Νέα

Ντροπαλότητα και τρόποι καταπολέμησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
καλημερα συναγωνιστες,

θα ηθελα να συζητησω ενα προβλημα το οποιο ισως πληττει ενα μεγαλο μερος των ανδρων στις μερες μας.
Την αδυναμια και την ελλειψη αυτοπεποιθησης των ανδρων για να προσεγγισουν το αντιθετο φυλο που ως συνεπεια εχει την μυθοποιηση του και την μεγαλη δυσκολια του σιναμα.
Τι μπορει να κανει κανεις, οταν πεθαινει απο την ντροπη του και οταν δεν μπορει να καταπολεμησει το συναισθημα αυτο προκειμενου να προσεγγισει μια γυναικα?
Πως το καταπολεμησατε εσεις οι ιδιοι?Τι θα προτεινατε στα ατομα αυτα?

ΥΣ ειμαι και εγω ενας απο αυτους και θα ηθελα να με βοηθησετε να αλλαξω.Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι σαν εμενα που ΄΄κολλανε΄΄ και ξερω επισης οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ειναι πολυ πιο εμπειροι απο εμας και θα μπορουσαν να μας βοηθησουν.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

μετα το πρωτο μπουκαλι ξεχνας τις ντροπες και δε μασας ουτε ταντρερα σου
το πολυ πολυ να τα ξερασεις :2funny:

Συνημμένα

• cuervo notorious.jpg
    cuervo notorious.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 20

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ghostrider=Επίσης είμαι ενάντια στα πεσίματα. Γνώριζε γυναίκες και ανθρώπους γενικότερα, κάνε φίλες και να είσαι διακριτικός. Αν πας σε ένα μαγαζί και αρχίζεις να την πέφτεις σε όλες μάλλον θα καταλήξεις να γίνεις ο καραγκιόζης του μαγαζιού. Καμία δεν γουστάρει τους απελπισμένους. Υπάρχει ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις μία γυναίκα, και ο λάθος. Το "καμάκι" είναι λάθος σε γενικές γραμμές.

Γίνε κοινωνικός πρώτα και μετά θα ξεπεράσεις την ντροπή. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος που είναι περίεργος τύπος, και δεν περνάει για φυσιολογικός άνθρωπος, αρχίζει το καμάκι. Όταν μαθαίνεις να λειτουργείς με άλλους ανθρώπους, μαθαίνεις και πως να είσαι εσύ νορμάλ ευχάριστος άνθρωπος. Εκτός αν κάνεις παρέα με περίεργους η κάγκουρες η αντικοινωνικούς τύπους.

Προσέξατε μαγκες την ατάκα? κοινός τι μας λέει ο Ποιητής?  οτι υπό κανονικές συνθήκες το καμάκι δεν χρειάζεται !
Αν είσαι ενας απλός φυσιολογικός άνθρωπος δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι να κυνηγάς γυναίκες..οι γνωριμίες θα γίνουν  από μόνες τους....θα προκύψει κάτι μέσα από χαλαρές καταστάσεις.....  ΕΚΤΟΣ !! κι αν είσαι περιεργος ή δεν είσαι φυσιολογικός οπότε πρέπει να κυνηγάς και να πιέζεις γιατί αλλιώς δεν θα γίνει κάτι...!
μμμ  ενδιαφερον ε?? :dancing:    :rockon: 

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :

"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"

εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο  και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4

ωπα ρε περπατημενε..κατουρα κ λιγο.. :2funny: :2funny: :2funny:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
τυπε μου θυμιζει το θεμα το γιωργακη απο την μητιληνη.
ο τυπος που ανοιξε το θρεντ εχει φαει τις ηττες του,εχει παθει την ηττοπαθεια του,και ειναι στο σταδιο που και ο ιδιος απορριπτει τον εαυτο πλεον.εχουμε πει οτι καθε χυλοπιτα τον σωστο μαχητη τον πορωνει και γινετε ακομα πιο δυνατος.

εδω ειναι ο γιωργακης.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :

"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"

εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο  και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4

Και ειναι κακο αυτο ?

Ελεος δηλαδη .....

Υγ. Γιατι τοση υποτιμηση στις δυνατοτητες ενος ανθρωπου ?
Εσυ δηλαδη τι εισαι ? Δεν παει ετσι και το ξερεις.......

Επισκέπτης
Σχετικά με τις γυναίκες που γνωρίζουμε από παρέα.
Όταν ήμουν ... μικρούλης , έτσι βολευόμουν κι εγώ.
Αργά αργά και διστακτικά , με την ξαδελφούλα της κολλητής του συμμαθητή , που ήρθε στο πάρτυ κτλ κτλ κτλ ...
Έτσι γνωρίζεις καλά κορίτσια , από σπίτι , καλλιεργημένα κτλ.
Το θέμα είναι ότι όταν τις έβγαζα έξω , εγώ ήμουν με το καλό κορίτσι , της σειράς το κορίτσι και υπήρχαν και οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ , τις οποίες κοίταζε όλο το μαγαζί και τους έτρεχαν τα σάλια , ενώ ήθελαν να σκοτώσουν ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τις συνόδευε.

Κατέληξα στο συμπέρασμα , ότι ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ δεν βγάζεις ποτέ μέσα από παρέες , συναναστροφές , τσάγια , πάρτυ κτλ.
Κανένας δεν σε βοηθάει να φας τις σούπερ-ντούπερ γκόμενες , γιατί όλοι ζηλεύουν αυτόν που τις τρώει.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ = ΚΑΜΑΚΙ.

Δεν είναι για όλους.
Όπως δεν είναι και οι μουνάρες για όλους.(προφανώς εδώ εννοεί είναι μόνο για τους λεφτάδες)
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Και πρέπει να "καταναλωθούν" και τα μπάζα .........

(Έχει μεγάλη σημασία τι θέλεις. Να βρεις μια μικροαστή μέτρια για να την παντρευτείς και να αράξεις ή να γαμάς γκόμενες που γουστάρεις και σε φτιάχνουν τρελά;)
To μοναδικό σχεδόν σωστό πόσο του Λάκη(κάτι καλύτερο δεν γινότανε έτσι κ αλλιώς)!!! :cheesy:

Βέβαια η μουναρά είναι 75% πόρνη πολυτελείας οπότε:

Θα την κερδίσεις μεν μόνο με καμάκι κ ποτέ με γνωριμία γιατί θα σου βάζουνε τρικλοποδιές οι διάφοροι ζηλιάρηδες ''φίλοι'' κ γνωστοί,αλλά θα κάτσει μαζί σου αν έχεις λεφτά κ για όσο έχεις...

Εφόσον φυσικά δεν φανεί στον ορίζοντα κάποιος πλουσιότερος....

Οπότε καλύτερα να επιλέξεις μία μέτρια μικροαστη(που λέει κ ο Λάκης) για σχέση ή γάμο!!! :rockon:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
To μοναδικό σχεδόν σωστό πόσο του Λάκη(κάτι καλύτερο δεν γινότανε έτσι κ αλλιώς)!!! :cheesy:

Βέβαια η μουναρά είναι 75% πόρνη πολυτελείας οπότε:

Θα την κερδίσεις μεν μόνο με καμάκι κ ποτέ με γνωριμία γιατί θα σου βάζουνε τρικλοποδιές οι διάφοροι ζηλιάρηδες ''φίλοι'' κ γνωστοί,αλλά θα κάτσει μαζί σου αν έχεις λεφτά κ για όσο έχεις...

Εφόσον φυσικά δεν φανεί στον ορίζοντα κάποιος πλουσιότερος....

Οπότε καλύτερα να επιλέξεις μία μέτρια μικροαστη(που λέει κ ο Λάκης) για σχέση ή γάμο!!! :rockon:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
Μπορείτε φυσικά πάντα να ελπίζετε ότι θα βρείτει μία μουνάρα να σας αγαπήσει για αυτό που είστε(όπως π.χ. στις ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες της φινος φιλμ)!!! :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σωστός ο Papazol.

Όχι μόνο στις Ελληνικές ταινίες όμως, και σε ταινίες (κυρίως Hollywood) από άλλες χώρες.

Μάλιστα, θα είστε ντροπαλός, αυτή θα σας προσέξει, στην αρχή θα είστε λίγο καχύποπτος, μετά θα ερωτευτείτε, την ίδια ακριβώς περίοδο θα σας την πέσει ακόμα μια μουνάρα και θα πάτε μαζί της, θα το μάθει η άλλη, θα γίνει έξαλλη, θα την παρακαλέσετε να γυρίσει πίσω και θα γυρίσει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σωστός ο Papazol.

Όχι μόνο στις Ελληνικές ταινίες όμως, και σε ταινίες (κυρίως Hollywood) από άλλες χώρες.

Μάλιστα, θα είστε ντροπαλός, αυτή θα σας προσέξει, στην αρχή θα είστε λίγο καχύποπτος, μετά θα ερωτευτείτε, την ίδια ακριβώς περίοδο θα σας την πέσει ακόμα μια μουνάρα και θα πάτε μαζί της, θα το μάθει η άλλη, θα γίνει έξαλλη, θα την παρακαλέσετε να γυρίσει πίσω και θα γυρίσει.

Σαν καμάκι σε στριπτηζάδικο μου ακούγεται αυτό!

:grin:

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι λύσεις είναι απλούστατες.

1)Πρέπει να γαμήσεις 3ψήφιο αριθμό πουτάνων.
2)Πρέπει να αρχίσεις να την πέφτεις με όσο γίνεται μεγαλύτερους ρυθμούς.
3)Εναλλακτικά μια καλή πρόταση είναι όταν βγαίνεις έξω , να μην γυρνάς σπίτι αν δεν την πέσεις σε 5 γκόμενες αρχικά. Σταδικά αυξάνεις το νούμερο σε 10,20,100.

Αν γαμήσεις πάνω από 100 πουτάνες και την πέσεις σε πάνωαπό 50 γυναίκες , οι ντροπές έχουν πάει στο διάολο.

Όσο δεν τα έχεις κάνει αυτά , το πρόβλημά σου είναι ότι δεν γάμησες πάνω από 100 και δεν την έπεσες σε πάνω από 50. Η ντροπή δεν είναι το πρόβλημα , αλλά συνέπεια αυτού.

oreos  symfono

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε πετάξτε εξω τις ψωλές χύμα στο δρόμο και όποια τον πιάσει θα είναι η τυχερή.όχου να ουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom