gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Χαχα και η μασκα!
Χαχα και η μασκα!
καλημερα συναγωνιστες,
θα ηθελα να συζητησω ενα προβλημα το οποιο ισως πληττει ενα μεγαλο μερος των ανδρων στις μερες μας.
Την αδυναμια και την ελλειψη αυτοπεποιθησης των ανδρων για να προσεγγισουν το αντιθετο φυλο που ως συνεπεια εχει την μυθοποιηση του και την μεγαλη δυσκολια του σιναμα.
Τι μπορει να κανει κανεις, οταν πεθαινει απο την ντροπη του και οταν δεν μπορει να καταπολεμησει το συναισθημα αυτο προκειμενου να προσεγγισει μια γυναικα?
Πως το καταπολεμησατε εσεις οι ιδιοι?Τι θα προτεινατε στα ατομα αυτα?
ΥΣ ειμαι και εγω ενας απο αυτους και θα ηθελα να με βοηθησετε να αλλαξω.Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι σαν εμενα που ΄΄κολλανε΄΄ και ξερω επισης οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ειναι πολυ πιο εμπειροι απο εμας και θα μπορουσαν να μας βοηθησουν.
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!
Πίνω και δεν σταματώ να μιλώωωω xo χο χο!!!μετα το πρωτο μπουκαλι ξεχνας τις ντροπες και δε μασας ουτε ταντρερα σου
το πολυ πολυ να τα ξερασεις
Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :
"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"
εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4
τυπε μου θυμιζει το θεμα το γιωργακη απο την μητιληνη.
ο τυπος που ανοιξε το θρεντ εχει φαει τις ηττες του,εχει παθει την ηττοπαθεια του,και ειναι στο σταδιο που και ο ιδιος απορριπτει τον εαυτο πλεον.εχουμε πει οτι καθε χυλοπιτα τον σωστο μαχητη τον πορωνει και γινετε ακομα πιο δυνατος.
εδω ειναι ο γιωργακης.
Εσύ είσαι ο τζωρτζ1983;
ειχα βρει μια γεματουλα εμενε μυτιληνη τα ειχαμε 4 μηνες μετα την χωρισα δεν ηθελα αλλο μαζι τηςΒρήκες γκόμενα;
ειχα βρει μια γεματουλα εμενε μυτιληνη τα ειχαμε 4 μηνες μετα την χωρισα δεν ηθελα αλλο μαζι της
Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :
"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"
εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4
To μοναδικό σχεδόν σωστό πόσο του Λάκη(κάτι καλύτερο δεν γινότανε έτσι κ αλλιώς)!!!Σχετικά με τις γυναίκες που γνωρίζουμε από παρέα.
Όταν ήμουν ... μικρούλης , έτσι βολευόμουν κι εγώ.
Αργά αργά και διστακτικά , με την ξαδελφούλα της κολλητής του συμμαθητή , που ήρθε στο πάρτυ κτλ κτλ κτλ ...
Έτσι γνωρίζεις καλά κορίτσια , από σπίτι , καλλιεργημένα κτλ.
Το θέμα είναι ότι όταν τις έβγαζα έξω , εγώ ήμουν με το καλό κορίτσι , της σειράς το κορίτσι και υπήρχαν και οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ , τις οποίες κοίταζε όλο το μαγαζί και τους έτρεχαν τα σάλια , ενώ ήθελαν να σκοτώσουν ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τις συνόδευε.
Κατέληξα στο συμπέρασμα , ότι ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ δεν βγάζεις ποτέ μέσα από παρέες , συναναστροφές , τσάγια , πάρτυ κτλ.
Κανένας δεν σε βοηθάει να φας τις σούπερ-ντούπερ γκόμενες , γιατί όλοι ζηλεύουν αυτόν που τις τρώει.
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ = ΚΑΜΑΚΙ.
Δεν είναι για όλους.
Όπως δεν είναι και οι μουνάρες για όλους.(προφανώς εδώ εννοεί είναι μόνο για τους λεφτάδες)
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Και πρέπει να "καταναλωθούν" και τα μπάζα .........
(Έχει μεγάλη σημασία τι θέλεις. Να βρεις μια μικροαστή μέτρια για να την παντρευτείς και να αράξεις ή να γαμάς γκόμενες που γουστάρεις και σε φτιάχνουν τρελά;)
To μοναδικό σχεδόν σωστό πόσο του Λάκη(κάτι καλύτερο δεν γινότανε έτσι κ αλλιώς)!!!
Βέβαια η μουναρά είναι 75% πόρνη πολυτελείας οπότε:
Θα την κερδίσεις μεν μόνο με καμάκι κ ποτέ με γνωριμία γιατί θα σου βάζουνε τρικλοποδιές οι διάφοροι ζηλιάρηδες ''φίλοι'' κ γνωστοί,αλλά θα κάτσει μαζί σου αν έχεις λεφτά κ για όσο έχεις...
Εφόσον φυσικά δεν φανεί στον ορίζοντα κάποιος πλουσιότερος....
Οπότε καλύτερα να επιλέξεις μία μέτρια μικροαστη(που λέει κ ο Λάκης) για σχέση ή γάμο!!!
Σωστός ο Papazol.
Όχι μόνο στις Ελληνικές ταινίες όμως, και σε ταινίες (κυρίως Hollywood) από άλλες χώρες.
Μάλιστα, θα είστε ντροπαλός, αυτή θα σας προσέξει, στην αρχή θα είστε λίγο καχύποπτος, μετά θα ερωτευτείτε, την ίδια ακριβώς περίοδο θα σας την πέσει ακόμα μια μουνάρα και θα πάτε μαζί της, θα το μάθει η άλλη, θα γίνει έξαλλη, θα την παρακαλέσετε να γυρίσει πίσω και θα γυρίσει.
Οι λύσεις είναι απλούστατες.
1)Πρέπει να γαμήσεις 3ψήφιο αριθμό πουτάνων.
2)Πρέπει να αρχίσεις να την πέφτεις με όσο γίνεται μεγαλύτερους ρυθμούς.
3)Εναλλακτικά μια καλή πρόταση είναι όταν βγαίνεις έξω , να μην γυρνάς σπίτι αν δεν την πέσεις σε 5 γκόμενες αρχικά. Σταδικά αυξάνεις το νούμερο σε 10,20,100.
Αν γαμήσεις πάνω από 100 πουτάνες και την πέσεις σε πάνωαπό 50 γυναίκες , οι ντροπές έχουν πάει στο διάολο.
Όσο δεν τα έχεις κάνει αυτά , το πρόβλημά σου είναι ότι δεν γάμησες πάνω από 100 και δεν την έπεσες σε πάνω από 50. Η ντροπή δεν είναι το πρόβλημα , αλλά συνέπεια αυτού.