Ρε Αρειαναρα τί κεραμιδα μου πεταξες ? Δεν τα λενε ετσι αποτομα φιλε αυτα... Μπορουσες να το πεις πλαγιως... Πωπω , αλλη μια Θεά περναει το Πανθεον(πολυ φοβαμαι , μαζι με τη Σονια...) :'( :'( Ειμαι πολυ τυχερος να λεω στη ζωη μου οτι γαμησα μια τετοια γυναικα!!!!
ελα μωρε με την αντριαννα την μαλακω!!!!!!!!!!!!!σιγα το γερμανικο μουνι!!!!!! αν ειχες δει την παμελα απο θησεως 35 περσι και αυτην που περιεγραψα στην ιπποκρατους πριν 5-6 χρονια τωρα δεν θα θυμοσουν καν την αντριαννα!
μην τον θαυμαζετε......δεν τα ξερει ολα απο μονος του...πως θα μπορουσε αλλωστε?εχει ανταποκριτες σε ολη την ευρωπη και ειδικα στη γερμανια εχει αρκετους λογω αδυναμιας στο γερμανικο φυλλο.......ειμαι σιγουρος οτι θα μας πει συντομως την νεα διευθυνση του οικου ανοχης της ντοριν και της αντριαννας!!!!!!!!
φιλτατε και ιδρυτικο μελος τουτουνου τοιουτου σαιτ σου ανακοινωνω οτι η ντοριν καθε μερα που ξυπναει σκεφτεται και ονειρευεται το ακμαιο μοριο σου που πανωκατεβαινει μεσα στις σιλικονατες χειμαρρωδεις βυζαρες της.....ασε που εχει αφισες δικες σου στο σπιτι της! ελπιζω να γελασες,οκ?