Νέα

μια περιεργη ιστορια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Μπουαααα χαχαααα
ζτην δουλεια ειμαι κ σκοτωνω τον χρονο μου

Ας το κανω πιο ενδιαφερον
για σενα ειδικα μια προσφορα
ΔΩΡΕΑΝ το απλο πακετο
Ελα τωρα ....στην γερμανια ειναι το ανοβερο κ οχι στην λαπωνια

Οσο για την αξιοπιστια στα κερασματα μου ρωτας το μελος γιωργος γασπαρης αν κερασα οπως ειχα υποσχεθει ενω μπορουσα να μην εμφανιστω καθολου

Ιδου η καρινα ιδου κ το πηδηγμα

Αλλιως

Κραμασταρια.... μην το ξαναγραφω ολο

Μπουαχαχα ααα

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μου ετυχε φαση σε μπαρακι που πηγα για μπυρα
αλλα........
βαριεμαι να περγραψω τωρα

Τυπε αν ειναι δυνατη ιστορια κρατα την για την Κυριακη των Χριστουγέννων. :S :S :S :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Μπουαααα χαχαααα
ζτην δουλεια ειμαι κ σκοτωνω τον χρονο μου

Ας το κανω πιο ενδιαφερον
για σενα ειδικα μια προσφορα
ΔΩΡΕΑΝ το απλο πακετο
Ελα τωρα ....στην γερμανια ειναι το ανοβερο κ οχι στην λαπωνια

Οσο για την αξιοπιστια στα κερασματα μου ρωτας το μελος γιωργος γασπαρης αν κερασα οπως ειχα υποσχεθει ενω μπορουσα να μην εμφανιστω καθολου

Ιδου η καρινα ιδου κ το πηδηγμα

Αλλιως

Κραμασταρια.... μην το ξαναγραφω ολο

Μπουαχαχα ααα
τυπε για πες για τον Γασπαρη.τι παιχτηκε :think: :S :S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Eιναι ταλεντο να ξετρυπώνεις πουτανακια
Ενας Μαριος καποτε τα ειχε κονομησει ετσι και κυκλοφορουσε με HUMMER

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε κερασες  τον Γασπαρη που γαμαει καθε μερα Φυλης,βγαζει απο στοιχηματα 300 ευρω την ημερα,και μεις πρεπει να ερθουμε Ανοβερο,να πληρωσουμε δηλαδη εισητηρια,ξενοδοχεια,φαγητα κλπ για ενα κερασμα 20ευρη πιπα? :S :S :S

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
τυπε κερασες  τον Γασπαρη που γαμαει καθε μερα Φυλης,βγαζει απο στοιχηματα 300 ευρω την ημερα,και μεις πρεπει να ερθουμε Ανοβερο,να πληρωσουμε δηλαδη εισητηρια,ξενοδοχεια,φαγητα κλπ για ενα κερασμα 20ευρη πιπα? :S :S :S
ο τζορτζ ειναι ενας
ειχα βαλει εναν ατυπο διαγωνισμο με ενα μικρο επαθλο ετσι παιχνιδι να γινετε
κ τον ανεφερα για λογους αξιοπιστιας κ γιατι καποιοι αναφερθηκατε σε φιδια
δεν ειμαστε ολοι παραμυθαδες κ αναξιοπιστοι
απλα μου τυχαν καποια σκηνικα μαζεμενα κ πιστευω πως οποιος σκαλιζει βρισκει
οκ στην ελλαδα με πολλλλλυυυυ σκαλισμα εβγαλα πολυ λιγοτερα λαβρακια
εδω καθθεται κ εχει ψωμι
Rhe truth is out there !!!

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Τηλεγραφικα <br>
<br>
1) στον δρομο ψιλοπραματα λογω παγωνιας κ λογω του τα κοριτσια πηγαν για τις γιορτες στις χωρες τους κ ακομη δεν γυρισαν<br>
2) διαβαζοντας στο σαιτ σχετικα,πηγα στο φκκ τοταλ.....μεγαλη μουφα....εκλαψα τα λεφτα μου<br>
Γυναικες λιγες κ μετριες ,σερβις τυπικοτατο,χωρος πολυ μικρος,χωρις τζακουζι, φαγητο κατω του μετριου<br>
,πεταμενο κατοσταρικο<br>
3)τσιμπησα στην πιατσα ελληνιδα ,ονομα δεν δινω για ευνοητους λογους, 31 χρονων , καταγωγη απο αθηνα...σερβις καλουτσικο χωρις καμμια απολυτως βιασυνη κ ορεξη για κουβεντα......δεν ζητησα νουμερο γιατι ετσι κι αλλιως δεν θα την ξαναπαρω.....<br>
4) ειμαι στο αμαξι κ περιμενω την καρινα την γερμανιδα.....σταθερη αξια....τα αξιζει τα λεφτα της....<br>
Μαγειρευω μου λεει....σβηνω το ματι κ ερχομαι με το ποδηλατο......αργησε το παλιοκοριτσο......ριχνει κ κατι νυφαδες σαν ποπ κορν....χαχαχαχα

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ξανα στην πιατσα σημερα μετα την δουλεια<br>
Θερμοκρασια +1 χωρις ανεμο<br>
Ξαναπηρα την Δωρα (ψευδονυμο) την ελληνιδα <br>
Αφου την εψησα να ερθει σπιτι με αυτο το ποσο (20€) πηγαμε κ καθησαμε καμμια ωρα...μου ζητησε ποτο....της εβαλα τσιπουρο του θειου μου που εμεινε μισο μπουκαλι...αφου με εβαλε να πιω πρωτος ,να μην εχω ριξει κατι μεσα δλδ,το ρουφηξε γρηγορα .....<br>
Το ποτο σε συνδυασμο με κατι "ουσιες"που ειχε παρει νωριτερα την "εστειλε"αμεσως<br>
Γαμησι στο κρεβατι μου επιτελους.....<br>
Πιπα κ γαμησι το χειροτερο ever ....<br>
Με καβλωσε την ωρα που τον εχωσα που μου ειπε πως " θα εχουμε κ δευτερο γυρο δωρεαν εφοσον περναμε καλα ,πινουμε τσιπουρο κ συζηταμε" <br>
Αυτο με καβλωσε αφανταστα κ εχυσα σε χρονο ρεκορ<br>
Η κουβεντα αυτη με καβλωσε κ οχι το γαμησι<br>
Σηκωθηκε,πηγε στο ντουζ ,γυρισε ,ξαπλωσε ,εγιρε το κεφαλι στο μπουτι μου σαν μαξιλαρι κ σαν γνησια ελληνιδα αρχισε να μου αναλυει τα ψυχολογικα της που ειναι τα ιδια με τις αλλες αλλα σε υπερθετικο βαθμο.<br>
Καπου εκει βαρεθηκα γιατι εβλεπα πως το κερασμα θα μου εβγαινε ξινο λογω μουρμουρας κ λογω αντικαβλε σεξ που σιγα μην μου ξανασηκωνοταν .... οποτε δικαιολογηθηκα πως ειμαι πτωμα απο την δουλεια κ καλυτερα να την παω πισω.<br>
Αυτη λεει πως δεν την νοιαζει γιατι ετσι κ αλλιως θα μεινει εξω εως τις 6 κ βαριετε να παει με αλλους σημερα παρολο που ημουν ο πρωτος πελατης κ προτιμαει να μεινει να πιουμε.....<br>
Την κερασα ενα παστακι απο το λιντλ....με εβαλε να δοκιμασω πρωτος......στον δρομο με ταισε το μισο παστακι κ με νουθετουσε....να μην πηγαινω στην πιατσα ,δεν λεει, καλυτερα στα μπουρδελα,να προσεχω τον εαυτο μου,να κατεβασω την τιμη στο πωλητηριο που εβαλα στο αμαξι  και αν εχω ορεξη μετα απο καναδυο ωρες να ξαναπερασω για το κερασμα κτλ κτλ...<br>
Τα κουφα συνεχιζοντε....

epitelousadeio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ξανα στην πιατσα σημερα μετα την δουλεια<br>
Θερμοκρασια +1 χωρις ανεμο<br>
Ξαναπηρα την Δωρα (ψευδονυμο) την ελληνιδα <br>
Αφου την εψησα να ερθει σπιτι με αυτο το ποσο (20€) πηγαμε κ καθησαμε καμμια ωρα...μου ζητησε ποτο....της εβαλα τσιπουρο του θειου μου που εμεινε μισο μπουκαλι...αφου με εβαλε να πιω πρωτος ,να μην εχω ριξει κατι μεσα δλδ,το ρουφηξε γρηγορα .....<br>
Το ποτο σε συνδυασμο με κατι "ουσιες"που ειχε παρει νωριτερα την "εστειλε"αμεσως<br>
Γαμησι στο κρεβατι μου επιτελους.....<br>
Πιπα κ γαμησι το χειροτερο ever ....<br>
Με καβλωσε την ωρα που τον εχωσα που μου ειπε πως " θα εχουμε κ δευτερο γυρο δωρεαν εφοσον περναμε καλα ,πινουμε τσιπουρο κ συζηταμε" <br>
Αυτο με καβλωσε αφανταστα κ εχυσα σε χρονο ρεκορ<br>
Η κουβεντα αυτη με καβλωσε κ οχι το γαμησι<br>
Σηκωθηκε,πηγε στο ντουζ ,γυρισε ,ξαπλωσε ,εγιρε το κεφαλι στο μπουτι μου σαν μαξιλαρι κ σαν γνησια ελληνιδα αρχισε να μου αναλυει τα ψυχολογικα της που ειναι τα ιδια με τις αλλες αλλα σε υπερθετικο βαθμο.<br>
Καπου εκει βαρεθηκα γιατι εβλεπα πως το κερασμα θα μου εβγαινε ξινο λογω μουρμουρας κ λογω αντικαβλε σεξ που σιγα μην μου ξανασηκωνοταν .... οποτε δικαιολογηθηκα πως ειμαι πτωμα απο την δουλεια κ καλυτερα να την παω πισω.<br>
Αυτη λεει πως δεν την νοιαζει γιατι ετσι κ αλλιως θα μεινει εξω εως τις 6 κ βαριετε να παει με αλλους σημερα παρολο που ημουν ο πρωτος πελατης κ προτιμαει να μεινει να πιουμε.....<br>
Την κερασα ενα παστακι απο το λιντλ....με εβαλε να δοκιμασω πρωτος......στον δρομο με ταισε το μισο παστακι κ με νουθετουσε....να μην πηγαινω στην πιατσα ,δεν λεει, καλυτερα στα μπουρδελα,να προσεχω τον εαυτο μου,να κατεβασω την τιμη στο πωλητηριο που εβαλα στο αμαξι  και αν εχω ορεξη μετα απο καναδυο ωρες να ξαναπερασω για το κερασμα κτλ κτλ...<br>
Τα κουφα συνεχιζοντε....

δε σαρεσει δε σαρεσει αλλα ολο με την ελληνιδα νταραβεριζεσαι

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αλλη μια τρελη φαση

Επειτα απο πολυ καιρο τηλεφωνησα στο πουλεν μου την καρινα την γρρμανιδα.
Την οποια κ δοξασα σε προηγουμενα ποστ για την "γερμανικη" νοοτροπια στην εξυπηρετηση μου.....
Λογω του οτι ειναι χωρις αμαξι κανονισαμε να παω σπιτι της σε διεθυνση που μου ειχε δωσει παλιοτερα.
Εδειξε να χαρηκε που με ξανακουσε...
Με πηρε κ ενα τηλεφωνο μετα απο 40-45 λεπτα να δει τι γινετε...
.....Μπαινω στο σπιτι ,μια γκαρσονιερα μεγαλη....με υποδεχτηκε με νυχτικια κ βρεμενα μαλλια...
Μου εκανε τεραστια εντυπωση η βρωμια και ακαταστασια...ρουχα παντου....σταχτες στο πατωμα ...στο τραπεζακι ελλειψει σταχτοδοχειου.....στιβα τα απλυτα...ντουβαρια βρωμικα σαν καποιος να πεταξε μια πιτσα στο ενα κ ο αλλος μια μακαροναδα στο αλλο ντουβαρι....
Μου λεει "παω να στεγνωσω τα μαλλια μου κ ερχομαι"
Ωραια λεω ...η γνωστη εξυπηρετηση χωρις βιασυνες....
Ερχετε σε 6-7 λεπτα μου αναγγελει τις τιμες 20 ακα
          25 με ελευθερα πιασιματα
          30 σεξ κομπλε
Διαλεγω το προγραμα των 25 με την σημειωση οτι μετα θα ακολουθησει το προγραμα των 30 ευρω.
Αρχιζει πιπα ωραια κ αργη...
Καποια στιγμη της λεω να συνεχισει χωρις χερι.....ετσι οπως μαρεσει κ ετσι οπως ευχαριστως με χαμογελο κ κεφι εκανε παντα για να με ευχαριστησει.
- nee μου λεει δλδ οχι
-γιατι?
-γιατι κανω παντα με χερι...

Συνεχεια ...

-γλυψε μου τα αρχιδια...πραμα που επισης εκαμνε υπεροχα τοτε κ με ρωτουσε μαλιστα αν το κανω καλα ουτως ωστε να μη με χασει απο πελατη

..............σηκωνεται αποτομα απο το κρεβατι κ μου λεει
-φυγε απο το σπιτι μου τωρα
-εεε?
- φυγε γιατι θα φωναξω αστυνομια
-μα καρινα τις αλλες φορες που.....
-καμμια συζητηση...φυγε τωρα....

Ντυθηκα βριζοντας την τυχη μου κ αδιαμαρτυρητα εφυγα....
Δεν εκανα η δεν ζητησα κατι περισσοτερο η λιγοτερο απο τις αλλες φορες...
Πρωτη φορα στην 28ετη μου πορεια που με πεταει ετσι εξω μια πουτανα

Υγ φανερα αδυνατισμενη...τι μπορει να προεκυψε το τριμηνο που ειχα κανει να την δω....

Τα συμπερασματα δικα σας

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
1- γερμανιδα με ππαραξενη συμπεριφορα εμφανιστηκε στην πιατσα πριν καιρο κ μονο για μια νυχτα. Εκανε κρα πως ηταν ερασιτεχνης που ηρθε για δοκιμη κ αρπαχτη. Μιλουσε η μπαινοβγαινε συνεχως σε ενα αμαξι μαρκας αουντιπου ηταν παρκαρισμενο με εναν αντρα μεσα, προφανως γκομενο της γιατι νταβατζης για γερμανιδα ει αι αδιανοητο. Οταν της μιλησα εκανε την εκπληκτη σαν καποιος σταματησε να ρωτησει για καποια πληροφορια. 30 ευρω πιπα γαμησι. Δεν την πηρα....δεν ξερω γιατι....το μετανοιωσα.....καθισε καμμια ωρα ακομη κ μετα εφυγε με το αουντι....δεν ξαναφανηκε ,προφανως απογοητευτηκε

2- ΓΙΟΥΛΙΑ ρουμανα .... την εβλεπα ανεκαθεν αλλα δεν  ου εκανε κλικ
Την πηρα τις προαλλες δηλωσε 26 χρ την πρωτη φορα κ 29 χρ την δευτερη.
Εμφανιση πενταροεξαρι. Απο γουστα τα παντα ολα, μιλαει ελληνιμα λιγα ,εκανε πιατσα θεσσαλονικη στην γιαννιτσων, εκανε φυλλακη στην ελλαδα για πορνεια ειπε. Ειπε πως δεν ειχε να πληρωσει την εγγυηση κ φυλακιστηκε
Τιμες
20 πιπα με η ανευ καποτας
30 πιπα γαμησι
40 πιπα μουνι κωλος
50 πιπα διαλειμσ , ξανα πιπα μουνι κωλος στο σπιτι

Vfm η Ιουλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom