Νέα

Ντορίν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το μόνο της κακό πιστέυω είναι που βάζει το "δαχτυλάκι'' όταν την γαμάς,αυτό με ξενερώνει τρελά  :P
Ρε μεγαλε ετσι οπως το εγραψες το μυαλο μου πηγε σε "κοντρα παξιμαδι"....
Διευκρινισε λιγο ρε αδερφε...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Διαβασα καπου οτι σταματησε... Γενικα απο τη δουλεια ή ειδικα απο το σπιτι στην Ιππωνακτος? Ενημερωστε ταχιστα...

Επισκέπτης
σταματησε γενικα απο την ελλαδα!!!!!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε Αρειαναρα τί κεραμιδα μου πεταξες ? Δεν τα λενε ετσι αποτομα φιλε αυτα... Μπορουσες να το πεις πλαγιως... Πωπω , αλλη μια Θεά περναει το Πανθεον(πολυ φοβαμαι , μαζι με τη Σονια...)  :'( :'( Ειμαι πολυ τυχερος να λεω στη ζωη μου οτι γαμησα μια τετοια γυναικα!!!! :sunglasses:

Επισκέπτης
να μαθετε ρε!!!εφυγε η αντριανα  και τωρα ας φυγουν ολες!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
να μαθετε ρε!!!εφυγε η αντριανα  και τωρα ας φυγουν ολες!!!!!!!!!!

ελα μωρε με την αντριαννα την μαλακω!!!!!!!!!!!!!σιγα το γερμανικο μουνι!!!!!! αν ειχες δει την παμελα απο θησεως 35 περσι και αυτην που περιεγραψα στην ιπποκρατους πριν 5-6 χρονια τωρα δεν θα θυμοσουν καν την αντριαννα!

Επισκέπτης
την παμελα την εχω δει αλλα σαν την αντριανα και την κατερινα καμια !!!!!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Βάλε και την Πίτσια και τη Ζανίν, να συμπληρωθεί το καρέ!  :)

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Τι εγινε ρε παιδια;;; το χασαμε το κοριτσι;;; καιρο εχω να την ακουσω!!! Μας εγκατελειψε και αυτη;;;

Επισκέπτης
σταματησε και αυτη!!γυρισε γερμανια!!

GEKAS

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
11
Like
141
Πόντοι
11
Τελικα αυτη η γκομενα μου εμεινε απωθημενο!!! Ολο ελεγα να την βρω και ολο κατι γινοταν!!! Ας ελπισουμε οτι θα επιστρεψει καποτε!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σταματησε και αυτη!!γυρισε γερμανια!!

μην τον θαυμαζετε......δεν τα ξερει ολα απο μονος του...πως θα μπορουσε αλλωστε?εχει ανταποκριτες σε ολη την ευρωπη και ειδικα στη γερμανια εχει αρκετους λογω αδυναμιας στο γερμανικο φυλλο.......ειμαι σιγουρος οτι θα μας πει συντομως την νεα διευθυνση του οικου ανοχης της ντοριν και της αντριαννας!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
την αντριανα θα την κρατησω για παρτυ μου!!χαχαχαχ

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Κανα νεο για την Ντορίν υπάρχει? Αφου γύρισε η Αντριάννα όλα είναι πιθανά... warhol φώτισέ μας...  :helpplea:

Επισκέπτης
η ντοριν ειναι γερμανια ακομα!!αν και εχω πληροφοριες οτι σε μερικους μηνες θα επιστρεψει!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κανα νεο για την Ντορίν υπάρχει? Αφου γύρισε η Αντριάννα όλα είναι πιθανά... warhol φώτισέ μας...  :helpplea:

φιλτατε και ιδρυτικο μελος τουτουνου τοιουτου σαιτ σου ανακοινωνω οτι η ντοριν καθε μερα που ξυπναει σκεφτεται και ονειρευεται το ακμαιο μοριο σου που πανωκατεβαινει μεσα στις σιλικονατες χειμαρρωδεις βυζαρες της.....ασε που εχει αφισες δικες σου στο σπιτι της! ελπιζω να γελασες,οκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom