ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 456
Να το 2 ημίχρονο 1 τελικό
χαχαχα....κλαίω!Να το 2 ημίχρονο 1 τελικό
Τύπε εσύ από Θεσσαλονίκη είσαι;15-15....ισοφαρίσαμε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχαχα....κλαίω!
Μη γινομαστε τοπικιστες .. ειναι ομαδα νικολΤύπε εσύ από Θεσσαλονίκη είσαι;
Από περιέργεια, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μας ενώνουν τα κοινά ενδιαφέροντα.Μη γινομαστε τοπικιστες .. ειναι ομαδα νικολ
αυτό!!Μη γινομαστε τοπικιστες .. ειναι ομαδα νικολ
όχι ρε....μακρυά (καμιά 600αριά χιλιόμετρα-όχι σε ευθεία) και περιτριγυρισμένος από θάλασσα!!Τύπε εσύ από Θεσσαλονίκη είσαι;
αυτό έλειπε ρε, να έχεις πρόβλημα!Από περιέργεια, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
indeed!!Μας ενώνουν τα κοινά ενδιαφέροντα.
Με το κορίτσι μας έχεις γνωριστεί δια ζώσης ή μόνο σε θεωρητικό επίπεδο;αυτό!!
όχι ρε....μακρυά (καμιά 600αριά χιλιόμετρα-όχι σε ευθεία) και περιτριγυρισμένος από θάλασσα!!
Σε ποιητικο επιπεδοΜε το κορίτσι μας έχεις γνωριστεί δια ζώσης ή μόνο σε θεωρητικό επίπεδο;
μ'αρεσει όπως τα λες...συγκαλυμμένα!Με το κορίτσι μας έχεις γνωριστεί δια ζώσης ή μόνο σε θεωρητικό επίπεδο;
μπα! δεν σου έχω απαγγείλει ακόμα!Σε ποιητικο επιπεδο
Όταν θα φτάσεις σε σημαντικό αριθμό μηνυμάτων κάτι θα κάνουμεμ'αρεσει όπως τα λες...συγκαλυμμένα!
Όχι ρε, δεν την έχω δει....δεν μου δίνει το τηλ της....μπορεις να μου το δώκεις εσύ ρε φίλε? Σε παρακαλώ....
Θα μ κανετε ν σηκωθω ν ανεβασω βυζια μπας κ παμε γ υπνοΌταν θα φτάσεις σε σημαντικό αριθμό μηνυμάτων κάτι θα κάνουμε
ασε, ευχαριστώ...θα το πάρω απ'τΟν @Michael ScottΌταν θα φτάσεις σε σημαντικό αριθμό μηνυμάτων κάτι θα κάνουμε
Κάτσε λίγο ακόμα ρε....κατσε μεχρι να φυγεις! Που θα βρεις καλύτερα?Θα μ κανετε ν σηκωθω ν ανεβασω βυζια μπας κ παμε γ υπνο
Όλο υποσχέσεις είσαιΘα μ κανετε ν σηκωθω ν ανεβασω βυζια μπας κ παμε γ υπνο
Γινεται τετοιο event ?Νικόλ διοργάνωσε μία κοπή τη πίτα να βρεθούμε με τους συμμαχητές να γνωριστούμε να κάνουμε και λίγο χαβαλέ.
Πέρσι στην Μπουρδελοτσαρκα Θεσσαλονίκης κόψανε αλλά φέτος δεν το βλέπω.
ΈγινεΓινεται τετοιο event ?
Ηταν αποκριες;
άμα κανονίσεις, θα ταξιδέψω 600km και θ ερθω...έτσι μπορεί να τσιμπήσω κ τηλεφωνάκι!Νικόλ διοργάνωσε μία κοπή τη πίτα να βρεθούμε με τους συμμαχητές να γνωριστούμε να κάνουμε και λίγο χαβαλέ.