BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.124
- Πόντοι
- 456
Kριμα.
Πλεον το αυτοκινητο ειναι απο τα πιο επικυνδινα μεσα μεταφορας.
Μπαινεις μεσα και δεν ξερεις αν επιστρεψεις σπιτι σου.
Μπορει να συμβει στο καθενα μας.
Η χώρα φταίει φίλε όχι το μέσο, λαμόγια εργολάβοι που έφτιαξαν και συντηρούν τους χειρότερους δρόμους στην Ευρώπη
Έχεις πάει σε άλλες χώρες και έχεις κάνει σύγκριση; Οι δρόμοι στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο
εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ,και ειδικά ο δρόμος που έγινε το ατύχημα είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη.
Φτάνει πια αυτή η μίρλα και η κλάψα και η τάση που έχουμε σαν λαός να ρίχνουμε αλλού το φταίξιμο και να
ψάχνουμε για αποδιοπομπαίους τράγους. Μια φταίει ο δρόμος ,μια φταίει η μοίρα ,μια μας φταίει η κακιά στιγμή
και την άλλη μας φταίει ο κακός μας ο καιρός. Στην Ελλάδα έχουμε πολλούς νεκρούς από ατυχήματα γιατί σαν λαός
είμαστε καθυστερημένοι. Απλά πράγματα.
Η χώρα φταίει φίλε όχι το μέσο, λαμόγια εργολάβοι που έφτιαξαν και συντηρούν τους χειρότερους δρόμους στην Ευρώπη με μοναδικό μέλημα το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος γι αυτούς με κάθε κόστος σε ανθρώπινες ζωές και κακή νοοτροπία των οδηγών που βιάζονται,τρέχουν,παραβιάζουν τα πάντα κλπ.Σε όλα είμαστε οι χειρότεροι, σ αυτό θα διαφέραμε?
ναι οι εργολάβοι φταίνε...το βρήκες...με μοναδικό μέλημα το μεγαλύτερο κέρδος...ποιο κέρδος ρε παπάρα ?
έχεις δει καθόλου πόσα τους παίρνει το κράτος από φόρους ? γνωρίζεις ότι οι τράπεζες πλέον δεν δανείζουνε ούτε 1 ευρώ ?
άντε παπάρα...πριν πετάξεις την μαλακία σου σκέψου λίγο
Τώρα χαράχτηκαν οι δρόμοι ή πριν 40 χρόνια?
ποιοί εργολάβοι ... ??
αν δεν κανω λάθος η ΕΓΝΑΤΑ δεν έχει ακόμη παραχωηρηθει
εχω βγει ζωντανος απο τροχαιο παρα παρα πολυ σοβαρο με το αμαξι να καταληγει σε παλιοσιδερα στην κορινθου αθηνων που προκληθηκε ΚΑΘΑΡΑ απο κακοτεχνια κατασκευης του δρομου.θα χαναμε την ζωη μας η θα μεναμε αναπηροι το χειροτερο εξαιτιας ενος εργολαβου κρατικων εργων πουτανας γιου τα υπολοιπα που λετε μου περισσευουν
προκληθηκε ΚΑΘΑΡΑ απο κακοτεχνια κατασκευης του δρομου.θα χαναμε την ζωη μας η θα μεναμε αναπηροι το χειροτερο εξαιτιας ενος εργολαβου
πες με μαλακα οχι δεν εκαναΈκανες καμιά μήνυση? Αυτοί απαιτούν να πληρώνουμε διόδια για δρόμους που ΘΑ γίνουν.
Πρέπει κάποτε και οι πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους με κάθε μέσο.
πες με μαλακα οχι δεν εκανα
εχω βγει ζωντανος απο τροχαιο παρα παρα πολυ σοβαρο με το αμαξι να καταληγει σε παλιοσιδερα στην κορινθου αθηνων που προκληθηκε ΚΑΘΑΡΑ απο κακοτεχνια κατασκευης του δρομου.θα χαναμε την ζωη μας η θα μεναμε αναπηροι το χειροτερο εξαιτιας ενος εργολαβου κρατικων εργων πουτανας γιου τα υπολοιπα που λετε μου περισσευουν
εχεις πι εμΣε ποιο σημείο της Αθηνών - Κορίνθου; Τι είδους κακοτεχνία ήταν ,για να προσέχουμε
μην την πατήσουμε και εμείς!
εχεις πι εμ
εχεις πι εμ
γιατι δεν εχεις ξανακουσει τον ορο ρεπορταζ των πολιτων?νεοδημοκρατης εισαι?
![]()
αν ημασταν σε αυτοκινητιστικο φορουμ η σε φορουμ μαγειρικης θα το ελεγα δημοσια αλλα εδω ειναι κατι αλλο ;)Μην είσαι τόσο εχέμυθος. Εμείς οι άλλοι στο κατούρι πηγαδήσαμε;![]()