Επισκέπτης
Για φαν του Τότσικα σε κόβω (αυτός που γαμούσε το καρπούζι).Προτιμώ τις πινακοθήκες!
Για φαν του Τότσικα σε κόβω (αυτός που γαμούσε το καρπούζι).Προτιμώ τις πινακοθήκες!
hawkins....so what?
Μα φυσικά ...Αχαχαχαχαχαααχαχα, ο Μένσας........
έλα ρε ο Hawkins σιγά τι είναι... κατέχει την έδρα που είχε και ο νεύτονας...btw το χρονικό του χρόνου είναι πολύ καλό βιβλίο...hawkins....so what?
στην KYΠ δουλευεις;πρακτορας;Μα φυσικά ...
Η "βρωμιά" και η "παρακμή" είναι όχι μόνο τρόπος ζωής, αλλά και ολόκληρα καλλιτεχνικά κινήματα... ιδίως για την νεωτερικότητα και την μετα-ρομαντική περίοδο του 20ου αιώνα.
Εδώ πολύ γνωστοί ,π.χ. τραγουδιστές, ντύνονται ινκόγνιτο και βολτάρουν σε Βαρδάρη και Μεταξουργείο...
Το ότι τρώω πολύ συχνά rib eye δεν σημαίνει ότι δεν τρώω κκοκορέτσι ή βρώμικο από καντίνα.
Ήδη στο ποστ μου είχα αναφέρει ότι λόγω της σπουδαιότητας της εργασίας μου ξοδεύω όλο μου τον χρόνο μεταξύ Αθήνας και Θεσ/κης, αλλά γενικά με στέλνουν να "ξελασπώσω" σε όλη την Ελλάδα θα έλεγα...
Στην Ελλάδα προφανώς έχω πολύ χρόνο και παίζει και ct, αλλά στο εξωτερικό έχω άλλες προτεραιότητες.
Όπως καταλαβαίνεις με πληρώνεις και αδρά από την τσέπη σου για να είμαι αυτό που είμαι...
Σε παρακαλώ...hawkins....so what?
Σε παρακαλώ...
O Hawking σαφώς και δεν είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου!
Άντε ακόμα...
Απορώ ... στο google θα το βρείτε, δεν μπορεί!!!
λες να χει στο google πορνοπαπο;
αυτον το ξερω ρε
αυτον το ξερω ρε
ειχε κανει διαλεξη στην σχολη
πραγματικα πανεξυπνος
ο δικός μου τυπάς πλησιάζει τα 200 ... τα 189 είναι χαμηλό iq
σιρτιμηδη ακομη να αυτοκτονησεις???
ο δικός μου τυπάς πλησιάζει τα 200 ... τα 189 είναι χαμηλό iq
Βασικά από ότι είδατε δεν κολώνω....
Αν ήμουνα "παλιόπουστρα" (αλήθεια γιατί είστε τόσο ρατσιστές?) θα το έλεγα.
Εγώ δεν εκφράζομαι έτσι γιατί πολύ απλά είμαι 100% αρσενικός.
Δεν βρίζω για να ξορκίσω -και καλά σαν ξεκάρφωμα- τους υποσυνείδητους φόβους του ίδιου μου του ανδρισμού μου....