Νέα

Ο Άνθρωπος που θα Μηδένιζε το Έλλειμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
συνεχισε να μας διασκεδάζεις ...

από πότε η συμμετοχή σε ένα σωματείο, σύλλογο κλπ ταυτίζεται με τα πολιτικά δικαιώματα????
Για το δικαιωμα ΓΝΩΜΗΣ που απαγορευσες στον μπολντη δεν μας ειπες ομως.

Επιτρεπεται τα καμαρια σου να εχουν ΓΝΩΜΗ πριν κανουν δηλωση εισοδηματος?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επαναλαμβάνω πουστράκο τεφτεριτζή... στο συνδικαλιστικό τους σωματείο μπορούν και θα πρέπει να εχουν συμμετοχή...

πριν κάνουν φορολογική δήλωση τα μέτρα της κυβέρνησης δεν τα άγγιζαν; :think:

π.χ. αν αισθάνονταν ανασφάλεια λόγω αυξημένης εγκληματικότητας και ήθελαν να ψηφίσουν π.χ. ΛΑΟΣ επειδή πιστεύουν ότι έχει δραστικές λύσεις για το πρόβλημα, εκεί δεν τους έπεφτε λόγος ανεξαρτήτως ενεργούς συμμετοχής στην οικονομία της χώρας; ή τα πολιτικά είναι μόνο οικονομία και τίποτε άλλο; :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Για το δικαιωμα ΓΝΩΜΗΣ που απαγορευσες στον μπολντη δεν μας ειπες ομως.

Επιτρεπεται τα καμαρια σου να εχουν ΓΝΩΜΗ πριν κανουν δηλωση εισοδηματος?

αν διαβάσεις καλά και προσεκτικά τα πόστ μου δεν του απαγόρευσα να έχει γνώμη..

αυτό που λεώ ότι την γνω΄μη του την γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και δεν την συζητώ καν... 

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βρες το μονος σου.

Επειδή εγώ ξέρω ότι είναι το ίδιο και το αυτό και όλα προβλέπονται από το σύνταγμα και εξειδικευονται από τους νόμους (μεταξύ των οποίων είναι και η τρισκατάρατη ιδιοκτησία, το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι αόπλως και ησύχως, το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη και διαδικασία και άλλες φρικώδεις εφευρέσεις των αστών) θα ήθελα μια διευκρίνιση γιατί μπορεί να κάνω και λάθος...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αφήστε τον να πιεί  και κανά   :coffee: , του την πέσατε :rockon:
αμάν :rolleyes:

Επισκέπτης
αν διαβάσεις καλά και προσεκτικά τα πόστ μου δεν του απαγόρευσα να έχει γνώμη..

αυτό που λεώ ότι την γνω΄μη του την γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου και δεν την συζητώ καν...  
Ελα?

Δεν εγραψες οτι ΚΑΚΩΣ εχει γνωμη και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ γιατι δεν πλερω φορους?

Τοσο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ πια?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ελα?

Δεν εγραψες οτι ΚΑΚΩΣ εχει γνωμη και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ γιατι δεν πλερω φορους?

Τοσο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ πια?

πιθανόν να το εξέφρασα λάθος... γνώμη να έχει να μην μας πρήζει με αυτήν γίνεται?

κατά την Κουτσογεωργιον ρήσιν "δεν δικαιούσθε να ομιλείτε"

αυτό και μόνο αυτό..

και ειδικά να επιτίθεται υβριστικά σε άλλους των οποίων η γνώμη έχει μία βαρύτητα..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
πριν κάνουν φορολογική δήλωση τα μέτρα της κυβέρνησης δεν τα άγγιζαν; :think:

π.χ. αν αισθάνονταν ανασφάλεια λόγω αυξημένης εγκληματικότητας και ήθελαν να ψηφίσουν π.χ. ΛΑΟΣ επειδή πιστεύουν ότι έχει δραστικές λύσεις για το πρόβλημα, εκεί δεν τους έπεφτε λόγος ανεξαρτήτως ενεργούς συμμετοχής στην οικονομία της χώρας; ή τα πολιτικά είναι μόνο οικονομία και τίποτε άλλο; :think:

Είπαμε...Ο νόμος λέει ότι από τα 18 σου ψηφίζεις και έχεις λόγο για αυτά που γίνονται γύρω σου...Προσωπικά θεωρώ ότι στα 21 θα έπρεπε να είναι η ενηλικίωση αλλά αυτό είναι δική μου άποψη...
Απο κει και πέρα, σε μια συζήτηση, δεν μπορώ να δώσω την ίδια βαρύτητα στην άποψη ενός τύπου που δεν έχει δουλέψει ποτέ και ενός που έχει φάει την πιάτσα με το κουτάλι...
Σα να μιλάω για οδήγηση με έναν τύπο που μόλις πήρε το δίπλωμα και δεν έχει καν αυτοκίνητο και με τύπο που έχει συνεργείο και τρέχει σε αγώνες...
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο νέος δεν έχει δικαίωμα στην άποψη, κάθε άλλο και ενίοτε δίνει μια άλλη οπτική γωνία...
Απλά πάντοτε πίστευα το σωκρατικό "ου δει προσέχειν την των πολλών τη γνώμη αλλά την των επαϊόντων"...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τραμουντάνα, εσείς τα κάνατε ΣΚΑΤΑ

ασε τα παιδάκια να εκφραστούν ελεύθερα και να αποφασίσουν και αυτά για το μέλλον τους

πιο ΣΚΑΤΑ απ'ότι τα κάνατε εσείς αποκλείεται να τα κάνουν, πιάσατε πάτο εσείς γι'αυτά :birdman:

Επισκέπτης
Επειδή εγώ ξέρω ότι είναι το ίδιο και το αυτό και όλα προβλέπονται από το σύνταγμα και εξειδικευονται από τους νόμους (μεταξύ των οποίων είναι και η τρισκατάρατη ιδιοκτησία, το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, το δικαίωμα του συνέρχεσθαι αόπλως και ησύχως, το δικαίωμα στη δίκαιη δίκη και διαδικασία και άλλες φρικώδεις εφευρέσεις των αστών) θα ήθελα μια διευκρίνιση γιατί μπορεί να κάνω και λάθος...
Υπαρχει το δικαιου υπαρχει και το δικαιου και προβλεπου.

Πχ Πανεπιστημιακο ασυλο υπηρχε χωρις να προβλεπου πριν το 1982,γιατι δικαιου.
    Μετα εγινε και προβλεπου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

ασε τα παιδάκια να εκφραστούν ελεύθερα και να αποφασίσουν και αυτά για το μέλλον τους

πιο ΣΚΑΤΑ απ'ότι τα κάνατε εσείς αποκλείεται να τα κάνουν, πιάσατε πάτο εσείς γι'αυτά :birdman:

Αν κρίνω από τις απόψεις που εκφράζονται από διάφορες νεολαίες, τίποτα δεν είναι τόσο κακό ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

για το δικό τους ας αποφασίσουν ότι θέλουν.. αλλά επειδή οι όποιες αποφάσεις τους αν υιοθετηθούν επηρεάζουν και το δικό μου (αυτό που μου έμεινε)

και επειδή τα παιδάκια στηρίζονται ακόμη στους μπαμπάδες και τις μαμάδες για το ζείν τους αλλά και για το ευ ζείν τους  ας κάνουν και λίγο τουμπεκί για το μέλλον τους και ας σκεφτούν και λίγο το παρόν και το λίγο μέλλον αυτών που τους στηρίζουν...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Υπαρχει το δικαιου υπαρχει και το δικαιου και προβλεπου.

Πχ Πανεπιστημιακο ασυλο υπηρχε χωρις να προβλεπου πριν το 1982,γιατι δικαιου.
   Μετα εγινε και προβλεπου.

Σόρυ αλλά η επίκληση εθιμικού δικαίου εν έτει 2011 δεν στέκει...
Και υπενθυμίζω ότι έθιμο είναι άγραφος κανόνας ο οποίος στη συνείδηση της πλειονότητας αποτελεί κανόνα..Φυσικά επειδή οι αντιλήψεις αλλάζουν (πχ σήμερα το 75% είναι κατά του ασύλου) , δεν μπορεί να εξακριβωθεί ανά πάσα στιγμή τί είναι έθιμο για αυτό και οι σύγχρονες κοινωνίες έχουν μόνο γραπτούς νόμους.
Έθιμο ήταν και το σεντόνι, έθιμο ήταν και ο ξυλοδαρμός της γυναίκας κάποτε.
Και φυσικά ποτέ μα ποτέ έθιμο δεν μπορεί να ανατρέπει νόμο.

Επισκέπτης
Δεν υπενθυμισα τον εθιμικο χαρακτηρα του ασυλου προ 1982,παραδειγμα εφερα για την διαφορα δικαιωματων του πολιτη και πολιτικων δικαιωματων.

Επισκέπτης
για το δικό τους ας αποφασίσουν ότι θέλουν.. αλλά επειδή οι όποιες αποφάσεις τους αν υιοθετηθούν επηρεάζουν και το δικό μου (αυτό που μου έμεινε)

και επειδή τα παιδάκια στηρίζονται ακόμη στους μπαμπάδες και τις μαμάδες για το ζείν τους αλλά και για το ευ ζείν τους  ας κάνουν και λίγο τουμπεκί για το μέλλον τους και ας σκεφτούν και λίγο το παρόν και το λίγο μέλλον αυτών που τους στηρίζουν...

Tόσα χρόνια όμως εσύ αποφάσιζες για το δικό τους μέλλον και να τ'αποτελέσματα.
Τώρα ζητάς να σκεφτούν το δικό σου?
(Ποιο δικό σου δλδ??).
Φεύγει η μπάλα απ'τα χέρια σου τράνυ. Κι αυτό πλέον δε γίνεται να το αλλάξεις..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η ερωτηση εχει ως εξης  :

Οταν αποθηκευω εναν χαρακτηρα στον υπολογιστη μου με ποιο τροπο γινεται αυτο? Μια λεξη ζηταω... ποιο προτυπο επιτρεπει αυτη την αποθηκευση? Δεν ζηταω ουτε αλγοριθμο ουτε κωδικα ουτε τιποτα...

Ξερεις να απαντησεις? ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Να φανει και επι της πραξης δηλαδη ποιος ειναι ο χαραμοφαης

Καλά ρε, τι είδους ερώτηση είναι αυτή;;;; Πως αποθηκεύεται ένας χαρακτήρας στην μνήμη .....

Δεν τον ρωτάς καλλίτερα πως αποθηκεύουμε τον καλλίτερο μεζέ για τσίπρο;;;

Άμα ξέρεις βέβαια τον καλλίτερο μεζέ .....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν υπενθυμισα τον εθιμικο χαρακτηρα του ασυλου προ 1982,παραδειγμα εφερα για την διαφορα δικαιωματων του πολιτη και πολιτικων δικαιωματων.

Και πάλι...
Εθμικά πολιτικά δικαιώματα δεν υπάρχουν εδώ και κάτι δεκαετίες αλλά και αν υπήρχαν, δεν μπορούν να έρχονται σε αντίθεση με γραπτό νόμο. Ακόμη και το άσυλο που λες, αφορούσε την ακαδημαϊκή ελευθερία και μόνο και είχε τις ρίζες του στο μεσαίωνα. Αν κάποιοι το ερμήνευσαν ότι καλύπτει κάθε δραστηριότητα, δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκιο.
Υπενθυμίζω ότι όταν μιλάμε για έθιμο, μιλάμε για κανόνες με καθολική αποδοχή. Το ότι μια συγκεκριμένη ομάδα έχει μια αντίληψη, αυτό δεν το καθιστά άγραπτο έστω κανόνα δικαίου και σίγουρα δεν είναι υπεράνω γραπτού νόμου.
Και τονίζω ότι τα πολιτικά δικαιώματα είναι υποσύνολο των δικαιωμάτων του πολίτη, όχι κάτι ξεχωριστό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom