You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Άνθρωπος που θα Μηδένιζε το Έλλειμα.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 230
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
talibanezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Πραγματικά όποιος ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ στις επόμενες εκλογές, είναι απλώς ΘΥΜΑ. Για να μην πω τίποτα χειρότερο (όπως γελοίος, χαζός κλπ). Αν δεν καταλάβουμε ότι αυτοί οι δύο μας τα παίρνουν τόσα χρόνια με το γάντι και δεν ανοίγει ρουθούνι και ότι μεταξύ τους τα συγκαλύπτουν, τότε θα μας γαμάνε εφ'όρου ζωής. Πραγματικά ψηφίστε κάτι άλλο, οτι γουστάρετε, αλλά κάτι ΑΛΛΟ, ό,τι και να είναι αυτό ώστε να αποδυναμωθούν οι 2 γελοίοι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ). Και τα λέει αυτά ένας πρώην Νεοδημοκράτης και φανατικός αντι-πασόκος... Και κάτι προς τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, επιτέλους παραδεχτείτε κάποιο (όχι όλα αλλά κάποιο) από τα λάθη σας. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε έτσι μετά τα μετεκλογικά πεπραγμένα του Γιωργάκη και να μην παραδέχεστε τίποτα. Ως πότε θα παραποιείτε την πραγματικότητα; Πολύς λαϊκισμός ρε παιδί μου, αλλά τώρα τον τρώτε στη μάπα, όπως και τους συνδικαλιστές σας...
Επισυνάπτω και δύο συνδέσμους με ενδιαφέρον. Διαβάστε στο δεύτερο τι λέγεται ότι θα γίνει σχετικά με τα blogs... Λέτε να μην μπορούμε να γράφουμε ούτε κριτικές;
1. 2.
Επισυνάπτω και δύο συνδέσμους με ενδιαφέρον. Διαβάστε στο δεύτερο τι λέγεται ότι θα γίνει σχετικά με τα blogs... Λέτε να μην μπορούμε να γράφουμε ούτε κριτικές;
1. 2.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη εσυ το 2009 ψηφισες ΠΑΣΟΚ και σε τρωνε οι τυψεις, δεν θα ξαναψηφισουμε κι εμεις κανενα μεγαλο κομμα?Πραγματικά όποιος ψηφίσει είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ στις επόμενες εκλογές, είναι απλώς ΘΥΜΑ. Για να μην πω τίποτα χειρότερο (όπως γελοίος, χαζός κλπ). Αν δεν καταλάβουμε ότι αυτοί οι δύο μας τα παίρνουν τόσα χρόνια με το γάντι και δεν ανοίγει ρουθούνι και ότι μεταξύ τους τα συγκαλύπτουν, τότε θα μας γαμάνε εφ'όρου ζωής. Πραγματικά ψηφίστε κάτι άλλο, οτι γουστάρετε, αλλά κάτι ΑΛΛΟ, ό,τι και να είναι αυτό ώστε να αποδυναμωθούν οι 2 γελοίοι (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ). Και τα λέει αυτά ένας πρώην Νεοδημοκράτης και φανατικός αντι-πασόκος... Και κάτι προς τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ, επιτέλους παραδεχτείτε κάποιο (όχι όλα αλλά κάποιο) από τα λάθη σας. Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεστε έτσι μετά τα μετεκλογικά πεπραγμένα του Γιωργάκη και να μην παραδέχεστε τίποτα. Ως πότε θα παραποιείτε την πραγματικότητα; Πολύς λαϊκισμός ρε παιδί μου, αλλά τώρα τον τρώτε στη μάπα, όπως και τους συνδικαλιστές σας...
1. 2.
Ωραια μας τα λες.
αυτά που έχω μάθει στα 55 μου μου φτάνουν.. και πίστεψε με είναι πολύ περισσότερα από όσα ξέρεις εσύ...
όταν εσύ γυρνούςσες εγώ πήγαινα.. αλλά εγώ πήγαινα για τρίτη φορά... ;)
ρε Τρα, μην εκτιθεσαι....
55 χρονων ανθρωπος και ξημεροβραδιαζεσαι εδω....
θα σε κακοχαρακτηρισουν
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε Τρα, μην εκτιθεσαι....
55 χρονων ανθρωπος και ξημεροβραδιαζεσαι εδω....
θα σε κακοχαρακτηρισουν
μπαααα.. εχω proof of evidence... εξάλλου μέχρι το απόγευμα είμαι εδώ . μετά για
talibanezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Επειδη εσυ το 2009 ψηφισες ΠΑΣΟΚ και σε τρωνε οι τυψεις, δεν θα ξαναψηφισουμε κι εμεις κανενα μεγαλο κομμα?
Ωραια μας τα λες.
Δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ το 2009. Έκανα τη μαλακία να ψηφίσω Κωστάκη. Γι'αυτό ίσως να έχω τύψεις... Ψήφισε μεγάλο κόμμα, τί να σου πω; Αν νομίζεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Επειδη εσυ το 2009 ψηφισες ΠΑΣΟΚ και σε τρωνε οι τυψεις, δεν θα ξαναψηφισουμε κι εμεις κανενα μεγαλο κομμα?
Ωραια μας τα λες.
Kαι μετα δυσανασχετεις αμα σε πω χαζοβιολη.
Ωραια μας τα λες και εσυ
Κανονικα δεν θα πρεπει κανεις συνετος ανθρωπος να ψηφισει ποτε
καποιο απο τα 2 μεγαλα κομματα.. μονο Λεβεντη.
Επισκέπτης
Μωρή Ντανιέλα, έτσι και φύγετε από τη Συγγρού που θα κάνεις πιάτσα;
ρε πανηλίθιε τρισάθλιε πρασινοφρουράκο δεν βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις τις ίδιες και τις ίδιες γελοίες ατάκες?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α μαλιστα. Εσυ προτεινεις Λεβεντη, αλλά εγω ειμαι ο χαζοβιολης.Kαι μετα δυσανασχετεις αμα σε πω χαζοβιολη.
Ωραια μας τα λες και εσυ
Κανονικα δεν θα πρεπει κανεις συνετος ανθρωπος να ψηφισει ποτε
καποιο απο τα 2 μεγαλα κομματα.. μονο Λεβεντη.
Ας κρινουν οσοι μας διαβαζουν.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ψηφισε ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ τοτε, να σε βοηθησουν.Δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ το 2009. Έκανα τη μαλακία να ψηφίσω Κωστάκη. Γι'αυτό ίσως να έχω τύψεις... Ψήφισε μεγάλο κόμμα, τί να σου πω; Αν νομίζεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν...
Υ.Γ. Γιατι τυψεις επειδη ψηφισες Κωστακη? Βγηκε κυβερνηση το 2009 και τα εκανε μπαχαλο?
Ωραιοι ειστε οι ΠΑΣΟΚοι, μονο που φαινεστε. Ειναι νεα επικοινωνιακα τρικ αυτα?
Μην ψηφιζετε ΝΔ, αλλά μικρο κομμα γιατι ολοι ειναι ιδιοι?
Σας καταλαβαμε. Δεν πιανει.
Ακου λεει ψηφισε Κωστακη το 2009 και νιωθει τυψεις...
Επισκέπτης
Χαχαχαχα!
Κοίτα κωλοπρεμούρα τα στρουμφάκια μόλις έμαθαν ότι μπορεί να φύγουν απ'τη Συγγρού. Την είχαν καλοβρεί εκεί, δίπλα στα τραβέλια.
υπάρχει μια πιθανότητα να φύγει η ΝΔ από τη Συγγρού, για το ΠΑΣΟΚ υπάρχει βεβαιότητα ότι θα ψάχνετε ελικόπτερα για να φύγετε από τη χώρα!
Επισκέπτης
Άντε απολαυσέ το όσο ακόμα μπορείς......στην ηλικιά σου πολλά παίζουν.μπαααα.. εχω proof of evidence... εξάλλου μέχρι το απόγευμα είμαι εδώ . μετά για
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ψηφισε ΚΚΕ ή ΛΑΟΣ τοτε, να σε βοηθησουν.
Υ.Γ. Γιατι τυψεις επειδη ψηφισες Κωστακη? Βγηκε κυβερνηση το 2009 και τα εκανε μπαχαλο?
Ωραιοι ειστε οι ΠΑΣΟΚοι, μονο που φαινεστε. Ειναι νεα επικοινωνιακα τρικ αυτα?
Μην ψηφιζετε ΝΔ, αλλά μικρο κομμα γιατι ολοι ειναι ιδιοι?
Σας καταλαβαμε. Δεν πιανει.
Ακου λεει ψηφισε Κωστακη το 2009 και νιωθει τυψεις...
Ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 αυτα μεγαλα κομματα
τελικα καλα σας κανουν.. παλι πας να ψηφισεις αυτους τους 2 ετσι? Εκει να σας βουλιαξουν
αφου ειστε αμυαλοι... αμα δεν εισασταν δεν σας κοροιδευαν ετσι.
Μια φορα ψηφισα ΛΑΟΣ αλλη μια ΚΚΕ και τωρα θα ριξω ΛΕΒΕΝΤΗ δαγκωτο απο εδω και περα μονο ΛΕΒΕΝΤΗ.
Μην μου λες εμενα τα δικα σου λοιπον αυτα τραβα πες τα αλλου
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εγω τωρα τι να σχολιασω?Ποτε δεν εχω ψηφισει τα 2 αυτα μεγαλα κομματα
τελικα καλα σας κανουν.. παλι πας να ψηφισεις αυτους τους 2 ετσι? Εκει να σας βουλιαξουν
αφου ειστε αμυαλοι... αμα δεν εισασταν δεν σας κοροιδευαν ετσι.
Μια φορα ψηφισα ΛΑΟΣ αλλη μια ΚΚΕ και τωρα θα ριξω ΛΕΒΕΝΤΗ δαγκωτο απο εδω και περα μονο ΛΕΒΕΝΤΗ.
Μην μου λες εμενα τα δικα σου λοιπον αυτα τραβα πες τα αλλου
Καθε μερα με κανετε να νιωθω ακομη πιο βεβαιος για αυτα που πιστευω.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω τωρα τι να σχολιασω?
Καθε μερα με κανετε να νιωθω ακομη πιο βεβαιος για αυτα που πιστευω.
εΣΥ τι θα ψηφισεις φιλε?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
περιμενω συγκεκριμενη απαντηση για να ξερω αν
θα αξιζει τον κοπο να σε ξαναπαραθεσω ποτε στην ζωη μου
αν πεις ΝΔ / Πασοκ εφυγες απο τωρα. Πιστευω δεν βγαζει κανεις τιποτα
να μιλαει με ατομα που εχουν τετοια μυαλα... και αυτο δεν ειναι περιφρονηση
αυτο ειναι να καταλαβεις τι IQ εχεις αν ξαναψηφισεις αυτους τους 2 και να διορθωθεις.
Περιμενω απαντηση. Εγω μιλαω παντα συγκεκριμενα δεν εχει ουτε κουτοπονηριες ουτε υπεκφυγες σε μενα.
θα αξιζει τον κοπο να σε ξαναπαραθεσω ποτε στην ζωη μου
αν πεις ΝΔ / Πασοκ εφυγες απο τωρα. Πιστευω δεν βγαζει κανεις τιποτα
να μιλαει με ατομα που εχουν τετοια μυαλα... και αυτο δεν ειναι περιφρονηση
αυτο ειναι να καταλαβεις τι IQ εχεις αν ξαναψηφισεις αυτους τους 2 και να διορθωθεις.
Περιμενω απαντηση. Εγω μιλαω παντα συγκεκριμενα δεν εχει ουτε κουτοπονηριες ουτε υπεκφυγες σε μενα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άντε απολαυσέ το όσο ακόμα μπορείς......στην ηλικιά σου πολλά παίζουν.
πιτσιρικά σαν και σένα βάζω τέσσσερις από κάτω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
?
- Απαντήσεις