αυτό νίτσα το καλύψαμε νομίζω. Hot είμαι ΕΓΩ!
ο γκόμενος λοιπόν, (καλό είναι να) έχει:
Δουλειά, που να του καλύπτει τουλάχιστον το ένα τρίτο της μέρας του
Φίλους, που να τους συμπαθεί και να τους βλέπει συχνά
Οικογένεια, και να δίνει σημασία στη γνώμη τους
όλα τα παραπάνω για να τον κρατούν απασχολημένο αρκετά για να μην είναι συνέχεια διαθέσημος.
ΠΡΟΣΟΧΗ! όχι να το "παίζει" δύσκολος.. όντως να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει εκτός απ' το να σε πρήζει..
τώρα ένα παραπάνω point σε σφιχτά παιδιά με μπόι άνω του 1.95 βασικές γνώσεις κοινωνικοποίησης και τέζα φιμέ τζάμια (κυλάει η αυστραλία στις φλέβες μου)
1.δουλεια που καλυπτει το 1/3 της μερας ενος αντρα μπορει να ειναι κ σκουπιδιαρης,το δεχεσαι ?(δν μας ανεφερες τπτ περι ανταμειβης,οποτε εισαι κ ολιγαρκης)
2.φιλους που να τους συμπαθει θεωρω οτι ειναι αυτονοητο...αρα κ θα τους βλεπει συχνα...(δν μας ανεφερες αν πρεπει να τους συμπαθεις κ εσυ...)
3.Οικογενεια που να δινει σημασια στη γνωμη τους....εσενα τι σε νοιαζει τι θα κανει ενηλικος ανθρωπος...???? Μπας κ εχεις βλεψεις κ για τον πατερα...??? Φανταζεσαι να σε γνωρισει η οικογενεια κ να πει στον υιο->τι σουργελο ειναι αυτο παιδι μου,που εμπλεξες....κ τελικα να τους ακουσει κ να σε παρατησει (υπεθεσε οτι ηταν κ ακριβως αυτο που εψαχνες να βρεις κ τον ειχες...)τοτε μαλλον θα ευχεσαι να μην ζητουσες να ακουει την οικογενεια...
4.αφου λοιπον θα εχει πραγματα να ασχολειται ο ανθρωπος...μου δημιουργουνται 2 ερωτηματα....
α)αφου ισως να τον εχουν πρηξει ολοι οι υπολοιποι ολοκληρη την ημερα....θα εχει εσενα να του ζαλιζεις κ εσυ τον πουτσο ? (αφου δν θα εχει ορεξη να σου τα πρηξει εκεινος εσενα....)
β)τελος,με την πιθανοτητα να ειναι κουρασμενος κ τα αρχιδια του ζαλισμενα απ'ολοκληρη τη μερα απ'ολους αυτους που θα πρεπει να χει ασχοληθει για να μην πρηζει εσενα....εχεις την απαιτηση να σε πηδαει στο τελος της μερας που θα βρισκεστε...????
Υ/Γ--->παιδια ντουλαπες,με μποι ανω του 1.95...κ με τελεια γνωση κ εφαρμογη της κοινωνικοτητας....ειναι συνηθως οι πορτιερηδες ή οι προστατες των νταβαδων....κλπ κλπ....
ομως ξεχασες να αναφερεις τπτ για μυαλο...οποτε φανταζομαι δν σ'απασχολει που θα ειναι ντουβαρια....
Υ/Γ_2--> μεχρι 3ου βαθμου σκουρα τζαμια επιτρεπονται στ'αυτοκινητα στην ελλαδα...απο εκει κ περα...υπαρχει προβλημα....
Αυτα....κ καλη τυχη.....(αν ψαχνεσαι ακομη κ δν εχεις βρει το μαλακα που θα πληρει τις προυποθεσεις σου...αν παλι τον βρηκες στειλε μου πμ το τηλεφωνο του να του κανω κανενα μαθημα....αν κ πολυ μικρος ακομη...)