Νέα

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύετε θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής;

• Νίκη Ολυμπιακού

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

• Νίκη ΠΑΟ

• Συντριβή ΠΑΟ

• Συντριβή Ολυμπιακού

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανετη νικη του Παναθηναικου ΑΝ παιχθει ποδοσφαιρο διοτι παιζει σοβαρα και το ενδεχομενο της διακοπης απο τα πιθηκοειδη προς αποφυγην πληρους ξεβρακωματος...

Με έκανες κ γέλασα.Αλήθ εια μήπως είσαι από την Σπάρτη;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
εξαλου ΟΛΑ  τα θρεντ δικα μας ειναι......

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οχι ακριβως απο την Σπαρτη Dark...Απο την ευρυτερη περιοχη της Λακωνιας...
Απο την Μανη... :sunglasses:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
εξαλου ΟΛΑ  τα θρεντ δικα μας ειναι......

Κ των βάζελων εμείς τα κρατάμε ρε πούστη μου.Μουτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Οχι ακριβως απο την Σπαρτη Dark...Απο την ευρυτερη περιοχη της Λακωνιας...
Απο την Μανη... :sunglasses:

Εγώ από τις Κροκεές Λακωνίας με περαιτέρω καταγωγή τον Κότρωνα-το προπύργιο της Μάνης

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραιο μερος οι Κροκεες πατριωτη...Εγω ειμαι απο μεσα Μανη...Γερολιμενα κοντα...Εδω μενω στον καταπρασινο Κορυδαλλο :grin:...

Ζητω η Λακεδαιμωνα!!!

Επισκέπτης
Ρε Dark μεγάλος είσαι. Θα έπρεπε να σου μιλάω στον πληθυντικό κανονικά. Εγώ είμαι του 83

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
O Ολυμπιακός΄έχει απουσίες αλλά μαλλον έστω και δύσκολα θα κερδίσει. είναι πολύ δυνατή η έδρα του και ο Παναθηναικός θα έρχεται από ακόμη ένα παιχνίδι μεσοβδόμαδα. δεν μπορώ να ξέρω ποσο ακόμα θα μπορέσει να αντέξει ο βάζελος έτσι, αφού και με την Λανς ήταν φανερά κουρασμένος.   

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε Dark μεγάλος είσαι. Θα έπρεπε να σου μιλάω στον πληθυντικό κανονικά. Εγώ είμαι του 83

Σιγά πρόσεξε μην σε δείρω κιόλας αν δεν μου μιλήσεις στον πληθυντικό.ʼμα με δεις,μου λες αν φαίνομαι για 30.Κ από πότε τα 30 είναι γέρος;

Επισκέπτης
Πλάκα κάνω ρε αδελφέ. Ο αδερφός μου άλλωστε είναι στην ηλικία σου. Ρε γαμώτο σήμερα μάθαμε ότι το παιδί που είναι να φέρει στον κόσμο η νύφη μου είναι κορίτσι. Κρίμα, αν ήταν αγοράκι θα είχαμε ένα ΑΕΚΤΖΗ ακόμη στο γήπεδο

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Dark περνας την κρίση των 30 η κανω λάθος?? :dancing: :dancing:
Φιλε originale για μενα αγορι μου δεν εισαι Αεκτζης.Απ τη στιγμη που σε γεμιζει πιο πολυ να βλεπεις σκυφτα κεφαλια γαυρων απ το να βγει η ομαδα σου στο champions league μονο Αεκτζης δεν εισαι!!!
Και στο λεω εγω που οταν παιζει στην Ευρωπη η Αεκ η ο Παναθηναικος ειμαι φανατικος υποστηρικτης τους.Ακομα θυμαμαι πως πανυγηρισα το γκολ του Κωνσταντινου στη Βαρκελωνη οπως και την αγωνια που ειχα και το ξενερωμα στο τελος φετος που παιζατε εκτος με την Αντερλεχτ!!!Και ξερεις γιατι??Γιατι πρωτα απο ολα ειμαι Ελληνας και μετα Ολυμπιακος!!Μονο αυτα τα 2 με νοιαζουν!Και κατι γαυρακια του κωλου που λενε οτι πανηγυρισαν πιο πολυ το 1-4 στη Λεωφορο απ το Εuro που πηρε η Εθνικη μας τους γραφω κανονικα!Ας πανε να κανουν παρεα στο φιλο του Dark στον Τακαρο!!Αυτα ειναι αρρωστα πραγματα!!!Η ανατριχιλα που νιωθω οταν βλεπω στο βιντεο τον Γκαλη να σκοραρει απεναντι στη Ρωσσια το 87 και οταν ο Ζαγορακης σηκωνει την κουπα δεν την ενιωσα ουτε στη Ρωμη ουτε στο Τελ-Αβιβ ουτε στη Σαραγοσα!Το ποδοσφαιρο δεν το αναφερω καν!!Μπορει να μαστε ανωτεροι απο Αεκ και βαζελια αλλα για ποδοσφαιρο καμμια Ελληνικη ομαδα δεν δικαιουται να μιλαει!Ειμαστε στον πατο της Ευρωπης!!!
Dark την Κυριακη παρεουλα θα το δουμε.Α!!! και φιλε Kallis αν μπορεις ελα και συ να το δουμε παρεα!Θα ρθω την Πεμπτη απ την υπηρεσια να τα πουμε απο κοντα.

Επισκέπτης
Dark περνας την κρίση των 30 η κανω λάθος?? :dancing: :dancing:
Φιλε originale για μενα αγορι μου δεν εισαι Αεκτζης.Απ τη στιγμη που σε γεμιζει πιο πολυ να βλεπεις σκυφτα κεφαλια γαυρων απ το να βγει η ομαδα σου στο champions league μονο Αεκτζης δεν εισαι!!!
Και στο λεω εγω που οταν παιζει στην Ευρωπη η Αεκ η ο Παναθηναικος ειμαι φανατικος υποστηρικτης τους.Ακομα θυμαμαι πως πανυγηρισα το γκολ του Κωνσταντινου στη Βαρκελωνη οπως και την αγωνια που ειχα και το ξενερωμα στο τελος φετος που παιζατε εκτος με την Αντερλεχτ!!!Και ξερεις γιατι??Γιατι πρωτα απο ολα ειμαι Ελληνας και μετα Ολυμπιακος!!Μονο αυτα τα 2 με νοιαζουν!Και κατι γαυρακια του κωλου που λενε οτι πανηγυρισαν πιο πολυ το 1-4 στη Λεωφορο απ το Εuro που πηρε η Εθνικη μας τους γραφω κανονικα!Ας πανε να κανουν παρεα στο φιλο του Dark στον Τακαρο!!Αυτα ειναι αρρωστα πραγματα!!!Η ανατριχιλα που νιωθω οταν βλεπω στο βιντεο τον Γκαλη να σκοραρει απεναντι στη Ρωσσια το 87 και οταν ο Ζαγορακης σηκωνει την κουπα δεν την ενιωσα ουτε στη Ρωμη ουτε στο Τελ-Αβιβ ουτε στη Σαραγοσα!Το ποδοσφαιρο δεν το αναφερω καν!!Μπορει να μαστε ανωτεροι απο Αεκ και βαζελια αλλα για ποδοσφαιρο καμμια Ελληνικη ομαδα δεν δικαιουται να μιλαει!Ειμαστε στον πατο της Ευρωπης!!!
Dark την Κυριακη παρεουλα θα το δουμε.Α!!! και φιλε Kallis αν μπορεις ελα και συ να το δουμε παρεα!Θα ρθω την Πεμπτη απ την υπηρεσια να τα πουμε απο κοντα.

Ναι... ξέρεις πόσοι γαύροι (ιδιαίτερα γαύροι) σκέφτονται σαν εσένα? Χμμμ... ίσως είσαι ο τελευταίος των μοϊκανών!!! Σε γυάλα πρέπει να σε βάλουμε!

Επισκέπτης
Για να το κλείσω το θέμα φίλε, σεβαστή η γνώμη σου. ʼλλο όμως Ελλάδα και άλλο ευρωπαική διοργάνωση. Σαφώς και θέλω να κερδίζει η Ελλάδα όταν παίζει κάπου, αλλά προσωπικά μου είναι αδιαφορο πόσα θα φάει ο γαύρος ή ο βάζελος. Για το ότι προτιμω νίκη του παναθηναικου την Κυριακή στο εξήγησα. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι δεν είμαι ΑΕΚΤΖΗΣ με αυτά που γράφω δεκτό. Σαφώς και θέλω η ομάδα μου να παίζει και του χρόνου και κάθε χρόνο champions league. Σου είπα όμως είχα την τύχη στα χέρια μου και την έχασα. Επομένως μου είναι αδιάφορο ποιος θα κερδίσει την Κυριακή. Δεν γουστάρω να κρέμομαι απο τα αρχιδια κανενός. Απλά απο τους δυο προτιμω τον βάζελο. Σαν ομαδα την σιχαίνομαι και αυτήν, ειδικα μετά τα κοτιστικα γεγονοτα που εκαναν στον πρωτο γυρο, ματς στο οποίο  είμουν και μεσα. Από κει και περα γνωμη σου και γνωμη μου

gkaz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
γατουλη εισαι Σπάνιος Γαβρος τοσο πολυ το πιστευω αυτο που νομιζω οτι τελικα δεν εισαι Γαβρος!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
γατουλη εισαι Σπάνιος Γαβρος τοσο πολυ το πιστευω αυτο που νομιζω οτι τελικα δεν εισαι Γαβρος!
Εχω και διαρκειας αλλα στο μπασκετ!!!Βεβαια επειδη στο ματς με τους βαζελους εδειραν κατι τυπακια της 7 τον κολλητο μου και συνεργατη μου το υποσχεθηκα οτι οσο οι προεδροι μας συντηρουν αυτη τη γαγγραινα που ειναι οι οργανωμενοι διαρκειας δεν ξαναπαιρνω!!!Και δεν ειμαι ο μονος που σκεπτεται ετσι!!!Απλα συνηθιζεται αυτοι που ακουγοντε περισσοτερο να ειναι οι καφροι!!

gkaz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
0
Με εχεις εντυπωσιάσει....!!!! Βεβαια εισαι μπασκετικος και αυτο κανει απο μονο του την Διαφορα!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Με εχεις εντυπωσιάσει....!!!! Βεβαια εισαι μπασκετικος και αυτο κανει απο μονο του την Διαφορα!
Οχι δεν ειμαι μπασκετικος!Απλα εκει πεσαν λεφτα και εκει πηρα διαρκειας!!!!Το εχω ξαναγραψει ναι μεν αγαπαω την ομαδα μου αλλα αφου πληρωνω για να τη δω εχω και απαιτησεις απο τον προεδρο.Οταν γινουν οι αντιστοιχες κινησεις και στο ποδοσφαιρο οπως εκαναν οι Αγγελοπουλοι στο μπασκετ και βεβαια παψουν τα κολητηλικια με τους οργανωμενους θα παρω και στο ποδοσφαιρο διαρκειας!!(δυσκολο δηλαδη)
Απλα πρεπει μια χρονια πρεπει να αδειασουν τα γηπεδα και του Ολυμπιακου και της Αεκ και του βαζελου μπας και μας σεβαστουν οι προεδροι και σκασουν λεφτα!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
gatoyli τελικα εισαι πραγματικος ΓΑΤΟΣ!!! μπραβο σου!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σιγά πρόσεξε μην σε δείρω κιόλας αν δεν μου μιλήσεις στον πληθυντικό.ʼμα με δεις,μου λες αν φαίνομαι για 30.Κ από πότε τα 30 είναι γέρος;

αμα τον δεις  δειχνει για σαραντα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ρε αφηστε τον dark και μην του λετε για κρισεις των 30(χα χα και εγω τα ιδια εχω)γιατι  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom