You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νιώθετε τύψεις όταν απατάτε την/τον σύντροφό σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 196
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
το θεμα ειναι απλο!!αν εισαι καλος η γυναικα σου/γκομενα σου θα σε κανει οτι θελει και εν τελει θα πληγωθεις!!οποτε πρεπει να ειμαστε μαλακες και να ξενοπηδαμε!!να κοιταμε να περναμε εμεις καλα και τιποτα αλλο!!!
παρα πολυ σωστος!!!εγω την εχω πατησει με αυτην την καλοσυνη αδερφε και το ξερω το σπορ..βεβαια ειμαι ακομα στην ιδια σχεση αλλα το κερατακι δοξα το θεο παει φουλ...το θεμα ειναι απλο!!αν εισαι καλος η γυναικα σου/γκομενα σου θα σε κανει οτι θελει και εν τελει θα πληγωθεις!!οποτε πρεπει να ειμαστε μαλακες και να ξενοπηδαμε!!να κοιταμε να περναμε εμεις καλα και τιποτα αλλο!!!
Επισκέπτης
Σαφώς.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα...μονόδρομοςτο θεμα ειναι απλο!!αν εισαι καλος η γυναικα σου/γκομενα σου θα σε κανει οτι θελει και εν τελει θα πληγωθεις!!οποτε πρεπει να ειμαστε μαλακες και να ξενοπηδαμε!!να κοιταμε να περναμε εμεις καλα και τιποτα αλλο!!!
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ʼπιστος μεχρι αηδίας .
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
μαγκες δε μετρανε τα κερατα σε πουτανες......ειναι αγοραιος ερωτας...τις πληρωνεις αμεσα...ενω τις αλλες που ξενοπηδαει καποιος τις πληρωνει εμμεσως...βεβαια και αμεσα...για κανενα ξενοδοχειο κλπ...
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εγώ δε ξέρω απο ΑΠΙΣΤΙΕΣ!!!!!!!
Μόνο τον ΑΠΙΣΤΟ Θωμά!!!!!!!!!!!!
Μόνο τον ΑΠΙΣΤΟ Θωμά!!!!!!!!!!!!
το θεμα ειναι απλο!!αν εισαι καλος η γυναικα σου/γκομενα σου θα σε κανει οτι θελει και εν τελει θα πληγωθεις!!οποτε πρεπει να ειμαστε μαλακες και να ξενοπηδαμε!!να κοιταμε να περναμε εμεις καλα και τιποτα αλλο!!!
Γεγονός! Την έχω πατήσει έτσι!Αλλά να σας πω κάτι άλλο. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι ότι εφόσον δεν είμαι παντρεμένος και δεν με καλύπτει η εκάστοτε γκόμενα τότε ή προτιμώ να είμαι μόνος ή να βρίσκω αν βέβαια μου αρέσει κάποια άλλη.
Επισκέπτης
Εμένα και να με καλύπτει η εκάστοτε γκόμενα την αρπαχτη μου οταν θα καθήσει (απο πρώην ή απο καινούρια) θα την κάνω ο κόσμος να χαλάσει.Πάω αραιά και που και σε μπουρδέλο για ποικοιλία.Δεν το κάνω απο κακία ή απο έλλειψη αγάπης αλλά το βρίσκω βλακεία για έναν νέο άντρα να είναι πιστός εφ'οσον δεν είναι παντρεμένος.ʼποψη μου είναι όμως ότι κατά τ' άλλα κάποιος πρέπει να είναι κύριος με την κοπέλα του.Να κάνει το οτιδήποτε για να μην το καταλάβει και την κάνει να αισθανθεί άσχημα (ή και κατώτερη ακόμη).Αν αισθάνεται κάποιος έτσι για μια γυναίκα, τότε είναι καλύτερα να τελειώσει τη σχέση.
Επισκέπτης
Ναι αλλα μονο με κοριτσια που δουλευουν σε στουντιο .
Πάντα το ξένο και το διαφορετικό ειναι ωραίο..!!Όπως και οτι σχεδόν πάντα θα είναι πληρωμένο με τον έναν ή άλλον τρόπο
Πιστεύω επίσης ότι οι παντρεμένοι έχουν 1 λόγω παραπάνω να την απατήσουν για να είναι "καλυμένοι" σε περίπτωση στραβής...
Πιστεύω επίσης ότι οι παντρεμένοι έχουν 1 λόγω παραπάνω να την απατήσουν για να είναι "καλυμένοι" σε περίπτωση στραβής...
Σωστοτατος!Πάντα το ξένο και το διαφορετικό ειναι ωραίο..!!Όπως και οτι σχεδόν πάντα θα είναι πληρωμένο με τον έναν ή άλλον τρόπο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 159
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 59