Νέα

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύετε θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής;

• Νίκη Ολυμπιακού

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

• Νίκη ΠΑΟ

• Συντριβή ΠΑΟ

• Συντριβή Ολυμπιακού

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Με την φορα που εχει παρει ο βαζελος, τις απουσιες του Ολυμπιακου και την εξασφαλιση του Πρωταθληματος, διπλο το βλεπω.
Γιατι αλλο να το λενε  οι γαυροι οτι θελουν να αυξησουν τη διαφορα στα λογια και αλλο μεσα στο γηπεδο. Ο γαυρος δεν εχει κανενα  κινητρο ουτε σαν ομαδα ουτε σαν μοναδες. Αντιθετα ο βαζελος και θελει τους βαθμους και ορισμενοι παικτες του ειναι διψασμενοι. Το κινητρο ειναι το παν στο ποδοσφαιρο, αρκει να σφυριξει 50-50. Το 12-0-0 του γαυρου δεν λεει τιποτα. 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κοίτα να δεις που θα γίνω Γαύρος για μια μέρα!!!!!!!!!!!!!!!! :)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κοίτα να δεις που θα γίνω Γαύρος για μια μέρα!!!!!!!!!!!!!!!! :)
οχι ρε φιλε!!!!στα τετοια μας το ματς!!ας ερθει οσο να ειναι αμα εμεις ειμαστε αυτοι που πρεπει ολα καλα θα πανε!!!
ΕΓΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!οπως δεν μπορουσα να υποστηριξω τον παο του καπετανιου

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά ρε μην βαράτε απλά όπως όλα τα Χανούμια ξέρουμε ποιός θέλει να κερδίσει............και μην μου πει κανείς μαλακίες του στυλ ότι βρέξει ας κατεβάσει!!!!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλά ρε μην βαράτε απλά όπως όλα τα Χανούμια ξέρουμε ποιός θέλει να κερδίσει............και μην μου πει κανείς μαλακίες του στυλ ότι βρέξει ας κατεβάσει!!!!!!!!!!
μπορει να του βγει το ματς του βαζελου οπως του βγηκε με εμας?να σου πω εγω μετα.......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν κ το μυαλό μου λέει Ολυμπιακός κ ότι συμφέρει την ΑΕΚ να κερδίσει τον ΠΑΟ,συγνώμη αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ την ανάλογη χαρά κ ικανοποίηση.Όχι ότι είμαι κ βάζελος(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ) αλλά δεν μπορώ να δω αυτούς που κατέστρεψαν κ συνεχίζουν να καταστρέφουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο ,να καγχάζουν κ να γρυλλίζουν σαν Ορκ όταν κερδίσουν.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Στο τέλος ρε παιδιά θα μου πείτε ότι θα κλάψετε κιόλασ αν κερδίσουν οι ακατανόμαστοι "πρωταθλητές".

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Στο τέλος ρε παιδιά θα μου πείτε ότι θα κλάψετε κιόλασ αν κερδίσουν οι ακατανόμαστοι "πρωταθλητές".
εγω παντως οπως και να ερθει θα κλαιω απο τα γελια αμα γινει αυτο που ευχομαι...
ρε μπιν λαντεν......

Επισκέπτης
Αν κ το μυαλό μου λέει Ολυμπιακός κ ότι συμφέρει την ΑΕΚ να κερδίσει τον ΠΑΟ,συγνώμη αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ την ανάλογη χαρά κ ικανοποίηση.Όχι ότι είμαι κ βάζελος(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ) αλλά δεν μπορώ να δω αυτούς που κατέστρεψαν κ συνεχίζουν να καταστρέφουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο ,να καγχάζουν κ να γρυλλίζουν σαν Ορκ όταν κερδίσουν.

Ax τα κακομοιρα τα ΑΕΚακια...τα λυπαμαι που ο κακος Ορκ ή Γκομπλιν Κοκκαλης τους κατεστρεψε τη ζωη. Καλα ειστε πιο γραφικοι και απ την Σαντορινη. Σε λιγο θα πειτε τον Κοκκαλη Αντιχριστο και τους οπαδους μας Δαιμονια. Ρε αντε συνελθετε λιγο.Και συ ρε Dark κοψε τα παραμυθια με στυλ Lord of the Rings και Warcraft γιατι σε χαλανε.Αμα θες διαβασε συνταγες Πολιτικες και παιξε στον υπολογιστη εξομοιωτή "Belly Dance 2007-Professional edition"

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλο μεσημερι μαγκες!!!!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ.Θα το τσεκάρω Σμήγκολ.

Τιποτα ρε, να σαι καλα να σε καμαρωνουμε. Ωρες ωρες με πιανει καταθληψη που χασαμε εναν τοσο γνησιο Πασαλιμανιωτη απο οπαδο του Θρυλου. Συνεχιζεις να βγαζεις χολη γιατι τσουζει ο κολος μου μαλλον. Οπου βλεπεις post που χει σχεση με γαυρο τσουπ να και η τσουτσουν φερετζε.Ασχολεισου λιγο με τα χαλια σου ρε και ασε μας εμας.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα οποιος εχει ψηφισει συντριβη του ΠΑΟ πρεπει να ειναι και πολυ ασχετος απο μπαλα........ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:εγω βλεπω τουλαχιστον ισοπαλια και με λιγη τυχη+καλη διαιτησια(για να δουμε.......) πιστευω εχει μεγαλη τυχη για διπλο απο τη στιγμη που δεν θα παιζει ο καστιγιο και κυριως ο τζολε........αυτη τη στιγμη πιστευω οτι ο ΠΑΟ εχει την ψυχολογια να αντιμετωπισει τον γαυρο στο τηγανοσπιτο του! :2funny: :2funny:αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια!το θεμα ειναι οτι βλεπω εξαιρετικα δυσκολο να κερδισει η ΑΕΚ τον ΑΡΗ το σαββατο......πολλα θα εξαρτηθουν και απο αυτο το ματς  για την ψυχολογια των παικτων του βαζελου!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τιποτα ρε, να σαι καλα να σε καμαρωνουμε. Ωρες ωρες με πιανει καταθληψη που χασαμε εναν τοσο γνησιο Πασαλιμανιωτη απο οπαδο του Θρυλου. Συνεχιζεις να βγαζεις χολη γιατι τσουζει ο κολος μου μαλλον. Οπου βλεπεις post που χει σχεση με γαυρο τσουπ να και η τσουτσουν φερετζε.Ασχολεισου λιγο με τα χαλια σου ρε και ασε μας εμας.

Με συγκινείς με το ενδιαφέρον σου καψοκώλη.Να σαι καλά ρε κ αν δεν πας γήπεδο ,να κατεβούμε να δούμε το ντέρμπι στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ Φοντάνα.

Επισκέπτης
Με συγκινείς με το ενδιαφέρον σου καψοκώλη.Να σαι καλά ρε κ αν δεν πας γήπεδο ,να κατεβούμε να δούμε το ντέρμπι στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ Φοντάνα.

Xαχαχαχαχαχα
Η μονη φοντανα που μπορει να ειναι κιτρινομαυρη ειναι αυτη στην Ρωμη.Πουθεναδες Αεκακια. Που ειστε ολοι και ολοι 30000 και λετε οτι εχετε και λαο.Κατσε δες απ τη TV το πραγματικο ντερμπυ της Ελλαδος και ασε τους ηρωισμους αιωνιε ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΕ. Δε σε χαλαει που εισαι η ομαδα της φαπας και της ρουφιανιας.Αλλα αυτο σου αξιζει ΑΕΚ44 που εγινες Θεμιστοκλης1-4.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και 44,και 1-4 κ 114 αν γουστάρεις.Από Δευτέρα να σε βλέπουμε Πειραιωτάκι στα μέρη μας.ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ. ;)

Επισκέπτης
Μη φοβασαι Δευτερα μεσημερι θα τρωω κεμπαπ στον Βοσπορο στο Μικρολιμανο....ελα αμα θες αλλα να προσεχεις μη σε μπερδεψουν και σε φανε.

ΥΓ: Παρακαλα να κερδισει ο βαζελος για να κερδισεις αλλη μια μερα χολης και χαρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom