Επισκέπτης
περσονα εχω & κοτερο..
όχι εγώ.... Οι αεροσυνοδοί της Ολυμπιακής....
ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
ενα πραγμα θα πω και σταματαω!!!!ΠΕς ΜΑς ΤΗ ΠΙΝΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑς ΔΙΝΕΙς ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@ bodos και 1personanongrata
Ξέρω και εγώ να βρίσω αλλά δεν πρόκειται να το κάνω (εκτός και αν "ξεφύγουμε" πολύ...)
Αν σας φταίνε κάποια πράγματα, τότε δεν πιστεύω ότι είναι ώριμο να ξεσπάτε εδώ ... σε ένα πολιτικό thread...
Εντάξει έχετε προβλήματα, και να φανταστείτε ότι είναι και το κόμμα σας στη εξουσία, αλλά αυτά λύνονται μέσα άπο ώριμη σκέψη ή σκληρή δουλειά.
Μπορεί να είστε προβληματικοί αλλά κάποιοι σας αγαπάμε, δεν πρόκειται να σας βρίσουμε.
Μην ρίχνεται το ήδη χαμηλό σας επίπεδο.
Μην ρίχνετ[size=24pt]αι[/size] το ήδη χαμηλό σας επίπεδο.
Και εγώ αυτό εννοούσα ... το πουλί δεν ήταν μέσα σε εισαγωγικά βλέπεις!!!είδες που προτρέχεις;
είδες που δεν κάνεις για πολιτικές επιστήμες;
δεν είπα ποιό πουλί εννοάω.......έκανες αυθαίρετες αναγωγές.
πέτα τα τα πτυχία....
δεν κάνει ο εγκέφαλος......
μαλλον δεν εχεις ταξιδεψει με εταιρειες του πρωην ανατολικου μπλοκ..Σιγά τις μπαζόλες ρε μαλάκα.
Μόνο η lufthansa έχει χειρότερες.
Νοσοκόμαααααα....ενα πραγμα θα πω και σταματαω!!!!ΠΕς ΜΑς ΤΗ ΠΙΝΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑς ΔΙΝΕΙς ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελα ρε μαλακα μπερδευτηκε το παλικαρι. απο τα πολλα γαμησια καηκε ο εγκεφαλοςείναι πολλά τα πτυχία Καλλιακούδα.....
Η με το απολυτο μπαζομαζωμα.....ΒΑ.....ανατριχιασα μονο που τογραψαμαλλον δεν εχεις ταξιδεψει με εταιρειες του πρωην ανατολικου μπλοκ..
η κατασταση σου ειναι μη αναστρεψιμηΝοσοκόμαααααα....
Ήρεμα, ήρεμα αγόρι μου ... τι να κάνουμε σε αυτοί τι ζωή κάποιοι είναι loosers!!!
Δεν διορθώνεις τίποτα με τις φωνές....
μαλλον δεν εχεις ταξιδεψει με εταιρειες του πρωην ανατολικου μπλοκ..
συγχιστηκες???Νοσοκόμαααααα....
Ήρεμα, ήρεμα αγόρι μου ... τι να κάνουμε σε [size=20pt]αυτοί[/size] τι ζωή κάποιοι είναι loosers!!!
Δεν διορθώνεις τίποτα με τις φωνές....
πρέπει να ξέρεις ότι κανένας από τους ανθρώπους που έχουν δείκτη ευφυίας πολύ πάνω από το μέσο όρο ΔΕΝ έχουν έπαρση, ενώ εσύ δεν κάνεις κάτι άλλο.Και εγώ αυτό εννοούσα ... το πουλί δεν ήταν μέσα σε εισαγωγικά βλέπεις!!!
Θεέ μου τι βλάκας...
Ξέχασα να προσθέσω και κάτι άλλο στο "βιογραφικό" μου... το κάνω τώρα που είναι επίκαιρο!!!
Σε ποια κλίμακα το θέλεις???
μάλλον του κόλλησε το plug-in στο firefoxσυγχιστηκες???
& τι νουμερο βγαζεις στο μενσα παιχτη???
Οίδαις τη μου καναται?
μαλλον δεν εχεις ταξιδεψει με εταιρειες του πρωην ανατολικου μπλοκ..
& τι νουμερο βγαζεις στο μενσα παιχτη???