Νέα

Νικητής Αντώνης - η επόμερη μέρα στην ΝΔ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θέλετε να είναι ο επόμενος Αρχηγός ?

• --- (Αβραμόπουλος>Σαμαρά)

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μπακογιάννη

• Σαμαράς

• Ψωμιάδης

• Αλλος Δελφίνος... ???

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Αχαχαχαχαχαααχαχα, ο Μένσας........
Μα φυσικά ...
Η "βρωμιά" και η "παρακμή" είναι όχι μόνο τρόπος ζωής, αλλά και ολόκληρα καλλιτεχνικά κινήματα... ιδίως για την νεωτερικότητα και την μετα-ρομαντική περίοδο του 20ου αιώνα.
Εδώ πολύ γνωστοί ,π.χ. τραγουδιστές, ντύνονται ινκόγνιτο και βολτάρουν σε Βαρδάρη και Μεταξουργείο...
Το ότι τρώω πολύ συχνά rib eye δεν σημαίνει ότι δεν τρώω κκοκορέτσι ή βρώμικο από καντίνα.

Ήδη στο ποστ μου είχα αναφέρει ότι λόγω της σπουδαιότητας της εργασίας μου ξοδεύω όλο μου τον χρόνο μεταξύ Αθήνας και Θεσ/κης, αλλά γενικά με στέλνουν να "ξελασπώσω" σε όλη την Ελλάδα θα έλεγα...
Στην Ελλάδα προφανώς έχω πολύ χρόνο και παίζει και ct, αλλά στο εξωτερικό έχω άλλες προτεραιότητες.
Όπως καταλαβαίνεις με πληρώνεις και αδρά από την τσέπη σου για να είμαι αυτό που είμαι...

Και μια που σε λένε Voltaire και μιλήσαμε και για καλλιτεχνικά ρεύματα... το καλοκαίρι πήγα και στο club voltaire, όνειρο το είχα... :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μιας και όλα τα μυαλά μαζεύτηκαν εδώ μέσα.....
την κάνω για το γαυροθρέντ μπας και διαβάσω κανένα paper από κανένα διδακτορικό πράκτορα.

έλα ρε ο Hawkins σιγά τι είναι... κατέχει την έδρα που είχε και ο νεύτονας...btw το χρονικό του χρόνου είναι πολύ καλό βιβλίο...

μάλλον ο τύπος θέλει να μας πει για τον εξυπνότερο άνθρωποο οποίος δούλευε σαν μπράβος σε μαγαζί
;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μα φυσικά ...
Η "βρωμιά" και η "παρακμή" είναι όχι μόνο τρόπος ζωής, αλλά και ολόκληρα καλλιτεχνικά κινήματα... ιδίως για την νεωτερικότητα και την μετα-ρομαντική περίοδο του 20ου αιώνα.
Εδώ πολύ γνωστοί ,π.χ. τραγουδιστές, ντύνονται ινκόγνιτο και βολτάρουν σε Βαρδάρη και Μεταξουργείο...
Το ότι τρώω πολύ συχνά rib eye δεν σημαίνει ότι δεν τρώω κκοκορέτσι ή βρώμικο από καντίνα.

Ήδη στο ποστ μου είχα αναφέρει ότι λόγω της σπουδαιότητας της εργασίας μου ξοδεύω όλο μου τον χρόνο μεταξύ Αθήνας και Θεσ/κης, αλλά γενικά με στέλνουν να "ξελασπώσω" σε όλη την Ελλάδα θα έλεγα...
Στην Ελλάδα προφανώς έχω πολύ χρόνο και παίζει και ct, αλλά στο εξωτερικό έχω άλλες προτεραιότητες.
Όπως καταλαβαίνεις με πληρώνεις και αδρά από την τσέπη σου για να είμαι αυτό που είμαι...
στην KYΠ δουλευεις;πρακτορας; :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε παρακαλώ...

O Hawking σαφώς και δεν είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου!

Άντε ακόμα...
Απορώ ... στο google θα το βρείτε, δεν μπορεί!!!

κάνα μουνί ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ έχεις να γαμήσουμε;
αστα αυτά τώρα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λες να χει στο google πορνοπαπο; :think:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Βασικά από ότι είδατε δεν κολώνω....

Αν ήμουνα "παλιόπουστρα" (αλήθεια γιατί είστε τόσο ρατσιστές?) θα το έλεγα.

Εγώ δεν εκφράζομαι έτσι γιατί πολύ απλά είμαι 100% αρσενικός.
Δεν βρίζω για να ξορκίσω -και καλά σαν ξεκάρφωμα- τους υποσυνείδητους φόβους του ίδιου μου του ανδρισμού μου....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασικά από ότι είδατε δεν κολώνω....

Αν ήμουνα "παλιόπουστρα" (αλήθεια γιατί είστε τόσο ρατσιστές?) θα το έλεγα.

Εγώ δεν εκφράζομαι έτσι γιατί πολύ απλά είμαι 100% αρσενικός.
Δεν βρίζω για να ξορκίσω -και καλά σαν ξεκάρφωμα- τους υποσυνείδητους φόβους του ίδιου μου του ανδρισμού μου....

ρε μαλάκα πλέζουρα πρέπει να βγούμε τσάρκα μ αυτόνανε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom