stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
και ητανε και αμυντικο χαφ.
το χειρότερος είναι πώς το βλέπει ο καθένας. χειρότερος ως προς την προσφορά ή ως προς την μπάλα που ήξερε. Ακόμα και αυτό σε πείραξε; Να κοιτάξεις την πίεσή σου.ρε αμπαλε προφεσορε ο αντερσον τραυματιστηκε στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε με την αεκ καθοτι ηταν ηδη τραυματιας και τον εβαλε ο μαλακας ο σκανζι,το παιδι ηξερε και γαμω τις μπαλες!
αλλά κατάλαβες ποιον έλεγα...για κεντρικό αμυντικό τον είχε πάρει τότε ο Βαρδινογιάννης.και ητανε και αμυντικο χαφ.
αλλά κατάλαβες ποιον έλεγα...για κεντρικό αμυντικό τον είχε πάρει τότε ο Βαρδινογιάννης.
Ρισπεκτ. Τον Μάλμπασα τον είχα αποβάλλει από την μνημη μου!Φερουζεμ
Τσεκολι
Μπιεκοβιτς
Ραμπεσαν
Φολια
Μιελκαρσκι
Καπετανος ειναι μερικα απο τα δυνατα χαρτια του thread
αλλα κανεις δεν πλησιαζει τον ανυπερβλητο Μ-Α-Λ-Μ-Π-Α-Σ-Α
Το παληκαρι μου εκοψε το γηπεδο γιατι δεν αντεχα να τον βλεπω να βγαζει σεντρα απο τα αριστερα με το εξωτερικο και να τη στελνει στο πεταλο!!! Ηθελα να πηδηξω την ταφρο του οακα και να τον βαλω να φαει το παπουτσι του Φανταστειτε οτι εκανε παρτυ ο οκκας ο αμπαλος απο την πλευρα του οταν παιζαμε με το γαυρο
Ρισπεκτ. Τον Μάλμπασα τον είχα αποβάλλει από την μνημη μου!
Δεν νομίζω ότι στην ομάδα μου (ΘΡΥΛΟΣ ) να έχει αγωνιστεί άσχετος παικτης, αλλά όσοι βλέπετε ευρωπαική μπάλα σίγουρα θα ξέρετε τον γάλλο διεθνή gomis, επιθετικός φέτος με την εθνική γαλλίας - μεγάλο παλτό ο τύπος
Εισαι μάλλον μικρος και δεν θυμασαι την αξεχαστη ομαδα του ολυμπιακου της δεκαετιας 80-90Δεν νομίζω ότι στην ομάδα μου (ΘΡΥΛΟΣ ) να έχει αγωνιστεί άσχετος παικτης, αλλά όσοι βλέπετε ευρωπαική μπάλα σίγουρα θα ξέρετε τον γάλλο διεθνή gomis, επιθετικός φέτος με την εθνική γαλλίας - μεγάλο παλτό ο τύπος
Εισαι μάλλον μικρος και δεν θυμασαι την αξεχαστη ομαδα του ολυμπιακου της δεκαετιας 80-90
Ε οπως σε ολες τις ομαδες. Σπανια ομως εχουν φιλαθλοι να απολαυσουν τις μαγικες στιγμες ενος Μαλμπασα που μας θυμισε παραπανω ο φιλοςαστιεύομαι, το ξέρω ότι έχουν περάσει διάφορα ταγάρια
Ε οπως σε ολες τις ομαδες. Σπανια ομως εχουν φιλαθλοι να απολαυσουν τις μαγικες στιγμες ενος Μαλμπασα που μας θυμισε παραπανω ο φιλος
Μπορει να ακουγεται αστειο αλλα υπηρχαν φορες που ο ρομπερτο καρλος της σερβιας ειχε δωσει εξ' επαφης με τα χερια τη μπαλα σε αντιπαλο εκτελωντας πλαγιο αουτ