Νέα

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύετε θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής;

• Νίκη Ολυμπιακού

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

• Νίκη ΠΑΟ

• Συντριβή ΠΑΟ

• Συντριβή Ολυμπιακού

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Λογικό να είναι οι γαύροι περισσότεροι. Πάνε χρόνια που γκρεμίστηκε. Κάτι έχουν φτιάξει αλλά....
Πάλι καλά που συχνάζουν τα κοριτσάκια των σχολείων και φτιάχνει κάπως το θέαμα. Πρέπει να έχεις να περάσεις καιρό πάντως από Καμίνια. Όχι ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα αλλά έχουν γίνει δυο πλατείες. Τέλος πάντων, στο θέμα του thread, με την νίκη ο βάζελος την Κυριακή. Την κάνω τώρα για Αθήνα, έχουμε και δουλειές.....
Εμενα αυτη με τον Αγιο Λευτερη με ενοιαζε....
Για κανε μου μια ξεναγηση απο Καμινια....σε pm....(οταν μπορεσεις....μην αγχωθεις...)....
Δν ασχολουμαι πια με την περιοχη....παλιοτερα ειχα λογο...τωρα μου ειναι αδιαφορη σαν περιοχη..απλα...

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Ρε Dark μιας και ξερεις τον Τακαρο τι δουλεια κανει αλήθεια??
Βλεποντας τη γνωμη καποιων ταχα Αεκτζηδων(originale)γινεται αντιληπτο για αλλη μια φορα πως κατα βαση οι περισσοτεροι δεν ειστε Αεκτζηδες αλλα αντιολυμπιακοι!!!Ενω κανονικα θα πρεπε να παρακαλατε να κερδισει ο γαυρος εσεις θελετε νικη του βαζελου.Α ρε κακομοιρηδες!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε Dark μιας και ξερεις τον Τακαρο τι δουλεια κανει αλήθεια??
Βλεποντας τη γνωμη καποιων ταχα Αεκτζηδων(originale)γινεται αντιληπτο για αλλη μια φορα πως κατα βαση οι περισσοτεροι δεν ειστε Αεκτζηδες αλλα αντιολυμπιακοι!!!Ενω κανονικα θα πρεπε να παρακαλατε να κερδισει ο γαυρος εσεις θελετε νικη του βαζελου.Α ρε κακομοιρηδες!!!
οχι φιλε μου δεν παρακαλαμε να κερδισει κανενας!!!ας ερθει οτι να ειναι !!εγω το μονο που θελω ειναι να γινει ΤΙΜΙΟ ματς και να κερδισει ο καλυτερος οπως εγινε φετος στα ματς ΑΕΚ-παο!!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
οχι φιλε μου δεν παρακαλαμε να κερδισει κανενας!!!ας ερθει οτι να ειναι !!εγω το μονο που θελω ειναι να γινει ΤΙΜΙΟ ματς και να κερδισει ο καλυτερος οπως εγινε φετος στα ματς ΑΕΚ-παο!!
Σιγουρα αυτο που λεω δεν εχει να κανει με ολους φιλε μου.Αλλα πρεπει να εχεις παρατηρησει και συ οτι καποιοι ετσι το βλεπουν.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σιγουρα αυτο που λεω δεν εχει να κανει με ολους φιλε μου.Αλλα πρεπει να εχεις παρατηρησει και συ οτι καποιοι ετσι το βλεπουν.
λογικο ειναι αυτο!!αλλα αν εχεις διαβασει ολα τα ποστ σε αυτο το θρεντ ελαχιστοι (ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ) θελουν νικη του παο!!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
λογικο ειναι αυτο!!αλλα αν εχεις διαβασει ολα τα ποστ σε αυτο το θρεντ ελαχιστοι (ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ) θελουν νικη του παο!!
Αν κοιταξεις 3-4 ποστ πριν θα δεις οτι υπαρχουν.Τελοσπαντων.Να σου πω αν και γαυρος λιγο με ενδιαφερει το Κυριακατικο παιχνιδι.Εχω ξενερωσει γενικοτερα με τα χαλια του Ελληνικου ποδοσφαιρου.Εβλεπα προχθες Αρσεναλ-Τσελσι και γουσταρα!!Και σκεπτομαι τα χαλια μας.Dark  θα ρθεις Κυριακη να δουμε το ματς Πασαλιμανι????

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
nik30...τίμιο?όπως το ΑΕΚ-Καλαμαριά πού τί άλλο έπρεπε να κάνει ο Ζήκος για να πάρει κόκκινη? :headbang:Κανείς από τις μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να μιλά για διαιτησία...πάντα ο ισχυρός παίρνει περισσότερα σφυρίγματα...και ο Θρύλος σαν την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που είναι...δεν θα πάρει?και κάτι άλλο πρός βάζελους:σας χαρίζω και 2 γκολάκια...με 2-0 υπέρ του Θρύλου είμαστε ισοπαλία.....  :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
nik30...τίμιο?όπως το ΑΕΚ-Καλαμαριά πού τί άλλο έπρεπε να κάνει ο Ζήκος για να πάρει κόκκινη? :headbang:Κανείς από τις μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να μιλά για διαιτησία...πάντα ο ισχυρός παίρνει περισσότερα σφυρίγματα...και ο Θρύλος σαν την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που είναι...δεν θα πάρει?και κάτι άλλο πρός βάζελους:σας χαρίζω και 2 γκολάκια...με 2-0 υπέρ του Θρύλου είμαστε ισοπαλία.....  :dancing:
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!!
συμφωνω απολυτα μαζι σου(εκτοσ βεβαια απο το ματς ΑΕΚ - καλ/ρια)
αυτο λεμε τοσα χρονια οτι ο οσφπ παιρνει περισσοτερα σφυριγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας γαυρος που το παραδεχετε!!!!

Επισκέπτης
Παιδιά βλέπω σε βίντεο τον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-4 του 2001.Η απόλυτη ηδονή.Μες στη λεωφόρο να ακούγονται μόνο οι γαύροι.Βλέπω τον Λεμονή να πανηγυρίζει σαν τρελός,ενώ Αποστολάκης,Μήτσου να είναι κατσουφιασμένοι στον πάγκο των βάζελων.Βλέπω τους Τζιοβάνι,Λουτσιάνο,Νινιάδη να κάνουν ντρίπλες,τακουνάκια,ποδιές και οι άμπαλοι Μπασινάς,Καραγκούνης και λοιποί απλά να παρακολουθούν.Βλέπω να δείχνουμε στους βάζελους τις φανέλες μας.Και να φανταστείτε ότι σε εκείνο το ματς παίζαμε χωρίς Τζόρτζεβιτς,Ζέτεμπεργκ!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!!
συμφωνω απολυτα μαζι σου(εκτοσ βεβαια απο το ματς ΑΕΚ - καλ/ρια)
αυτο λεμε τοσα χρονια οτι ο οσφπ παιρνει περισσοτερα σφυριγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας γαυρος που το παραδεχετε!!!!
Ο Ολυμπιακός ξείνησε να ελέγχει το παρασκήνιο , το 1996 (μετά το πρωτάθλημα Σπανέα). Τότε ο Κόκκαλης κατάλαβε ότι για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα, θες και ...άλλα. Όλοι αυτοι που βρίζουν τον Ολυμπιακό ότι ελέγχει το παρασκήνιο, δεν τους ενδιαφέρει το τίμιο πρωτάθλημα. Απλά είχαν συνηθισει να ελέγχουν αυτοί το παρασκήνιο και τον Θρύλο να είναι αδύναμος και να τρώει τις καρπαζιές τη μία πίσω από την άλλη. Το παράδειγμα του Πρωταθλήματος 1991 τα λέει όλα. Δεν είδα τους "αντικειμενικούς" του ΠΑΟ να πουν "ντρεπόμαστε για τέτοια πρωταθλήματα"

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παιδιά βλέπω σε βίντεο τον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-4 του 2001.Η απόλυτη ηδονή.Μες στη λεωφόρο να ακούγονται μόνο οι γαύροι.Βλέπω τον Λεμονή να πανηγυρίζει σαν τρελός,ενώ Αποστολάκης,Μήτσου να είναι κατσουφιασμένοι στον πάγκο των βάζελων.Βλέπω τους Τζιοβάνι,Λουτσιάνο,Νινιάδη να κάνουν ντρίπλες,τακουνάκια,ποδιές και οι άμπαλοι Μπασινάς,Καραγκούνης και λοιποί απλά να παρακολουθούν.Βλέπω να δείχνουμε στους βάζελους τις φανέλες μας.Και να φανταστείτε ότι σε εκείνο το ματς παίζαμε χωρίς Τζόρτζεβιτς,Ζέτεμπεργκ!

