Νέα

ο Αγοραίος έρωτας στην ελλάδα πεθαίνει!Κάντε κάτι να τον σώσετε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πήξαμε στη ποσότητα
χωρίς όμως ποιότητα
μας έφαγε η ισότητα
κι η πολυτισμικότητα

εμείς θέμε μουνί αγνό
με κολαράκι στογγυλό
να χει τα κοτσιδάκια του
και τα στητά βυζάκια του

Να μπαίνει μέσα καβλωμένο
να βγαίνει ύστερα ιδρωμένο
κι οχι κανα μαλακισμένο
τάχα μου τάχα, κουρασμένο

Πουλιά να πιάνει στον αέρα
να θέλει σκίσιμο όλη μέρα
και όσο για το εξτραδάκι
ανάλογα το κολαράκι ;)

Σας ποιητικοποιώ συναγωνιστές, αλλά στα @@ σας μη μασάτε και κυρίως τραβήξτε καμιά μαλακία πριν πάτε, γιατί ίσως θα τις δείτε με άλλο μάτι τις "γκομενάρες" που θένε και 100άρες !

Μη γελάτε έχει και τα πλεονεκτήματά της η μαλακία,.... !  

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μια χαρα ειναι ο μητσαρας ρε. Αλανι ελληνας πορνομεταναστης.. :rockon:

GelanyG

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί μου άντρες, ο αγοραίος έρωτας  δεν πεθαίνει...
μονο να  μην ξεχνάτε ότι τον  πωλαει ... γυναίκα!
τουλάχιστον  να πλύνετε το πουλί σας επισκεφθτοντας  μας :tits2:

και η κρίση δεν είναι για πάντα
:-* φιλί

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πήξαμε στη ποσότητα
χωρίς όμως ποιότητα
μας έφαγε η ισότητα
κι η πολυτισμικότητα

εμείς θέμε μουνί αγνό
με κολαράκι στογγυλό
να χει τα κοτσιδάκια του
και τα στητά βυζάκια του

Να μπαίνει μέσα καβλωμένο
να βγαίνει ύστερα ιδρωμένο
κι οχι κανα μαλακισμένο
τάχα μου τάχα, κουρασμένο

Πουλιά να πιάνει στον αέρα
να θέλει σκίσιμο όλη μέρα
και όσο για το εξτραδάκι
ανάλογα το κολαράκι ;)

Σας ποιητικοποιώ συναγωνιστές, αλλά στα @@ σας μη μασάτε και κυρίως τραβήξτε καμιά μαλακία πριν πάτε, γιατί ίσως θα τις δείτε με άλλο μάτι τις "γκομενάρες" που θένε και 100άρες !

Μη γελάτε έχει και τα πλεονεκτήματά της η μαλακία,.... !  

εύχομαι να εκδοθούν ώστε να περάσουν και στις επόμενες γενιές.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αγαπητοί μου άντρες, ο αγοραίος έρωτας  δεν πεθαίνει...
μονο να  μην ξεχνάτε ότι τον  πωλαει ... γυναίκα!
τουλάχιστον  να πλύνετε το πουλί σας επισκεφθτοντας  μας :tits2:

και η κρίση δεν είναι για πάντα
:-* φιλί

ωρέ τι σαι συ;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Σαρκάστικό γελάκι ε?Μήπως είσαι γυναίκα? :grin:
Πολύ που πληρώνουν για να πηδήσουν έχουν γυναίκα ηδή. ;)Αν είσαι άντρας φαντάζομαι οτι γνωρίζεις πως και οι παντρέμένοι/δεσμεύμενοι έχουν ψυχή. ;)Επίσης πρακτικοί λόγοι δεν επιτρέπουν σε όλους να πάνε στα ρδέλα.Αν έχεις λίγο σχέση με πληρωμένο έρωτα καταλαβαίνεις φαντάζομαι αν και έχω την εντύπωση οτι δε πρέπει να σου αρέσει ιδιαίτερα το άθλημα :grin:
Οι άλλοι που προτιμούν πουτάνες ξέρουν φυσικά πως γυναίκα κάθε άλλο παρά αποταμίευση σημαίνει.
Μηπως τα χεις μπερδέψει λίγο?Ελλεεινίδα ίσον περιττή σπατάλη για αμφιβόλου ποιότητας προιόν.Πεταμένα λεφτά που λένε δηλαδή.
Γιατί όμως έχω την εντύπωση οτι είσαι γυναίκα? :2funny: :grin: Α γεια σου ρε παίχτη άντε χώστα γιατί πλακώσανε οι φεμινίστριες στο bou.tv :2funny:
σωστος ο παιχτης!!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
1. Ετοιμάζω βιβλίο, που θα τα συμπεριλάβω όλα όσα ποιηματάκια έχω γράψει εδώ μέσα
2. Δημητράκις με καταγωγή κάτω απο τ αυλάκι

Κάτω απο τ αυλάκι

το δικό μας το καυλί
που το λέμε και ψωλή
κολητούς έχει τ αρχίδια
που τα λέμε κι αγραπίδια

3. Ρε άπλυτοι πάτε να γαμίσετε ? Εγω τον πλένω και τον αφήνω στο μούσκιο όλο το βράδι και το πρωί τον στεγνώνω στον ήλιο

Μάγκες μου περνάω τακαπληκτικά !

Ζήτω η κρίση !

Ζήτω οι τρύπες !

Χικ !

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κάντε κάτι να τον σώσετε!δε φταίει μόνο η φτώχεια!!!!! :headbang:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κατάντια,μιζέρια.Η ελλάς είναι ένα ατελείωτο μπουρδέλο χωρίς να είναι πραγματικό μπουρδέλο!!!!!!!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
και τι προτείνεις να κάνουμε, καλέ κύριε ?

Να κάνουμε παρτούζες
με όλες τις χαβούζες ?
Να ανοίξουμε μπουρδέλα
με τρέλα και κορδέλα ?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Παιχτη το άλλο με τα κουμπιά ήταν καλό.Ποιό κουμπί είπαμε πατάνε για το γκερλφρε?? :2funny: :2funny:Καλά τώρα ανάφερες τη χειρότερη των χωρών της Δύσης στο θέμα αυτό.
Ακόμα και οι μαλακοπίτουρες οι Σουηδοί αμα τους καυλώσει πάνε λίγο παραπέρα(Γερμανία π.χ.) και γαμάνε.
Οι Αμερικάνοι είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει ο pathos.
Ανθρωποι που το σύστημα τους έχει εξαναγκάσει να γαμάνε με απίστευτα χαμηλά στάνταρ ομορφιάς και σε πανάκριβές τιμές και να πιστευούν οτι δε γίνεται και αλλιώς.
Σα και αυτούς τους κομπλεξικούς θέλουν να μας καταντήσουν.
Καλά το χάλι των στριπ στην Αμερική το βλέπεις και στις κωλοταινίες τους.
Πλακώνουν τα ζώα  μετά στην Ευρώπη και γουρλώνουν τα μάτια τους μέχρι να συνειδητοποιήσουν οτι το χούφτωμα επιτρέπεται. :grin: :grin:
ακριβως ειναι και ζωα και μεγαλοι μαλακες και το παιζουν οτι γαμανε κιολας τα μαλακιστηρια. Δεν κοιτανε τα χαλια τους που τους γονατισε η κριση και της παιρνουν πιπαρα τωρα. Υπερδυναμη σου λεει ο αλλος. Αντε γαμηθειτε ρε μουνοσκυλα, θα συνελθουμε παλι μετα 10 ετη εξαιτιας σας.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Σαρκάστικό γελάκι ε?Μήπως είσαι γυναίκα? :grin:
Πολύ που πληρώνουν για να πηδήσουν έχουν γυναίκα ηδή. ;)Αν είσαι άντρας φαντάζομαι οτι γνωρίζεις πως και οι παντρέμένοι/δεσμεύμενοι έχουν ψυχή. ;)Επίσης πρακτικοί λόγοι δεν επιτρέπουν σε όλους να πάνε στα ρδέλα.Αν έχεις λίγο σχέση με πληρωμένο έρωτα καταλαβαίνεις φαντάζομαι αν και έχω την εντύπωση οτι δε πρέπει να σου αρέσει ιδιαίτερα το άθλημα :grin:
Οι άλλοι που προτιμούν πουτάνες ξέρουν φυσικά πως γυναίκα κάθε άλλο παρά αποταμίευση σημαίνει.
Μηπως τα χεις μπερδέψει λίγο?Ελλεεινίδα ίσον περιττή σπατάλη για αμφιβόλου ποιότητας προιόν.Πεταμένα λεφτά που λένε δηλαδή.
Γιατί όμως έχω την εντύπωση οτι είσαι γυναίκα? :2funny: :grin: Α γεια σου ρε παίχτη άντε χώστα γιατί πλακώσανε οι φεμινίστριες στο bou.tv :2funny:
ποποποπ είσαι πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια και ξέρεις ότι το γέλιο μου είναι σαρκαστικό? μη μου κλείνεις το μάτι συνέχεια, θα στραβωθώ. ρίξε μια ματιά στα ποστ που ανεβάζω εδώ και τρία χρόνια να δεις ποιος είναι γυναίκα και ποιος έχει πάει με πουτάνες.
γυναίκες και σχέσεις γίνονται μόνο με ελληνίδες?? όλες οι ελληνίδες επίσης είναι ίδιες?
όταν γλυτώνει κάποιος μερικά χιλιάρικα από την άσκοπη κατάθεσή τους σε στούντιο, μασάζ, στριπ κ.λπ. αυτό πως ονομάζεται?? αν μία κοπέλα σου 'τραβάει' τα ίδια ποσά μάλλον κάτι δεν πάει καλά.. τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά ποποποπ? βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν να γράψεις τη μαλακία σου???   

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ακριβως ειναι και ζωα και μεγαλοι μαλακες και το παιζουν οτι γαμανε κιολας τα μαλακιστηρια. Δεν κοιτανε τα χαλια τους που τους γονατισε η κριση και της παιρνουν πιπαρα τωρα. Υπερδυναμη σου λεει ο αλλος. Αντε γαμηθειτε ρε μουνοσκυλα, θα συνελθουμε παλι μετα 10 ετη εξαιτιας σας.
παλιοκαριοληδες μας προκαλεσατε καταθλιψη

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Οσο υπάρχουνε γυναί
όλο και κάτι θα πουλιέ
το θέμα είναι τα ευρά
που μάλλον κάνανε φτερά

Επανέρχομαι σε πεζό λόγο

Φαντάζεσαι ένα σενάριο, η μουνάρα η τάδε που τα κάνει όλα κλπ κλπ και να θέλει 30 ευρώ και να μην υπάρχει περίπτωση να δώσεις ένα τέτοιο τεράστιο ποσό, γιατί δεν το αντέχει η τσέπη σου ?
Δεν είναι όμως φανταστικό σενάριο ! Είναι το αύριο των μικρομεσαίων που συντηρούν τα στούντια και τα μπουρδέλα. ΚΙ αυτό το άυριο δεν είναι μακριά, είναι μέσα σε 6-9 μήνες συναγωνιστές μου.  
Απο κεί και μετά, είναι προφανές οτι η μουνάρα η τάδε, δεν θα κάτσει στην Ελλάδα να συμπαραστέκεται στη πείνα και στη γκρίνια ,αλλά θα την κάνει για άλλες πολιτείες πιό φραγκάτες (πράμα που ήδη συμβαίνει).
Καί τότε να δείς, τι έχει να κυκλοφορήσει σε όσα στούντια απομείνουν,....!
Εχει δίκιο ο πάθος που μιλάει για θανατική καταδίκη του αγοραίου, αλλά είναι η ροή των πραγμάτων τέτοια που δεν μπορεί να γίνει τίποτε.
Συμπέρασμα : Τέλος εποχής για τις πουτάνες όπως τις ξέραμε. Το πράμα αλλάζει αναγκαστικά (όπως όλα σ αυτή την περίφανη χώρα, αλλάζουν αναγκαστικά και χωρίς σχέδιο). Τώρα τι θα προκύψει σε 1-2 χρονάκια, καλά νά μαστε και θα δούμε !

ΥΓ : Α ! Να δώσω και μιά αισιόδοξη πλευρά ! ΜΠορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες και φτηνότερες πουτάνες, μόνο αν οι πρώην ανατολικο-σοσιαλιστικές χώρες βυθιστούν σε μεγαλύτερη ύφεση απο αυτή που ήδη ζούν. :grin:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ποποποπ είσαι πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια και ξέρεις ότι το γέλιο μου είναι σαρκαστικό? μη μου κλείνεις το μάτι συνέχεια, θα στραβωθώ. ρίξε μια ματιά στα ποστ που ανεβάζω εδώ και τρία χρόνια να δεις ποιος είναι γυναίκα και ποιος έχει πάει με πουτάνες.
γυναίκες και σχέσεις γίνονται μόνο με ελληνίδες?? όλες οι ελληνίδες επίσης είναι ίδιες?
όταν γλυτώνει κάποιος μερικά χιλιάρικα από την άσκοπη κατάθεσή τους σε στούντιο, μασάζ, στριπ κ.λπ. αυτό πως ονομάζεται?? αν μία κοπέλα σου 'τραβάει' τα ίδια ποσά μάλλον κάτι δεν πάει καλά.. τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά ποποποπ? βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν να γράψεις τη μαλακία σου???   
Σόρρυ ρε παίχτη.Βιάστηκα να απαντήσω χωρίς να δώ τα πόστ σου και δεν κατάλαβα και το ύφος σου.Γράψε λάθος

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μέρος ΙΙ

ΑΝ λέω ΑΝ υποθέσουμε, οτι επανέρχεται η δραχμή (πράμα που έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σοβαρά), τότε θα θυμόμαστε τις Ρωσίδες και τις Τσέχες που περάσανε, γιατί δε θα τις βλέπουμε Live πλέον.
Γιατί δραχμή = υποτίμηση συνεχής έναντι του ευρώ και βρες μου έσύ έστω και μία που θα έρθει να δουλέψει εδώ και να πληρωθεί σε δραχμές ! Σε μιά τετοια περίπτωση μιλάμε για συνεχή υποτίμηση μέχρι και 80% ,ενώ εσείς/εγώ, όλοι μας  συναθλητές μου, θα πληρωνόμαστε σε δραχμές.
Για κάντε την αναλογία με 80% υποτιμημένη δραχμή πόσα θα πρεπει να δώσετε για να φτάσετε τα 60 ευρώ. ΘΑ σας πώ εγώ . Σήμερα 60 ευρώ = 20 χιλιάδες δρχ. Τότε θα είναι κοντά 40 χιλιάδες. Ε βρές μου εσυ μικρομεσαίο με μισθό καθηλωμένο στα 200 με 300 το πολύ χιλιάρικα (και πολλά λέω) που θα δώσει τα 40 για ένα πήδημα. Θλίψη ε ?

Δεν είναι τόσο απίθανο το σενάριο της δραχμής. Υπόψιν οτι ο χρυσός-λίρες Αγγλίας (το μόνο σίγουρο νόμισμα) έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ. Δηλ. έχει ό κάποιος κάμποσα ευρώ- και ξέρει οτι αν γίνει δραχμοποίηση πήρε τον πούλο, αν γίνει πτώχευση τον ξαναπήρε, οπότε τι κάνει ? Αγοράζει χρυσά λυριά (και καλά κάνει). Θλίψη ε ?

Γι αυτό μάγκες μου, όσα μπορείτε σπρώξτε τα τώρα στις πιό ακριβές και καλές που μπορείτε να πηδήξετε, γιατί τέτοια δεν θα ξαναδείτε/ξαναδούμε στο μέλλον ! Και μέχρι να στρώσει η κατάσταση, έμένα τουλάχιστον θα χρειάζεται γερανός για να μου τον σηκώσει,... ;)  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αρα θα πληρονουμε το μπουρδελο με χρυσες λιρες :headbang:.το πιθανοτερο ειναι να πεσει ακομα η ποιοτητα να ερχονται να δουλεψουν απο χωρες του τριτου κοσμου!θα γεμισουν τα μπουρδελα με Αραπινες και Ινδες :headbang:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αχ μπρε Παθιαρη..Τα ιδια γραφαμε 3 χρονια πριν..Εμεις το βλεπαμε το τσουναμι να ερχεται..Και οχι μονο δεν αλλαξαν χουγια οι μαγαζατορες αλλα μας  τα εχωναν οτι τα παιρνουμε απο τους απεναντι..Θυμασαι ?

Αυτα..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.986
Πόντοι
3.715

φίλοι συνοδοιπόροι πιστέυω αντίθετα ότι το ζήτημα θα πάρει τα πάνω του εις διπλούν με την εκταμίευση γηγενών πόρων σάρκας, ιδρώτα και αποσυμφορητικού λαχανιάσματος.

Άντε να δούμε και καμμιά ελληνιδούλα στις επάλξεις του χρέους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom