Επισκέπτης
με φωναξε κανεις???
κατι ακουσα για κερδισμενους της ζωης με ρολογια-αμαξια-γκομενες-κρουαζιερες..
Επιτέλους και ένα ωραίο αστείο μπας και ξεκολλήσουμε..παλι ευχες μοιραζονται
τωρα το ποιος χρωσταει απο τους δυο μας φαινεται απο τις αγωνιες σου!!!!!!οσο για το επιπεδο σου φαινεται και απο το οτι δεν ξερεις να κανεις εναν πολλαπλασιασμο. οσο για το ποσο μαλακας αλλα και πικραμενος εισαι και αυτο φαινεται απο τις μαλακιες που ποσταρεις καραγκιοζακο. συνεχισε να μας διασκεδαζεις!!!!!!τρελε επιστημονα μου εσυΔιαφορά επιπέδου...
Και εγώ αν δεν γαμούσα ή αν χρωστούσα τα ίδια νεύρα θα είχα...
Τσ,τσ,τσ... δεν διαβάζατε στο σχολείο τι να κάνουμε...
Γιατί πρέπει να έχει σπουδάσει κάποιος για να ασκήσει κριτική σε ένα -ξεκάθαρα- δημόσιο πρόσωπο που πληρώνεται από τους φόρους του?
Αλλα έτσι και αλλιώς γιατί θα πρέπει να απαιτήσω το βιογραφικό του?
[size=18pt]Κρίση έχω και κρίνω ... τι με νοιαζει αν ο άλλος έχει διδακτορικό ή όχι? [/size]
Τώρα αλήθεια δεν ξέρεις τον Γιαννάρα???
Έχεις ειδικές γνώσεις σε θέματα πολιτικής?
Είσαι ειδικός σε θέματα πολιτικών/κοινωνιολογικών/αθρωπιστικών/ανθρωπολογικών σπουδών?
Γιατί εγώ έχω και είμαι απόλυτα αριστούχος.
Και έχω συνεχή επαφή με τέτοια θέματα μέσω επαγγελματικών και ακαδημαικών επαφών.
Έχω παραπάνω από ένα πτυχία ΑΕΙ (δεν θα σου πω πόσα), πολλές και συνεχείς μεταπτυχιακές σπουδές ενώ δεν κάνω διδακτορικό (αν και όλοι με πιέζουνε) γιατί είμαι ήδη καλοβολεμένος...
Δεν ξέρεις με ποιον μιλάς, το είπα ...
Μερικοί είμαστε κερδισμένοι στην ζωή αγάπη μου τι να κάνουμε? (Ρολόγια,αμάξια,ΓΚΟΜΕΝΕΣ,κρουαζιέρες κλπ.)
με φωναξε κανεις???
δικαιολογείσαι γιατί ξέρω τι σας ψεκάζουνε...
εγώ δεν εξέφρασα καμμιά άποψη για τους αναρχικούς. Εσύ μου είπες δεν ξέρω.
Σε ρώτησα ευθέως να απαντήσεις ποιόν θεωρείς καλύτερο αφού λοιδορείς την επιλογή μου.
Σε αυτή την ερώτηση η απάντησις ήταν Οτι δεν ξέρω τι είναι οι αναρχικοί.
Αλλαντάλλα.......
Αχαχαχαχαχαχαχα, ο Athens πάλι κλωνοποιήθηκε.
(Υ.Γ. το ανθρωπιστικές σπουδές είναι από το humanities;;; Αχαχαχαχαχαχαχα ).
Έλα φιλαράκι...με φωναξε κανεις???
Για πες μας λοιπόν. Τι μας ψεκάζουνε?? (αφού ξέρεις!)
τελικα γαμησες???Έλα φιλαράκι...
Άκου να δεις τι έπαθα... πήγα να πάρω το καινούριο GMT της Panerai, αυτό με το συμβατικό μπρασελέ εννοώ, γιατί το χρειάζομαι και πουθενά! >
Έψαξα Καίσαρη, μετά πήγα διαδοχικά Φλωρεντία,Βερολίνο και Μόντρεαλ ... τίποτα!!!