Οι αμπαλοι σου πηραν ομως το Euro. Και δεν νομιζω να εχεις πανηγυρισει ποτε περισσοτερο απ?οτι το 2004....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Ολυμπιακός ξείνησε να ελέγχει το παρασκήνιο , το 1996 (μετά το πρωτάθλημα Σπανέα). Τότε ο Κόκκαλης κατάλαβε ότι για να πάρεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα, θες και ...άλλα. Όλοι αυτοι που βρίζουν τον Ολυμπιακό ότι ελέγχει το παρασκήνιο, δεν τους ενδιαφέρει το τίμιο πρωτάθλημα. Απλά είχαν συνηθισει να ελέγχουν αυτοί το παρασκήνιο και τον Θρύλο να είναι αδύναμος και να τρώει τις καρπαζιές τη μία πίσω από την άλλη. Το παράδειγμα του Πρωταθλήματος 1991 τα λέει όλα. Δεν είδα τους "αντικειμενικούς" του ΠΑΟ να πουν "ντρεπόμαστε για τέτοια πρωταθλήματα"

γεια σου ρε φιλε germaon!!!!καιρο τωρα περιμενω την τοποθετηση σου την οποια οπως ξερεις την σεβομαι!!!
και σε αυτην την τοποθετηση δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου!!!!!!

Επισκέπτης
Οι αμπαλοι σου πηραν ομως το Euro. Και δεν νομιζω να εχεις πανηγυρισει ποτε περισσοτερο απ?οτι το 2004....
Έχω πανηγυρίσει περισσότερο στο 1-4 της Λεωφόρου,στο 3-0 της Ριζούπολης,στο 2-4 του ΟΑΚΑ που γυρίσαμε το ματς από 2-0,στον τελικό κυπέλου του 99 που παίζαμε με 10 παίχτες και σας νικήσαμε 2-0,στο 3-1 του ΟΑΚΑ με τη βολίδα του Τζόλε.Που ήταν εκεί οι Γκουμομπασινάδες,ο Καραγκούνης και ο Λύμπε;

Επισκέπτης
Ρε φίλε gatouli επειδή είμαι τάχα ΑΕΚΤΖΗΣ θα σου πω το εξής. Δεν γουστάρω τον γαύρο να κερδίζει συνέχεια, για αυτό θέλω να κερδίσει ο βάζελος. Είχα την ευκαιρία να τελειώσω με τους βαζέλες στο γήπεδο μου και δεν τα κατάφερα. Εσύ τι περιμένεις, ότι θα κρέμομαι από τα τέτοια του γαύρου να κερδίσει για να ξαναπάω δεύτερος? Για μένα και οι δυο αυτές ομάδες είναι σιχαμένες. Α και ένας ακόμη λόγος είναι ότι γουστάρω να βλέπω τους γαύρους φεύγοντας από το γήπεδο να βρίζουν τους πάντες μετά από ήττα. Βλέπεις μένω κοντά στο καραϊσκάκη και τους βλέπω και όταν πηγαίνουν και όταν φεύγουν

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με καλύπτει ο αδερφός originale21 για τα περί νίκης κ ποιου στο ντέρμπι.Αν το ματς αυτή την χρονική περίοδο γινόταν σε ουδέτερο,κεκλεισμένων των θυρών κ με ξένο διαιτητή ,θα το έδινα 65-35 στον βάζελο,σε σχέση βέβαια με την τωρινή του φόρμα.

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανετη νικη του Παναθηναικου ΑΝ παιχθει ποδοσφαιρο διοτι παιζει σοβαρα και το ενδεχομενο της διακοπης απο τα πιθηκοειδη προς αποφυγην πληρους ξεβρακωματος...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με καλύπτει ο αδερφός originale21 για τα περί νίκης κ ποιου στο ντέρμπι.Αν το ματς αυτή την χρονική περίοδο γινόταν σε ουδέτερο,κεκλεισμένων των θυρών κ με ξένο διαιτητή ,θα το έδινα 65-35 στον βάζελο,σε σχέση βέβαια με την τωρινή του φόρμα.

DARK 1976 ποστ εχεις!!! τα γενεθλια σου νομιζω!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
DARK 1976 ποστ εχεις!!! τα γενεθλια σου νομιζω!!!

Τσάκαλος είσαι.ΑΚΡΙΒΩΣ.Τώρα όμως 1977.Η μαλακία είναι ότι το έκανα το 1976ο post μου,μακριά αποό το θρεντάκι μας.Ελπίζω το 2000στό να το κάνω εκεί.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανετη νικη του Παναθηναικου ΑΝ παιχθει ποδοσφαιρο διοτι παιζει σοβαρα και το ενδεχομενο της διακοπης απο τα πιθηκοειδη προς αποφυγην πληρους ξεβρακωματος...

Με έκανες κ γέλασα.Αλήθεια μήπως είσαι από την Σπάρτη;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τσάκαλος είσαι.ΑΚΡΙΒΩΣ.Τώρα όμως 1977.Η μαλακία είναι ότι το έκανα το 1976ο post μου,μακριά αποό το θρεντάκι μας.Ελπίζω το 2000στό να το κάνω εκεί.

τι ΣΚΑΤΑ αδελφια ειμαστε ρε!!το θρεντακι μας γ@#$@!ει και δερνει!!
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom