Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα τσακωθούν και με τις πινακίδες μόλις γυρίσουν στα λαγούμια τους και οργανωθούν καλύτερα.έγιναν σκηνικά θανάτου τύπε..πλακώθηκαν με τις καρέκλες...χαμός έγινε λέμε!
Θα τσακωθούν και με τις πινακίδες μόλις γυρίσουν στα λαγούμια τους και οργανωθούν καλύτερα.έγιναν σκηνικά θανάτου τύπε..πλακώθηκαν με τις καρέκλες...χαμός έγινε λέμε!
αλλαξε υπογραφη ρε τρυπιε!Θα τσακωθούν και με τις πινακίδες μόλις γυρίσουν στα λαγούμια τους και οργανωθούν καλύτερα.
τα παντα σου στο λαικο αισθημαΘα τσακωθούν και με τις πινακίδες μόλις γυρίσουν στα λαγούμια τους και οργανωθούν καλύτερα.
εκει που σε φτυνω σε οργωνωΘα τσακωθούν και με τις πινακίδες μόλις γυρίσουν στα λαγούμια τους και οργανωθούν καλύτερα.
εισαι μεγαλος ζαβλακαςΚαλώς τα στράκια.
[move][size=20pt]Νέρι, αλάνι, τσιμπούκια στο λιμάνι!![/size] [/move]
πηρες δυο παιδακια ρε λακαμα και εκανες θεμα?Καλώς τα στράκια.
μαλακισμενοΘα τσακωθούν και με τις πινακίδες μόλις γυρίσουν στα λαγούμια τους και οργανωθούν καλύτερα.
της ευρωπης η μεγαλυτερη ταναπου χοντρε
Καλώς τα στράκια.
εισαι μεγαλος ζαβλακας
εισαι ο χουλιγκαν του πληκτρολογιου
ελα να σου πω [size=16pt]ποσο αριανος ειμαι[/size] ρε τρυπιε!
εσυ εισαι o moderetor και μας μας ηρθες κομψης βαρυς να μαε πεις διασκεδαστικους ..κατανοώ πως έχεις κόμπλεξ του αίωνιου πουθενά και του αιώνιου 6ο-7-8ου....
συνέχισε να μας διασκεδάζεις .....ζιγκολό
δεν ειμαι πουστης ατυχησες ..αμα θελεις καμμια τρυπα να σου βουλωσω πες μουεισαι μεγαλος ζαβλακας
εισαι ο χουλιγκαν του πληκτρολογιου
ελα να σου πω [size=16pt]ποσο αριανος ειμαι[/size] ρε τρυπιε!
ποσο αριανος = πόσο πούστης
εσυ εισαι o moderetor και μας μας ηρθες κομψης βαρυς να μαε πεις διασκεδαστικους ..
κομλεξ δεν εχω καθολου γελαω με την καταντια που εσυ ονομαζεις superleaue
σε μενα εβγαλες το μενοςναι εγώ ειμαι ο νονός της σουπερλινγκ, εγώ την έβγαλα έτσι!
οσο τραγική ΄χωρα (και για τον πούτσι επίσης) ειμαστέ έχουμε το πρωτάθλημα που μας αναλογεί...
σε μενα εβγαλες το μενος