Νέα

Ο Άνθρωπος που θα Μηδένιζε το Έλλειμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε θα απαντήσεις αυτό που σε ρώτησα ή θα συνεχίσεις να ρίχνεις την μπάλα στην κερκίδα?

δεν εχω κανει οχι και δεν απανταω σε πολιτικες συζητησεις

πληροφορικαριος ειμαι οχι πολιτικαντης... αυτο σπουδασα με αυτο ασχολουμαι

και με αυτο θα ασοχληθω... θα λεω στον κοσμο την ΩΜΗ αληθεια... χωρις υπεκφυγες

και πουστο διπλωματιες... τωρα απαντα εσυ σε αυτο που σε ρωτησα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσυ γιατι εχεις πολιτικα δικαιωματα?

Περασες τιποτε εξετασεις απο γιατρους πχ και σε κριναν οτι εχεις σωας τας φρενας?

έχω γιατί συνεισφέρω στα κοινά.. με απλά λόγια ταίζω με τους φόρους μου αρκετούς χαραμοφάηδες, λαθρομετανάστες και πληρώνω τις ζημιές που προκαλούν οι αναρχοάπλυτοι σε κάθε "ειρηνική" τους διαδήλωση..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν εχω κανει οχι και δεν απανταω σε πολιτικες συζητησεις

πληροφορικαριος ειμαι οχι πολιτικαντης... αυτο σπουδασα με αυτο ασχολουμαι

και με αυτο θα ασοχληθω... θα λεω στον κοσμο την ΩΜΗ αληθεια... χωρις υπεκφυγες

και πουστο διπλωματιες... τωρα απαντα εσυ σε αυτο που σε ρωτησα

καλά όταν θα κάνεις μπορούμε να συζητήσουμε..γιατί εγω΄συζητάω μόνο με ανθρώπους που έχουν μια χρησιμότητα για το κοινωνικό σύνολο..

για την ώρα τράβα να ψηφίσεις Λεβέντη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
έχω γιατί συνεισφέρω στα κοινά.. με απλά λόγια ταίζω με τους φόρους μου αρκετούς χαραμοφάηδες, λαθρομετανάστες και πληρώνω τις ζημιές που προκαλούν οι αναρχοάπλυτοι σε κάθε "ειρηνική" τους διαδήλωση..

ποιους ταιζεις ρε φιλε και εσενα ποιος σε ταιζει ... θα απαντησεις στην ερωτηση?

θελω να δω ποσο σχετικοι ειναι οι ανθρωποι που εχουν θεσεις διευθυντικες σε τεχνολογικα θεματα

και λενε εμενα οτι δεν ειμαι για να προσλαμβανομαι...

για να προσλαμβανομαι στην κλικα σου οχι δεν ειμαι γιατι κωλους εγω δεν γλειφω.

Το να το παιζεις ψαγμενος στην πολιτικη δεν απαιτει κατι το ιδιαιτερο ειναι ανοικτος τομεας

ο καθενας λεει οτι θελει

Επισκέπτης
Αυτο δε λεει κατι.

Στην τελικη και οι μεταναστες που ειναι στην Ελλαδα με χαρτια πληρωνουν και φορους και απ'ολα.

Ακομη και οι λαθροι πληρωνουν φορους,οταν αγοραζουν τσιγαρα ας πουμε.

Το ζητημα ειναι αν το μυαλο σου στροφαρει επαρκως και δεν εχεις λαλησει λογω ηλικιας πχ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ποιους ταιζεις ρε φιλε και εσενα ποιος σε ταιζει ... θα απαντησεις στην ερωτηση?

θελω να δω ποσο σχετικοι ειναι οι ανθρωποι που εχουν θεσεις διευθυντικες σε τεχνολογικα θεματα

και λενε εμενα οτι δεν ειμαι για να προσλαμβανομαι...

για να προσλαμβανομαι στην κλικα σου οχι δεν ειμαι γιατι κωλους εγω δεν γλειφω.

Το να το παιζεις ψαγμενος στην πολιτικη δεν απαιτει κατι το ιδιαιτερο ειναι ανοικτος τομεας

ο καθενας λεει οτι θελει

δεν θα δώσω λόγο σε χαραμοφάηδες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτο δε λεει κατι.

Στην τελικη και οι μεταναστες που ειναι στην Ελλαδα με χαρτια πληρωνουν φορους και απ'ολα.

Ακομη και οι λαθροι πληρωνουν φορους,οταν αγοραζουν τσιγαρα ας πουμε.

Το ζητημα ειναι αν το μυαλο σου στροφαρει επαρκως και δεν εχεις λαλησει λογω ηλικιας πχ.

