Νέα

Ο χειρότερος παίχτης που έχει αγωνιστεί στην ομάδα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ιεροσυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Ο Ραμπεσανραντανά δεν ήταν άχρηστος,αλλά τεμπέλης.Πήρε το κλειστό συμβόλαιο και έκανε διακοπές...Ας πρόσεχαν όσοι τον έφεραν...Για εμένα,από την ΑΕΚ έχουν περάσει πολλοί άσχετοι επί ENIC που έδινε τα λεφτά αβέρτα και αντί να έχουμε πάρει το CH.L (που λέει ο λόγος) τρώγαμε 6αρες από τον..ΟΣΦΠ!!!

Μιλοβάνοβιτς-παίχτης για 20 λεπτά!!!
Μαρικά-Χωρίς σχόλιο
Φερούζεμ
Κρίστοφερ Ρε-" ""'"
Οκκάς-Οι μαλακίες του Μπάγεβιτς...
Κατσαβός...

Tρελα παλτα φιλε αυτοι.
Ο Οκκας ειχε και ονομα παιχταρα τρομαρα του.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
και ξεκιναω με τη δικη μου ομαδα(ολυμπιακος)...γιατσεκ καζιμιερσκι...τι χαπι ηταν αυτο...ο χειροτερος τερματοφυλακας που εχω δει ποτε μου...
Το τι μελάνι είχε χυθεί για αυτόν τον τερματοφύλακα δεν λέγεται...
τον παρουσίαζαν σαν τον Ντασάεφ,στον τέλος τον πέρασαν μέχρι και εξετάσεις από οφθαλμίατρο για μυωπία γιατί τα γκολ που έτρωγε ήταν από 40 μέτρα...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
βαλε στραντλι ο καρχαριας  :jerking: α ρε βααρδινογιαννηδες με τους μαλακες που κουβαλαγατε. :jerking:
απο τους προσφατους μπισκαν,σεριτσ. :headbang:

Ο Σίγκουρντσον ήταν αυτός, πιό παλιός ο Στράντλι ήρθε με τον Μίκλαντα

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και πλάκα πλάκα ο Στράντλι ήταν το όνομα και ο Μίκλαντ η "τσόντα"!!!

invisible81

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
O Mικλαντ ηταν παιχταρας, παλτα ηταν ο Μαουρο (το βαλε μες το γουεμπλευ ομως) και ο γερος σεζαρ, κονσεισαο μπισκαν βεβαια ηταν οι αποτυχιες

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
εγω θα πω 2 μπασκετικα ονοματα:τον γιαφτοκας που επαιξε περυσι στον παο,περασε και δεν ακουμπησε.
Δευτερος,ο χρηστος τσεκος,παλιος παιχτης του παοκ,αχρηστο κορμι,ουτε λει απ δεν μπορουσε να βαλει

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τον τσεκο για ενα λογο τον κρατουσανε: εκανε ομοιοκαταληξια σε συνθηματα

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
τον Βελτζλ τον αυστριακο ποιος τον θυμαται?μεγαλος παιχταρας  :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
O Mικλαντ ηταν παιχταρας, παλτα ηταν ο Μαουρο (το βαλε μες το γουεμπλευ ομως) και ο γερος σεζαρ, κονσεισαο μπισκαν βεβαια ηταν οι αποτυχιες
ο χειρότερος ήταν αυτός που είχατε πάρει από τη Χαλκηδόνα και δεν έπαιξε ποτέ, ο κεντρικός αμυντικός, δεν θυμάμαι όνομα.
Ο χειρότερος που θυμάμαι εγώ στον ΟΣΦΠ ήταν ο Σκούνας, αλλά με αυτόν πήραμε και πρωτάθλημα. Βέβαια...πέρασε και ένας παικταράς....ο Ρέζιτς...χαχαχα, πού να είναι αυτή η ψυχή άραγε.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο χειρότερος ήταν αυτός που είχατε πάρει από τη Χαλκηδόνα και δεν έπαιξε ποτέ, ο κεντρικός αμυντικός, δεν θυμάμαι όνομα.
Ο χειρότερος που θυμάμαι εγώ στον ΟΣΦΠ ήταν ο Σκούνας, αλλά με αυτόν πήραμε και πρωτάθλημα. Βέβαια...πέρασε και ένας παικταράς....ο Ρέζιτς...χαχαχα, πού να είναι αυτή η ψυχή άραγε.

ρε αμπαλε προφεσορε ο αντερσον τραυματιστηκε στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε με την αεκ καθοτι ηταν ηδη τραυματιας και τον εβαλε ο μαλακας ο σκανζι,το παιδι ηξερε και γαμω τις μπαλες! :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom