POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μολις ανακοινωθηκε ο διαιτητης της αναμετρησης.ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ.....
Αντε να τον δουμε και αυτον πως θα σφυριξει...Μολις ανακοινωθηκε ο διαιτητης της αναμετρησης.ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ.....
Dark περνας την κρίση των 30 η κανω λάθος??![]()
Φιλε originale για μενα αγορι μου δεν εισαι Αεκτζης.Απ τη στιγμη που σε γεμιζει πιο πολυ να βλεπεις σκυφτα κεφαλια γαυρων απ το να βγει η ομαδα σου στο champions league μονο Αεκτζης δεν εισαι!!!
Και στο λεω εγω που οταν παιζει στην Ευρωπη η Αεκ η ο Παναθηναικος ειμαι φανατικος υποστηρικτης τους.Ακομα θυμαμαι πως πανυγηρισα το γκολ του Κωνσταντινου στη Βαρκελωνη οπως και την αγωνια που ειχα και το ξενερωμα στο τελος φετος που παιζατε εκτος με την Αντερλεχτ!!!Και ξερεις γιατι??Γιατι πρωτα απο ολα ειμαι Ελληνας και μετα Ολυμπιακος!!Μονο αυτα τα 2 με νοιαζουν!
Δεν είδα τους "αντικειμενικούς" του ΠΑΟ να πουν "ντρεπόμαστε για τέτοια πρωταθλήματα"
αλλοθι......Ενώ ο ΠΑΟ θα παραταχθεί πλήρης... Μπίσκαν, Σέριτς, Δάρλας, Έκι, Βίκτορ...
Σε ποιους τα πουλάνε αυτά?
Πελ συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Καρπετόπουλος. Μια επισήμανση όμως. Είναι παγκόσμιο το φαινόμενο η κάθε ομάδα να έχει έναν χαρακτήρα ο οποίος διαμορφώνεται μέσα στην ιστορία. Ο χαρακτήρας αυτός διαμορφώνεται στο πέρασμα του χρόνου από την αμφίδρομη σχέση οπαδών και ομάδας.
Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα κυριλέ και κομ ιλ φο ομάδα. Αυτό ξεκίνησε από την νοοτροπία των ιδρυτών της, των πρώτων μύθων της (ʼγγελος Μεσσάρης, ένας δανδής των γηπέδων), αλλά στην πορεία την ακολουθούσε το αστικό στοιχείο της πρωτεύουσας. Έτσι διαμορφώθηκε ιστορικά ένας εστετισμός. Δηλαδή η αγάπη προς το θέαμα, ο κοσμοπολιτισμός, η αντίληψη του οπαδισμού με όρους αγγλικής λέσχης (προσέχτε ότι ο Γιαννακόπουλος αναφέρεται πάντα στο σωματείο και στους αθλητές, όχι στην ομάδα και τους παίχτες). Σε αυτό το πλαίσιο η νίκη για την νίκη δεν έχει σημασία για τους περισσότερους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Χαιρόμαστε βέβαια και για την νίκη με πέτσινο πέναλτυ, αλλά μέσα μας ψιλοσνομπάρουμε κιόλας.
ρε dark εισαι τοσο αρνητικος με οτι αφορα τον ολυμπιακο που δεν μετραει και πολυ η γνωμη σου τι να πω τωρα δηλαδη? διαβασε την ωρα και το score
Ενώ ο ΠΑΟ θα παραταχθεί πλήρης... Μπίσκαν, Σέριτς, Δάρλας, Έκι, Βίκτορ...
Σε ποιους τα πουλάνε αυτά?