Ευτυχώς με έβαλε σε λίστα αναμονής ο Καίσαρης και τελικά μου το έφερε ειδική παραγγελία!
Δύσκολα τα Panerai ... ακόμα και Ελβετία, Ζυρίχη και Γενεύη, που ήμουνα το καλοκάιρι δύσκολα τα έβρισκες!
τελικα εκτος απο πολυ μαλακας εισαι και πολυ γελοιος. αλλα τουλαχιστονμας διασκεδαζεις με τις μαλακιες που γραφεις. αληθεια μαλακακο με τον κωλο γαμαςΚατεστραμένο μου προς τι ο πανικός σου και οι ύβρεις?
Πιστεύεις ότι εκσπερματώνοντας διαννοητικά θα βελτιωθεί η ψυχική σου διαταραχή ή κοινωνική σου υπόσταση?
Μερικοί είμαστε κερδισμένοι στην ζωή αγάπη μου τι να κάνουμε? (Ρολόγια,αμάξια,ΓΚΟΜΕΝΕΣ,κρουαζιέρες κλπ.)
Συγνώμη που δεν υπολόγισα ακριβώς το πηλίκο!!!
Ξέρεις δεν ασχολούμαι με μικροπράγματα...
Αντίστοιχα και εσύ προηγουμένως έγραψε το κόμμα σαν "κόμα", αλλά δεν σου είπα τίποτα... η ουσία του λόγου για εμένα είναι σημαντικότερη...
Συνέχισε το παραλήρημα αγαπητέ, επιβεβαίωσε με τώρα που περιμένω την γυναίκα ενός άλλου κατεστραμμένου...
με τον κωλοτελικα γαμησες???
Ασε ρε που εισαι και συ κερδισμενος! Εσυ ουτε λεφτα να παρεις ενα μπαζουκας της προκοπης δεν εχεις! Και κυκλοφορας με τα βενζινοπριονα ακομα......χαχαχαχαχαμε φωναξε κανεις???
ρε μαλακα μιλαμε για μεγαλη περιπτωση ο τυπος. θα αφησει εποχη .... ο φεθρυ ειναι μαθητουδι μιλαμε. ο τυπος ειναι προφεσορας στη μαλακιαπλέ ...
πιάσε απ το PANERI μια μολότωφ ρε να τελειώνουμε......
Τι ακριβώς γράφω?μέχρι τώρα ήξερε για τους πολιούχους της Εκκλησίας.
σήμερα στο μπουρδέλα έμαθα για τους πολυπτυχιούχους του μπουρδέλα....
Και κοίτα να δεις τι γράφανε τα παλιά τα χρόνια τα κλωνάρια.....
ρε κάτι πολυπτυχιακοί μαλάκες.....
συγνωμη..Τι ακριβώς γράφω?
Ότι δεν αναγκαίο να έχει κάποιος διδακτορικό για να έχει σωστή κρίση ... διαφωνείς?΄
Οι επιπλέον σπουδές είναι σίγουρα ένα καλό εφόδιο αλλά "αν δεν τραβάει το γαμημένο -το μυαλό- πως να ανέβει την ανηφόρα"?
εσυ οντως φιλε εχεις πτυχια αλλα εχεις το μεγαλυτερο απο ολα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ σε αυτο εισαι πολυ μπροστα και ειναι το καλυτερο εφοδιο που εχεις για να κανεις εμας να γελαμε και να αναρωτιομαστε τελικα εισαι ο μεγαλυτερος μαλακας στο σαιτ;Τι ακριβώς γράφω?
Ότι δεν αναγκαίο να έχει κάποιος διδακτορικό για να έχει σωστή κρίση ... διαφωνείς?΄
Οι επιπλέον σπουδές είναι σίγουρα ένα καλό εφόδιο αλλά "αν δεν τραβάει το γαμημένο -το μυαλό- πως να ανέβει την ανηφόρα"?
Εσύ τι λες?τελικα γαμησες???