Νέα

Ντοκουμέντα ΝΤΡΟΠΗΣ για τη δράση των Αριστεριστών–ΚΚΕ Διεθνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχουν ειπωθεί τόσες φορές. Πολλά post. Έχουν αναφερθεί τόσες πηγές και εσύ επιμένεις. Κοίτα τα παλιότερα... Οι τελευταίοι ηγέτες ήταν ο Βενιζέλος και ο Καραμανλής. Οι βασιλιάδες απλά κάθονταν και όχι μόνο...

Επισκέπτης
Έχουν ειπωθεί τόσες φορές. Πολλά post. Έχουν αναφερθεί τόσες πηγές και εσύ επιμένεις. Κοίτα τα παλιότερα... Οι τελευταίοι ηγέτες ήταν ο Βενιζέλος και ο Καραμανλής. Οι βασιλιάδες απλά τρώγαν

Οι πηγές καλό είναι και να ελεγχονται.
Όλα τα σημερινά τζάκια , φτιάχθηκαν επί Βενιζέλου.
Λογικό είναι να είναι λιβανιστές του.
Ο Βενιζέλος είχε βολέψει περισσότερους από τον Ανδρέα.
Και καλύτερα.
Διάβασε και κανένα βιβλίο που δεν είναι γραμμένο από καθηγητάδες και κατοίκους Π.Ψυχικού-Εκάλης-Κολωνακίου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα το ξαναβάλω το βιβλιο του πρέσβη δεξιάς παράταξης γιατί επιμένεις, ενώ οι βασιλιάδες κοίταγαν μόνο τη γαστέρα τους. Και μόνο η προηγούμενη παράθεση θα έφτανε

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι εσυ σαν τι πεταγεσαι πουτανοπαιδι?
Εσυ σε τι συνεισφερεις στην συζητηση απο το να κλαψομουνιαζεις για τους κακους "φασιστες"?Και φυσικα για τους κακους εργοδοτες που δεν μας αφηνουν να δουλευουμε μονο κανενα 2ωρο την μερα?

Στα @@ μου η κατσαριδα και ο καθε καμενος...Υποδειξεις να κανεις στον μαλακα τον γιο σου αν εχεις η αν κανεις ποτε...Που θα μου πεις και αν θα διαβασω η οχι...

Εσυ κοιταξε να κλεισεις τον υπολογιστη σου και να πας να βοσκησεις σε κανενα λιβαδι ρε αγελαδα μπας και γινεις πιο ευτυχισμενη :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ.Να μπεις με το κανονικο σου νικ.Ισως σε κραζω λιγοτερο ξεμωραμενο οταν σε πετυχαινω.

Καλησπέρα , λακαμά !

Μπήκες πάλι να βρίσεις γονείς και παιδιά, ηλιθιο σκουλήκι...

Και το κάνεις αυτό ενώ έχεις καταγεγραμμένη IP !

Τοσο σου κόβει, τέτοια κάνεις...

Σου είχα γραψει και μια πιο ...πιπεράτη απάντηση. Ας είναι καλα ο ...αμεροληπτος mod που την εσβησε !

Η IP μου είναι επισης γνωστή... Δεν έχω αναγκη να μπαίνω εδω μέσα με πολλά νικ !

Το ιδιο ...κολλημα με σενα, για το νικ μου, ειχε κι ενας άλλος λακαμας, ελπίζω να του λυθηκε κι αυτού η απορία !

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι μωρη αγελαδα... επειδη το ΤΑΥΡΩΝΙΟ[sup]n[/sup] ειναι πιο ισχυρο απο το Ραφώνιο
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι οι δικες σου μαλακιες εκτος απο ουτοπικες ειναι και πολυ ανωτερες
απο τις "δικες μου"

....

Γαργάρα ...για την κοτσανα της μικρασιατικής καταστροφης που πέταξες...

Συνεχίζεις να βρίζεις και να λες βλακείες...

Ξεχνάς τωρα τελευταια να ...αυτοπροαχθείς σε ταξίαρχο/στρατηγό της ...μαλακιας κι εχεις πάθει παρακρουση με το Λαζαρίδη - να σου τον πάρουμε ...φουσκωτό, να βολευτείς μαζί του αφου τόσο πολυ σε ηδονιζει...

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Γαργάρα ...για την κοτσανα της μικρασιατικής καταστροφης που πέταξες...

Συνεχίζεις να βρίζεις και να λες βλακείες...

Ξεχνάς τωρα τελευταια να ...αυτοπροαχθείς σε ταξίαρχο/στρατηγό της ...μαλακιας κι εχεις πάθει παρακρουση με το Λαζαρίδη - να σου τον πάρουμε ...φουσκωτό, να βολευτείς μαζί του αφου τόσο πολυ σε ηδονιζει...

Τωρα σου ξυνισε ?  :s&m_3:

Τι να κανουμε...  :grin:

Αυτο σου βγαζει το βρακακι σου ΑΓΕΛΑΔΑ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα σου ξυνισε ?   :s&m_3:

Τι να κανουμε...  :grin:

Αυτο σου βγαζει το βρακακι σου ΑΓΕΛΑΔΑ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαργάρα για την μικρασιατικη καταστροφή λοιπόν !
:)

Σου ...τελειώσανε τα ντοκουμέντα βλέπω και ποστάρεις μόνο ...ριζοσπάστη !!!  :cheesy:

Κουράγιο ...σύντροφε κατσαρίδα !

Ο ...cool Αλέξης σ'ευχαριστεί για τις φασιστικές βλακείες που γράφεις, οι οποιες πολωνουν ωραιότατα το κλίμα και στέλνουν ψήφους στο σακούλι του !

Συνημμένα

• tsipras.jpg
    tsipras.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 51

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καραγκιοζάκο,

Με τα ωράρια που χτυπάς εδώ μέσα, σε κόβω για ρεσεψιονίστα μπουρδελο-ξενοδοχείου !

Να σε ενημερώσω λοιπόν, ότι η συντροφισσα Αλέκα σου στελνει χαιρετισμούς, χαμηλομισθε !

Η βλακώδης προπαγάνδα σου και το αποβουτυρωμένο μυαλό σου, στέλνουν ψηφαλακια και στο δικό της σακούλι...

Συνημμένα

• papariga.jpg
    papariga.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 55

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πανηλιθιότατε κατσαριδα !

Συσπειρώνεις τα αναρχοκουμουνια στο αντίπαλο στρατόπεδο κι εμείς στις εκλογές θα πάρουμε τον ...πούλο !

Σταμάτα, λακαμα, τις βλακείες σου και ...γλείψε λίγο την αριστερά, μπας και μαγκωσουμε κανενα ψηφαλακι κι απο κει !

Συνημμένα

• robocop.jpg
    robocop.jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 27

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μετα την απολυτα τεκμηριωμενη και αδιασειστα αποδεδειγμενη ,δραση δεξιων ,βασιλικων ,φασιστων και τη συνεργασια τους με στρατο κατοχης που οδηγησε στο θανατο και στη δυστυχια τοσες  και τοσες χιλιαδων Ελληνων,τωρα καποια τσουτσεκια αναλαμβανουν δραση ,συκοφαντωντας ,αναμεσα σε τσιμπουκια ,κολπικα και τραβελια με προσοντα.
ΕΥΓΕ

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πανηλιθιότατε κατσαριδα !

Συσπειρώνεις τα αναρχοκουμουνια στο αντίπαλο στρατόπεδο κι εμείς στις εκλογές θα πάρουμε τον ...πούλο !

Σταμάτα, λακαμα, τις βλακείες σου και ...γλείψε λίγο την αριστερά, μπας και μαγκωσουμε κανενα ψηφαλακι κι απο κει !

Μπουχαχαχα....θα παρετε τα αρχιδια μου θα τα πουμε 5 Οκτωβρη οταν θα εχετε παρει  :pipa3:

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μετα την απολυτα τεκμηριωμενη και αδιασειστα αποδεδειγμενη ,δραση δεξιων ,βασιλικων ,φασιστων και τη συνεργασια τους με στρατο κατοχης που οδηγησε στο θανατο και στη δυστυχια τοσες  και τοσες χιλιαδων Ελληνων,τωρα καποια τσουτσεκια αναλαμβανουν δραση ,συκοφαντωντας ,αναμεσα σε τσιμπουκια ,κολπικα και τραβελια με προσοντα.
ΕΥΓΕ

Αυτο φαινετε πασιφανεστατα.... και για αυτο τα γραφομενα του συντροφου σου ΛΑΖΑΡΙΔΗ
συμφωνουν με τα λεγομενα σου   :pipa3:

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Γαργάρα για την μικρασιατικη καταστροφή λοιπόν !

Σου ...τελειώσανε τα ντοκουμέντα βλέπω και ποστάρεις μόνο ...ριζοσπάστη !!!  :cheesy:

Κουράγιο ...σύντροφε κατσαρίδα !

Ο ...cool Αλέξης σ'ευχαριστεί για τις φασιστικές βλακείες που γράφεις, οι οποιες πολωνουν ωραιότατα το κλίμα και στέλνουν ψήφους στο σακούλι του !

Αρχιζω και εχω δηλημα με τον ΑΛΕΞΗ....χεχεχεχε

Αλλα ουτε εσυ θα χαρεις Ουτοπικο κουμουνι αμα τις βαλει ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ.....χεχεχεχε

Σκεφτομαι οτι αν δεν καταφερει να μπει στην βουλη ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τοτε μπορει να εχει αυτοδυναμια ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΛΗΜΑ....

Μεσα ΣΤΗ βουλη ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ή ΕΞΩ ?    :think:

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καραγκιοζάκο,

Με τα ωράρια που χτυπάς εδώ μέσα, σε κόβω για ρεσεψιονίστα μπουρδελο-ξενοδοχείου !

Να σε ενημερώσω λοιπόν, ότι η συντροφισσα Αλέκα σου στελνει χαιρετισμούς, χαμηλομισθε !

Η βλακώδης προπαγάνδα σου και το αποβουτυρωμένο μυαλό σου, στέλνουν ψηφαλακια και στο δικό της σακούλι...

Για το ΚΚΕ δουλευω ρε βλακα στο ξενοδοχειο του ΠΕΡΙΣΟΥ  :uglystupid:

Επισκέπτης
Καλησπέρα , λακαμά !

Μπήκες πάλι να βρίσεις γονείς και παιδιά, ηλιθιο σκουλήκι...

Και το κάνεις αυτό ενώ έχεις καταγεγραμμένη IP !

Τοσο σου κόβει, τέτοια κάνεις...

Σου είχα γραψει και μια πιο ...πιπεράτη απάντηση. Ας είναι καλα ο ...αμεροληπτος mod που την εσβησε !

Η IP μου είναι επισης γνωστή... Δεν έχω αναγκη να μπαίνω εδω μέσα με πολλά νικ !

Το ιδιο ...κολλημα με σενα, για το νικ μου, ειχε κι ενας άλλος λακαμας, ελπίζω να του λυθηκε κι αυτού η απορία !

τυχερος εισαι που δεν την ειδα ρε γελοιε χιπη γιατι θα κλαιγοσουν ακομα περισσοτερο για το σοι σου μετα :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Θα σε περιλαβω αργοτερα που θα εχω περισσοτερο χρονο.
Προς το παρον κανε μερικα τσιμπουκια σε καμια κατσαριδα :2funny:

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
τυχερος εισαι που δεν την ειδα ρε γελοιε χιπη γιατι θα κλαιγοσουν ακομα περισσοτερο για το σοι σου μετα :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Θα σε περιλαβω αργοτερα που θα εχω περισσοτερο χρονο.
Προς το παρον κανε μερικα τσιμπουκια σε καμια κατσαριδα :2funny:

Τα εχει παρει ηδη...χεχεχεχεχε

Η αγελαδα ουτε για τσιμπουκια δεν κανει γιατι ειναι μπαζολα... :s&m_1:

OP
OP
rafman

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ ραφμαν,μπας και εισαι Κνιτης?

Ρε συ παλι βουλωμενο γραμμα διαβασες.....

Να σου πω την αληθεια το εχω πουλησει το παραμυθι σε κατι Κνιτισες

και μετα  :knockinb: :pipa1: :fuck1: :pipa3: :fuck2:

Τωρα το εχω αλαξει και τους λεω αταξικες μαλακειες (ΤΑΥΡΩΝΙΑ[sup]n[/sup])

και δεν εχω σταυρωσει καμια τωρα δυο βδομαδες

ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ.... θα συνεχισω το παλιο καλο παραμυθι..

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αντιγραφω:
"Greece March 8, 1924"
Με αλλα λογια μαπα το καρπουζι,το 1920 ΔΕΝ υπηρχε πρεσβης της ΕΣΣΔ στην Αθηνα.
Μηπως ο ποιητης εννοει τον Σοβιετικο πρεσβη στην Αγκυρα?
"Turkey July 23, 1923"
Και εδω μουφα.

Δεν ξέρω τι εννοείς "μούφα".... εγώ εννοώ πάντως τον υπέχοντα θέση πρέσβεως της επανάστασης των μπολσεβίκων στην Αθήνα, δλδ τον επικεφαλής της Διπλωματικής τους αποστολής.
Η Άγκυρα δεν ήταν πρωτευουσα της Τουρκίας ακόμα, τότε. Όλες οι διπλωματικές αποστολές βρίσκονταν στην Κων/πολη.
Χωρίς να θέλω να μηδενίσω την wikipedia, προτιμώ την βιβλιογραφική ανασκόπηση ως αναφορά.

Χρωστάω τον συγγραφέα και την έκδοση του βιβλίου, για τα οποία θα επανέλθω.

Επισκέπτης
τη συνεργασια τους με στρατο κατοχης που οδηγησε στο θανατο και στη δυστυχια τοσες  και τοσες χιλιαδων Ελληνων

Αν σε ενδιαφέρουν οι απώλειες , αλλά και οι υλικές καταστροφές , μάθε ότι την περίοδο 12/1944-8/1949 είχαμε πολύ περισσότερες απώλειες & υλικές καταστροφές σε σχέση με την περίοδο 10/1940-10/1944 !!!!!!

Σου λέει κάτι ;

Ο Πόλεμος με το ΚΚΕ μας κόστισε περισσότερο από τον Πόλεμο
με Ιταλούς (και τους Αλβανούς Συμμάχους τους)-Γερμανούς και Βούλγαρους !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom