμαστε στα συνήθη μέρη - και οι δύο online Παρασκευή και αργάμιση (κάπως μου ακούγεται αυτό το αργάμιση). Τις πταίει;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πήγαινα δέκα μέρες συνεχόμενα Rasputin - Star μέχρι που το κλείσανε :2funny:
Παρασκευοσάββατο δεν βγαίνω usually

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δέκα μέρες σερί ούτε ο Βάσος δεν πρέπει να το έχει κατορθώσει. Έχεις τον ειλικρίνη σεβασμό και θαυμασμό μου. ( Μπας και είσαι μαυρόγατα; Αν είναι έτσι πήγαινε και Mousses, καλό θα τους κάνει ένα κλεισιματάκι, ή σε κάποιο άλλο μαγαζί του ομίλου όπως το Lolita μιας και το Rasputin πάει πια...)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αγόρι μου δεν το κλείσανε από εμένα :cheesy: Για εμένα θα ανοίγαν και άλλο. Το Rasputin δουλεύει μια χαρά

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Αιμοδότης και όχι μόνο ο leonoro. Δουλεύει αλλά είναι ένα από τα στριπ που δεν πατάω γιατί έμαθα το μαθημά μου και δεν κινδυνεύω. Αλλά το Lido, το Lolita, οι Mousses, πως θα προστατευτώ; Τουλάχιστον ο ναός με τις ανθρωποθυσίες (Aphrodite Palace) έγινε τσίρκο, αν και χίλιες φορές θα προτιμούσα να θυσιαστώ εκεί παρά να το βεβηλώσουν έτσι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
€δότης, τα όχι μόνο επί των εκεί αμοιβαία.

Από τι :2funny: ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πες, πες. Από μ...ς όλοι έχουμε. Ευτυχώς υπάρχουν και τα καλά

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αναρωτιέται ο καθένας από μας, αν ΑΝΤΕΧΕΙ, από όλες  τις απόψεις, να έχει τέτοια γυναίκα δίπλα του;

Αντέχουμε. Άλλωστε με όλες αυτές τις ιδιότητες που "πρέπει" να έχουμε, είμαστε οι XMEN. Ολόκληρο Magneto κατατρωπόσαμε, στις ψηλές θα κολώσουμε?(Υπερτονίζω ότι το θεϊκό πλάσμα από όλες τις απόψεις παραμένει η κινηματογραφική Mystique.) 
Αυτές δεν μας αντέχουν.

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Για να δωσω περισσοτερη "φυσικη υποσταση" σε αυτο που εγω εννοω καυτη γκομενα. Εννοω ολους τους ρολους που εχει ενσαρκωσει η Τζενη Μποτση στην tv

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Και, ρε παιδιά, μα την αλήθεια, μιλάμε εδώ και σε παρέες για σούπερ γκόμενες κι έτσι κι αλλιώς,  κι ότι τις θέλουμε, και θα τις σκίζαμε αν τις είχαμε και άλλα πολλά...
Αναρωτιέται ο καθένας από μας, αν ΑΝΤΕΧΕΙ, από όλες  τις απόψεις, να έχει τέτοια γυναίκα δίπλα του;

Εγω δεν αντεχω να την εχω διπλα μου υτε λεπτο. Την Θελω απο κατω μου, πλαγια στα 4, απο πανω, κολλημενη στον τοιχο...

OP
OP
Max Cady

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
άρα ο εραστής της καυτής γκόμενας είναι αυτός που δν έχει βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη ποτέ όπως επίσης και να της αφήνει το δικαίωμα να πηδιέται.

Η πρωτη σου παρατηρηση ειναι περα για περα σωστη και διαχρονικη
Επισης με το σχολιο σου μπηκες στα "ρουχα" του ΧΟΤ γκομενου!!!
Ελπιζω αυτα να τας εχεις υποψη στο πεδιο της μαχης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom