Λοιπον μυστες.Μεγαλη μερα η σημερινη!!Αυτο ειναι το τριτο κατα σειρα νημα.Τα 2 πρωτα,
Ξυρισμα αρχιδοκολοτρυπιδας και "απροσμενη" στυση και
Παίχτο Billy Elliot και θα γαμήσεις!! - bourdela.com forum τα αγαπησατε αλλα και τα κριτικαρατε, καθοτι ηταν θεωρητικες ιδεες χωρις ομως να εχουν εμπειρικη τεκμηριωση.Σημερα ομως σας εχω το καλυτερο,το οποιο το εκανα πραξη και δουλευειιιιι
.Ακουστε πως εχει η φαση.Μια μερα εκει που εξυνα τις αρχιδομπαλαρες μου,μου σκαει η επιφοιτηση
,λεω τι ιδεα ειναι αυτη, 200 ιq εχω ο πουστης
,θα την κανω πραξη,οπερ και εγενετο.Βρηκα απο το ιντερνετ μια γιατρεσα ανδρολογο-σεξολογο,εμφανισιμο μωρακι.Τσεκαρω ποιες ωρες δεν εχει κινηση το ιατρειο και ανακαλυπτω πως η πιο χαλαρη ωρα ειναι κοντα στο κλεισιμο το βραδυ.Ετσι λοιπον κατα τις 9 παρα προχτες τη στηνω εξω απο το ιατρειο της,αραζω σε ενα παγκακι απ εξω και αρχιζω να βλεπω τσοντες στο κινητο.Μολις μου εγινε καγκελο η πουτσα μπουκαρω μεσα στο ιατρειο που ηταν αδειο και παριστανοντας τον πανικοβλητο της λεω: Γιατρε γρηγορα νομιζω πως επαθα πριαπισμο
.Μπαινω μεσα της τον πεταω εξω και κοιτωντας την στα ματια της λεω κανε κατι γρηγορα!Αυτη σαστισμενη αρχιζει μου τον πασπατευει και καλα με εξεταζει.Μην τα πολυλογω μετα απο λιγο ξεκινησε ενα μπουκιτσι αληθειας και μετα κλειδαμπαρωνει το γραφειο και ξεσκιστηκαμε στο γαμησι!
Φευγοντας πηρα μια φαντα απο το περιπτερο,εριξα ενα απαξιωτικο κλανιδι σε μια ελλεηνιδα με τουπε χιλιων καρδιναλιων,εφαγα κατι πιτογυρα και πηγα σπιτι οπου και το εκοψα στον υπνο.