αντιστρέφοντας λοιπόν το ερώτημα για πες μου πότε έκανες τις τελευταίες εξετάσεις για ψυχική και πνευματική ισορροπία..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακομα τωρα τσακωνομαστε για τα λαμογια.....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πες μου ότι κάνεις φορολογική δήλωση από τα 18 σου...αυτό πες μου μόνο...

από τα 20 μου.. σωτήριον έτος 1977 για εισοδήματα κτηθέντα κατά το έτος 1976... σύνολο εισοδημάτων περίπου 39.000 δραχμές της εποχής..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
από τα 20 μου.. σωτήριον έτος 1977 για εισοδήματα κτηθέντα κατά το έτος 1976... σύνολο εισοδημάτων περίπου 39.000 δραχμές της εποχής..

μούγκα :-X

εκτός αν πρόλαβες να συμμετάσχεις σε εκλογές προτού υποβάλεις την πρώτη σου δήλωση...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να υποθεσω οτι το"δικαιου να ομιλω γιατι πλερωνω φορους"πηγε απατο?

όχι φυσικά... για μένα είναι το μόνο κριτήριο για να δικαιούται κάποιος να ομιλεί και να συμμετέχει στα κοινά..

το να πληρώνεις φόρο στα τσιγάρα με λεφτά που σου έδωσε ο μπαμπάς (μπόλντης) ή τα βούτηξες από μια τσάντα στον δρόμο (λάθρος) ή στα δώσανε όταν ζητιάνευες δεν μετράει..

εισόδημα κτηθέν με εργασία και φόρος εισοδήματος...

αυτά..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν θα δώσω λόγο σε χαραμοφάηδες...

Κυριε τραμουντανα... ακουστε πως εχει η κατασταση.

Παλαιοτερα ειχατε ισχυριστει πως ησασταν πληροφορικαριος... και πλεον τεχνικος διευθυντης σε μεγαλη εταιρεια...

Για να γινει λοιπον καποιος διευθυντης σε σοβαρη επιχειρηση (αν λετε αληθεια) θα πρεπει να έχει καποιο υποβαθρο απο πισω τουλαχιστον ως προς τα βασικα... ειδαλλως ειτε αυτος λεει ψεμματα ειτε η επιχειρηση λεγεται δημοσιο ειτε η επιχειρηση ιδιωτικη της οποιας ηταν οδηγος εχει πλεον κλεισει.

Η ερωτηση εχει ως εξης  :

Οταν αποθηκευω εναν χαρακτηρα στον υπολογιστη μου με ποιο τροπο γινεται αυτο? Μια λεξη ζηταω... ποιο προτυπο επιτρεπει αυτη την αποθηκευση? Δεν ζηταω ουτε αλγοριθμο ουτε κωδικα ουτε τιποτα...

Ξερεις να απαντησεις? ΝΑΙ Η ΟΧΙ? Να φανει και επι της πραξης δηλαδη ποιος ειναι ο χαραμοφαης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μούγκα :-X

εκτός αν πρόλαβες να συμμετάσχεις σε εκλογές προτού υποβάλεις την πρώτη σου δήλωση...
τότε ψηφίζαμε στα 21 .. έχασα τις εκλογές του 1974 και ψήφισα σε αυτές του 1977...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τότε ψηφίζαμε στα 21 .. έχασα τις εκλογές του 1974 και ψήφισα σε αυτές του 1977...

υποθέτω όμως ότι αν έχεις ενήλικα τέκνα τους απαγορεύεις να συμμετάσχουν σε εκλογές εφ΄οσον δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση ;)

Επισκέπτης
όχι φυσικά... για μένα είναι το μόνο κριτήριο για να δικαιούται κάποιος να ομιλεί και να συμμετέχει στα κοινά..

το να πληρώνεις φόρο στα τσιγάρα με λεφτά που σου έδωσε ο μπαμπάς (μπόλντης) ή τα βούτηξες από μια τσάντα στον δρόμο (λάθρος) ή στα δώσανε όταν ζητιάνευες δεν μετράει..

εισόδημα κτηθέν με εργασία και φόρος εισοδήματος...

αυτά..
Φορο εισοδηματος δεν πληρωνουν ολοι οπως ξερεις.

Πχ χαμηλοσυνταξιουχοι.

Να το βουλωσουνε οι χαμηλοσυνταξιουχοι?Να τους απαγορευτει η ενασχοληση με τα κοινα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να μην σας κοροιδευει ο τραμουντανας να ξερετε πως αν δεν απαντησει στην ερωτηση ειναι μουφατζης μεγαλος

δεν γινεται να ξερεις γλωσσα μηχανης οπως ειχε ισχυριστει και να μην θυμασια πως αποθηκευεται ενας χαρακτηρας

στην μνημη του υπολογιστη σου. Αυτα ειναι κουτοπονηριες μας περασε για παιδακια ο κυριος και μας δουλευει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom