alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τίποτα. Απλως καποια μπλογκ θελουν κλικαρισματα.η δημοσιοποιηση της φωτογραφιας του τι ακριβως εξυπηρετει???
Τίποτα. Απλως καποια μπλογκ θελουν κλικαρισματα.η δημοσιοποιηση της φωτογραφιας του τι ακριβως εξυπηρετει???
για μενα ειναι καθαρη διαπομπευση...Για ποιο λογο να μη βγει?
Γιατι προκαλεσε ατύχημα με 5 νεκρους,λεω εγω....
Εσυ πες το αντιθετο,ακουγεσαι και διαβαζεσαι...
Αρα αν εσυ αυριο εμπλακείς σε ενα ατυχημα με νεκρους, δεν σε πειραζει να βγαλουμε την φωτογραφια σου, ετσι?Για ποιο λογο να μη βγει?
Γιατι προκαλεσε ατύχημα με 5 νεκρους,λεω εγω....
Εσυ πες το αντιθετο,ακουγεσαι και διαβαζεσαι...
Γιατι εκανε τιποτα κακο???για μενα ειναι καθαρη διαπομπευση...
Αν φταιω,ΟΧΙ...Αρα αν εσυ αυριο εμπλακείς σε ενα ατυχημα με νεκρους, δεν σε πειραζει να βγαλουμε την φωτογραφια σου, ετσι?
Το χειροτερο ολων φιλε, δεν ειναι η διαπομπευση.για μενα ειναι καθαρη διαπομπευση...
Εσυ εισαι δικαστηριο? Εκρινες οτι φταιει?Αν φταιω,ΟΧΙ...
και προβλεπεται σαν τιμωρια για την πραξη του η διαπομπευση???Γιατι εκανε τιποτα κακο???
Εσυ τι λες?Φταινε αυτοι που σταματησαν?Εσυ εισαι δικαστηριο? Εκρινες οτι φταιει?
Το να βγει η φωτο του ΔΕΝ είναι διαπομπευση....και προβλεπεται σαν τιμωρια για την πραξη του η διαπομπευση???
Πρωτον το ποιος φταιει θα το κρινει το δικαστηριο.Εσυ τι λες?Φταινε αυτοι που σταματησαν?
Λυπαμαι φιλε αλλά αυτα που λες δεν ειναι σοβαρα πραγματα.Το να βγει η φωτο του ΔΕΝ είναι διαπομπευση....
Διαβαζεται τι γραφεται...
Διαπομπευση είναι να τον βγαλεις γυμνο η σε προσωπικη ακαταλληλη στιγμη...
Κι εγω λυπάμαι αλλα αυτή είναι η γνωμη μου...Λυπαμαι φιλε αλλά αυτα που λες δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Δεν ειναι θεμα γνωμης, ειναι καταφωρα παρανομο.Κι εγω λυπάμαι αλλα αυτή είναι η γνωμη μου...
Γιατι, τι ειναι? εκ προθεσεως?ενώ ο 42χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διατάραξης της ασφάλειας συγκοινωνιών εξ αμελείας.
Ε,ας τους κανει μηνυση...Δεν ειναι θεμα γνωμης, ειναι καταφωρα παρανομο.
Κι αν τον αναγνωρισουν τι θα κανουν δηλαδη?για να τον αναγνωρίσουνε ρε οι συγγενείς των θυμάτων αν τον πετύχουνε πουθενά...
Θα τον προσφερουν λουλούδια...Κι αν τον αναγνωρισουν τι θα κανουν δηλαδη?