Νέα

ο Αγοραίος έρωτας στην ελλάδα πεθαίνει!Κάντε κάτι να τον σώσετε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εγώ νομίζω τα πράγματα είναι τώρα καλύτερα σε σχέση με πριν μερικά χρόνια ή δεκαετία

υπάρχουν σάιτ με κολ γκιρλ,κριτικές,ιστότοποι από στούντιο-μπουρδέλα κλπ που δεν υπήρχαν παλιότερα....

απλά ελάχιστοι στο χώρο σέβονται τον πελάτη,όπως σε όλες τις δουλειές στην Ελλάδα....

ψέμα,κοροιδία,αγένεια,ασυνέπεια

μόνο να τα αρπάξουνε θέλουνε σήμερα και για αύριο έχει ο Θεός....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
εγώ νομίζω τα πράγματα είναι τώρα καλύτερα σε σχέση με πριν μερικά χρόνια ή δεκαετία

υπάρχουν σάιτ με κολ γκιρλ,κριτικές,ιστότοποι από στούντιο-μπουρδέλα κλπ που δεν υπήρχαν παλιότερα....

....μουνάρες δεν υπάρχουν,....που να ιδρώνε τη φανέ,...

είναι σα το ανέκδοτο που λέει απο οργάνωση σκίζουμε, απο πουτάνες θα φέρουμε !

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η μόνη χειρότερη χώρα από την Ελλάδα-όσο περίεργο και αν φαίνεται-είναι οι ΗΠΑ....

μασάζ με ασιάτισες-λατίνες του κώλου,κρυμμένα σε υπόγεια πολυκατοικιών γιατί τα κυνηγάνε

βίζιτες με 500 την ώρα και πίπα με προφυλακτικό....που για να έρθουν θέλουν συστατική επιστολή!!!

και στριπ που θέλεις όσα λεφτά κουβαλούσε ο Τσουκάτος στη Χαριλάου Τρικούπη για να πάρεις μάτι μόνο....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ολη κατασταση με τα μπουρδελα στην Ελλαδα θυμιζει τη δεκαετια του '50 αντε του '60.Τιποτα δεν εχει αλλαξει απο τότε!Οι ιδιοι βρωμικοι χωροι τα ιδια χαμωσπιτα και οι ιδιες αγενεστατες τσατσαδες.Εγω πηγαινω Φυλης οταν ερχομαι Ελλαδα γιατι εχει κατι το γραφικο κατι το Cult νομιζεις οτι γυριζεις πισω στη δεκαετια του '60!Σαν τουριστας οταν ερχεσαι Ελλαδα να πηγαινεις ειναι καλα αλλα να ζεις μονιμα Ελλαδα και να εισαι αναγκασμενος να  :knockinb: εκει απο αναγκη ειναι φρικτο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η ολη κατασταση με τα μπουρδελα στην Ελλαδα θυμιζει τη δεκαετια του '50 αντε του '60.Τιποτα δεν εχει αλλαξει απο τότε!Οι ιδιοι βρωμικοι χωροι τα ιδια χαμωσπιτα και οι ιδιες αγενεστατες τσατσαδες.Εγω πηγαινω Φυλης οταν ερχομαι Ελλαδα γιατι εχει κατι το γραφικο κατι το Cult νομιζεις οτι γυριζεις πισω στη δεκαετια του '60!Σαν τουριστας οταν ερχεσαι Ελλαδα να πηγαινεις ειναι καλα αλλα να ζεις μονιμα Ελλαδα και να εισαι αναγκασμενος να  :knockinb: εκει απο αναγκη ειναι φρικτο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
επέστρεψες πάλι στην Αγία Πόλη? τυχερε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επέστρεψες πάλι στην Αγία Πόλη? τυχερε
Οχι θα κατσω στην Αθηνα να πηγαινω Φυλης και να  :jerking:!Παντος για 10 μερες μια αλλαγη δεν ηταν και ασχημα!αλλα οχι για παραπανω!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παθοβάσε, παλι χαλασε η χάμιλτον ????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κάνανε γιούργια
τα σιτιτούργια
και θένε λέει 300άρες
οι μαλακοκαβλιάρες

κι εγώ αναρωτιέμαι
γιατί ρε πούστη να πηδιέμαι
ολημερίς κι οληνυχτίς
γιατί έχω πούτσα δηλαδής ?

Αλλά δε μού δωσε ο Θεός μουνί
για να μαζεύω το χαρτί
να κάνω πως πηδιέμαι
κι όλο να χασμουριέμαι

Και όλο  βαριεμάρα
να λιάζω τη μουνάρα
σε φόρμα να την έχω
για όταν θα απέχω

Ου σου του ρε φόλες
που θέτε πορτοφόλες
ου να χαθείτε βίόλες
παλιο-χαμηλο-κόλες

ΥΓ : Εξαιρούνται οι αγαπημένες μου πουτάνες ! :grin:  

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οχι θα κατσω στην Αθηνα να πηγαινω Φυλης και να  :jerking:!Παντος για 10 μερες μια αλλαγη δεν ηταν και ασχημα!αλλα οχι για παραπανω!
φίλε μια ερώτηση από απλή περιέργεια η καταγωγή  σου από την Ελλάδα από που είναι(αν θέλεις απαντάς)??

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Βάζω στοίχημα ρε Δημητράκη οτι είσαι απο

τα ΠΑΝΩ ΚΟΛΟΦΑΡΔΑΤΑ !

Πες ρε αλήθεια απο κεί δεν είσαι ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Κι αν θα με πουν μαλάκα
ε τότε  θα΄χει πλάκα
καθώς μαλάκα σε βαφτίζουν
τη 50άρα όταν ξαφρίζουν

ασε που βλέπω 60άρια
αλλά ακόμη κι 80άρια
και που και που και 100άρια
να ακουμπάνε τα ταγάρια

σε κάτι ανθυποθήλυκα
του κόλου τα εννιάμερα
και το μουνί της Χαϊδως
ούτως ειπείν  
Παιχτη το άλλο με τα κουμπιά ήταν καλό.Ποιό κουμπί είπαμε πατάνε για το γκερλφρε?? :2funny: :2funny:
η μόνη χειρότερη χώρα από την Ελλάδα-όσο περίεργο και αν φαίνεται-είναι οι ΗΠΑ....

μασάζ με ασιάτισες-λατίνες του κώλου,κρυμμένα σε υπόγεια πολυκατοικιών γιατί τα κυνηγάνε

βίζιτες με 500 την ώρα και πίπα με προφυλακτικό....που για να έρθουν θέλουν συστατική επιστολή!!!

και στριπ που θέλεις όσα λεφτά κουβαλούσε ο Τσουκάτος στη Χαριλάου Τρικούπη για να πάρεις μάτι μόνο....
Καλά τώρα ανάφερες τη χειρότερη των χωρών της Δύσης στο θέμα αυτό.
Ακόμα και οι μαλακοπίτουρες οι Σουηδοί αμα τους καυλώσει πάνε λίγο παραπέρα(Γερμανία π.χ.) και γαμάνε.
Οι Αμερικάνοι είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο pathos.
Ανθρωποι που το σύστημα τους έχει εξαναγκάσει να γαμάνε με απίστευτα χαμηλά στάνταρ ομορφιάς και σε πανάκριβές τιμές και να πιστευούν οτι δε γίνεται και αλλιώς.
Σα και αυτούς τους κομπλεξικούς θέλουν να μας καταντήσουν.
Καλά το χάλι των στριπ στην Αμερική το βλέπεις και στις κωλοταινίες τους.
Πλακώνουν τα ζώα  μετά στην Ευρώπη και γουρλώνουν τα μάτια τους μέχρι να συνειδητοποιήσουν οτι το χούφτωμα επιτρέπεται. :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα γεινουμε μουνοδουλοι,η στην τελικη θα γεινουμε σαν τον λιλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Νο1 χώρα για μένα είναι Αγγλία....μασάζ,βίζιτες,πάρτυ,όλες οι ηλικίες και οι φυλές,πορνοστάρ και άπειρες amateur στα σπίτια τους...και τιμές προσιτές

κοντά Γερμανία λόγω FKK

Επισκέπτης
οι χώροι αυτοί πάντα ήταν ελαφρώς (?) τυχοδιωκτικοί και κοιτούσαν να σου τα πάρουν. τώρα είναι χειρότερα τα πράγματα γιατί υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη. οι πολύ ομορφούλες επισης βρήκαν άλλους τρόπους να τα τσεπώνουν άρα και το επίπεδο ομορφιάς και εμφάνισης έπεσε.. βέβαια σε ορισμένα σημεία π.χ. στούντιο οι υπηρεσίες έχουν βελτιωθεί σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν γιατί το 50άρι δυσκολότερα δίνεται πλέον και ο ντόρος με τα σάιτ, τις καταχωρήσεις, και τις κριτικές καταλάγιασε. δεν καταλαβαίνω πάντως,τόση ανάγκη υπάρχει να πληρωθεί (αδρά) ένα γαμήσι ή ένας χορός σε στριπ? ας ικανοποιηθούν τα αρχέγονα ένστικτα σε κάνα μπουρδελάκι (όλο και κάποιο της αρεσκείας σας θα υπάρχει) και κατά τα άλλα αποταμίευση. μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε και γυναίκα? χαχαχαχαχαχα
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κάνανε γιούργια
τα σιτιτούργια
και θένε λέει 300άρες
οι μαλακοκαβλιάρες

κι εγώ αναρωτιέμαι
γιατί ρε πούστη να πηδιέμαι
ολημερίς κι οληνυχτίς
γιατί έχω πούτσα δηλαδής ?

Αλλά δε μού δωσε ο Θεός μουνί
για να μαζεύω το χαρτί
να κάνω πως πηδιέμαι
κι όλο να χασμουριέμαι

Και όλο  βαριεμάρα
να λιάζω τη μουνάρα
σε φόρμα να την έχω
για όταν θα απέχω

Ου σου του ρε φόλες
που θέτε πορτοφόλες
ου να χαθείτε βίόλες
παλιο-χαμηλο-κόλες

ΥΓ : Εξαιρούνται οι αγαπημένες μου πουτάνες ! :grin:  

:think: :think: :think:
μάλιστα........η κρίση της πορνείας έφερε κάτι ευχάριστο...έμπνευση στον ποιητή...συνέχισε την προσφορά σου στον πανικόβλητο μπουρδελιάρη που βλέπει την πορνεία να σβήνει.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
και κατά τα άλλα αποταμίευση. μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε και γυναίκα? χαχαχαχαχαχα
Σαρκάστικό γελάκι ε?Μήπως είσαι γυναίκα? :grin:
Πολύ που πληρώνουν για να πηδήσουν έχουν γυναίκα ηδή. ;)Αν είσαι άντρας φαντάζομαι οτι γνωρίζεις πως και οι παντρέμένοι/δεσμεύμενοι έχουν ψυχή. ;)Επίσης πρακτικοί λόγοι δεν επιτρέπουν σε όλους να πάνε στα ρδέλα.Αν έχεις λίγο σχέση με πληρωμένο έρωτα καταλαβαίνεις φαντάζομαι αν και έχω την εντύπωση οτι δε πρέπει να σου αρέσει ιδιαίτερα το άθλημα :grin:
Οι άλλοι που προτιμούν πουτάνες ξέρουν φυσικά πως γυναίκα κάθε άλλο παρά αποταμίευση σημαίνει.
Μηπως τα χεις μπερδέψει λίγο?Ελλεεινίδα ίσον περιττή σπατάλη για αμφιβόλου ποιότητας προιόν.Πεταμένα λεφτά που λένε δηλαδή.
Γιατί όμως έχω την εντύπωση οτι είσαι γυναίκα? :2funny: :grin:
Το 4 !  :2funny: :2funny: :2funny:
Το 5 για φραπέ !
Α γεια σου ρε παίχτη άντε χώστα γιατί πλακώσανε οι φεμινίστριες στο bou.tv :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φίλε μια ερώτηση από απλή περιέργεια η καταγωγή  σου από την Ελλάδα από που είναι(αν θέλεις απαντάς)??
Απο παντου ειμαι :2funny: Η γιαγια μου απο τη μανα μου ειναι απο την Τριπολη.Ο παπους μου απο την Κυπαρησσια.απο τον Πατερα μου ο παπους μου απο Μικρα Ασια και η γιαγια μου απο Θεσσαλονικη.ελπιζω να σε κατατοπισα :)

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Απο παντου ειμαι :2funny: Η γιαγια μου απο τη μανα μου ειναι απο την Τριπολη.Ο παπους μου απο την Κυπαρησσια.απο τον Πατερα μου ο παπους μου απο Μικρα Ασια και η γιαγια μου απο Θεσσαλονικη.ελπιζω να σε κατατοπισα :)
αλλά όλοι δρόμοι καταλήγουν στη Ρωσία

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

ευτυχώς που δεν είσαι σκύλος, θα ήσουν ακαθορίστου ράτσας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom