ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 456
Όχι ήμασταν με κωδικούς όχι με τα nickname εγώ έτσι και αλλιώς σαν επισκέπτης ήμουν.Ηταν αποκριες;
Όχι ήμασταν με κωδικούς όχι με τα nickname εγώ έτσι και αλλιώς σαν επισκέπτης ήμουν.Ηταν αποκριες;
Αλλα τα μουτρα φαινονταιΌχι ήμασταν με κωδικούς όχι με τα nickname εγώ έτσι και αλλιώς σαν επισκέπτης ήμουν.
Στείλε καλού κακού ένα μήνυμα γιατί μπορεί να κάνεις 600 χιλιόμετρα και να πέσεις ανήμερα της περιόδου.άμα κανονίσεις, θα ταξιδέψω 600km και θ ερθω...έτσι μπορεί να τσιμπήσω κ τηλεφωνάκι!
ρε μλκ κλαίω....Στείλε καλού κακού ένα μήνυμα γιατί μπορεί να κάνεις 600 χιλιόμετρα και να πέσεις ανήμερα της περιόδου.
Ήθελε αρκετή τόλμη αλλά έτσι και αλλιώς μας ένωνε ο κοινός σκοπόςΑλλα τα μουτρα φαινονται
Μου αρεσει το μουντ .. αν θελετε το κανωΉθελε αρκετή τόλμη αλλά έτσι και αλλιώς μας ένωνε ο κοινός σκοπός
τηλ θα δώκεις?Μου αρεσει το μουντ .. αν θελετε το κανω
Εγώ είμαι μέσα...Μου αρεσει το μουντ .. αν θελετε το κανω
Όποιος κερδίσει το φλουρί θα έχει τηλεφωνάκιτηλ θα δώκεις?
Φλουρι δωρεαν σεξακι τι ειμαστε τσιπιδεςΌποιος κερδίσει το φλουρί θα έχει τηλεφωνάκι
Ψωμί ζητήσαμε, τυρί μας ήρθεΤι έγινε ρε μάγκες.... Σας έλειψα?
Νικόλ νωρίς μάζεψες τα χάλια, αυτά γίνονται την άνοιξη
Γτι δ κοιμασαιΤι έγινε ρε μάγκες.... Σας έλειψα?
Νικόλ νωρίς μάζεψες τα χάλια, αυτά γίνονται την άνοιξη
Αυτά είναι!!!
Απλά πέρσι η διοργάνωση ήταν large. Στην αρχή κέρδισαν τρείς αλλά στο τέλος πηδηξαμε όλοι.Φλουρι δωρεαν σεξακι τι ειμαστε τσιπιδες
εισαι λαρτζ (στην ψυχή) ΣΕ ΠΆΩ!!!Φλουρι δωρεαν σεξακι τι ειμαστε τσιπιδες
Ρωμαικο οργιοΑπλά πέρσι η διοργάνωση ήταν large. Στην αρχή κέρδισαν τρείς αλλά στο τέλος πηδηξαμε όλοι.
Με έπιασε κατούρημα κ ξύπνησα. Κ μ χαλασε τν ύπνο κ είπα να δω τι κάνετε.Γτι δ κοιμασαι
Ολα τα λεφτά !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για τους παραπονιαριδες