Νέα

Ντροπαλότητα και τρόποι καταπολέμησης!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
τυπε μου θυμιζει το θεμα το γιωργακη απο την μητιληνη.
ο τυπος που ανοιξε το θρεντ εχει φαει τις ηττες του,εχει παθει την ηττοπαθεια του,και ειναι στο σταδιο που και ο ιδιος απορριπτει τον εαυτο πλεον.εχουμε πει οτι καθε χυλοπιτα τον σωστο μαχητη τον πορωνει και γινετε ακομα πιο δυνατος.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :

"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"

εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο  και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4

Γουστάρω ΛΑΚΗ.

Μεγάλε σημερα έχεις ρέντα και συμφωνώ απόλυτα με ότι λες.

Είναι ντροπή για ένα αντρα ή ντροπαλότητα και η έλλειψη αυτοπεποίθησης!!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Επειδή το παραπάνω σχετίζεται με όσα έγραψα εγώ , νοιώθω την ανάγκη να απαντήσω.
Ο τύποως μου γράφει τα παραπάνω , ο οποίος θεωρεί ότι :

"Όσοι δεν περνάνε για φυσιολογικοί κάνουν καμάκι"

εμένα μου φαίνεται ο κλασσικός μαλάκας αποτυχημένος έλληνας μισθωτός ληγούρης μικροαστός.Ο οποίος βολευόταν με τη μαλακία , μέχρι που τα "έφτιαξε" με ένα κωλό-μπαζο που του γνώρισε η παρέα των συμμαθητών/συμφοιτητών του από το σχολείο ή οι φίλοι από το στρατό (οι μαλάκες δεν έχουν άλλες παρεές πέρα από το σχολείο/πανεπιστήμιο  και το στρατό) , την παντρεύτηκε και τώρα καμαρώνει ότι είναι σπουδαίος , φυσιολογικός και ... κοινωνικός και περνάει τη ζωή του σκεπτόμενος πως θα πληρώσει το στεγαστικό και τις δόσεις της corola 1.4

τι αλλους φιλους να εχεις αν δεν ειναι απο το σχολειο ,το πανεπιστημιο,το στρατο, και τη δουλεια???

απο που αλλου να εχεις φιλους???

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
δεν ειναι θεμα αν εχεις φιλους η οχι ρε μαγκες.το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να κολλησει σε γκομενα ο ανθρωπος.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ενας τροπος μαλλον ειναι το αλκοολ!

Επισκέπτης
τι αλλους φιλους να εχεις αν δεν ειναι απο το σχολειο ,το πανεπιστημιο,το στρατο, και τη δουλεια???απο που αλλου να εχεις φιλους???

Αν στη ζωή σου έχεις κυκλοφορήσει νύχτα , εκτός ΣΚ , τότε έχεις αποκτήσει 100πλάσιους φίλους από όσους κάνεις μαζί σε σχολείο+πανεπιστήμιο+στρατό+δουλειά.

Αν δεν έχεις κάνει, καλό είναι να αποφεύγεις να χαρακτηρίζεις άλλους ότι είναι "περίεργοι τύποι" και ότι "δεν περνάνε για φυσιολογικοί" , γιατί δεν σε παίρνει .

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αν στη ζωή σου έχεις κυκλοφορήσει νύχτα , εκτός ΣΚ , τότε έχεις αποκτήσει 100πλάσιους φίλους από όσους κάνεις μαζί σε σχολείο+πανεπιστήμιο+στρατό+δουλειά.

Αν δεν έχεις κάνει, καλό είναι να αποφεύγεις να χαρακτηρίζεις άλλους ότι είναι "περίεργοι τύποι" και ότι "δεν περνάνε για φυσιολογικοί" , γιατί δεν σε παίρνει .

Πολυ σωστοοοςςς και Σοφος.. :rockon: :headbang2: :headbang2:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ενας τροπος μαλλον ειναι το αλκοολ!

Όσο κι αν κάποιοι δεν το παραδέχονται :grin:

Πάντα με μέτρο! Για να λυθεί λίγο η γλώσσα & να ανεβούν οι ρυθμοί και οι στροφές.

Γιατί αν δεν προσέξεις, αντί να το πιείς, θα σε πιεί αυτό!!!

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Πάντα με μέτρο! Για να λυθεί λίγο η γλώσσα & να ανεβούν οι ρυθμοί και οι στροφές.

Γιατί αν δεν προσέξεις, αντί να το πιείς, θα σε πιεί αυτό!!!

:grin: :grin: :grin: Ναι πάντα μιλάμε για να σου λυθεί η γλώσσα να σε βοηθήσει να σπάσει ο πάγος! Ένας κολλητός λέει ότι δε βοηθάει αλλά του κάκκου προσπαθώ να τον πείσω! Άλλωστε είναι προφανές ότι όταν έρθουν τα ποτά σε μια παρέα η γλώσσα λύνεται και ζεσταίνει η ατμόσφαιρα :) :)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες,

θα ηθελα να συζητησω ενα προβλημα το οποιο ισως πληττει ενα μεγαλο μερος των ανδρων στις μερες μας.
Την αδυναμια και την ελλειψη αυτοπεποιθησης των ανδρων για να προσεγγισουν το αντιθετο φυλο που ως συνεπεια εχει την μυθοποιηση του και την μεγαλη δυσκολια του σιναμα.
Τι μπορει να κανει κανεις, οταν πεθαινει απο την ντροπη του και οταν δεν μπορει να καταπολεμησει το συναισθημα αυτο προκειμενου να προσεγγισει μια γυναικα?
Πως το καταπολεμησατε εσεις οι ιδιοι?Τι θα προτεινατε στα ατομα αυτα?

ΥΣ ειμαι και εγω ενας απο αυτους και θα ηθελα να με βοηθησετε να αλλαξω.Ξερω οτι υπαρχουν πολλοι σαν εμενα που ΄΄κολλανε΄΄ και ξερω επισης οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ειναι πολυ πιο εμπειροι απο εμας και θα μπορουσαν να μας βοηθησουν.

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!

φιλε ξερωγω καταρχας θα'θελά να σε ρωτησω αν εισαι ακομα Ελβετια στη Ζυριχη οπως ειχες αναφερει στο προηγουμενο ποστ που ειχες ανοιξει, ζητωντας βοηθεια για τη κοπελα που σε απατησε με το facebook,κτλ και τη bad day στο ελβετικο studio, εκει ειχες πει οτι η συγκεκριμενη κοπελα που σου ραγισε τη καρδια ηταν η πρωτη ολοκληρωμενη σου σχεση αλλα πριν ειχεσ εμπειρια και απο αλλες κοπελες πραγμα που σημαινει οτι τουλαχιστον θα ειχες κανει καποια πεσιματα και προσπαθειες προσεγγισης του αλλου φυλου..τι εγινε απο τον Ιανουαριο που περασες εκεινη τη μαυρη περιοδο ακολουθησες τισ συμβουλες των μπουρδελοβιων και αρχησες να βγαινεις στα μπαρ της Ζυριχης..? πηγες ξανα σε στουντιο,μπουρδελα,κτλ..? ρωτω για να μπορεσω να σε βοηθησω κατανοωντας τη κατασταση στην οποια βρισκεσαι τωρα..τι εχει μεσολαβησει απο τοτε σε αυτον τον τομεα της ζωης σχετικα με το αλλο φυλο..?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όταν είσαι μεθυσμένος είναι χαριτωμένες οι μαλακίες  :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Όταν είσαι μεθυσμένος είναι χαριτωμένες οι μαλακίες  :2funny:

ναι όντως είναι, αλλά η "ξινή" απέναντί σου δεν τις βρίσκει χαριτωμένες! Το πολύ πολύ να σκέφτεται ότι είσαι μπεκρής, και ότι σου βρωμάει η ανάσα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

(Έχει μεγάλη σημασία τι θέλεις. Να βρεις μια μικροαστή μέτρια για να την παντρευτείς και να αράξεις ή να γαμάς γκόμενες που γουστάρεις και σε φτιάχνουν τρελά;)

[/quote]

γιατι να μην βρεις μια πολυ καλη και οχι μεσαια μικροαστη για σχεση/γαμο κλπ? οπου κοιτας εκει φτανεις.  ;)

παντως γενικα συμφωνω με αυτα που ειπωθηκαν περι μεσαιας γκομενας με ψηλα τη μυτη. το βλεπω παντου και εγω. κριμα...

Επισκέπτης
Επίσης είμαι ενάντια στα πεσίματα. Γνώριζε γυναίκες και ανθρώπους γενικότερα, κάνε φίλες και να είσαι διακριτικός. Αν πας σε ένα μαγαζί και αρχίζεις να την πέφτεις σε όλες μάλλον θα καταλήξεις να γίνεις ο καραγκιόζης του μαγαζιού. Καμία δεν γουστάρει τους απελπισμένους. Υπάρχει ο σωστός τρόπος να προσεγγίσεις μία γυναίκα, και ο λάθος. Το "καμάκι" είναι λάθος σε γενικές γραμμές.

Γίνε κοινωνικός πρώτα και μετά θα ξεπεράσεις την ντροπή. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος που είναι περίεργος τύπος, και δεν περνάει για φυσιολογικός άνθρωπος, αρχίζει το καμάκι. Όταν μαθαίνεις να λειτουργείς με άλλους ανθρώπους, μαθαίνεις και πως να είσαι εσύ νορμάλ ευχάριστος άνθρωπος. Εκτός αν κάνεις παρέα με περίεργους η κάγκουρες η αντικοινωνικούς τύπους.
οτι θα εγραφα κι εγω!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom