Νέα

ο Αγοραίος έρωτας στην ελλάδα πεθαίνει!Κάντε κάτι να τον σώσετε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μέρος ΙΙ

ΑΝ λέω ΑΝ υποθέσουμε, οτι επανέρχεται η δραχμή (πράμα που έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σοβαρά), τότε θα θυμόμαστε τις Ρωσίδες και τις Τσέχες που περάσανε, γιατί δε θα τις βλέπουμε Live πλέον.
Γιατί δραχμή = υποτίμηση συνεχής έναντι του ευρώ και βρες μου έσύ έστω και μία που θα έρθει να δουλέψει εδώ και να πληρωθεί σε δραχμές ! Σε μιά τετοια περίπτωση μιλάμε για συνεχή υποτίμηση μέχρι και 80% ,ενώ εσείς/εγώ, όλοι μας  συναθλητές μου, θα πληρωνόμαστε σε δραχμές.
Για κάντε την αναλογία με 80% υποτιμημένη δραχμή πόσα θα πρεπει να δώσετε για να φτάσετε τα 60 ευρώ. ΘΑ σας πώ εγώ . Σήμερα 60 ευρώ = 20 χιλιάδες δρχ. Τότε θα είναι κοντά 40 χιλιάδες. Ε βρές μου εσυ μικρομεσαίο με μισθό καθηλωμένο στα 200 με 300 το πολύ χιλιάρικα (και πολλά λέω) που θα δώσει τα 40 για ένα πήδημα. Θλίψη ε ?

Δεν είναι τόσο απίθανο το σενάριο της δραχμής. Υπόψιν οτι ο χρυσός-λίρες Αγγλίας (το μόνο σίγουρο νόμισμα) έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Δηλ. έχει ό κάποιος κάμποσα ευρώ- και ξέρει οτι αν γίνει δραχμοποίηση πήρε τον πούλο, αν γίνει πτώχευση τον ξαναπήρε, οπότε τι κάνει ? Αγοράζει χρυσά λυριά (και καλά κάνει). Θλίψη ε ?

Γι αυτό μάγκες μου, όσα μπορείτε σπρώξτε τα τώρα στις πιό ακριβές και καλές που μπορείτε να πηδήξετε, γιατί τέτοια δεν θα ξαναδείτε/ξαναδούμε στο μέλλον ! Και μέχρι να στρώσει η κατάσταση, έμένα τουλάχιστον θα χρειάζεται γερανός για να μου τον σηκώσει,... ;)  

Δηλαδή τί μάς προτείνεις;Να τα χώνουμε αδιαμαρτύρητα στίς γυφτοβαλκάνιες προκειμένου να τίς καλοπιάσουμε γιά να μη φύγουν;
Δε μάς χέζεις ρε Νταλάρα.....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δηλαδή τί μάς προτείνεις;Να τα χώνουμε αδιαμαρτύρητα στίς γυφτοβαλκάνιες προκειμένου να τίς καλοπιάσουμε γιά να μη φύγουν;
Δε μάς χέζεις ρε Νταλάρα.....

Οταν μάθεις να διαβάζεις Ελληνικά,... έλα να σε χέσω !

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
για σου ρε νταλάρα.
Αλλά κάτσε να γίνει πρώτα η επίστροφή στη δραχμή και μετά βλέπουμε, άσε που πρώτα θα πρέπει να σκεφθούμε την επιβίωση μας και μετά τα γαμήσια. Άσε που θα υπάρξει και ένα μαζίκο κύμα μεταναστεύσεων από την Ελλάδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom