Νέα

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό πιστεύετε θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Κυριακής;

• Νίκη Ολυμπιακού

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

• Νίκη ΠΑΟ

• Συντριβή ΠΑΟ

• Συντριβή Ολυμπιακού

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Οι Ολυμπιακοί μιλάνε... οι Παναθηναικοί μιλάνε...
Τουλάχιστον αυτοί δικαιούνται και μιλάνε.

ΟΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ??????????????????????

Ως πότε ρε θα κατηγορείτε αριστερά και δεξιά την κακούργα την κοινωνία, την άδικη ζωή, τους απόκληρους της κοινωνίας, το κατεστημένο, το κεφάλαιο, τον καπιταλισμό, τον ρατσισμό, την καταστροφή του όζοντος, το φαινόμενο ελ-νίνιο, την επιτήριση της οικονομίας, την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, τον Bill Gates, τον Μάρτιν Σκορτσέζε, το χιόνι που δεν έπεσε στον Παρνασσό, το βορικό-οξύ που ρίχνουν στις γαρίδες, τον Ευαγγελάτο, τα ποτά μπόμπες, τους ημι-υπαίθριους, την πολεοδομία, την εφορία κτλ ?

Ανοίξτε ρε τα μάτια σας να διορθώσετε τα χάλια σας και την μιζέρια σας και μετά μιλήστε και σχολιάστε τους υπόλοιπους !

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μη φοβασαι Δευτερα μεσημερι θα τρωω κεμπαπ στον Βοσπορο στο Μικρολιμανο....ελα αμα θες αλλα να προσεχεις μη σε μπερδεψουν και σε φανε.

ΥΓ: Παρακαλα να κερδισει ο βαζελος για να κερδισεις αλλη μια μερα χολης και χαρας.

Αλήθεια,πέραν της πλάκας τρως στον Βόσπορο;έχω κάνει κάτι καταθέσεις εκεί.ʼΣΤΑ.Κ ας έχει λυσσάξει να με κερνάει ο φίλος μου ο Κατσαμπούρης που το έχει κ ας πηγαίνω  για ποτάκι συνέχεια με τον φίλο μου τον Τάκη τον Τσουκαλά(ναι καλά διαβάζεις) στο Vios δίπλα που το έχει κ αυτό ο Κατσαμπούρης.Μετά την δουλειά μπορεί να περάσω να φάμε παρέα.Κερνάς αν κερδίσετε.Κατά προτίμηση το γύρο αρνί για μένα κ ντόνερ δεν με χαλάει.

Επισκέπτης
Χωρις πλακα τωρα ξερεις τον Κατσαμπουρη??Ειμαι χρονια θαμωνας εκει και ψιλογνωριζομαστε οχι ομως σε τετοιο βαθμο ωστε να με κερναει.Δυστυχως γιατι οι κρεπαλες εκει κοστιζουν αρκετα...Τελος παντον, εγω σοβαρα τη Δευτερα θα μαι εκει το μεσημερι, αν κερδισω πληρωνεις,αν χασω πληρωνω και στην ισοπαλια κερναει ο Κατσαμπουρης.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χωρις πλακα τωρα ξερεις τον Κατσαμπουρη??Ειμαι χρονια θαμωνας εκει και ψιλογνωριζομαστε οχι ομως σε τετοιο βαθμο ωστε να με κερναει.Δυστυχως γιατι οι κρεπαλες εκει κοστιζουν αρκετα...Τελος παντον, εγω σοβαρα τη Δευτερα θα μαι εκει το μεσημερι, αν κερδισω πληρωνεις,αν χασω πληρωνω και στην ισοπαλια κερναει ο Κατσαμπουρης.

Τσάκαρε p.m.Κ μέσα για το στοίχημα,αρκεί να σχολάσω νωρίς.

Επισκέπτης
Καλά ρε DARK ξέρεις τον Τσουκαλά ή πλάκα μας κάνεις? Α και ρε παιδιά μην τσακώνεστε για τον Πειραιά. Ελάτε και από Καμίνια. Έχει και εδώ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλά ρε DARK ξέρεις τον Τσουκαλά ή πλάκα μας κάνεις? Α και ρε παιδιά μην τσακώνεστε για τον Πειραιά. Ελάτε και από Καμίνια. Έχει και εδώ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

Ναι,αρκετά καλά.ʼλλο τα οπαδικά κ άλλο οι γνωριμίες κ οι φιλίες.Κ τυχαίνει να είμαστε κ από διπλανά χωριά κάτω στην Λακωνία.

Επισκέπτης
Γιατι να μην τον ξερει.....ενας απλος ''υπαλληλακος'' ειναι....
πηγαινε στο Βιος στο Μικρολιμανο που λεει κ ο φιλος παραπανω να τον δεις να καθεται με το ξανθο του γκομενακι...κ κανενα φιλαρακι που κ που....:):):):):):)....(ακομα κ βαζελους εχει φιλους...ασε τι λεει στους καφρους που παρακολουθουν ματζικ....)...

Oσο για τα καμινια....που ειστε ρε αδερφε ???? Μεσα στους καδους ή στην εκκλησια στον Αη Λευτερη μεσα--->βοηθεια σας...????
:):):):):):):):):)...

Επισκέπτης
Δεκτό αν και ρε αδελφέ πως μπορεί να είσαι φίλος με κάποιον και να μη μιλάς για αθλητικά. Έχω την αίσθηση ότι μετά από δυο κουβέντες θα είχαμε πλακωθεί. Πρέπει να μου τον γνωρίσεις να του μάθω τάβλι, γιατί έλεγε στο magic ότι είναι καλός. Πάρτον και ελάτε στο getto στα Καμίνια για καφέ και τάβλι....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατι να μην τον ξερει.....ενας απλος ''υπαλληλακος'' ειναι....
πηγαινε στο Βιος στο Μικρολιμανο που λεει κ ο φιλος παραπανω να τον δεις να καθεται με το ξανθο του γκομενακι...κ κανενα φιλαρακι που κ που....:):):):):):)....(ακομα κ βαζελους εχει φιλους...ασε τι λεει στους καφρους που παρακολουθουν ματζικ....)...

Oσο για τα καμινια....που ειστε ρε αδερφε ???? Μεσα στους καδους ή στην εκκλησια στον Αη Λευτερη μεσα--->βοηθεια σας...????
:):):):):):):):):)...

Πρώην γκομενάκι του κ έχουν χωρίσει καιρό.Κ όντως είναι νυχθημερόν στο Vios.

Επισκέπτης
Mclein ξέρεις ότι σε πάω και δεν σου απαντάω όπως θα ήθελα. Αν θες έλα να δεις πόσοι είμαστε. Κερνάω εγώ...
Πάει ο Αγιος Ελευθέριος, τον γκρέμισαν και ακόμα χτίζουν

Επισκέπτης
Ρε παιδιά εγώ όλο τον καλικαίρι τον βλέπω στο getto στην περιοχή μου με τον κουμπάρο του τον ʼκη και προσπαθούν να μάθουν τάβλι...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεκτό αν και ρε αδελφέ πως μπορεί να είσαι φίλος με κάποιον και να μη μιλάς για αθλητικά. Έχω την αίσθηση ότι μετά από δυο κουβέντες θα είχαμε πλακωθεί. Πρέπει να μου τον γνωρίσεις να του μάθω τάβλι, γιατί έλεγε στο magic ότι είναι καλός. Πάρτον και ελάτε στο getto στα Καμίνια για καφέ και τάβλι....

Μάλιστα μου έχει προτείνει ουκ ολίγες φορές να με βάλει στο Καραϊσκάκη στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ,κάπου ήρεμα αρκεί να μην εκδηλωθώ(πράγμα που το θεωρώ αδύνατο)
Σιγά να μην πατήσω ΕΓΩ ποτέ εκεί μέσα.Το Σάββατο θα τα πούμε έτσι,στο γήπεδο.Παρασκευή μιλάμε.Θα σου στείλω p.m. αδελφέ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[ Πάρτον και ελάτε στο getto στα Καμίνια για καφέ και τάβλι....
[/quote]

Σιγά μην μπω ποτέ εκεί μέσα.
:badair: :badair: :badair:

Επισκέπτης
Ναι Παύλο. Να κανονίσουμε από Παρασκευή γιατί Σαββάτο έχω να πάω σε γιατρό και δεν ξέρω τι ώρα θα είμαι σπίτι. Πάω οφθαλμίατρο, γιατί από την μπάλα που παίζει η ΑΕΚΑΡΑ έκανα μυωπία

Επισκέπτης
Καλά μην έρχεσαι. Θα πάρω τον mclein και θα πάμε.....

Επισκέπτης
Πρώην γκομενάκι του κ έχουν χωρίσει καιρό.Κ όντως είναι νυχθημερόν στο Vios.
ε καλα δν θα τα χαλασουμε στα γκομενακια...δν την πηδαγαμε μαζι....εγω απλα τον εβλεπα καμια φορα στο βαθος/κοντα στον ντιτζει στο βιος...ακομα εκει συχναζει μαθαινω...

Mclein ξέρεις ότι σε πάω και δεν σου απαντάω όπως θα ήθελα. Αν θες έλα να δεις πόσοι είμαστε. Κερνάω εγώ...
Πάει ο Αγιος Ελευθέριος, τον γκρέμισαν και ακόμα χτίζουν
Πλακα κανω ρε αδερφε....ειστε οντως αρκετοι...αλλα παλι πρεπει να ειστε λιγοτεροι...:):):):):):):)...
Ποτε τον γκρεμισαν τον καημενο ??? Δλδ δν υπαρχει εκκλησια πια ??? Κ τι ομορφαινει την πλατεια τωρα ???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Ο Τσουκαλάς για το μόνο που δεν μιλάει στις prive του συζητήσεις,είναι για τον Ολυμπιακό.Το αποφεύγει πολύ.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μάλιστα μου έχει προτείνει ουκ ολίγες φορές να με βάλει στο Καραϊσκάκη στα Ολυμπιακός-ΑΕΚ,κάπου ήρεμα αρκεί να μην εκδηλωθώ(πράγμα που το θεωρώ αδύνατο)
Σιγά να μην πατήσω ΕΓΩ ποτέ εκεί μέσα.Το Σάββατο θα τα πούμε έτσι,στο γήπεδο.Παρασκευή μιλάμε.Θα σου στείλω p.m. αδελφέ

to σαββατο πριν το ματσ εχει καφε στη νεα φιλαδελφεια!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α ρε dark ΦΙΡΜΑ εισαι!!!!!

Επισκέπτης
Λογικό να είναι οι γαύροι περισσότεροι. Πάνε χρόνια που γκρεμίστηκε. Κάτι έχουν φτιάξει αλλά....
Πάλι καλά που συχνάζουν τα κοριτσάκια των σχολείων και φτιάχνει κάπως το θέαμα. Πρέπει να έχεις να περάσεις καιρό πάντως από Καμίνια. Όχι ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα αλλά έχουν γίνει δυο πλατείες. Τέλος πάντων, στο θέμα του thread, με την νίκη ο βάζελος την Κυριακή. Την κάνω τώρα για Αθήνα, έχουμε και δουλειές.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom