rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ένα γιατρό, ένα γιατρό και γύψο, πολύ γύψο! Να σωθεί η ελλάς!!!!
Για σου ΠΠ ο Τσιπρακος ξαναβγαλε το μαχαιρι σημερα εναντιον ΑΛΑΒΑΝΟΥ
Δεν θα μου πεις τιποτα γι αυτο ?
Ένα γιατρό, ένα γιατρό και γύψο, πολύ γύψο! Να σωθεί η ελλάς!!!!
θες ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;Για σου ΠΠ ο Τσιπρακος ξαναβγαλε το μαχαιρι σημερα εναντιον ΑΛΑΒΑΝΟΥ
Δεν θα μου πεις τιποτα γι αυτο ?
Να δειτε τωρα που η πολυκατοικια καταρρεει...πως απο το υπογειο θα κανουν αισθητη την εμφανιση τους, διαφορα υποχθονια ζωακια....ποντικακια...φιδακια....κατσαριδουλες....καλη μας ορεξη...
θες ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;
Μη με μπλεκεις εμενα με παπαδες και νεκροταφεια...εσυ που ησουνα?Στου Λεωνιδα?.....Θα φτιαξουμε αλλη.... εμεις
Στο μνημοσυνο του Συριζα θα πατε ?
αι φυλετικα χαρακτηρηστικα που δεν εχουν εξαλειφθει απο καθε εθνος.Ετσι πχ ο Τουρκος δεν μοιαζει με τον Αγγλο ουτε εχει τα ξανθα μαλια που συνηθως εχουν οι αγγλοι
Εσυ μπορει να ονειρευεσε αν ολα τα παιδια της γης πιαναν τα πουλια τους μαζι αλλα αυτα ειναι ηλιθιες ουτοπιες και πολλες φορες επικινδυνες οταν λαμβανονται και σοβαρα για εξωτερικη πολιτικη μιας χωρας.
Μη με μπλεκεις εμενα με παπαδες και νεκροταφεια...εσυ που ησουνα?Στου Λεωνιδα?.....
ειναι καλα να λες καινα στηριζεις την πατριδα σου Ασπρουλη... αλλα οχι με ανακριβειες και στοιχεια που ειναι μονο για οπαδους του ΛΑΟΣ... δες την χαρακτηριστικη φατσα με τα μελαψα χαρακτηριστικα του Κεμαλ για να καταλαβεις τι μπουρδες λες
Για σου Κουκλο-Lover αν τον εχεις και αυτον σε κουκλα στειλτον
να βαλω το σκυλο μου να ριξει κανενα Μπουτσο...ο Καημενος...
Oχι και στη παπαρηγα ρε ραφ...τετοια θα σου κανω να πας μια ωρα αρχυτερα... ;)Για λεγε που θα πας τοτε μηπως στην Παπρηγα ?
Α οχι φιλε μου.....Μη μου κανεις τετοια γιατι θα παω Ταυλανδη τωρα
καπως ετσι ειναι ο σκυλος;
Oχι και στη παπαρηγα ρε ραφ...τετοια θα σου κανω να πας μια ωρα αρχυτερα... ;)
καπως ετσι ειναι ο σκυλος;
ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ;Κοιτα ΠΑΣΟΚΟΣ δεν εισαι
ΤΣΥΡΙΖΑ δεν εισαι
ΚΚΕ Δεν εισαι
Οτι αλλο και να εισαι δεν με χαλαει......
ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ;
Μην εισαι τοσο σιγουρος...Κοιτα ΠΑΣΟΚΟΣ δεν εισαι
ΤΣΥΡΙΖΑ δεν εισαι
ΚΚΕ Δεν εισαι
Οτι αλλο και να εισαι δεν με χαλαει......