Νέα

Ο Άνθρωπος που θα Μηδένιζε το Έλλειμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
η υποχρέωση στράτευσης εντάσσεται συστηματικά στα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, προβλέπεται όμως και κατονομάζεται ευθέως από το Σύνταγμα ως υποχρέωση και όχι ως δικαίωμα
Όπως το 'χα καταλάβει δηλ. :thumbsup: Ξυς τ΄ αρχίδιας που λένε και στο χωριό μου. :rolleyes:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
που να ξέρει από μεζέδες ο απόγονος του μπραίμη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγα μην ειναι τα τσι-ταρχιδιαμουταδυο-πως τα λενε,ο ιδανικος μεζες για τσιπρο,μαλέες και οι δυο
  σας...

Πετατε μα τσι-μαλακια τοπιστικη και μας ψαρωνετε,λες και δεν υπαρχει ο γκουγκλης

Για πεστε μου τι ειναι η κολωστρα να σας ειδώ,ή εστω το κορκοφικι?????
  Σιγα μην εχετε φαει κιολας,γκουρμετζιδες μου εσεις

αχχαχαχχχχαχαχαχαχχαχα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Επιστρέφουμε στο αρχικό θέμα μας με συγκλονιστικές εξελίξεις. :o

www.parapolitiki.com/2011/09/m.html]http://www.parapolitiki.com/2011/09/m.html[/url]

Aντιγράφω από το κυπριακό Sigmalive:

"Ο Αντώνης ήρθε σε μία στιγμή που βίωνα ένα πολύ δύσκολο χωρισμό από την πρώτη μεγάλη μου σχέση, και μόνο με κάτι άλλο θα μπορούσα να το ξεπεράσω. Ο Αντώνης ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, που μου έδωσε άλλο αέρα στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά στην Ελίτα Μιχαηλίδου η Άννα Βίσση.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Το σύνθημα "Ανήκουμε στη Δύση" είναι πιο έτοιμο από ποτέ να μετατραπεί σε "Ανήκουμε στη Βίσση". Το γλυκό παιδί έρχεται να δώσει άλλο αέρα στη ζωή μας μιας ολόκληρης χώρας. Εδώ έκανε τη Βίσση να ξεπεράσει τον Νταλάρα, δεν θα κάνει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κυβέρνηση της Άννας Νταλάρα;

Γαμούσε την Άννα στα ντουζένια της...
Τί να ξέρει από γυναίκες...
Ενώ αν έσμπρωχνε καμια χοντρή αεροσυνοδό με κολλητές πούστηδες και αστρολόγους, θα τον είχαμε πρωθυπουργό...
Χου ρε πασόκεμον...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όταν χρειαστούμε ζιγκολό, θα τον έχουμε στα υπόψην μας. :2funny:

Μπααα...Τα χάλασαν πριν η Αννούλα γίνει πλούσια...
Όσο για ζιγκολό, ψάξε κάτι άλλα παλικάρια στην παράταξή σου με πλούσιες νύφες.. ή γαμπρούς...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

www.parapolitiki.com/2011/09/m.html]http://www.parapolitiki.com/2011/09/m.html[/url]

"Ο Αντώνης ήρθε σε μία στιγμή που βίωνα ένα πολύ δύσκολο χωρισμό από την πρώτη μεγάλη μου σχέση, και μόνο με κάτι άλλο θα μπορούσα να το ξεπεράσω. Ο Αντώνης ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, που μου έδωσε άλλο αέρα στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά στην Ελίτα Μιχαηλίδου η Άννα Βίσση.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Το σύνθημα "Ανήκουμε στη Δύση" είναι πιο έτοιμο από ποτέ να μετατραπεί σε "Ανήκουμε στη Βίσση". Το γλυκό παιδί έρχεται να δώσει άλλο αέρα στη ζωή μας μιας ολόκληρης χώρας. Εδώ έκανε τη Βίσση να ξεπεράσει τον Νταλάρα, δεν θα κάνει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κυβέρνηση της Άννας Νταλάρα;

τι εξελίξεις ρε? ενα προπολεμικό πουτσο που ριξε σε ενα γκομενάκι?
απο την άλλη, απο πότε πρέπει να μας απασχολεί η σεξουαλικη ζωή κάποιου?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

μιλάς για κάποιον που μετά απο 500 χρόνια είναι με την ίδια γυναίκα.
ενω υπάρχουν άλλοι που μολις μάσησαν την περιουσία της και έκαναν πολιτικη καριερα εφτυσαν την αρχικη συζυγο.
οχι οτι με νοιαζει, απλα εσυ το εθιξες πρωτος.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Πλάκα κάνουμε, μη συγχίζεσαι. Αν όντως πιστεύεις ότι ο οποιοσδήποτε θα ανέφερε τον Γκαντέμη ως υπόδειγμα ζιγκολό, τότε η αίσθηση του χιούμορ σου είναι ανύπαρκτη.

παρασύρθηκα. Με την αισθησητου χιουμορ που ως τωρα εχεις να επιδειξεις που να παει κι εμενα το μυαλο μου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελικα δεν εχει βαλει μονο μπουκαλια στο μουνι της η βισση, εχει βαλει και φελλους  :jerking:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

απ'τον γιωργο στον αντωνη,απο τον νταλαρα στον σαμαρα
  και στο καπακι καρβελλας

τι να πεις

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τι εξελίξεις ρε? ενα προπολεμικό πουτσο που ριξε σε ενα γκομενάκι?
απο την άλλη, απο πότε πρέπει να μας απασχολεί η σεξουαλικη ζωή κάποιου?

ΛΑΘΟΣ.

2 ππραγματα μας ενδιαφερουν σε ενα πολιτικο. Η περιουσία του και αν ειναι καλογαμημενος. Τοτε μονο εχουμε ελπιδες.

Φτωχος και αγαμητος φανντασου τι κομπλεξ κουβαλαει. Σκατα θα τα κανει και στη διοικηση  :boobies: :dancing:

Επισκέπτης

αυτό για αρνητικό το πόσταρες μωρή ξεκωλιάρα???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Ζήλεψες μωρή βρώμα επειδή ο Τρελαντώνης πηδάει γυναίκες; Βολέψου προς το παρόν με τον Αρούλη. :2funny: :fuck2:

μωρή κακιασμένη ζηλιάρα λούγκρα εσύ δεν πόσταρες ως δήθεν "αρνητική" την επιτυχία του Σαμαρά με τη Βίσση???? η ζήλεια σου δεν κρύβεται πλεόν τσουλάρα :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ενω υπάρχουν άλλοι που μολις μάσησαν την περιουσία της και έκαναν πολιτικη καριερα εφτυσαν την αρχικη συζυγο.

Χμ... ισχύει και το αντίθετο, σε γυναικεία βερσιόν. Για όσους ξάρουν.

ΠΣ. Ο γκαντέμης ήταν βο(υ)λευτής πριν παντρευτεί την Μαρίκα.

Ό,τι η απόλυτη ελληνίδα σταρ δεν είχε αφήσει ψωλή όρθια;

Ενώ αν έσμπρωχνε καμια χοντρή αεροσυνοδό με κολλητές πούστηδες και αστρολόγους, θα τον είχαμε πρωθυπουργό...

Ο αντωνάκης δυστυχώς δεν γνέφει με τρόπο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χμ... ισχύει και το αντίθετο, σε γυναικεία βερσιόν. Για όσους ξάρουν.

ΠΣ. Ο γκαντέμης ήταν βο(υ)λευτής πριν παντρευτεί την Μαρίκα.

μμμμμ μήπως αρχίζει από Μιλένα και τελειώνει σε Αποστολάκη  ;)

αααα ναι έχουμε και άλλο φωτεινό παράδειγμα... (μας φωτίζει η λάμψη της οδοντοστοιχίας του).. ο Γιάννος ο Παπαντωνίου...

εντιτ.. συγνώμη ξέχασα και τον μέγα πολιτικό αρχηγό τον προαλειφόμενο για Πρόεδρο Δημοκρατίας.. τον Κωνσταντόπουλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom