Ο ανθρωπος ειναι με διπολικη διαταραχη. Η μητερα του προφανως το ιδιο εχει. Γι αυτο ειπε οτι επαιρνε ΝΟΜΙΜΑ με μορια μεταταξη οπου ηθελε, λογω του οτι ηταν πολυτεκνος ΚΑΙ λογω του προβληματος της μητερας του, οπως ειπε.
Τη μια καθηγητης μουσικης, την αλλη στην Ηλιουπολη στο Δημο, μετα σε αλλον Δημο.
Εχει και χαρτι απο ΚΕΠΑ κεντρο πιστοποιησης αναπηριας, το οποιο ειναι πολυ ισχυρο και θα τον βοηθησει να αντιπαλεψει που θελουν να του κοψουν το μισθο και να τον απολυσουν. Πολυ πιθανον να δικαιουται και αναπηρικη συνταξη. Ουτε καν τηλεργασια. Να καθεται και να παιρνει αναπηρικη συνταξη.
Εγω ειμαι πρωτος που λεω οτι πρεπει να κανει το τεστ dna. Δεν ειναι τιποτα. Ισα ισα ο ιδιος θα επρεπε να το ζητησει ωστε να φυγει καθε υποψια και να τους αποστομωσει. Καθαρος ουρανος δεν φοβαται.
Ομως ακουσα αυτο που ειπε, που εχει και σε αυτο δικιο. Ειπε οτι οπως οι Ιεχωβαδες αρνουνται να κανουν καποια πραγματα, και το κρατος τους σεβεται, ετσι θα πρεπει να σεβαστουν και τις δικες του πεποιθησεις που δεν γουσταρει ληψη dna.
Δεν συμφωνω, να γινει το τεστ. Πως αλλιως θα ξεκαθαρισει;
Αλλα ειναι εξυπνος. Εχει επιχειρηματα. Το κρατος φερεται με ξεχωριστο τροπο στους Ιεχωβαδες. Ζηταω κι εγω το ιδιο.
Στο στρατο στο κεντρο εκπαιδευσεως, χαμος, πολλα ατομα. Τρεχαμε τρελαμενοι. Και παραπερα ελαχιστα ατομα αραγμενα. Κοιταγανε. Εμεις τρεχαμε πανικοβλητοι κι εκεινοι ο μηνας εχει 9. Ρωταω εναν Τι ειναι αυτοι εκει μονοι τους σαν τους ψωριαδηδες; Δεν καταδεχονται να πανε μαζι με τους υπολοιπους; -Ειναι Ιεχωβαδες. -Και επειδη ειναι Ιεχωβαδες; Που ηξερα εγω τοτε απο τετοια πραγματα.
Σωστα λοιπον ο Μανωλης πουλαει τρελα και εκμεταλευεται ο,τι μπορει.
Δεν μπορει να τρεχουν τον καθε πολιτη, γιατι <Ετσι λεει ο Νομος.> Αμειλικτα. Και οπου τους βολευει να αρνουνται την εφαρμογη του νομου.
Οχι, τα νομιμα.
Για τα παρανομα οπλα, για το οτι δεν πηγαινε τα παιδια του σχολειο, για τις επιθεσεις στους κυνηγους και σε αστυνομικους, θα δικαστει, πλημμεληματα ειναι, θα ξεμπερδευει.
Οχι ομως που πεσανε πανω του να τον φανε.