Dark περνας την κρίση των 30 η κανω λάθος??

Φιλε originale για μενα αγορι μου δεν εισαι Αεκτζης.Απ τη στιγμη που σε γεμιζει πιο πολυ να βλεπεις σκυφτα κεφαλια γαυρων απ το να βγει η ομαδα σου στο champions league μονο Αεκτζης δεν εισαι!!!
Και στο λεω εγω που οταν παιζει στην Ευρωπη η Αεκ η ο Παναθηναικος ειμαι φανατικος υποστηρικτης τους.Ακομα θυμαμαι πως πανυγηρισα το γκολ του Κωνσταντινου στη Βαρκελωνη οπως και την αγωνια που ειχα και το ξενερωμα στο τελος φετος που παιζατε εκτος με την Αντερλεχτ!!!Και ξερεις γιατι??Γιατι πρωτα απο ολα ειμαι Ελληνας και μετα Ολυμπιακος!!Μονο αυτα τα 2 με νοιαζουν!Και κατι γαυρακια του κωλου που λενε οτι πανηγυρισαν πιο πολυ το 1-4 στη Λεωφορο απ το Εuro που πηρε η Εθνικη μας τους γραφω κανονικα!Ας πανε να κανουν παρεα στο φιλο του Dark στον Τακαρο!!Αυτα ειναι αρρωστα πραγματα!!!Η ανατριχιλα που νιωθω οταν βλεπω στο βιντεο τον Γκαλη να σκοραρει απεναντι στη Ρωσσια το 87 και οταν ο Ζαγορακης σηκωνει την κουπα δεν την ενιωσα ουτε στη Ρωμη ουτε στο Τελ-Αβιβ ουτε στη Σαραγοσα!Το ποδοσφαιρο δεν το αναφερω καν!!Μπορει να μαστε ανωτεροι απο Αεκ και βαζελια αλλα για ποδοσφαιρο καμμια Ελληνικη ομαδα δεν δικαιουται να μιλαει!Ειμαστε στον πατο της Ευρωπης!!!
Dark την Κυριακη παρεουλα θα το δουμε.Α!!! και φιλε Kallis αν μπορεις ελα και συ να το δουμε παρεα!Θα ρθω την Πεμπτη απ την υπηρεσια να τα πουμε απο κοντα.