Νέα

Ο Άνθρωπος που θα Μηδένιζε το Έλλειμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
υποθέτω όμως ότι αν έχεις ενήλικα τέκνα τους απαγορεύεις να συμμετάσχουν σε εκλογές εφ΄οσον δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση ;)

και ο γιός μου και η κόρη μου δεν έχουν ψηφίσει ακόμη παρόλο που έχουν το δικαίωμα.. χωρίς καμμία απαγόρευση... παρόλο που φέτος κάνανε την πρώτη τους φορολογική δήλωση ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και ο γιός μου και η κόρη μου δεν έχουν ψηφίσει ακόμη παρόλο που έχουν το δικαίωμα.. χωρίς καμμία απαγόρευση... παρόλο που φέτος κάνανε την πρώτη τους φορολογική δήλωση ...

Δεν απαντας ε? Και εχεις την ελπιδα οτι θα ερχομουν εγω στην δικη σου επιχειρηση να δουλεψω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι θα μου προσφερει η δουλεια σε μια επιχειρηση στην οποια γνωριζω περισσοτερα απο τον διευθυντη?  :2funny: :2funny: :2funny:

τρελοι ειστε ορισμενοι... Αν ειναι δυνατον ρε φιλε μια απλη ερωτηση σου εκανα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

απράγμωνες ή αχρείοι; (δίχως παρεξήγηση)

Επισκέπτης
Ασχολουνταν ΠΡΙΝ υποβαλλουν δηλωση με τα κοινα?
Ανοιγαν το στοματακι τους η τους το απαγορευες,για να εισαι συνεπης με οσα μας λες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν απαντας ε? Και εχεις την ελπιδα οτι θα ερχομουν εγω στην δικη σου επιχειρηση να δουλεψω?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι θα μου προσφερει η δουλεια σε μια επιχειρηση στην οποια γνωριζω περισσοτερα απο τον διευθυντη?  :2funny: :2funny: :2funny:

τρελοι ειστε ορισμενοι... Αν ειναι δυνατον ρε φιλε μια απλη ερωτηση σου εκανα

41 4E 54 45 52 45 47 41 4D 49 53 4F 55

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ασχολουνταν ΠΡΙΝ υποβαλλουν δηλωση με τα κοινα?
Ανοιγαν το στοματακι τους η τους το απαγορευες,για να εισαι συνεπης με οσα μας λες?

συμμετεχουν εκεί που πρέπει να συμμετάσχουν .. στους φοιτητικούς συλλόγους και στις φοιτητικές εκλογές...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
απράγμωνες ή αχρείοι; (δίχως παρεξήγηση)

απλά φοιτητές... και συμμετέχουν ενεργά στους φοιτητικούς συλλόγους... δεν έχω ρωτήσει αν δραστηριοποιούνται μέσω παράταξης ή ανεξάρτητα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
να περνάνε κανά μαθηματάκι κι έτς :grin:

γιατί πηγαίνοντας στις συνελεύσεις περνάς τα μαθήματα  :think: :think: :think: :think:

νέο φρούτο αυτό... στην εποχή μου όσο περισσότερο ασχολούσουνα με τα κοινα τόσο λιογώτερα μαθήματα περνο΄συες...

Επισκέπτης
απλά φοιτητές... και συμμετέχουν ενεργά στους φοιτητικούς συλλόγους... δεν έχω ρωτήσει αν δραστηριοποιούνται μέσω παράταξης ή ανεξάρτητα...
Τι σημασια εχει?

Εδω ο Μπολντης ποσταρει στο μπου και του την πεφτεις"μοκο ρε νιανιαρο"και ετσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
41 4E 54 45 52 45 47 41 4D 49 53 4F 55

Μπερδεμενη απαντηση αλλα θα την δεχθω.
Να ξερεις οτι ειναι μπερδεμενη ομως  :)
Γιατι μου θετεις μεσα και το 16-δικο συστημα.
Το 16-δικο αναφερεται σε διευθυνσεις υλικου
εγω δεν λεω ΠΟΥ αποθηκευονται... εγω λεω ΠΩΣ.
Αυτο που μου λες ειναι σαν να μου λες που αποθηκευονται
δηλαδη σε μια δεκαεξαδικη διευθυνση στην μνημη ναι οκ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αρα ΜΑΛΑΚΙΕΣ μας λες"μοκο μεχρι να κανετε δηλωση".

μέχρι να κάνουν δήλωση (που έκαναν φέτος) εχω πεί ότι δεν πρέπει να  ψηφίσουν σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές δηλαδή εκεί που η ψήφος τους μπορεί να επηρεάσει και ανθρώπους εκτός της πανεπιστημιακής κοινότητας.. σε συνδικαλιστικό σωματείο γιατί??? ...

Επισκέπτης
Υπενθυμιζω.
δεν μου λές ρε παίκτη .. έχεις κάνει ποτέ σου φορολογική δήλωση?
άσχετο, έχει πολιτικά δικαιώματα και γνώμη όπως όλοι
κακώς... δεν θα έπρεπε ...
Εσυ γιατι εχεις πολιτικα δικαιωματα?

Περασες τιποτε εξετασεις απο γιατρους πχ και σε κριναν οτι εχεις σωας τας φρενας?
έχω γιατί συνεισφέρω στα κοινά.. με απλά λόγια ταίζω με τους φόρους μου αρκετούς χαραμοφάηδες, λαθρομετανάστες και πληρώνω τις ζημιές που προκαλούν οι αναρχοάπλυτοι σε κάθε "ειρηνική" τους διαδήλωση..
Συνεισφερουν στα κοινα τα παιδια σου στραπονιαρακο προκειμενου ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,η απλα πρεπει να το βουλωνουν οσοι διαφωνουν μαζι σου?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Υπενθυμιζω.Συνεισφερουν στα κοινα τα παιδια σου στραπονιαρακο προκειμενου ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ,η απλα πρεπει να το βουλωνουν οσοι διαφωνουν μαζι σου?

επαναλαμβάνω πουστράκο τεφτεριτζή... στο συνδικαλιστικό τους σωματείο μπορούν και θα πρέπει να εχουν συμμετοχή...

Επισκέπτης
μέχρι να κάνουν δήλωση (που έκαναν φέτος) εχω πεί ότι δεν πρέπει να  ψηφίσουν σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές δηλαδή εκεί που η ψήφος τους μπορεί να επηρεάσει και ανθρώπους εκτός της πανεπιστημιακής κοινότητας.. σε συνδικαλιστικό σωματείο γιατί??? ...
Αλλο πραμα τα δικαιωματα του πολιτη και αλλο τα πολιτικα δικαιωματα.

Συνεχισε να παριστανεις τον μαλακακο...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αλλο πραμα τα δικαιωματα του πολιτη και αλλο τα πολιτικα δικαιωματα.

Συνεχισε να παριστανεις τον μαλακακο...

Ποια η διαφορά;

Υ/γραφο: Το δικαίωμα ψήφου είναι στα 18 και αυτό είναι νόμος. Από κει και πέρα, έχει άλλη βαρύτητα η άποψη ενός τύπου που μετέχει στην παραγωγή και άλλη ενός τύπου που τον συντηρούν οι γονείς του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
συνεχισε να μας διασκεδάζεις ...

από πότε η συμμετοχή σε ένα σωματείο, σύλλογο κλπ ταυτίζεται με τα πολιτικά δικαιώματα????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom