ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 456
Δεν είναι να βασίζεσαι σε τέτοιους τύπους.Τσαμπα τραβηξα τα χαλια στην ακρη.. σιγουρα θ τσακωνεται σε καποιο νημα γ τον μητσοτακη
Δεν είναι να βασίζεσαι σε τέτοιους τύπους.Τσαμπα τραβηξα τα χαλια στην ακρη.. σιγουρα θ τσακωνεται σε καποιο νημα γ τον μητσοτακη
Εντωμεταξυ εμεις λεμε τα δικα μας 10 μελη και 27 επισκεπτες μας παρακολουθούν ν λεμε μλκιεςΔεν είναι να βασίζεσαι σε τέτοιους τύπους.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα δέκα χρόνια έπαιρνα μάτι. Αν είχε τέτοιο νήμα νωρίτερα θα είχα κάνει λογαριασμό. Το bou σε μερικές κοπέλες πρέπει να δώσει ποσοστά.Εντωμεταξυ εμεις λεμε τα δικα μας 10 μελη και 27 επισκεπτες μας παρακολουθούν ν λεμε μλκιες
Λυπαμαι οσους θ προσπαθήσουν ν διαβασουν τις σελιδες γ στοιχεία επικοινωνίας..Εγώ δεν έχω πρόβλημα δέκα χρόνια έπαιρνα μάτι. Αν είχε τέτοιο νήμα νωρίτερα θα είχα κάνει λογαριασμό. Το bou σε μερικές κοπέλες πρέπει να δώσει ποσοστά.
Το μόνο κακό είναι οτι από αυτούς που παρακολουθούν αύριο μεθαύριο θα κάνουν λογαριασμό και το πρώτο μήνυμα τους θα είναι: "Νικόλ στείλε να επικοινωνήσουμε"
οι πιο σοβαρές....μαλακίες, λέγονται μετά τις 12!!Εντωμεταξυ εμεις λεμε τα δικα μας 10 μελη και 27 επισκεπτες μας παρακολουθούν ν λεμε μλκιες
Μπορεί και να ξεκινήσουν με το "για σο κόκλα"Εγώ δεν έχω πρόβλημα δέκα χρόνια έπαιρνα μάτι. Αν είχε τέτοιο νήμα νωρίτερα θα είχα κάνει λογαριασμό.
Το μόνο κακό είναι οτι από αυτούς που παρακολουθούν αύριο μεθαύριο θα κάνουν λογαριασμό και το πρώτο μήνυμα τους θα είναι: "Νικόλ στείλε να επικοινωνήσουμε"
Άλλα περιμέναν να δουνΕντωμεταξυ εμεις λεμε τα δικα μας 10 μελη και 27 επισκεπτες μας παρακολουθούν ν λεμε μλκιες
Κανονιστε ν μ πιασουν τα ψυχολογικα μ βραδιατικα κ ν θυμηθω οποιον γκομενο ηθελα απο το λυκειο η τον @Michael Scott π δε ερχεται ν μ κατουρησει
let's follow the rules of the seitΛυπαμαι οσους θ προσπαθήσουν ν διαβασουν τις σελιδες γ στοιχεία επικοινωνίας..
KimDraculaΆλλα περιμέναν να δουν
ώπα ρε....Ωραίοοοοοο.....μέταλ και κατα κάποιον τρόπο ραπάρει λίγο ο τύπος? Πολύ καλό...Αφιερωμένο στην παρέα και στους φίλους ματάκηδες
once upon a timeώπα ρε....Ωραίοοοοοο.....μέταλ και κατα κάποιον τρόπο ραπάρει λίγο ο τύπος? Πολύ καλό...
Τώρα μεταξύ μας ένα ξεγυρισμένο γλείψιμο την πατούσεςΗ κοπελια εχαι αγγελία;; Τηλεφωνακι ;
Εχω περιοδο ουτε κινητο δ πιανωΑν δεν μπεί κανένας μύστης ή η Αλεξία να κάνει μαδομούνι το νήμα το βλέπω να ρίχνει αυλαία. Εγκατέλειψαν και οι ματάκηδες. Εσείς τύποι που βλέπετε, είναι ευκαιρία τώρα που είναι και η Νικόλ στην φάση. Μη μπεί κανείς αύριο και ψάχνει επικοινωνία. Για να εξηγουμαστε
Και με περίοδοΤώρα μεταξύ μας ένα ξεγυρισμένο γλείψιμο την πατούσες
Ψαλιδι κ λιγο ντιτζειλικη της το πατουσαΤώρα μεταξύ μας ένα ξεγυρισμένο γλείψιμο την πατούσες
εγώ δεν το ζητάω...άμα θέλει ας μου ζητήσει η ίδια το δικό μου!Αν δεν μπεί κανένας μύστης ή η Αλεξία να κάνει μαδομούνι το νήμα το βλέπω να ρίχνει αυλαία. Εγκατέλειψαν και οι ματάκηδες. Εσείς τύποι που βλέπετε, είναι ευκαιρία τώρα που είναι και η Νικόλ στην φάση. Μη μπεί κανείς αύριο και ψάχνει επικοινωνία. Για να εξηγουμαστε