Νέα

Ντροπαλότητα και τρόποι καταπολέμησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
θα ηθελα να πω και κατι αλλο χωρις να πεσουν καποιοι να με φανε!!
πολλοι και οχι ολλοι το τοινιζω! δεν ξερουνε που πατανε! αυτο το λεω γιατι εχω εναν γνωστο και μια γνωστη που εχουνε το ιδιο προβλημα!
δηλ πανε και την πεφτουνε σε κατι ατομα.........που λες αυτα δεν αγγιζονται (απ ολλες τις πλευρες) οικονομικης-εμφανησιακης κλπ
το αποτελεσμα ειναι το εξης!μενουνε μονα τους αυτα τα ατομα γιατι δεν βλεπουνε τα μουτρα τους στον καθρεφτη (σορυ που το λεω τοσο ωμα)1ον και 2ον δεν ξερουνε που πατανε!
καμια φορα δεν μας φταινε και ΟΛΛΕΣ οι ελληνιδες! (Interceptor δεν το λεω για σενα αδερφε,το λεω επειδη τα λεγομενα σου τα χω ακουσει πολλες φορες και απο αλλους)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
thanoss οκ χαλαρά δεν παρεξηγώ, συζήτηση κάνουμε. Απλά παρατηρώ ότι ακόμα και κοπέλες που δεν είναι όπως λές πανέμορφες με λεφτά κλπ, είναι επίσης ψωνάρες και το βασικότερο είναι ότι στην αρχή σε χαροποιούν δίνοντάς σου ελπίδες και μετά όταν 'τσιμπήσεις' σε παρατάνε. δε λέω..μπορεί να έχω πέσει και σε τελείως κουλές, αλλά δεν μπορείς δυστυχώς εξ'αρχής να ξέρεις με ποιαν έχεις να κάνεις και το χειρότερο είναι ότι είναι οι κοπέλες της διπλανής πόρτας, όχι κάτι το εξεζητημένο επαναλαμβάνω ;) Αμα σου πω ιστορίες θα τραβάς τα μαλιά σου και θα λες είναι δυνατόν??? Τεσπα...γι'αυτό έκανα αν θέλεις αυτή τη γενίκευση για της δικές μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
thanoss οκ χαλαρά δεν παρεξηγώ, συζήτηση κάνουμε. Απλά παρατηρώ ότι ακόμα και κοπέλες που δεν είναι όπως λές πανέμορφες με λεφτά κλπ, είναι επίσης ψωνάρες και το βασικότερο είναι ότι στην αρχή σε χαροποιούν δίνοντάς σου ελπίδες και μετά όταν 'τσιμπήσεις' σε παρατάνε. δε λέω..μπορεί να έχω πέσει και σε τελείως κουλές, αλλά δεν μπορείς δυστυχώς εξ'αρχής να ξέρεις με ποιαν έχεις να κάνεις και το χειρότερο είναι ότι είναι οι κοπέλες της διπλανής πόρτας, όχι κάτι το εξεζητημένο επαναλαμβάνω ;) Αμα σου πω ιστορίες θα τραβάς τα μαλιά σου και θα λες είναι δυνατόν??? Τεσπα...γι'αυτό έκανα αν θέλεις αυτή τη γενίκευση για της δικές μας.
πορνομεταναστευση ΤΩΡΑ! :rockon:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Mην ασχολεισαι με δαυτες..........

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
θα ηθελα να πω και κατι αλλο χωρις να πεσουν καποιοι να με φανε!!
πολλοι και οχι ολλοι το τοινιζω! δεν ξερουνε που πατανε! αυτο το λεω γιατι εχω εναν γνωστο και μια γνωστη που εχουνε το ιδιο προβλημα!
δηλ πανε και την πεφτουνε σε κατι ατομα.........που λες αυτα δεν αγγιζονται (απ ολλες τις πλευρες) οικονομικης-εμφανησιακης κλπ
το αποτελεσμα ειναι το εξης!μενουνε μονα τους αυτα τα ατομα γιατι δεν βλεπουνε τα μουτρα τους στον καθρεφτη (σορυ που το λεω τοσο ωμα)1ον και 2ον δεν ξερουνε που πατανε!
καμια φορα δεν μας φταινε και ΟΛΛΕΣ οι ελληνιδες! (Interceptor δεν το λεω για σενα αδερφε,το λεω επειδη τα λεγομενα σου τα χω ακουσει πολλες φορες και απο αλλους)

δηλαδη ξερεις κ κοπελα που παει κ την πεφτει χυμα κ τρωει αβερτα πιτες η ηταν τυπογραφικο λαθος?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Γιατί να την κάνουμε εμείς απ'την Ελλάδα? Να την κάνουν οι Ελλεεινίδες με ελαφρά για Σιβηρία να τρώνε το ξύλο της αρκούδας απ'τους Ρώσσους και να έρθουν εδώ τα Ρωσσιδάκια να ζεσταθούν....ανταλλαγή πορνο-πλυθησμών :tits:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί να την κάνουμε εμείς απ'την Ελλάδα? Να την κάνουν οι Ελλεεινίδες με ελαφρά για Σιβηρία να τρώνε το ξύλο της αρκούδας απ'τους Ρώσσους και να έρθουν εδώ τα Ρωσσιδάκια να ζεσταθούν....ανταλλαγή πορνο-πλυθησμών :tits:

Oποιος μπορει...........

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δηλαδη ξερεις κ κοπελα που παει κ την πεφτει χυμα κ τρωει αβερτα πιτες η ηταν τυπογραφικο λαθος?
βεβαιως ξερω!
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΟ!!!!!και δεν ξερει που παταει!για αυτο και ειναι και μονη της,γιατι δεν ριχνει το καλαμι!

δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω!αλλα την πεφτουμε σε καλα και ησυχα κοριτσακια για σχεση! τις ξεκολες τις θελουμε για αλλα πραγματα!εχει και ψαγμενα κοριτσακια αλλα θελει ΨΑΞΙΜΟ

προς ολοταχως!

Επισκέπτης
Γνώριζε γυναίκες και ανθρώπους γενικότερα, κάνε φίλες και να είσαι διακριτικός. Αν πας σε ένα μαγαζί και αρχίζεις να την πέφτεις σε όλες μάλλον θα καταλήξεις να γίνεις ο καραγκιόζης του μαγαζιού. Καμία δεν γουστάρει τους απελπισμένους. Υπάρχει ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις μία γυναίκα, και ο λάθος. Το "καμάκι" είναι λάθος σε γενικές γραμμές.

Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος που είναι περίεργος τύπος, και δεν περνάει για φυσιολογικός άνθρωπος, αρχίζει το καμάκι. Όταν μαθαίνεις να λειτουργείς με άλλους ανθρώπους, μαθαίνεις και πως να είσαι εσύ νορμάλ ευχάριστος άνθρωπος. Εκτός αν κάνεις παρέα με περίεργους η κάγκουρες η αντικοινωνικούς τύπους.

Σχετικά με τις γυναίκες που γνωρίζουμε από παρέα.
Όταν ήμουν ... μικρούλης , έτσι βολευόμουν κι εγώ.
Αργά αργά και διστακτικά , με την ξαδελφούλα της κολλητής του συμμαθητή , που ήρθε στο πάρτυ κτλ κτλ κτλ ...
Έτσι γνωρίζεις καλά κορίτσια , από σπίτι , καλλιεργημένα κτλ.
Το θέμα είναι ότι όταν τις έβγαζα έξω , εγώ ήμουν με το καλό κορίτσι , της σειράς το κορίτσι και υπήρχαν και οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ , τις οποίες κοίταζε όλο το μαγαζί και τους έτρεχαν τα σάλια , ενώ ήθελαν να σκοτώσουν ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΤΟ που τις συνόδευε.

Κατέληξα στο συμπέρασμα , ότι ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ δεν βγάζεις ποτέ μέσα από παρέες , συναναστροφές , τσάγια , πάρτυ κτλ.
Κανένας δεν σε βοηθάει να φας τις σούπερ-ντούπερ γκόμενες , γιατί όλοι ζηλεύουν αυτόν που τις τρώει.

ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΑΣ ΜΟΝΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ = ΚΑΜΑΚΙ.

Δεν είναι για όλους.
Όπως δεν είναι και οι μουνάρες για όλους.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Και πρέπει να "καταναλωθούν" και τα μπάζα .........

(Έχει μεγάλη σημασία τι θέλεις. Να βρεις μια μικροαστή μέτρια για να την παντρευτείς και να αράξεις ή να γαμάς γκόμενες που γουστάρεις και σε φτιάχνουν τρελά;)

Επισκέπτης
Γίνε κοινωνικός πρώτα και μετά θα ξεπεράσεις την ντροπή. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος που είναι περίεργος τύπος, και δεν περνάει για φυσιολογικός άνθρωπος, αρχίζει το καμάκι.

Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :

"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"

εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο  και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Κατέληξα στο συμπέρασμα , ότι ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ δεν βγάζεις ποτέ μέσα από παρέες , συναναστροφές , τσάγια , πάρτυ κτλ.
Κανένας δεν σε βοηθάει να φας τις σούπερ-ντούπερ γκόμενες , γιατί όλοι ζηλεύουν αυτόν που τις τρώει.

Εδώ πλέον και μέτριες δε βγάζεις από παρέες, όχι μουνάρες.

αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις.

Μέγα λάθος. Αν μπαζώσεις μια φορά, μια ζωή θα μπαζώνεις...

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ενδιαφερων το θεμα.να το μελετησω λιγο και θα κανω την αναλυση μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom