Νέα

Ο χειρότερος παίχτης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ιεροσυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
και ητανε και αμυντικο χαφ. :uglystupid:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Γιώργος Πεππες νομίζω το 1988, αλλάζει παιχνίδι λίγο κάτω από τη σέντρα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Αφου αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς δεξιά σπριντάρει κάθετα το γηπεδο και γίνεται αποδέκτης της σέντρας του. Ας μην υπερβαλλουμε ομως, όχι και ο χειρότερος. Χρυσο και ασημενιο μεταλλιο με διαφορα Ερικ Ραμπερσαντρατανα-μπρακαταμπρα-φτου-και-βγαινω και ίσως Μιχαλης Βλαχος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε αμπαλε προφεσορε ο αντερσον τραυματιστηκε στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε με την αεκ καθοτι ηταν ηδη τραυματιας και τον εβαλε ο μαλακας ο σκανζι,το παιδι ηξερε και γαμω τις μπαλες! :uglystupid:
το χειρότερος είναι πώς το βλέπει ο καθένας. χειρότερος ως προς την προσφορά ή ως προς την μπάλα που ήξερε. Ακόμα και αυτό σε πείραξε; Να κοιτάξεις την πίεσή σου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως για ΟΣΦΠ, νομίζω πως παίρνει βραβείο και ο Μπόρχα και ο Νε. Όπως επίσης η μεταγραφή του αιώνα ο Γεκινί...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, εσύ ξέρεις καλύτερα...αλλά τι σε πείραξε; Αν εχεις άλλη γνώμη δεν είναι ανάγκη να βρίζεις. πες πως ήταν μια χαρά παίκτης. Όσο για τόπι...δεν πειράζει, ας μην ξέρω, μάλλον έτσι το ευχαριστιέμαι καλύτερα από αυτούς που ξέρουνε κανταρια μπάλα εδώ μέσα.

tteeoo

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φερουζεμ
Τσεκολι
Μπιεκοβιτς
Ραμπεσαν
Φολια
Μιελκαρσκι
Καπετανος ειναι μερικα απο τα δυνατα χαρτια του thread
αλλα κανεις δεν πλησιαζει τον ανυπερβλητο Μ-Α-Λ-Μ-Π-Α-Σ-Α  :jerking:
Το παληκαρι μου εκοψε το γηπεδο γιατι δεν αντεχα να τον βλεπω να βγαζει σεντρα απο τα αριστερα με το εξωτερικο και να τη στελνει στο πεταλο!!! Ηθελα να πηδηξω την ταφρο του οακα και να τον βαλω να φαει το παπουτσι του :tickedoff: :tickedoff: Φανταστειτε οτι εκανε παρτυ ο οκκας ο αμπαλος απο την πλευρα του οταν παιζαμε με το γαυρο  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι στην ομάδα μου (ΘΡΥΛΟΣ :rockon: :rockon:) να  έχει αγωνιστεί άσχετος παικτης, αλλά όσοι βλέπετε ευρωπαική μπάλα σίγουρα θα ξέρετε τον γάλλο διεθνή gomis, επιθετικός φέτος με την εθνική γαλλίας - μεγάλο παλτό ο τύπος

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Φερουζεμ
Τσεκολι
Μπιεκοβιτς
Ραμπεσαν
Φολια
Μιελκαρσκι
Καπετανος ειναι μερικα απο τα δυνατα χαρτια του thread
αλλα κανεις δεν πλησιαζει τον ανυπερβλητο Μ-Α-Λ-Μ-Π-Α-Σ-Α  :jerking:
Το παληκαρι μου εκοψε το γηπεδο γιατι δεν αντεχα να τον βλεπω να βγαζει σεντρα απο τα αριστερα με το εξωτερικο και να τη στελνει στο πεταλο!!! Ηθελα να πηδηξω την ταφρο του οακα και να τον βαλω να φαει το παπουτσι του :tickedoff: :tickedoff: Φανταστειτε οτι εκανε παρτυ ο οκκας ο αμπαλος απο την πλευρα του οταν παιζαμε με το γαυρο  :headbang: :headbang:
Ρισπεκτ. Τον Μάλμπασα τον είχα αποβάλλει από την μνημη μου!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι στην ομάδα μου (ΘΡΥΛΟΣ :rockon: :rockon:) να  έχει αγωνιστεί άσχετος παικτης, αλλά όσοι βλέπετε ευρωπαική μπάλα σίγουρα θα ξέρετε τον γάλλο διεθνή gomis, επιθετικός φέτος με την εθνική γαλλίας - μεγάλο παλτό ο τύπος

ο τατσης στα γρεβενακια επαιζε! :headbang:

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εισαι μάλλον μικρος και δεν θυμασαι την αξεχαστη ομαδα του ολυμπιακου της δεκαετιας 80-90

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16

tteeoo

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ε οπως σε ολες τις ομαδες. Σπανια ομως εχουν φιλαθλοι να απολαυσουν τις μαγικες στιγμες ενος Μαλμπασα που μας θυμισε παραπανω ο φιλος

Μπορει να ακουγεται αστειο αλλα υπηρχαν φορες που ο ρομπερτο καρλος της σερβιας ειχε δωσει εξ' επαφης με τα χερια τη μπαλα σε αντιπαλο εκτελωντας πλαγιο αουτ :headbang: :headbang:

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Pauotaso καπως ετσι γραφετε και καλα των φωναζαν οι ατμομηχανη  :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βύντρα...
Άλλοι ίσως έχουν παίξει χειρότερα αλλά κανείς τόσο άσχημα επί τόσα χρόνια...

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Εγω στην ομάδα της Κτηνιατρικής.Απλά με είχε χώσει ο κολλητός μου (καλός παίκτης αυτός) για να γλιτώνω καμμια κλινική.Κλασικά παγκο και κανα κονέ με την εξέδρα ειδικά όταν παίζαμε με τη φιλοσοφική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom