You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuad Thai Massage
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xjimakos24x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 54
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.555
- Πόντοι
- 456
παντως , στο σαιτ αναφερονται ονοματεπωνυμα .αυτο δεν συνηθιζεται στα λαδαδικα του ειδους που συζηταμε .99,9 % ειναι στα "δεν" .αφηνω ενα 0,1 % γιατι ποτέ δρν ξερεις...
από αυτά που έγραψε ο jimakos κατάλαβα μόνο μασαζ καλο στα 40 απο thai αλλα μετά μου βγήκαν και κάτι θεραπειες ενεργειακές ίδια διευθυνση και τηλ που δεν παίζει με τίποτα, έχει και ένα τύπο αστρολόγο υπνωτιστή από κάτω και δεν είμαστε για τέτοια, αν μπορεί ο jimakos ας γραψει δυο λόγια
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
Μη το κουράζετε μάγκες. Το μαγαζί κάνει μπαμ ότι είναι στα δεν.
Αν δεν πάει το χεράκι έστω και "κατά λάθος" στο πουλάκι, το μαγαζί είναι σίγουρα στα δεν.
Αν δεν πάει το χεράκι έστω και "κατά λάθος" στο πουλάκι, το μαγαζί είναι σίγουρα στα δεν.
Οπότε ανήκει στην κατηγορία του Andromeda που είναι στα Εξάρχεια.Και αυτό μια φορά που πήγα δεν έπαιξε κάτι...Εχω παει και δεν παιζει κατι εκει, τουλαχιστον με μια που κανει καλο μασαζ. Δυστυχως, γιατι σαν χωρος ειναι μια χαρα. Μπανιο εχει κανονικα.
Στο Ανδρομεδα δεν εχω παει, ομως κανουν nuru απο οσο εγραψαν λιγο πριν κλεισουν. Αρα εκει κατι παιζει. Χωρια που εχει ωραιες γκομενες στο site, ενω στο nuad....Οπότε ανήκει στην κατηγορία του Andromeda που είναι στα Εξάρχεια.Και αυτό μια φορά που πήγα δεν έπαιξε κάτι...
Κάνουν nuru γενικά έχουν προγράμματα αλλά εγώ δεν πήρα κάτι το παραπάνω από τα προβλεπόμενα.Στο Ανδρομεδα δεν εχω παει, ομως κανουν nuru απο οσο εγραψαν λιγο πριν κλεισουν. Αρα εκει κατι παιζει. Χωρια που εχει ωραιες γκομενες στο site, ενω στο nuad....
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Πάντως στην σελίδα πουθενά δεν κάνει λόγο για 40€...από 60€+....Έχει επισκεφτεί κανένας το εν λόγω κατάστημα??
Μου είπε μια ώρα μασάζ στα 40€.Thai Therapists | Athina | Nuad Thai Massage Greece
nuad-thai-massage-assai.grel.nuadthaimassage.gr
Ρώτησα για φραπέ μου είπε όχι ( από το τηλ που μιλήσαμε).
Έχει πάει κανείς??
Έψαξα στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι για αυτό..
40€ ίσως το πιο απλό πρόγραμμα 20-30 λεπτώνΠάντως στην σελίδα πουθενά δεν κάνει λόγο για 40€...από 60€+....
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Ανήκει στα δεν ναι το είπα παίδες μου. Αλλά πολύ καλό μασάζ.
συναγωνιστές 40 ευρω μασαζ μια ώρα πολύ καλό όπως τα είπαν και οι υπόλοιποι, ρώτησα για άλλα προγράμματα δεν προσφέρει το μαγαζι, χώρος καθαρός μπάνιο προσφέρει εκτός δωματίου, δεν μου έδωσαν επιλογη ήρθε μια κοπέλα ελληνιδα πιστεύω για μασαζ, δεν πετάς τα λεφτα σου αν ψάχνεις μονο μασαζ αλλά δεν είναι και λίγα τα 40, ακριβώς όπως τα λέει ο jimakos
Παλια το ειχαν 15 ευρω, μια ωρα μασαζ με λαδι. Τωρα στα 40 ειναι πολλα. 60 εχει το Thai που το κανει μια ομορφη πιτσιρικα, η κορη της ιδιοκτητριας. Δεν εχω δοκιμασει με αυτην . Αυστηρα στα ΔΕΝ το μαγαζι, αλλα συνεχεια κοσμος παει κι ερχεται.
συναγωνιστές μια που το ανέφερε ο bleach, μου φάνηκε περίεργο όταν μου το πρότεινε η σερίφισα, για τα 60 thai με την κοπέλα, με το σεντόνι που βάζει φαίνονται όλα, αν είχα κόρη σίγουρα δεν θα την άφηνα μπορεί να ξεφύγει κάπου η κατάσταση, ίσως είμαι υπερβολικός
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.879
- Πόντοι
- 456
Τώρα συγνώμη λέγεται κούκου μασάζ και δεν κάνει τίποτα έξτρα;Συνάδελφοι στο ιδιο τηλ και διεύθυνση βγάζει και αυτό μήπως γνωρίζετε τι παίζει kookoomassageathens
Τι κάνει κούκου τότε;
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
μήπως όμως προχωρούν παρακάτω αν γίνεις καλός πελάτης;
Πρεπει να εχουν εμπειρια να το χειριστουν και μαλλον ειναι στα ρισκα που ειναι διατεθιμμενες να παρουν, να δουν κανενα καβλι σηκωμενο δηλαδη. Επισης σιγουρα ολο και καποιος θα απλωνει χερι ή θα ζηταει φραπε, αυτα τα ξερουν. Θα τη δοκιμαζα τη μικρη, αλλα τα 60 ειναι υπερβολικα πολλα, για σκετο μασαζ, οσο καλο και να ειναι.συναγωνιστές μια που το ανέφερε ο bleach, μου φάνηκε περίεργο όταν μου το πρότεινε η σερίφισα, για τα 60 thai με την κοπέλα, με το σεντόνι που βάζει φαίνονται όλα, αν είχα κόρη σίγουρα δεν θα την άφηνα μπορεί να ξεφύγει κάπου η κατάσταση, ίσως είμαι υπερβολικός
εμενα πάντως μου έκανε κουκου και δεν είδα κίνηση, ανήκω βέβαια στο κλαμπ παπούληδες και μικροτσουτσουνοι του μπου οπότε μπορεί να φταιει και αυτοΤώρα συγνώμη λέγεται κούκου μασάζ και δεν κάνει τίποτα έξτρα;
Τι κάνει κούκου τότε;
θα πας και ξανά πας και θα ξανα ξανα πας , θα κάψεις πολλά € , δεν θα γίνει τίποτα , και τι να πεις μετά ?μήπως όμως προχωρούν παρακάτω αν γίνεις καλός πελάτης;
θα σού πούνε , " πότε δε σε αφήσαμε να πιστέψεις κάτι διαφορετικό"
φεύγεις , έχοντας χάσει τα λεφτά σου και την ώρα σου.
η τιμή δεν είναι χαμηλή και για να πηγαινοέρχεται ο κόσμοςΠαλια το ειχαν 15 ευρω, μια ωρα μασαζ με λαδι. Τωρα στα 40 ειναι πολλα. 60 εχει το Thai που το κανει μια ομορφη πιτσιρικα, η κορη της ιδιοκτητριας. Δεν εχω δοκιμασει με αυτην . Αυστηρα στα ΔΕΝ το μαγαζι, αλλα συνεχεια κοσμος παει κι ερχεται.
κάτι παίζει , ή σε αφήνουν να πιστέψεις πως κάτι θα μπορούσε ίσως
να παίξει , αν γίνεις μεγάλος χορηγός.(γνωστή μηχανή)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K