You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο εραστής της «καυτής» γκόμενας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Max Cady
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 623
- Εμφανίσεις 32K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ξερεις που μπορω να βρω ελληνιδα με 3-4 διδακτορικα..? να ειναι απο σπιτι (σκυλου) κ να εχει κ πολλα λεφτα ?
ααααα...να ειναι κ χοτ γκομενακι...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ααααα...να ειναι κ χοτ γκομενακι...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
τις λουλουδουδες να τις προτιμησω ελληνιδες ή αλλων εθνικοτητων ?
να κανω τον ζητιανο εξω απο καμια πολυεθνικη ή να παω κουστουμαρισμενος κλπ ή μηπως να κανω τον ηλεκτρολογο κ να μπω στο κτηριο ?
να κανω τον ζητιανο εξω απο καμια πολυεθνικη ή να παω κουστουμαρισμενος κλπ ή μηπως να κανω τον ηλεκτρολογο κ να μπω στο κτηριο ?
Επισκέπτης
καλα,θα βρω μια κακασχημη λιθουανη/ρωσιδα λουλουδου,θα παω σε μια πολυεθνικη...κ θα ζητησω πληροφοριες απ'το πιο χοτ γκομενακι του οροφου....Ή κοστουμαρισμένος (γαμπρός) ή μαστοράντζα για καυτό ανυπεράσπιστο sex.
Να μη τις προτιμήσεις είπαμε, σε οποιαδήποτε γεύση, είναι μπάζα
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Επισκέπτης
Δεν έχει διδακτορικά σε καμιά θεωρητική επιστήμη, μόνο σε... εφαρμοσμένη![]()
το θεμα τιθεται στο ποσο διαβασμενη ειναι...θα ειναι καθετη στις αποψεις τις ?
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
Ενώ σε άλλους κάθονται και οι λουλουδούδες και οι στριπερς.
Δεν ξερω απο λουλουδουδες? Ειναι χοτ?
Αλλα ολες οι στριπερς και οι τραγουδιαρες που εςχω κανει φαση ηταν οικτρα μπαζα!
Ουτε διδακτορικα, ουτε απο σπιτι, ουτε πολλα λεφτα στην τραπαεζα!
Ουαχαχαχαχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
Απο την αλλη εγω ειμαι μαστορατζα και δεν αξιζω κατι καλυτερο!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Επισκέπτης
Δεν ξερω απο λουλουδουδες? Ειναι χοτ?
Αλλα ολες οι στριπερς και οι τραγουδιαρες που εςχω κανει φαση ηταν οικτρα μπαζα!
Ουτε διδακτορικα, ουτε απο σπιτι, ουτε πολλα λεφτα στην τραπαεζα!
Ουαχαχαχαχα![]()
![]()
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
Απο την αλλη εγω ειμαι μαστορατζα και δεν αξιζω κατι καλυτερο!
![]()
λουλουδουδες,τραγουδιαρες,στριπερς κλπ ειναι δυνατον να ειναι χοτ ? η ζεστη της αθηνας μεταφραζεται χοτ...
Eσυ τι μαστορας εισαι ? Να διαλεξω αλλο επαγγελμα αν ασκουμε το ιδιο....γιατι δεν θα φτασουμε για ολες...ενας εγω,ενας εσυ,ο λεονορο ο φλες κ πολλα παιδια ακομη...ειμαστε στο "η δουλεια κανει τους αντρες..."
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
λουλουδουδες,τραγουδιαρες,στριπερς κλπ ειναι δυνατον να ειναι χοτ ? η ζεστη της αθηνας μεταφραζεται χοτ...![]()
![]()
....
Eσυ τι μαστορας εισαι ? Να διαλεξω αλλο επαγγελμα αν ασκουμε το ιδιο....γιατι δεν θα φτασουμε για ολες...ενας εγω,ενας εσυ,ο λεονορο ο φλες κ πολλα παιδια ακομη...ειμαστε στο "η δουλεια κανει τους αντρες..."![]()
![]()
Το επαγγελμα του μαστορα δεν το διαλεγεις!
Δεν διαβαζεις τα ποστ μου!
Ειπαμε ειμαι Υδραυλικος! "Μεσα στα υγρα" που λενε και οι στριπρερς
Στο Γκραν Ριτορνο εχω αφησει και καρτες μου διαφημιστικες!
Επισκέπτης
Το επαγγελμα του μαστορα δεν το διαλεγεις!
Δεν διαβαζεις τα ποστ μου!
Ειπαμε ειμαι Υδραυλικος! "Μεσα στα υγρα" που λενε και οι στριπρερς
Στο Γκραν Ριτορνο εχω αφησει και καρτες μου διαφημιστικες!
ειχα επικεντρωθει αλλου...σορρυ που δεν διαβασα ολα τα ποστ με την απαιτουμενη προσοχη!
εγω ειμαι πολυ-μαστορας...
ευτυχως ειμαι καλος κ πεπειραμενος ηλεκτρολογος κ δεν θα ειμαστε πολλοι στον κλαδο σου...
αααα...παιζεις υπουλα...δεν ειχαμε συμφωνησει οτι δεν θα μπουμε σε αθεμιτο ανταγωνισμο ?
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
αααα...παιζεις υπουλα...δεν ειχαμε συμφωνησει οτι δεν θα μπουμε σε αθεμιτο ανταγωνισμο ?
Ααα...sorry δεν ηξερα οτι εχεις στοχους στα περιφερειακα στριπ, νομιζα οτι σε ενδιαφερουν μονο τα κεντρικα!
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
εγω ειμαι πολυ-μαστορας...
ευτυχως ειμαι καλος κ πεπειραμενος ηλεκτρολογος κ δεν θα ειμαστε πολλοι στον κλαδο σου...![]()
![]()
Υποψη ψαχνω Ηλεκτρολογο στο site (ειμαστε κ 20,000-που να τους ξερω ολους) που ακουει Death-Thrash metal
Οποιος ξερει ποιος ειναι η αν το διαβασει ας στειλει pm...
Πληροφοριες λενε οτι ειναι πολυ ΧΟΤ
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πώς γαμάνε γυναικεία μυαλά;Τα γαμάς από μουνί ή από κώλο άραγε;
Το είπε κάποια μυστήρια κάποτε κι από τότε έγινε κλισεδάκι που, αυταπόδεικτα, δεν το καταλαβαίνει κανείς (το αντίθετο θα σήμαινε ότι όλοι γνωρίζουν να γαμάνε γυναικεία μυαλά, άρα ρίχνουν και τρικούβερτα γαμήσια)...
Προφανώς σημαίνει, με κάποιον τρόπο, να μπεις στο μυαλό της ως επίδοξος γαμίκουλας..Οι τρόποι όμως είναι μάλλον οι γνωστοί και πολυαναφερθέντες σε άλλα threads...
Περιμένω απόψεις επί του θέματος...
Δεν είναι δύσκολο πάντως, αρκεί ως άτομο να είσαι πιο έξυπνος από αυτήν. Προσοχή όμως! Το ότι θα της γαμήσεις το κεφάλι δεν είναι απαραιτήτως καλό, ούτε σημαίνει ότι θα την γαμήσεις κανονικά κιόλας.
Εσάς δεν σας γαμάνε το κεφάλι δηλαδή? Όταν σου λέει το αίσθημα ότι δεν αισθάνεται καλά κλπ κλπ αλλά να μην ανησυχείς γιατί κλπ κλπ, δεν σου κάνει ψυχολογικό πόλεμο? Δεν σε γαμάει νοητικά? Όταν σου λέει εγώ είμαι διακοπές, περνάω πολύ ωραία, εσύ τα νέα σου? δεν σε γαμάει, δεν σου τριβελίζει το κεφάλι. Αυτό είναι το ψυγολογικό γαμήσι. Αν είναι καλό... εμένα σε κακό μου έχει βγει πάντως, μιας και σκέφτομαι πολύ, άρα το αναλύω πολύ, γίνομαι φορτικός.
Πως θα της γαμήσεις το μυαλό? Π.χ. γάμα την και μην τελειώσεις, σύκω ντύσου, πλύσου, φύγε ή διώξε την. Της έχεις κάνει το κεφάλι πουρέ...γιατί δεν τελείωσε, τι έκανα λάθος, βρήκε καλλίτερη, βαρέθηκε? ΤΙ????? Πιάσε ανάλυση της σχέσης, της κοινωνίας, των πραγμάτων και εκνεύρισε την με επιχειρήματα(ειδικά αν είναι αλαφρόμυαλη, αυτό πιάνει πάντα ή που θα τρελαθεί μαζί σου ή που θα σε μισήσει σαν ξερόλα), βγάλτην έξω ενώ ξέρεις ότι έχει καυλώσει για κρεβάτι και μετά το ποτό, άστην να πέι σπίτί της, άλλο γαμήσι αυτό, πάλι την στέλνεις.
Αυτά και πολλά άλλα ψυχολογικά παιχνιδάκια, έχουν αποτέλεσμα, ουαί και αλίμονο βέβαια και πέσεις σε ξύπνια γκόμενα, τότε το μείγμα είναι εκρηκτικό. Συνήθως βέβαια σπανίζουν οπότε νο προμπ.
Εγώ ως μισογύνης, το έχω μπορώ να πω αλλά σε σημείο που να γίνομαι ενοχλητικός ειδικά στις χαζές όταν τους τελειώνουν τα επιχειρήματα. Σε αυτή που με ενδιαφέρει το έχω κάνει πάμπολλες φορές και αναδιπλώθηκα γιατί όντως της γαμούσα την ψυχολογία.
Είναι εύκολο αρκεί να μην είσαι μονοδιάστατος.
Αυτά!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
για ποιο λογο πρεπει να πηδας τη ψυχολογια του αλλου? για να τον κανεις χαλια? κ ο αλλος να ναι τοσο χαζος κ να μην σηκωνεται να φυγει? ειτε προκειται για ανδρα η για γυναικα... αμα σ ενδιαφερει καποιος του το δειχνεις κανοντας τον ενα με το δαπεδο? μαααααλιστααα
ουτε με την υπεραναλυση συμφωνω... απλα ειναι τα περισσοτερα πραγματα εμεις τα κανουμε δυσκολα
ουτε με την υπεραναλυση συμφωνω... απλα ειναι τα περισσοτερα πραγματα εμεις τα κανουμε δυσκολα
Max Cady
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 11
- Πόντοι
- 2.178
για ποιο λογο πρεπει να πηδας τη ψυχολογια του αλλου?
Εχει δικιο η Bite με αυτα του γαμας την ψυχολογια!
Οχι το μυαλο.
Αυτο που γραφτηκε ηταν γαμας πρωτα το μυαλο της γκομενας και μετα αι το κορμι!
Αρα αυτα που γραφεις ειναι τουλαχιστον αστοχα, να μην πω ασχετα με αυτο που γραφηκε
ΟΕΔ
ο τυπος ενω ξεκιναει καλα,καπου στην μεση τις διαδρομης μπερδευετε και στο τελος χανει το δρομο του εντελως.ειναι αυτο που εχω ξαναπει,και το λαντα και το μερσεντες με το ιδιο διπλωμα τα οδηγας,απλα ειναι διαφορετικη η αισθηση του ταξιδιου.
Επισκέπτης
Έχεις δει τσούρμο από μοντέλες και γλάστρες; Μόνο μελαγχολικές δε φαίνονται. Για την ακρίβεια μόλις τις ακούσεις να μιλάνε θα προτιμήσεις να κάνεις σχέση με νταλικέρη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 155
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις